2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Biz de 4 aylik olmak uzereyiz ama kiziminki hergun degisiyor. Bzen 2 kere yapiyor bazen 3 bazen ogun hic yapmiyor. Normalde gunde 1 kere duzeni oturmustu ama sonra ishal oldu sonrada dun asimizi olduk duzenimiz bozuodu.

demekki benmkide normall yaaa iyi bari saol canımm

kızlar bu arada biberon getirticem nerden geitirtiyimmm hangi site güvenilir olur karar veremedimm yaa

spring,wait sizde tamamsınız

sevgili dünürüm herkesin maili geliyor bi seninki gelmiyor hemen albüme koy bi tane bekliyorum

desty hkn2013 sizinle şuan ilgilenemiyorum çok yogunumm koptum yazdıklarınıza

canım ben kırkımdan sonra eski kiloma dönmüştümmm çabuk vermiştim bunda 4 ay oldu hala 3 kilom varrr olsun okadarda öneml dill sende ne kadar kaldıı çok takma ya çalışıyosunda çabuk verirsinnn

6 kilo daha vermem gerek hamile kaldığım kiloya ulaşmak içn canım ama onun dışında göbek için ekstra çaba gerekli :18::18:

evet ben de bu riski göze alamıyorum

Zeynocum emeğin için teşekkürler, çok iyi oldu kafamda canlandırmak zor oluyordu yüzleri

hkn2013 bak kızcağız insan gibi teşekkür etmiş, emeğin için teşekkürler diye. ay çok utandım :26::26:

canlar ben çıkar benim oğlan ilgi istiyo sanırım

görüşüz canım

asıl sen beni güldürdün yaaa allahtan benim müdür yokk hıhıhı ev hanımı olmanın faydalarıı...benmkide sevgi gösetrisi bacımm aşk olsun yaneee beğenmedinmi yoksaa

esra hemen zeynoya özelden yaş, şehir, meslek bilgisi ve foto yolluyorsun. zeynonun profilinde hepimizde oluşan tablo var artık

anam 8 tane çikolatanın bahanesine bakk çikolata süt yapıyomu yaww

canım zeynoya kişisel bilgiler ve foto yolluyoz zeyno sağolsun albüm yapıyo

kizlar ne yaptiniz siz ya bu zeyyno gercekte erkek inci sözlükten gelip üye olmus buraya bilmiyormuydunuz gitti sizin resimler

cancağızımm varya şimdi sana msj yazmayı düşünüyodummm sen yazmşsınn naptın canım ya ben bayadır giremiyodum görüşemedikkk özledim valla seniii

canim benim bende özledim sizi yaa kalb kalbe karsiymis bak bir sürü kosturmaca ev isi-banka-doktor falan derken giremedim hic aksama da baygin düsüyordum sen nasilsin canim?

sevgili dünürüm herkesin maili geliyor bi seninki gelmiyor hemen albüme koy bi tane bekliyorum

neysse sen işlerini hallet canımm biz seni sonrada severiz napalımmm dimi destyyy

malasf canım göbek ve basen biraz çaba gerektiriyoo bendede göbek kalmadı ama totom büyük hala bana gçöre gıcık oluyorumm
bizim dışımızda herkes düzgünce teşekkür etmişş zaten bi biz yalayıp yuttuk kızııı

bide yaşını yaz acillllll süt sağmam lazım dahaaa

kız en çok sen uğraştırdın beni dövecem heeee

valla bende yoğunum canım yaa çocuklarla koşturmaca bayadır internet yoktu giremedim bi türlü malsff kocişin gelmiştir herhaldee kavuştunmuuu zeynoya resim gönderdinmiii

koydum canım albüme resim lina da rahat vermiyorki çığlık atıp duruyor buda yen,i çıktı kafam şişti yahu

valla bende yoğunum canım yaa çocuklarla koşturmaca bayadır internet yoktu giremedim bi türlü malsff kocişin gelmiştir herhaldee kavuştunmuuu zeynoya resim gönderdinmiii

yok canim gelmedi daha cuma aksami geliyor daha var kavusmamiza hala yaptirmadinmi internetini yaptir bir an önce sensiz sohbet olmuyor.. zeynonun albümüne simdi baktim bende cok güzel olmus evet suan yogunmus hanimefendi daha süt sagmasi gerekiyormus isi bitsin atarim bende zaten gördünüz beni hepiniz sekerim

bu kızımın abisinden çektiği nedir yaa çocuğun üstüne yastıkları battaniyeyi atmışş çocuk aşağıda depiniyoo yavrumm hiç ağlamıyuoda abisi ona oyuncak bebek muamelesi yapıyo resmennn

bu kızımın abisinden çektiği nedir yaa çocuğun üstüne yastıkları battaniyeyi atmışş çocuk aşağıda depiniyoo yavrumm hiç ağlamıyuoda abisi ona oyuncak bebek muamelesi yapıyo resmennn

oyyys sevsinler hem abisini hem kardesini, biraz büyüsün elinden tutuo gezdirecek koruyup abilik yapicak ona annesi

asıl sen beni güldürdün yaaa allahtan benim müdür yokk hıhıhı ev hanımı olmanın faydalarıı...benmkide sevgi gösetrisi bacımm aşk olsun yaneee beğenmedinmi yoksaa

begendim, hem de bayıldım

ben çıkıyorum fıstıklar, mesai biter, hoşçakalın şimdilik.

gördük tabi şekerimm senin gibi güzellik unutulurmuuu ama benm resim olmmışşş beğenmedim yenisi gönderiyimde yarın zeyno değiştirsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…