2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
minişlerinizin haretlerini hisetmeye başlayan varmı acaba özellikle 2.hamilelikleri olanlar daha iyi anlar

Son düzenleme:
ilki eğer çok uzun süre beklenmiş bir hamilelik değilse daha soğuk geçiyor ama ikincisinde evlat sevgisinin tadına bakılmış olarak daha hasretli oluyor sanki.

Cnm benim aile hekimim istnbuldydı şimdi sivastayım :) hiç bişey yapmana gerek yok istediğin aile hekimine git bi form dolduruyosun kimliğini veriyosun kaydını alıyolar diğer tarafa gitmene gerek kalmıyor cnm.

kızlar gece hapşırdım bebişin olduğu taraf çok acıdı kasıldı ağrımda devam ediyor korktum şimdi, sizde böyle kasık ağrıları oluyormu öksürünce hapşırınca.

Benimde oluyo bazen cnm özellikle yatarken hapşırınca oluyo ayakra dik şekilde hapşırmak daha iyi sanırım :)

canım ya bana zaman ayırdığın i,çin sağol ben 13 sene önce anne oldum ya herşeyi unutmuşum ve bu kadar bekledim tup bbebek aşılam neler nele r simdi hamıleyım inş ama daha once de bu şekılmıydı rahım bılmıyorum cuma gunu gidicem çok ıyı bır dr başladım ınş ona sorucam kanama kesenın etrafında ılk bebeğimde de var dı 3 ay sora geçmıştı alttanmu baktı sana pazartesı 5|4 tu cumaya çağırdı cumada alttan bakıcak alttan sakıncalı değil dedi ama korktum

takviminden baktımda onun için dedim cnm.. ok o zaman
bende 13.haftanın içinde gideceğim hem test hem muayene için ..bu kontrol günleride gelmeyi bilmez yaaa

minişlerinizin haretlerini hisetmeye başlayan varmı acaba özellikle 2.hamilelikleri olanlar daha iyi anlar

biraz zamanı var sanırım :) ben ikinciyi 15.haftada hissetmiştim.. ilkinde 21.haftadaydım..
şimdi heyecanla bekliyorum, ne keyifli bi durum dimi yaa

hastalığına rabbım acıl sifalar versin sana acılar yaşatmasın hıç kımseye inşaalah pruluton ığne oldum haftada bır 3 tane progestan fıtıl olarak devam ben aşılama yaptırdığım gun sancım başladı be ayın 13 unde test yaptıdım daha adetıme 1 hafta kala oğrendım duşunsene nerdeyse 1 aydır bılıyorum ama hıç ılerlemıyo sankı hala dr 5 hartalık dıyo asılama yaptırdığım ıçın saklayamadım kımseden herkes soruyo hamılemısın ben de daha kalpo atışını duymadımya cuma gunu bellı diyorum of çok sıkıldım 2 ekımden beri yatıyorum alışkın değilim çok aktıftım şımsı yat yat şiştim bıde ne oldu paz dayanamadım başka dr gıtıım demezmı dopler makıneye gırdım kese sonmeye başlamış tırtıklı kese benım tansoyon 16 ya 10 çıktı bayılıyodum eşiminde haberi yoktu kız arkadaşım götürdü ağlaya ağlayaölcem sandım sora kanamam var dıye bu yenı dr bulduk tavsiye uzerine o korkulacak bışey yok dedi ama daha kuçuk uma gunu gel dedi 4 boyutlu ultrasonu var zorladı kesenın içinde tomurcuk var gıbı ama kesın dıyemem dedi bende sımdı saatleri sayıyorum

Nasıl da keyifli uzanmış tontiş
Ay kolları bacakları bile belli oluyor maşallah

bu sene başında özelde 65 'e yaptırmıştım..şimdi nasıl bilemiyorum

selam kızlaaarrr
ay ben cok takıp edıorm yazılanları ama bı turlu yazamıorm nedense ona bıle usenıorm
sımdı
ben karnımın sıslıgı dısında hıcbır sıkıntı yasamıorm
tabı bıde kalca agrım oluo yorulduumda
mıde bulantısı kusma falan yok he bıde halsızlık var bendee
bebısımı cuma gunu gormeye gıdıcem ama meraktan catlamak uzereyım ahhh ahhh bu 7 ay nasıl gecer bılemıorm sımdıden yavrmu cok ozledım ben
sımdıden vucudunu yaglayan var mı ben basladım da yag kullanmaya catlaklar ıcın

çok geçmiş olsun canım Allah polisimize de askerimize de orda yaşayan insanlara da sabır versin..o canilere de biraz vicdan biraz da insanlık nasip etsin!!inşallah sağsağlim dönersiniz memleketinize:)hemşeriyiz sanırım ama bende erzurumdayım eşimin işinden dolayı..
çıkmamaya çalış dışarı dicem bende ama nereye kadar çıkmıcaksın..Allah korusun her türlü kazadan beladan inşallah..
bebeğini de görmüşsün sağlıkla ne güzel darısı görmeyenlere inşallah[/QUOTE]

merhaba canım erzurumdayım yazınca dikkatimi çekti ben de eşimin işinden dolayı erzurumdayım o da polis daha yeni taşındık sayılır 3-4 aydan beri burdayız. erzurumdan birini görünce sevindim :)) sen hangi doktora gidiyosun kontroller için ben buharaya gittim bir kere bakalım memnun kalırsam oraya devam edecez.

merhaba kızlar inşallah bende haziran annesi olucam..benim gibi aşırı mide bulantısı çeken varmı

canım ne yağı kullanıyosun acaba.bende çatlaklar için şimdiden bişeyler kullanmak istiyorum

Bende başlıyacam bebe yağına..Erkenden başlamanın yararı olur bence..

Bendede kusma yok ama tuhaf bir bulantı oluyor normalde sadece karnım acıktığında olur.Bugünde öyle düşünmüştüm ama yemek yedim yine aynı

Çalışıncada zor oluyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…