2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hımmm tatlıyı en çok sabah aç karnına severimm demekki kanımız ondan kaynıyooo bizimmm ama bu böle olmaz bacımm bi dur demek gerek bu gidişeee

ben dur diycem diycem 1 kasımda başlıyorum

bende beğenmedim resmimi ama olsun artıkkk çirkin oluyum burdada napıyımm

ben fotonu ilk görünce bu başkası herhlde dedim, kocaman oğlun varmış gibi durmuyorsun hiç...

Cumamız hayrolsun kızlar
Bugun yıne gune erken basladık
Cok sukur oglumun grıbı gecıyor ama bugun karla karısık yagmurlu dıyordu h durumunda
Ins yavruyu hasta etmem burası cok soguk duzenlı banyosunu bıle yaptıramıyorum artık korkudan :26:
Bıkac gundur de oglumda bısey farkettım parmagını agzına sokuyor ve cıgnıyor elını uzun zamndır agzına alıyordu ama suan emme olayını atladık artık.bende damaklarına bakmk ıcın parmagmı hafıf agzına soktum parmagmı kaptıgı gıbı cıgnmeye basladı ve aynı seyı emzıgıne de yapıyor bır ıkı emıp cıgnemeye baslıyor.
Oglum 28 hazıran dogumla 3 ay 6 gunluk falan.dıslerı mı kasınıyor daha cok erken degıl mı :26:

Yokkk bence cok tatli cikmissiinnn citi piti
saol canımm
O güven bide şeyde var çok gülüyorum twitterda 3 takipçisi var "tüm türkîye günaydın"diyo

ben dur diycem diycem 1 kasımda başlıyorum

ben fotonu ilk görünce bu başkası herhlde dedim, kocaman oğlun varmış gibi durmuyorsun hiç...
niye 1 kasım canımm merak ettimmm bende senin gibi oldum fotoyu orayla bütünleştirince olmadı gibiii

yavrum resmi sen yolladın yaaa
kıss bende desty gibi oldum işteee oraya koyunca olmadı işteee aaa niye üstüme geliyonn zeynooo tamam dursun bişi demedim artıkkk

kıss bende desty gibi oldum işteee oraya koyunca olmadı işteee aaa niye üstüme geliyonn zeynooo tamam dursun bişi demedim artıkkk

ayyy annemmm üzülme sennn hiç kıyamam

hadi başka resim yollaaa degiştirim hemen

aynısını benim oğlumda yapıyor. dr söyledim dişten değil 2 yaşına kadar normal ellerini ve diğer herşeyi ağzına sokması dedi. yalnız benim yiğenimde böyle başladı anasınıfına gidene kadarda parmak emdi bende ondan korkuyorum

kızlar bebegıme ıhlamır vermek ıstıyorum ne kadar vermelıyım kızım 4 aylık:44:

Benim doktorum günde bir çay bardaği verebilirsin demisti.tabi tek seferde degildir herhalde.oglum üç buçuk aylık bu arada.bi kere verdim sadece,yarım cay bardagindan biraz daha az içti.

Tünaydın yavrular
Ay Allah ın gücüne gitmesin de bu nezenin babası çok korkunç be gece görsem dudağım uçuklar

Ellerını tanıdgı gunden berı hep agzında ama emme olayı yok sureklı cıgnıyor da yıne de dedıgın gıbıdır ıns canım daha dıs ıcın erken cunku

bende şaşırdım neyzenin babası kim anası kimm murat bunların nesi beyz çuvalda ne varrr

kızlar sizi gördüm aşagıda, hani sizin bilgileriniz

hani bu kadarcık kişi mi yolladı sadece bilgileriniiii başka gelen giden bişi yok daa

canım benm kızımda 4 aylık aynı dönemden oda geçti halada elleri ağzındaa battaniyesini bulsunn onu bile çiğnemeye başlıyoo

bebeğim sende benim ilk göz ağrımsın ilk seni gördüm ben kk dan
ayy çok güldüm benim eşimde diyoki allahtan bu kkda sadece kadınlar var yoksa interneti kapatırdım
geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın
Teşekkür ederim kızlar kayınvalidemin yıktığı özgüvenimi toparladım sayenîzde birazhepiniz de çok güzelsiniz bence
senin kv bunu haketti
canımm tünaydınn yeni uyanmamışsındır herhaldeee
yok bacım bee saat 8.3 kalktımda ancak yazabildim geçmişi okumaktan gelemedimki

waitingforyou;
Ay masallah cok tatlisin sekerim buarada meslektasiz bende bi ara cigangirde calismistim ayni yermi acep))
hkn2013;
sanada bayildim surekli kocandan dertlenitosunya adama pes diyorum senin gibi guzelligin kiymetini nasil bilmez

Son düzenleme:
valla hep bu gececilerr kapattırcam siteyi artık gecelerii deli etmeyin beni bi biskreme bakar haaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…