hımmm tatlıyı en çok sabah aç karnına severimmdemekki kanımız ondan kaynıyooo bizimmm ama bu böle olmaz bacımm bi dur demek gerek bu gidişeee
bende beğenmedim resmimi ama olsun artıkkk çirkin oluyum burdada napıyımm
bende beğenmedim resmimi ama olsun artıkkk çirkin oluyum burdada napıyımm
saol canımmYokkk bence cok tatli cikmissiinnn citi piti
O güven bide şeyde var çok gülüyorum twitterda 3 takipçisi var "tüm türkîye günaydın"diyo
niye 1 kasım canımm merak ettimmm bende senin gibi oldum fotoyu orayla bütünleştirince olmadı gibiiiben dur diycem diycem 1 kasımda başlıyorum
ben fotonu ilk görünce bu başkası herhlde dedim, kocaman oğlun varmış gibi durmuyorsun hiç...
kıss bende desty gibi oldum işteee oraya koyunca olmadı işteee aaa niye üstüme geliyonn zeynooo tamam dursun bişi demedim artıkkkyavrum resmi sen yolladın yaaa
kıss bende desty gibi oldum işteee oraya koyunca olmadı işteee aaa niye üstüme geliyonn zeynooo tamam dursun bişi demedim artıkkk
Cumamız hayrolsun kızlar
Bugun yıne gune erken basladık
Cok sukur oglumun grıbı gecıyor ama bugun karla karısık yagmurlu dıyordu h durumunda
Ins yavruyu hasta etmem burası cok soguk duzenlı banyosunu bıle yaptıramıyorum artık korkudan :26:
Bıkac gundur de oglumda bısey farkettım parmagını agzına sokuyor ve cıgnıyor elını uzun zamndır agzına alıyordu ama suan emme olayını atladık artık.bende damaklarına bakmk ıcın parmagmı hafıf agzına soktum parmagmı kaptıgı gıbı cıgnmeye basladı ve aynı seyı emzıgıne de yapıyor bır ıkı emıp cıgnemeye baslıyor.
Oglum 28 hazıran dogumla 3 ay 6 gunluk falan.dıslerı mı kasınıyor daha cok erken degıl mı :26:
kızlar bebegıme ıhlamır vermek ıstıyorum ne kadar vermelıyım kızım 4 aylık:44:
aynısını benim oğlumda yapıyor. dr söyledim dişten değil 2 yaşına kadar normal ellerini ve diğer herşeyi ağzına sokması dedi. yalnız benim yiğenimde böyle başladı anasınıfına gidene kadarda parmak emdi bende ondan korkuyorum
Tünaydın yavrular
Ay Allah ın gücüne gitmesin de bu nezenin babası çok korkunç be gece görsem dudağım uçuklar
Cumamız hayrolsun kızlar
Bugun yıne gune erken basladık
Cok sukur oglumun grıbı gecıyor ama bugun karla karısık yagmurlu dıyordu h durumunda
Ins yavruyu hasta etmem burası cok soguk duzenlı banyosunu bıle yaptıramıyorum artık korkudan :26:
Bıkac gundur de oglumda bısey farkettım parmagını agzına sokuyor ve cıgnıyor elını uzun zamndır agzına alıyordu ama suan emme olayını atladık artık.bende damaklarına bakmk ıcın parmagmı hafıf agzına soktum parmagmı kaptıgı gıbı cıgnmeye basladı ve aynı seyı emzıgıne de yapıyor bır ıkı emıp cıgnemeye baslıyor.
Oglum 28 hazıran dogumla 3 ay 6 gunluk falan.dıslerı mı kasınıyor daha cok erken degıl mı :26:
Hülya aynı şeyleri düşünmüşüz kuzumm:76::76:
merve02 24 bin ne demek yaaaaa. Bu nasıl bir çenedir. Bu çene önünde saygı duruşuna geçmek lazım:87:
waitforyou pozun çokkk güzelmiş. Gelinlik mi çıkaramadım. Gelinlikse eğer çok ilginç, çok güzel bir modelmiş
melinnaz çıtırım burnuna bayıldım. Estetikli gibi okka bişey
powerim ben seni nedense kapalı hayal etmiştim. Sen benim ilk göz ağrımsım. İlk senin sesini duydum
Ve son olarak zeynooo seni görünce bu ne yaaa dedim. Bu daha çocukyaramaz afacanlar gibi bakmışın
ayy çok güldüm benim eşimde diyoki allahtan bu kkda sadece kadınlar var yoksa interneti kapatırdımhee çok benziyo çünkü ondandır
benim koca duymasın yer seni cicim..
az önce kocamla aramızda geçen muhabbet :
ben : vadiyimi izliiceksin
o : evet
ben: ozaman bende nete girerim
o : nereye takılcaksın..
ben : tabiki kk
o :.........
ben : tamammı
o : iyi hadi gir
ben bu arada pc yi açıyorum o sırada
o : ama yok yok girme sen ordaklerle benden daha çok ilgileniyosn
ben :sende polatla benden çok ilgileniyosun
o :.........
ben : ?????? ( burda cvp bekleyen sarı kafa )
o : ii tmm ama önce oğlanı uyut..
o : bide makinaya çamaşır at geceleri yıkayınca daha az elektrk yakıyomuş..
o : bide bi bardak çay yapıver ..fazla uğraşma sallama olabilr...sonra girersin..
ben .. : tamda bu sarı kafa >>>>>
o arada açmış bulundum bikaç dakika bakındım efe ağlamaya başladı susturdum
sonra çamaşırları seç at mak.ya çay yap ..sonra efe kustu üstünü değiştr
sonra oynat biraz sev .. uyut.. ( çok zor uyudu garibim)
zorla uyuttum sanırm..
kocada çok yorgunmuş erkenden yatmaya gitti bende buraya geldm ..
klavyeyi bi çektim.. benm herif kupayı yanına koymuş .. bardak düştü.. tuzla buzz..
tam temizliicektim .. dursun ulan önce geçmişe bakcam dedm.. baktım ve burdayım..
ohh beee.. şimdi temizleyebilirim işte..
geçmiş olsun canım allah beterinden saklasınDün hayatim da ilk defa deprem hissettim cocugu uyuttum karanlikta bilgisayarin sandalyesine oturdum iki dk kendime geleyim diye, hic kimildamadigim halde sandalye besik gibi sallandi kalkip isigi actim sandalyeye baktim vidasi falanmi cikti acaba diye,yarim saat sonra tv i bir actim deprem oldu dedi nasil korktum anlatamam evde tek basima birde.. Bu ikinci depremdi 2 haftada daha büyügü gelmez insallah
senin kv bunu hakettiTeşekkür ederim kızlar kayınvalidemin yıktığı özgüvenimi toparladım sayenîzde birazhepiniz de çok güzelsiniz bence
yok bacım bee saat 8.3 kalktımda ancak yazabildim geçmişi okumaktan gelemedimkicanımm tünaydınn yeni uyanmamışsındır herhaldeee
valla hep bu gececilerr kapattırcam siteyi artık gecelerii deli etmeyin beni bi biskreme bakar haaaabebeğim sende benim ilk göz ağrımsın ilk seni gördüm ben kk dan
ayy çok güldüm benim eşimde diyoki allahtan bu kkda sadece kadınlar var yoksa interneti kapatırdım
geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın
senin kv bunu haketti
yok bacım bee saat 8.3 kalktımda ancak yazabildim geçmişi okumaktan gelemedimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?