2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar ek gıdaya geçince su vermeyede başlıyoruz. peki suyu biberonla mı yoksa alıştırma bardağıyla mı vericez?

ahanda olaya bak nezenin kaybolduğu gün murat ve nurdagül evden yorgan hurcu çıkarmış yaw kim öldürdü bu kzı ya

ay canim sigarayi az ic hatta mümkpnse hic icme bak ben biraktim dunya varmis
hadi bee bıraktımda gördüm o herşeyin lezzetini.. deli gibi kilo aldım..
hem hamilelik hem sigarayı bırak fil oldum fil..
karışmayın cıgarama
zaten kocamda kızıp duruyo .. kaçak göçek içiyorum..
içince on dakka diş fırçala ardından 3 olips soona kolanya parfüm karışımı kokular.
puffff.. iki kere zehir oluyoo

cnm senin ismini düzelttimm

hülyaerdemmmm bak bakalımm yani tanıtım fotonu begenecekmisinnn
hıımmmm.. hummmmm.. eeeeemmm.. ıımmmmmm...
hadi neysssseee fena olmamış
ay kamuoyuna çok görgüsüz lanse ediliyorum..
diplomasıda var ni demek

ellllerine saalık bacum .. zatı şahanem teprik ediyoreeeeeeeeee

O güven bide şeyde var çok gülüyorum twitterda 3 takipçisi var "tüm türkîye günaydın"diyo

BİRİ BANA MI SESLENDİ

.....
hkn2013>>>>> canım benim hayali,mdeki profile çok benziyosun..
..çok güzelsin maşşalah..bi seni bi seyzeni tuttrdum.. helal bana..

gece olunca çeneleri düşüyo bunların gidip kocanızın yanına yatsanıza ne işiniz var kkda.

zor kaçıyom kocamdan zaten ..sırf buraya gircem diye..
gece gece çamaşır yıka dedin.. makina bitmeden yatamam çamaşır sercem ben dedim ..
sabah serersin diyincede sabaha kokar o olmaz dedmde öyle kaÇtım ..
ama hep yatıyoz koynunda arada bide yalnız yatıversin ..

zeynoooo bak ben gece mesaisi gündüz mesaisi tam kadro burdayım ..
kıymetim bilineee..

o delilde rüyalarım pembe sayfalar sarı kafalar dolu..
korkuyorum ..kk die bağıra çağıra sokaklarda koşmam umarım..

gece yatmadan önce salamura yaprak çıkardım ısladım suya
yarın sarma sararım kocacığıma diye ..
kaç gündür dışarda yemekten iflas edecek kocam ..
çıkmam lazım .. gi-de-mi-yo-rummmmmmmmmmmmm...

Ben bu mugeye gicik oluyorum aslinda siz soyliyince aciyim dedimde benim bu olaylari anliyabilmem icin cok gec yurdanur kim mesela kahve nerde hurc ne alaka en iyisi ben izlemiyim

canım benim oğlan yaklaşık 1 aydır böyle çiğnemiyo direk ısırıyo valla dişleri olsa koparacak parmağımı.

gece olunca çeneleri düşüyo bunların gidip kocanızın yanına yatsanıza ne işiniz var kkda.
ay valla yaaa neyse bi gecede ben uyumıcamm sabaha kadar kendi kendime konuşcamm bakda görrr

ahanda olaya bak nezenin kaybolduğu gün murat ve nurdagül evden yorgan hurcu çıkarmış yaw kim öldürdü bu kzı ya
pdnk haklı adam korkunçççç:18:

saol canım benmm sende çok güzelsin gözlerinin içi gülüyoo maşallahhh.....dün gece yine havandaymışsınnn çok güldüm valla...kız zeynoo bende diplomalıyım bende üniversite bitirdim

Yani öyle dedi ama yarım çay bardağı en fazla50cc yapar heralde.en az şuanda 100-110 la besleniyorlar zaten
Çok değil gibi.ben verdim cnm ama bütün güne bölüp verdim oğlum bşraz daha iyi şimdi.

bende gun ıcıne bolup verıyım bır kac kere bugun benım kızımda daha ıyı burnu akmadı ıyıce sardım gece uyurken usuyodu sanırım gecelerı

Evet ya bende çok merak ediyorum. Hemide babası öz babası değilmiş. Annesi babasının dayısından hamile kalmış

yaşasın incir reçeli ve tereyağ

Tereyağğğ ve ballll
benim canımsınızzzzz

Ben bu mugeye gicik oluyorum aslinda siz soyliyince aciyim dedimde benim bu olaylari anliyabilmem icin cok gec yurdanur kim mesela kahve nerde hurc ne alaka en iyisi ben izlemiyim

evet canım olayın başını kaçırırsan izlmenin manası olmuyoo bazen bende izliyom izliyom sonra olay ortadan kalkıyoo sinir oluyoomm katil yakalandımı yakalanmadımı falan kaçırıyomm gıcık oluyoo izlememek en iyisi benceee

dün aynı soruları bende sormuştum dün ilk kez uyku tulumunu kullandım.önce emzirdim sonra uyku tulumunun içine koydum çuval tipi olandan ondan sonra uyuttum kucağımda sallayarak uyuyo zaten gece emzirirken tululmdan çıkarmadım çıkarırsam uykusu açılır zaten.

kuzum ben albüm yaptım baktığında haber verirsin
ballar reçeller tereyağlar ben çok açım ya

HafsanınAnensi sen nesin yafff ne kadannn güzel bir bayan hafsa boştaysa oğlumla kertsek mi acaba?

Kendimi forumun sapığı gibi hissettim hepinize laf atasım war. Bide güvenlikçi olacam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…