ay masallah cok tatlisin sekerim buarada meslektasiz bende bi ara cigangirde calismistim ayni yermi acep))
sanada bayildim surekli kocandan dertlenitosunya adama pes diyorum senin gibi guzelligin kiymetini nasil bilmez
çok saol canımmm o senin gözlerinin güzelliğiiah canımm yaa napıcan bilmiyo işte ona sorsan ondan iyisi yokta işte erkek
valla hep bu gececilerr kapattırcam siteyi artık gecelerii deli etmeyin beni bi biskreme bakar haaaa
kızlar sizi gördüm aşagıda, hani sizin bilgileriniz
hadi bee bıraktımda gördüm o herşeyin lezzetini.. deli gibi kilo aldım..ay canim sigarayi az ic hatta mümkpnse hic icme bak ben biraktim dunya varmis
hıımmmm.. hummmmm.. eeeeemmm.. ıımmmmmm...cnm senin ismini düzelttimm
hülyaerdemmmm bak bakalımm yani tanıtım fotonu begenecekmisinnn
O güven bide şeyde var çok gülüyorum twitterda 3 takipçisi var "tüm türkîye günaydın"diyo
ahanda olaya bak nezenin kaybolduğu gün murat ve nurdagül evden yorgan hurcu çıkarmış yaw kim öldürdü bu kzı ya
gece olunca çeneleri düşüyo bunların gidip kocanızın yanına yatsanızane işiniz var kkda.
Cumamız hayrolsun kızlar
Bugun yıne gune erken basladık
Cok sukur oglumun grıbı gecıyor ama bugun karla karısık yagmurlu dıyordu h durumunda
Ins yavruyu hasta etmem burası cok soguk duzenlı banyosunu bıle yaptıramıyorum artık korkudan :26:
Bıkac gundur de oglumda bısey farkettım parmagını agzına sokuyor ve cıgnıyor elını uzun zamndır agzına alıyordu ama suan emme olayını atladık artık.bende damaklarına bakmk ıcın parmagmı hafıf agzına soktum parmagmı kaptıgı gıbı cıgnmeye basladı ve aynı seyı emzıgıne de yapıyor bır ıkı emıp cıgnemeye baslıyor.
Oglum 28 hazıran dogumla 3 ay 6 gunluk falan.dıslerı mı kasınıyor daha cok erken degıl mı :26:
ay valla yaaa neyse bi gecede ben uyumıcamm sabaha kadar kendi kendime konuşcamm bakda görrrgece olunca çeneleri düşüyo bunların gidip kocanızın yanına yatsanızane işiniz var kkda.
pdnk haklı adam korkunçççç:18:ahanda olaya bak nezenin kaybolduğu gün murat ve nurdagül evden yorgan hurcu çıkarmış yaw kim öldürdü bu kzı ya
saol canım benmm sende çok güzelsin gözlerinin içi gülüyoo maşallahhh.....hadi bee bıraktımda gördüm o herşeyin lezzetini.. deli gibi kilo aldım..
hem hamilelik hem sigarayı bırak fil oldum fil..
karışmayın cıgarama
zaten kocamda kızıp duruyo .. kaçak göçek içiyorum..
içince on dakka diş fırçala ardından 3 olips soona kolanya parfüm karışımı kokular.
puffff.. iki kere zehir oluyoo
hıımmmm.. hummmmm.. eeeeemmm.. ıımmmmmm...
hadi neysssseee fena olmamış
ay kamuoyuna çok görgüsüz lanse ediliyorum..
diplomasıda var ni demek
ellllerine saalık bacum .. zatı şahanem teprik ediyoreeeeeeeeee
BİRİ BANA MI SESLENDİ
.....
hkn2013>>>>> canım benim hayali,mdeki profile çok benziyosun..
..çok güzelsin maşşalah..bi seni bi seyzeni tuttrdum.. helal bana. .
Yani öyle dedi ama yarım çay bardağı en fazla50cc yapar heralde.en az şuanda 100-110 la besleniyorlar zaten
Çok değil gibi.ben verdim cnm ama bütün güne bölüp verdim oğlum bşraz daha iyi şimdi.
ahanda olaya bak nezenin kaybolduğu gün murat ve nurdagül evden yorgan hurcu çıkarmış yaw kim öldürdü bu kzı ya
yaşasın incir reçeli ve tereyağ
Ben bu mugeye gicik oluyorum aslinda siz soyliyince aciyim dedimde benim bu olaylari anliyabilmem icin cok gec yurdanur kim mesela kahve nerde hurc ne alaka en iyisi ben izlemiyim
Ben bu mugeye gicik oluyorum aslinda siz soyliyince aciyim dedimde benim bu olaylari anliyabilmem icin cok gec yurdanur kim mesela kahve nerde hurc ne alaka en iyisi ben izlemiyim
uyku tulumu kullanan arkadslarin yazdiklari memnuniyetlerini gorerek bende almaya karar verdim cunku kizim gece ustunu aciyor ve neredeyse her sabah burnu tikali gaz prob. de oluyor umarim bunlara bircare olur lakiiiin sormak istediklerim var:) cuval tipi daha cok onerilmis bunun icine uyuduktan sonrami koyucaz uyumadan mi..emerek uyudugumuzdan sıkınti olur mu ki acep.ayni sekilde gece de emmeye kalkiyoruz tulumla birlikt mi almali ya da icinden cikardikca uyanir mi..karisik oldu sanki umarim anlatabilmisimdir
kuzum ben albüm yaptım baktığında haber verirsin
ballar reçeller tereyağlarben çok açım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?