2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
HafsanınAnensi sen nesin yafff ne kadannn güzel bir bayan hafsa boştaysa oğlumla kertsek mi acaba?

Kendimi forumun sapığı gibi hissettim hepinize laf atasım war. Bide güvenlikçi olacam

ay bende yazacaktım maşallah hafsanınannesine çok güzel bi hatunmuş gözler yakıyo valla

kızlar hepiniz tektek çok güzelsiniz, hknın 2 çocuk annesi olduğuna inanmak, geridönüşümün bu kadar masum ve pozitif bir yüz ifadesi olduğunu görmek, hafsanınannesinin sarı şekerliği, melinnazın linasının niye bu kadar güzel olduğu, power ve destynin düşman çatlatacak güzellikleri ve dünürlükleri,springin zerafet akan yüzü, hülyanın şen şakrak kahkahası, denozun afetliği, zeynonun çıtı pıtı, sevimli güzelliği, pdnknın cidden koreli gözleri ve ışıl ışıl yüzü ve sayamadığım diğer tüm annelerin harika yüzleri. maşallahh hepinize

bızdehep oleyız benım esımde hemen dıyo baktınmı kkya normalmıymıs bu durum dıye bızım kızımızda cok kıymetlı bızde kımseye vermıcez tursusunu kurcaz

canım benim oğlan yaklaşık 1 aydır böyle çiğnemiyo direk ısırıyo valla dişleri olsa koparacak parmağımı.

canım benm kızımda 4 aylık aynı dönemden oda geçti halada elleri ağzındaa battaniyesini bulsunn onu bile çiğnemeye başlıyoo

Hmm anlasıldı normal bı surec o zaman.ıyı bakalım tosbam kemırsın olmayan dıslerıyle

Pekı canım bende bısy sorym uyku tulumuna koymadan bebıse ne gıydırıyorsun ?

çok saol canımm senin zerafetinide atlayamayacağım yaniiii

Şekerim telin el kadar ekranından gördüğüm kadarıyla bile çok güzelsin maşallah ama bekle akşam geniş ekrandan da bakmam lazım gelinliğin de şahaneymiş benimki de komple danteldi aah ah şimdi hayatta giremem içine

evlerin içi buz gibii yaa ufo yakıyorum akşama yöneticinin kapısına dayanıcamm olmaz böle çocuklar üşüyoo iyice hasta olucaklarr zaten kızımın doğr düzgün uykusu yokkk

bende giremem sanırım canım doğuma 67 kilo ile girdim 15 kilo almıştım toplamda. şuan 54 kiloyum yani tartıya baskarsan 2 kilo kalmış bende ama hiçbirşey yakışmıyor o iğrenç sezeryan göbekçiğinden dolayı, löm löm öff

cengiz abazoğluu yorum yapmasın yaaaaa

ayy evet ya. dün ben çok takıldım onun laflarına. zarif algısı yüksek bi görüntü ne demek ya

başını kaçırdım bugün hangi pazardalar

wait benim hakkımdaki düşüncelere teşekkür ederim. zarif algısı yüksek bi düşünce diğer arkadaşlar için olan görüşlerine de katılıyorum

aman sende ne var kilonda boyuna göre normal sanırım çünkü boyun var bende 51 kiloyum sanırım şu anda yediğim kazandipleri yaramadıysaa bence girersinnn denemelisin bencee

canım bilmiyomm bende tam ortada yakaladımmm ama gerçektenn bazenn ne demek istediğini anlyamıyorummm

kızlar herkescıkler ne kadar zayıf yaaaa bıde sısmanım dıyosunuz ben 75 kıloyla hamıle kaldım zaten gerısını sız dusunun artık :2:

kızlar çoğunlukla takip ediyorum ama yazma fırsatım olmuyo pek...

bi sorum var...
kızımın göz kanalı tıkalı.. göz doktoruna da gittik.. NETİRA göz damlası kullanıyoruz...başlarda çapaklanma baya azalmıştı ama bitmedi.... gerçi doktor masaja devam en iyi ihtimalle 7- 8 ay sürer demişti...
akıntı neyse de çapak fazla oluyo ona üzülüyorum... çapaktan kapanıyo gözleri... artık temizlemekten de bıktı... elletmemeye çalışıyo gözüne...

aynı sıkıntıyı yaşayan var mı acaba ne gibi bi tedavi uygulandı?

masaj yapıyoruz ona devam zaten; ama başka bildiğiniz bişe var mı acaba?

Bakıcı bulmana çok sevindim
Kaçırma derim ben valla istanbulda zor güvenilir birini bulmak
Üstelik fiyat iyi bu civarda 800 tl
aaa gerçekten mi ama 800 çok değil mi cnm ya benimki kendi evinde bakacak ve ben öğleden spnra engec 3 3 buçuk gibi evde olcam ya o yüzden 500tl diycem daha hala para konuşmadık inşallah
Kabul eder ozaman.
evet cnm üst kat da oturan komşumla anlaştım inşallah bi aksilik çıkmaz da bakar kızıma .

cnm Sağol üst kattaki Komşumla anlaştık o bakacak kızıma. Bu arada kilo muhabbetine çok güldüm aynı şeyi bende yaşadım piknikte fotoğraf cekindik arkadaşlarimla resmen aralarında yarmagul gibi çıkmışim boy bendede var ama daha beter enine boyuna olmuşum . Aynı dediğin gibi bir iki gun diyet ysptim bol su ictim sütüm yok denecek kadar azaldı daha da göze alamadım diyeti...
heh ben de demin seni sordum canım. işe başlayınca alışmam zaman aldı tempoya. şimdi daha iyiyim çok şükür. ay özlemişim ofisten girmeyi.. bak gelininin son haline Eki Görüntüle 821780

benbu kızı yerim yaaa maşallah subanallah coook tatlı boncuk gözlü bi minik prenses. Nazar değmesin inşallah.
. Hele bu güleç yüzlü oğluşa aşık oldum maşallah subanallah diyim tekrar da nazar degmesin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…