HafsanınAnensi sen nesin yafff ne kadannn güzel bir bayan hafsa boştaysa oğlumla kertsek mi acaba?
Kendimi forumun sapığı gibi hissettim hepinize laf atasım war. Bide güvenlikçi olacam
kuzum ben albüm yaptım baktığında haber verirsin
ballar reçeller tereyağlarben çok açım ya
bayıldım resmen maşallah maşallah.
Senin kaynana senin güzelliğini kıskanıyor deli midir ne
Ben dış çekim yapmadım çok pişmanım çoook gelinliğimede giremiyom artık
hamilelikte bişey olduğunda buraya bakıyodum aa kkdeki hamilelerde aynı sorunları yaşamış normalmiş diyodum. çocuk olduktan sonrada o diyodu aç bakalım ne yazmışlar bizim durumları yaşayan var mı diyeaynen canım ya hiç kıyamıyolar kızlarına ben diyorum nasıl vercen sen bunu diye o zor diyo.gerçi bende diyorum veremem kızımı diye özellikle gurbet ellere o nereye ben oraya anası gurbette olunca kızını vermek zor geliyo :85::85:
canım benim oğlan yaklaşık 1 aydır böyle çiğnemiyo direk ısırıyo valla dişleri olsa koparacak parmağımı.
canım benm kızımda 4 aylık aynı dönemden oda geçti halada elleri ağzındaa battaniyesini bulsunn onu bile çiğnemeye başlıyoo
dün aynı soruları bende sormuştum dün ilk kez uyku tulumunu kullandım.önce emzirdim sonra uyku tulumunun içine koydum çuval tipi olandan ondan sonra uyuttum kucağımda sallayarak uyuyo zaten gece emzirirken tululmdan çıkarmadım çıkarırsam uykusu açılır zaten.
kızlar hepiniz tektek çok güzelsiniz, hknın 2 çocuk annesi olduğuna inanmak, geridönüşümün bu kadar masum ve pozitif bir yüz ifadesi olduğunu görmek, hafsanınannesinin sarı şekerliği, melinnazın linasının niye bu kadar güzel olduğu, power ve destynin düşman çatlatacak güzellikleri ve dünürlükleri,springin zerafet akan yüzü, hülyanın şen şakrak kahkahası, denozun afetliği, zeynonun çıtı pıtı, sevimli güzelliği, pdnknın cidden koreli gözleri ve ışıl ışıl yüzü ve sayamadığım diğer tüm annelerin harika yüzleri. maşallahh hepinize
Şekerim telin el kadar ekranından gördüğüm kadarıyla bile çok güzelsin maşallah ama bekle akşam geniş ekrandan da bakmam lazımgelinliğin de şahaneymiş benimki de komple danteldi aah ah şimdi hayatta giremem içine
cengiz abazoğluu yorum yapmasın yaaaaa
aman sende ne var kilonda boyuna göre normal sanırım çünkü boyun var bende 51 kiloyum sanırım şu anda yediğim kazandipleri yaramadıysaa bence girersinnn denemelisin benceebende giremem sanırım canımdoğuma 67 kilo ile girdim 15 kilo almıştım toplamda. şuan 54 kiloyum yani tartıya baskarsan 2 kilo kalmış bende ama hiçbirşey yakışmıyor o iğrenç sezeryan göbekçiğinden dolayı, löm löm öff
canım bilmiyomm bende tam ortada yakaladımmm ama gerçektenn bazenn ne demek istediğini anlyamıyorummmayy evet ya. dün ben çok takıldım onun laflarına. zarif algısı yüksek bi görüntü ne demek ya
başını kaçırdım bugün hangi pazardalar
wait benim hakkımdaki düşüncelere teşekkür ederim. zarif algısı yüksek bi düşüncediğer arkadaşlar için olan görüşlerine de katılıyorum
kız zeynoo bende diplomalıyım bende üniversite bitirdim
Kendimi forumun sapığı gibi hissettim hepinize laf atasım war. Bide güvenlikçi olacam
aaa gerçekten mi ama 800 çok değil mi cnm ya benimki kendi evinde bakacak ve ben öğleden spnra engec 3 3 buçuk gibi evde olcam ya o yüzden 500tl diycem daha hala para konuşmadık inşallahBakıcı bulmana çok sevindim
Kaçırma derim ben valla istanbulda zor güvenilir birini bulmak
Üstelik fiyat iyi bu civarda 800 tl
evet cnm üst kat da oturan komşumla anlaştım inşallah bi aksilik çıkmaz da bakar kızıma .Deniz kizi bebeğin icin kiminle anlaştın?
Ben kacirmisim:26:
Komsun gelecekti sana oturmaya, onunla mi uzlastin
Gönlüne göre olmuş anlaştığın kişi neyseki. Cok sevindim canım
Bu is cok stress cunku.gozunun arkada kalmaması gerekiyor
Hadi Hayırlı olsunn cnm:13:
cnm Sağol üst kattaki Komşumla anlaştık o bakacak kızıma. Bu arada kilo muhabbetine çok güldüm aynı şeyi bende yaşadım piknikte fotoğraf cekindik arkadaşlarimla resmen aralarında yarmagul gibi çıkmışim boy bendede var ama daha beter enine boyuna olmuşum . Aynı dediğin gibi bir iki gun diyet ysptim bol su ictim sütüm yok denecek kadar azaldı daha da göze alamadım diyeti...saol bebeğim. valla telden okuyorum hep yazması zor oluyor. ay ama tedavilik durumdayım yani aslında. bildiğin merak ediyorum bazı şeyleri. ay geridönüşümün oğlu kvde durdu mu? acaba denizkızı kime bırakacak kızını falan diye düşünüp merak ediyorum. yazmaya fırsat olmuyor sadece
heh ben de demin seni sordum canım. işe başlayınca alışmam zaman aldı tempoya. şimdi daha iyiyim çok şükür. ay özlemişim ofisten girmeyi.. bak gelininin son haline Eki Görüntüle 821780
benbu kızı yerim yaaa maşallah subanallah coook tatlı boncuk gözlü bi minik prenses. Nazar
HafsanınAnensi sen nesin yafff ne kadannn güzel bir bayan hafsa boştaysa oğlumla kertsek mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?