canım ne yağı kullanıyosun acaba.bende çatlaklar için şimdiden bişeyler kullanmak istiyorum
Bende başlıyacam bebe yağına..Erkenden başlamanın yararı olur bence..
Bendede kusma yok ama tuhaf bir bulantı oluyor normalde sadece karnım acıktığında olur.Bugünde öyle düşünmüştüm ama yemek yedim yine aynı
Çalışıncada zor oluyor ya
Bende başlıyacam bebe yağına..Erkenden başlamanın yararı olur bence..
Bendede kusma yok ama tuhaf bir bulantı oluyor normalde sadece karnım acıktığında olur.Bugünde öyle düşünmüştüm ama yemek yedim yine aynı
Çalışıncada zor oluyor ya
bende geçen günden itibaren başladım en azından cildim rahatlasın istedim özellikle göğüsler masajda yapınca iyi gibi geldi öneririm.
benimde sadece bulantım var aynı dediğin gibi acıktığımda.dün akşam yine aşermem tuttu hepte dönere aşeriyorum burdaki arkdaşların soğudunu duydukça benim iştahımmı açılıyor ne
evde olduğum halde zor geliyor hamilelik çalışanlara gerçekten Allahım kolaylık versin.
valla ole bende calısıorm ama gun ıcınnde bı yer bulup uyumak ıstıorm hep
tabı ne mumkunnnn
ya bıde zaman gecmıo sankı bebek gelmesını heyecanla beklıorm
daha 2 aylık bıle olmadık kı 9 ay nası bıtsn
canım korku dolu rüyalar hormonlardan, yani merak etme hamilelik hormonları işlerini görüyorlar. İnşallah kontrolde kıpır kıpır görürsün bebişini
selam kızlar,
bende bulantı falan yok çok şükür böyle mi devam eder acaba bilemedim.
Ama fena halde şişkinlik var sabahla akşam arası inanaılmaz davul gibi oluyorum.
Çatlak için ne kullanıyorsunuz şimdiden başlasak mı?
herkese sağlıklı günlerr
Selam canımBulantılar başlayabilir yakın zamanda ama bazı arkadaşlar bulantısızda atlatabiliyo ama sen yinede eşe dosta çok iyiyim midem bulanmıyo kusmuyorum falan deme ben öyle yaptım ertesi sabah ilk bulantılarım başladı yani ne zaman geleceği belli olmuyo o hınzırın Belkide sen yaşamazsın bellide olmaz Çatlaklar için doktorum kakao yağı önerdi ama o önerene kadar ben bebek yağı kullandım normaldede kullanıldığında cildi nemlendiriyo zaten seçim senin
benim devam ediyo .
Kızlar hamile kalmadan bir ay önce PKO olduğunu öğrendim ve çok üzüldüm.Üzüntüden kurdeşen döktüm..Hamilelik olunca ilaçta kullanamadım..Şimdi kötü durumdayım..Kocakarı ilaçları yapıp sürdüm ama banamısın demedi..Bebe yağı işe yararmıki
bende aynı senin gibi midem bulanmıyor diye seviniyordum...bir haftadır beni benden aldı bu bulantılar,çok fenaa çoook..daha kendi gelmeden nazını yapıyor yavrukuş! bana da bir arkadaşım katı şekilde satılan kakao yağıyla saf zeytinyağını karıştırıp sürmemi önerdi...onda çok işe yaramış,nerdeyse hiç çatlağı yoktu.
günaydın kızlar dün akşama hastaneye gittim sonuçlar cok güzel dedi dr. kansızlık cıktı kan ilacı verdiler suan bebeğin cok küçük dedi dr. 6-7 haftaymış geriden geliyormuş bızım için kesenın içinde yolk sac olması cok iyi bu bebeğin var olduğuna ve küçük olduğuna işaret dedi eğer o olmasaydı boş gebelık derdik dedi dr. ağır iş yapmıçaksın dınleneceksın dedı 2 hafta gözetimizde olacaksın 3 günde bır kan alacağız beta hcg ıcın bızım için değerinin yükselmesı ıyı düşerse kötü dedi 2 hafta sonrada inş. bebeğini görürüz dedıler sadece dua ediyorum kızlar bu 2 hafta cabuk geçsin ama suan düne göre daha huzurluyum
sağol canım sskyla anlatşması varmıydı
Kızlaaaar resmimizii paylaşamamıştım dün 1 hafta geriye sardık geç döllenme yani hafta 5 günlükmüşüz bu da vesikalık resmimiz teyzeleriii ilk gittiğimdeki resmimizide koydum ama tabi noktacık nasılda büyüyor maşallah Allah hepimize sağlıkla kucaklamak nasip etsin onları
Canım o rüyaları hemen hergün olmasada 2 güne bir bende görüyorum.Hemen karamsarlığa kapılıveriyorum ama unutmaki bebeklerimiz çok çok güçlü.Sonra bir sabah uyanınca midem bulanıyor ve diyorum ki bebeğim benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?