2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım ne yağı kullanıyosun acaba.bende çatlaklar için şimdiden bişeyler kullanmak istiyorum

ben hemen sısmeye basladım bu yuzden hemen kullanıorm sımdılık komılı bebe yagı kullanıorm
ama cuma yıne dr a sorcam senıde bılgılendırırım bısı onerırse

bende geçen günden itibaren başladım en azından cildim rahatlasın istedim özellikle göğüsler masajda yapınca iyi gibi geldi öneririm.
benimde sadece bulantım var aynı dediğin gibi acıktığımda.dün akşam yine aşermem tuttu hepte dönere aşeriyorum burdaki arkdaşların soğudunu duydukça benim iştahımmı açılıyor ne
evde olduğum halde zor geliyor hamilelik çalışanlara gerçekten Allahım kolaylık versin.

Merhaba hamişler gününüz bulantısız geçsin dilerim ilk olarak Dün doktorum çatlaklar için kakao yağı kullanmamı önerdi sizlerlede paylaşayım dedim. Çok ilgili ve sormadan bilgilendiren bir doktora denk geldim şükür. Hamileliğin ilerleyen dönemlerindede çatlaklar için nasıl önlem alacağım konusunda beni bilgilendireceğini söyledi sizinle paylaşırım o zamanda. Ama şimdilik kakao yağı yeterli dedi. Sizler nasılsınız bebişler göbişlerde büyümekte kalp atışları duyan arkadaşlarla aynı gün yaşamışız bu heyecanı. Bende dün duydum 3 hafta sonrada 2 li test yapılcak şimdi aklımı tek kurcalayan o. heyecanla bekliyorum hayırlı haberler alırım inşallah. Bütün hamiş arkadaşlarım içinde ayn şekilde.... Buarada ikili test yaptıran arkadaşlar paylaşabilirmi ne yapıldı ne zaman sonuç alındı çok merak ediyorum sanırım ultrosonla bakılıp kan alınıyor değil mi :26::26:

Son düzenleme:

valla ole bende calısıorm ama gun ıcınnde bı yer bulup uyumak ıstıorm hep
tabı ne mumkunnnn
ya bıde zaman gecmıo sankı bebek gelmesını heyecanla beklıorm
daha 2 aylık bıle olmadık kı 9 ay nası bıtsn

bugün yemeğe giderken dönercinin önünden geçtim off bayılacaktım kokudan..Bugün tuhafım

selam kızlar,

bende bulantı falan yok çok şükür böyle mi devam eder acaba bilemedim.
Ama fena halde şişkinlik var sabahla akşam arası inanaılmaz davul gibi oluyorum.
Çatlak için ne kullanıyorsunuz şimdiden başlasak mı?
herkese sağlıklı günlerr

sorma bu zaman nasıl geçecek merak ediyorum..

Ofisimiz taşınacak bugün yarın..Bir odada kanepe falan olacak.Artık ilerki zamanlarda uzanırım oraya

canım korku dolu rüyalar hormonlardan, yani merak etme hamilelik hormonları işlerini görüyorlar. İnşallah kontrolde kıpır kıpır görürsün bebişini

insallah canım o rüyadan sonra birtürlü toparlanamadım , ins.sağlıklıdır , doktor 20sinden sonra gelirsin dedi ama sanırım dayanımıcam ben:)

Selam canım Bulantılar başlayabilir yakın zamanda ama bazı arkadaşlar bulantısızda atlatabiliyo ama sen yinede eşe dosta çok iyiyim midem bulanmıyo kusmuyorum falan deme ben öyle yaptım ertesi sabah ilk bulantılarım başladı yani ne zaman geleceği belli olmuyo o hınzırın Belkide sen yaşamazsın bellide olmaz Çatlaklar için doktorum kakao yağı önerdi ama o önerene kadar ben bebek yağı kullandım normaldede kullanıldığında cildi nemlendiriyo zaten seçim senin

Son düzenleme:
Kızlar hamile kalmadan bir ay önce PKO olduğunu öğrendim ve çok üzüldüm.Üzüntüden kurdeşen döktüm..Hamilelik olunca ilaçta kullanamadım..Şimdi kötü durumdayım..Kocakarı ilaçları yapıp sürdüm ama banamısın demedi..Bebe yağı işe yararmıki

bende aynı senin gibi midem bulanmıyor diye seviniyordum...bir haftadır beni benden aldı bu bulantılar,çok fenaa çoook..daha kendi gelmeden nazını yapıyor yavrukuş! bana da bir arkadaşım katı şekilde satılan kakao yağıyla saf zeytinyağını karıştırıp sürmemi önerdi...onda çok işe yaramış,nerdeyse hiç çatlağı yoktu.

herkese selamlar benim de hamileliğim çok şükür rahat geçiyor, bulantı kusma yorgunluk yok. tek şikayetim istahım acık normalde ekmek, meyve pilav vs yemem, simdi hem vitamin die hem de canim istedigi icin yiyorum. bir de sabaha karşı 5te uyanıyorum esnemek gerilmek istiyorum bunu yaparken kasıklarıma ve karnıma agri giriyor ve uyuyamıyorum. Benzer sıkıntısı olan var mı?

Catlaklar icin ben de bebe yagı ile kakao yagı karısık kullanıorum ama 3 kilo alsam catladıgım icin kacarım yok allahtan varolan catlaklarım cok derin değil bunlar da insallah öyle olur. bu arada hamilelik annelikle ilgili bişeyler okumak isteyenler icin cok seker bi blog: SlingoMOM özellikle anneliğin ilk zamanlarındaki zorluklar cok etkileyici yazılmıs.

ahh canım çok geçmiş olsun...bebe yağı hassas ciltlere kullanıldığı için kendimce zararlı olacağını düşünmüyorum.denemekte fayda var.

Evet ufacık tefecikler ama canımızı okuyorlar sağolsunlar canları sağolsun tabi aaa bende zeytinyağını eklim ozaman çatlamayalım güzel anneler olalım dimi ama genç bakımlı özenlii

suaycım çok sevindim:))gözün aydın canım.dilerim hepimiz hep güzel haberlerle geliriz.kendine ve minik bebişine iyi bak...

Kızlaaaar resmimizii paylaşamamıştım dün 1 hafta geriye sardık geç döllenme yani 7 hafta 5 günlükmüşüz bu da vesikalık resmimiz teyzeleriii ilk gittiğimdeki resmimizide koydum ama tabi noktacık nasılda büyüyor maşallah Allah hepimize sağlıkla kucaklamak nasip etsin onları

Eklentiler

• $061120121210.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
sağol canım sskyla anlatşması varmıydı

bende ssklıyım ama anlaşması yoktu canım yaptırdığım yerin..yani muayene olurken ,ücretde ssk karşılaması var ama testte yok..nasıl iş anlamamıştım
hem ikili, hem dörtlü testi aynı fiyata yaptırmıştım..
şimdi başka bir özele gidiyorum.. bu randevuda testide yaptıracağım, testlerde anlaşma varmı bakacağız..

ama ilk gebeliğimde, araştırma hastanesine göndermişti dr'um.. sevk kağıdı hazırlamıştı
o zaman ücretsiz yaptırdım haliyle..

Son düzenleyen: Moderatör:

ya benim hiç böle bi ultrason fotom olmadı ne kadar net çıkmış canım maşallah bebiş olduğu gibi belli. ben ekranda görebiliyorum ama doktorum fotoyu veriyo elime bakıom bişiye benzemiyo. yamuk yumuk fluuu bi foto.. heralde kullandıkları makineden kaynaklanıyo. gittiğim hastanede ii bi hastane ama demekki aletler dandik:) bu arada kaç hafta 5 günlük canım haftasını yazmamışsın.. takviminde gözükmüyo..

ins canım beni en iyi anlayan sizlersiniz, inanın etrafımdaki eşdostuma anlatsam bu kadar beni anladıklarını düşünmem, iyi ki varsınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…