2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Sağol canım benimde ekranda gördüğüm kadar net değil atan kalbini bile gördüm ama yinede net belkide cihazdandır canım olabilir :26: 7 hafta 5 günlükmüş desehacım 8 hafta 2 günlük diye gittik ama değilmiş o sağlıkla büyüsünde ben yine gün sayarım geriden hiç sorun değil sen hangi şehirdesin canım hangi hastaneye gdiyorsun

Bu da benim ufaklık

İlk foto 4+4 te ilk keseyi gördüğümüzde
İkinci foto 7.haftamızda kesenin içinde nokta kadar bebiş sonuncuda bu pazartesi 11. haftada sanırım biraz koca kafalı benim ufaklık

katılıyorum sana angel kesinlikle nazar değebiliyo banada oldu. bekliyodum nulantı ama anlattığımın akşamı değil geç farkettim sonra da düzelemedim

Maşallah canım allah nazarlardan korusun kafası normal bebişkonun zaten vücudunun yarısı kafadan diğer yarısı kalpten ibaret onun güzelliğini yerim ya sağlıkla büyüüsün canım

benimde ilk kontrole gittiğimde 5 gün geriden geliyordu bebek çok üzülmüştüm sonra su içmenin işe yaradığını duydum günde2.5 lt su içtim her gün. bunun yanında 2 bardak süt bir de maden suyu son kontrolümde tam gününde çıktılar. bu arada ikiz bekliyorum ben ama hep tekil konuşuyorum( yani suyla falan alakalı mıdır bilmem ama sonuçta su faydalı bi dene bakalım sen de biişi kaybetmezsin. ama tabiki günler tutmayabilir daha doğuma kadar çok da değişir. önemli deil yani canım. ben eskişehirdeyim canım. acıbadem e gidiyorum.

aman da amaan :) Allah nazarlardan esirgesin annesii maşallah kuzucuklarımıza...

yaa maşallah senin fotolarda iyi çıkmış, oyyy yerim ben onun koca kafasını:))) bende dicem bu sefer doktoruma yakışıklı bi foto istiyorum die. azcık uğraşsın netlemek için bende paylaşmak istiyom bebişlerimin fotosunu:)

Olsun canım yani önemli değil yeteki sağlıklı olsunlar Bende çok içiyodum suyu ama bulantılar başladığın beri okadar içemiyorum ama çok seviyorum su içmeyi. Bulantılarım azalsın su konusundaki tempoma geri döncem inşallah canım. İkiz annesimi olacaksın sen maşallah ne güzel gerçi ikiz annesi olmak zormuş diye duydum ama Rabbim gücünüde veriyordur sana sağlıkla kucakla canım

aman da amaan :) Allah nazarlardan esirgesin annesii maşallah kuzucuklarımıza...

Sağolasın teyzesi Maşallah maşallah hem topiğimize hem hamişlerimize hem bebişlerimize hepimize herşeyimize maşallah ikinci ailem gibi oldu burası üzüntümüzü sevincimizi paylaşıyoruz bilgilerimizi paylaşıyoruz endişelerimizi rüyalarımızı sıkıntılarımızı herşeyimizi paylaşıyoruz ne güzel uykudan uyanınca kahvaltıdan sonra hemen topiğie koşuyorum acaba napmış bizim hamişler diye teker teker hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız Melekler

Maşallah canım allah nazarlardan korusun kafası normal bebişkonun zaten vücudunun yarısı kafadan diğer yarısı kalpten ibaret onun güzelliğini yerim ya sağlıkla büyüüsün canım

Teşekkür ederiz teyzeleri, hepimizin miss kokulu bebişlerine nazar değmesin inşallah

Kızlaaar şunlara bakın ne kadar güzeller yaaa KK facedeki sayfasına eklemiş şimdi gördüm çok güzellerrrrr

Bu da benim ufaklığın şişirdiği karnım :111:
Henüz akşam yemeği yenmemiş insana benzer halim

Daha karnıma yerleşmeden şişirdi beni miniğim

canım bende pko luyum hemde 1 yıldır falan.endişelendiğin şeyi anlamadım. ne için kullandın kocakarı ilaçlarını :))

Ya maşallah kocaman görünüyor benim 7. haftada nokta gibi gördük gerçi üstten bakmıştı, benim ultrasonların ilki vajinal diğerleri hep üstten.
Geç döllenme demişsin ama kocaman olmuş bile merak etme sonradan farkı kapatıyorlar

Benim eşim beni minik kuşum diye sever hep öyle seslenir şimdi bu göbekle beni görünce adamın söylemeye dili varmıyor

Benimde ilk üstten baktı ama bişey göremedi benide korkuttu hiçbişey demedi bakıyodu öyle sonra çok gazın var dedi daha o demeden ben vajinal bakın dedim tamam tamam panik yapma sorun yok dedi nasıl yapmam vajinal bakınca böyle net göründü bebişim olsun sen hala minik kuşsun minik anne kuş

hangi doktora gidiyorsun canım? ben fatih beye gidiyorum ama cok yogun oluyor ve muayene neredeyse 3-5 dk. sürüyor. sende durumlar nasıl?

canım bende pko luyum hemde 1 yıldır falan.endişelendiğin şeyi anlamadım. ne için kullandın kocakarı ilaçlarını :))

tam bebek isterken pko çıkınca üzüldüm..Üzülünce kurdeşen döktüm..Yani cildimde döküntü ve kaşıntı var..Bunun için yaptım kocakarı ilacı..Hamile olunca ilaç kullanamadım çünkü

hangi doktora gidiyorsun canım? ben fatih beye gidiyorum ama cok yogun oluyor ve muayene neredeyse 3-5 dk. sürüyor. sende durumlar nasıl?

bende 2 yıldır fatih bey e gidiyorum evet çok yoğun ama bütün hikayemi biliyor bazen çok sıkılıyorum beklemekten sitem ediyorum falan ama başka bi doktora da güvenemem. muayene konusunda 10 dk dan önce çıkmadım hiç canım. ben çok soruyorum o da büyük bi sabırla cevaplıyor sorularımı. 2 yıldır çok sık gittim ben iki gün sonra kontrole gel diodu düşünsene hep randevusuz gidip 3*5 saat bekliodum. neyseki artık giriş yaptırıorum sıram gelince telefon ediolar:) sende esk demisin yakın şehirlerden gelenler de var da???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…