- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
ya benim hiç böle bi ultrason fotom olmadı ne kadar net çıkmış canım maşallah bebiş olduğu gibi belli. ben ekranda görebiliyorum ama doktorum fotoyu veriyo elime bakıom bişiye benzemiyo. yamuk yumuk fluuu bi foto.. heralde kullandıkları makineden kaynaklanıyo. gittiğim hastanede ii bi hastane ama demekki aletler dandik:) bu arada kaç hafta 5 günlük canım haftasını yazmamışsın.. takviminde gözükmüyo..
Selam canımBulantılar başlayabilir yakın zamanda ama bazı arkadaşlar bulantısızda atlatabiliyo ama sen yinede eşe dosta çok iyiyim midem bulanmıyo kusmuyorum falan deme ben öyle yaptım ertesi sabah ilk bulantılarım başladı yani ne zaman geleceği belli olmuyo o hınzırın Belkide sen yaşamazsın bellide olmaz Çatlaklar için doktorum kakao yağı önerdi ama o önerene kadar ben bebek yağı kullandım normaldede kullanıldığında cildi nemlendiriyo zaten seçim senin
Bu da benim ufaklık
İlk foto 4+4 te ilk keseyi gördüğümüzde
İkinci foto 7.haftamızda kesenin içinde nokta kadar bebişsonuncuda bu pazartesi 11. haftada sanırım biraz koca kafalı benim ufaklık
Eki Görüntüle 547473 Eki Görüntüle 547474 Eki Görüntüle 547475
Sağol canımbenimde ekranda gördüğüm kadar net değil atan kalbini bile gördüm ama yinede net belkide cihazdandır canım olabilir :26: 7 hafta 5 günlükmüş desehacım 8 hafta 2 günlük diye gittik ama değilmiş o sağlıkla büyüsünde ben yine gün sayarım geriden hiç sorun değil sen hangi şehirdesin canım hangi hastaneye gdiyorsun
Kızlaaaar resmimizii paylaşamamıştım dün 1 hafta geriye sardık geç döllenme yani hafta 5 günlükmüşüz bu da vesikalık resmimiz teyzeleriii ilk gittiğimdeki resmimizide koydum ama tabi noktacık nasılda büyüyor maşallah Allah hepimize sağlıkla kucaklamak nasip etsin onları
Bu da benim ufaklık
İlk foto 4+4 te ilk keseyi gördüğümüzde
İkinci foto 7.haftamızda kesenin içinde nokta kadar bebişsonuncuda bu pazartesi 11. haftada sanırım biraz koca kafalı benim ufaklık
Eki Görüntüle 547473 Eki Görüntüle 547474 Eki Görüntüle 547475
benimde ilk kontrole gittiğimde 5 gün geriden geliyordu bebek çok üzülmüştüm sonra su içmenin işe yaradığını duydum günde2.5 lt su içtim her gün. bunun yanında 2 bardak süt bir de maden suyu son kontrolümde tam gününde çıktılar. bu arada ikiz bekliyorum ben ama hep tekil konuşuyorum( yani suyla falan alakalı mıdır bilmem ama sonuçta su faydalı bi dene bakalım sen de biişi kaybetmezsin. ama tabiki günler tutmayabilir daha doğuma kadar çok da değişir. önemli deil yani canım. ben eskişehirdeyim canım. acıbadem e gidiyorum.
aman da amaan :) Allah nazarlardan esirgesin annesiimaşallah kuzucuklarımıza...
Maşallah canım allah nazarlardan korusun kafası normal bebişkonun zaten vücudunun yarısı kafadan diğer yarısı kalpten ibaret onun güzelliğini yerim ya sağlıkla büyüüsün canım
yaa maşallah senin fotolarda iyi çıkmış, oyyy yerim ben onun koca kafasını:))) bende dicem bu sefer doktoruma yakışıklı bi foto istiyorum die. azcık uğraşsın netlemek için bende paylaşmak istiyom bebişlerimin fotosunu:)
Bu da benim ufaklığın şişirdiği karnım :111:
Henüz akşam yemeği yenmemiş insana benzer halim
Daha karnıma yerleşmeden şişirdi beni miniğim
Eki Görüntüle 547494
Kızlar hamile kalmadan bir ay önce PKO olduğunu öğrendim ve çok üzüldüm.Üzüntüden kurdeşen döktüm..Hamilelik olunca ilaçta kullanamadım..Şimdi kötü durumdayım..Kocakarı ilaçları yapıp sürdüm ama banamısın demedi..Bebe yağı işe yararmıki
Kızlaaaar resmimizii paylaşamamıştım dün 1 hafta geriye sardık geç döllenme yani 7 hafta 5 günlükmüşüz bu da vesikalık resmimiz teyzeleriii ilk gittiğimdeki resmimizide koydum ama tabi noktacık nasılda büyüyor maşallah Allah hepimize sağlıkla kucaklamak nasip etsin onları
Minikkuuuşş maşallah bu ne göbiş yerleeeerrr
Ya maşallah kocaman görünüyor benim 7. haftada nokta gibi gördük gerçi üstten bakmıştı, benim ultrasonların ilki vajinal diğerleri hep üstten.
Geç döllenme demişsin ama kocaman olmuş bile merak etme sonradan farkı kapatıyorlar
Benim eşim beni minik kuşum diye sever hep öyle seslenir şimdi bu göbekle beni görünce adamın söylemeye dili varmıyor
benimde ilk kontrole gittiğimde 5 gün geriden geliyordu bebek çok üzülmüştüm sonra su içmenin işe yaradığını duydum günde2.5 lt su içtim her gün. bunun yanında 2 bardak süt bir de maden suyu son kontrolümde tam gününde çıktılar. bu arada ikiz bekliyorum ben ama hep tekil konuşuyorum( yani suyla falan alakalı mıdır bilmem ama sonuçta su faydalı bi dene bakalım sen de biişi kaybetmezsin. ama tabiki günler tutmayabilir daha doğuma kadar çok da değişir. önemli deil yani canım. ben eskişehirdeyim canım. acıbadem e gidiyorum.
canım bende pko luyum hemde 1 yıldır falan.endişelendiğin şeyi anlamadım. ne için kullandın kocakarı ilaçlarını :))
hangi doktora gidiyorsun canım? ben fatih beye gidiyorum ama cok yogun oluyor ve muayene neredeyse 3-5 dk. sürüyor. sende durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?