2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

yaa bak canım boşuna üzülmüşsün pko olduğu halde hamile kalabilmişsin. bende de var pko ben 2.5 yıl uğraştım sonunda da tedaviyle kalabildim ancak. inş geçer o rahatsızlığında

ben hemen sısmeye basladım bu yuzden hemen kullanıorm sımdılık komılı bebe yagı kullanıorm
ama cuma yıne dr a sorcam senıde bılgılendırırım bısı onerırse

benim göğüsler şişti o yüzden acilen kullanmam gerek ama doktor randevum iki hafta sonra...

yaa kızlar bişi sorcam bugün sabah sol kasığıma bıçak saplanır gibi bi ağrı girdi. bi kalktım dolaştım geçti. şimdi yine 1 saattir falan ara ara bıçak saplanıo sanki. neden olabilir acaba?? böyle bilmediğim ağrılar olduğu zaman korkuyorum(

aman üzüldüğün şeye bak. doktor bana dedi ki hamile kalabildiğine göre pko yu atlatıyorsun demekki yumurtaların düzgün yumurtlamaya başlıyor dedi.takma kafanı böyle şeylere

ankara'dayım normalde ama bi süreliğine eskişehir'de olacağız, fatih bey'in de iyi bir doktor olduğunu duyup ona başladım, gerçekten iyi biri ama birşeyleri es geçiyor mu diye korkuyorum çünkü gerçekten çok kısa sürüyor... herşey yolunda diyor sadece... kalp atışlarını gördük pazartesi günü ama dinletmedi bile... senin tüp bebek miydi?

canım benim de ilk kontrolde kalp atışını dinletmedi seni başından savmak için deil o, bebeğin vücut ısısının yükselmesine sebep oluyo daha milimetrik bi canlıdan bahsediyoruz bu onun için ne kadar büyük bişi tahmin bile edemiyoruz. yani tamamen bebeğin zarar görmesin die. ben cumartesi günü gittim artık 8 hafta bitmişti, yine dinletmicekti ama ben geçen sene bi bebek kaybettim o yüzden biraz ısrarcı oldum artık duymak istiyorum böle inanasım gelmio falan dedim ölelikle bi kaç saniye dinletti. ilerde bol bol dinlersin annesi birazcık büyüsün. şimdi çok minik kaldıramayabilir. evet benim tüp bebek, ikiz:))

kızlar size bişey sorucam.şimdi benim sat 31.08.2012.biz 22 eylülde kayınvalidemden ayrıldık başka bir yere taşındık. eşim duvarları falan boyadı tabi heryeri batırdı:) bende arkasından tinerle boya olan yerleri falan sildim bi kaç gün tinerin kokusunu bayağı derince aldım yani.sizce bebeğime bişey olmuşmudur.bi arkadaşım vardı mobilya fabrikasında çalışıyordu alkollü bir sıvı ile mobilyaların üstünü parlatıyormuş hamileydi tabi 9 ay boyuncada çalıştı sonra o koku çocuğa zarar vermiş ve çocuk 5 aylık anne karnındayken beyin kanaması miğde kanaması falan geçirmişti şimdi 5 yaşında ama zeka gerilemesi var çocukta.bende şimdi endişelendim sizce o kadar küçükken etkilenmiş midir.tabii ben taşınma sıralarında hamile olduğumu bilmiyordum.

bu arada ankarada yaşayan hamişler, hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz kızlar???:26:

ben fatih hastanesinde ayla hanıma gidiyorum kızlar bu arada kafama takılan toksoplazm testi için gittim ben kurbanda uğraştım diye doktorum bir dahaki kontrolde yaparız dedi zaten hemen çıkmaz dedi naıl bekliycm ben

Minikuşşş, maşallah canım yaa senin iç karnın hiç geniş değil galiba, şimdi böyleysen diğer aylarda daha da büyür göbişinn

Çok bakamadım bugün.. 7verengül geldi mi? Kontrolü vardı dün :26:

maşallah ikizlerine :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... teşekkür ederim içimi rahatlattın. benim tüp değil, normal. fatih bey bu yoğunlukla doğumlara girebilir inşallah...

canım benim dr.un dediğine göre ilk haftalarda bi iki gün teratojenlere (bebeğe zararlı şeylere) maruz kalmak etkili olmuyormuş, tabi ki röntgen vs. gibi her şeyin bir dozu var. Ben de başka bir dr.un aptal hatası yüzünden 4 gün yanlış dozda ilaçlar kullanmıştım o zaman sormuştum. Sen yine doktoruna sorarsın, testler yapılır ama arkadaşın çooook uzun süre maruz kalmış, senin durumla alakası yok. İçini ferah tut bence

deseha, sen de mi mart annelerindeydin canım? ben de oradaydım, bu günlerimize şükürler olsun

benim de oldu dün akşam, eşim telaşlandı hastaneye gitsek mi diye düşündük ama geçti sonra..gidince zaten normal diyecekler,anlık sancılar normal uzun sürerse gidiliyor canım

canım beni de listeye eklermisiniz dadlımmm:)

golgen yaş 30 tahmini dogum : 09.06.2013 kalp atışı tarihi 05.10

bu arada ankarada yaşayan hamişler, hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz kızlar???:26:

Canım ben jineklinik diye özel bir yere gidiyorum. Doktorum Hakan Turan. Bundan önce mesaya gidiyordum ama hiiiccc memnun kalmadım. Benim 12 ye 10 cmlik kistimi göremediler ve bebeğime kavuşmamı nerdeyse 2 sene geciktirdiler. Güven hastanesinde takip yaptıran çok yakın arkadaşlarım car onlarda çok memnun. Sen nereye gidiyorsun?

benim de oldu dün akşam, eşim telaşlandı hastaneye gitsek mi diye düşündük ama geçti sonra..gidince zaten normal diyecekler,anlık sancılar normal uzun sürerse gidiliyor canım

sanki tam da bebeklerin olduğu yerde pıt pıt bi ağrı, 2 hafta öncede olmuştu 3-4 sa sürdü aralıklarla dayanamadım erkenden yattım bende sabaha geçmişti. inş geçer bi yönden bebişleri hissediorum diorum çünkü tam olmaları gereken yerde ağrı bi yandan da umarım olumsuz bişi deildir die dua ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…