tam bebek isterken pko çıkınca üzüldüm..Üzülünce kurdeşen döktüm..Yani cildimde döküntü ve kaşıntı var..Bunun için yaptım kocakarı ilacı..Hamile olunca ilaç kullanamadım çünkü
ben hemen sısmeye basladım bu yuzden hemen kullanıorm sımdılık komılı bebe yagı kullanıorm
ama cuma yıne dr a sorcam senıde bılgılendırırım bısı onerırse
tam bebek isterken pko çıkınca üzüldüm..Üzülünce kurdeşen döktüm..Yani cildimde döküntü ve kaşıntı var..Bunun için yaptım kocakarı ilacı..Hamile olunca ilaç kullanamadım çünkü
Bu da benim ufaklığın şişirdiği karnım :111:
Henüz akşam yemeği yenmemiş insana benzer halim
Daha karnıma yerleşmeden şişirdi beni miniğim
Eki Görüntüle 547494
bende 2 yıldır fatih bey e gidiyorum evet çok yoğun ama bütün hikayemi biliyor bazen çok sıkılıyorum beklemekten sitem ediyorum falan ama başka bi doktora da güvenemem. muayene konusunda 10 dk dan önce çıkmadım hiç canım. ben çok soruyorum o da büyük bi sabırla cevaplıyor sorularımı. 2 yıldır çok sık gittim ben iki gün sonra kontrole gel diodu düşünsene hep randevusuz gidip 3*5 saat bekliodum. neyseki artık giriş yaptırıorum sıram gelince telefon ediolar:) sende esk demisin yakın şehirlerden gelenler de var da???
ankara'dayım normalde ama bi süreliğine eskişehir'de olacağız, fatih bey'in de iyi bir doktor olduğunu duyup ona başladım, gerçekten iyi biri ama birşeyleri es geçiyor mu diye korkuyorum çünkü gerçekten çok kısa sürüyor... herşey yolunda diyor sadece... kalp atışlarını gördük pazartesi günü ama dinletmedi bile... senin tüp bebek miydi?
bu arada ankarada yaşayan hamişler, hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz kızlar???:26:
canım benim de ilk kontrolde kalp atışını dinletmedi seni başından savmak için deil o, bebeğin vücut ısısının yükselmesine sebep oluyo daha milimetrik bi canlıdan bahsediyoruz bu onun için ne kadar büyük bişi tahmin bile edemiyoruz. yani tamamen bebeğin zarar görmesin die. ben cumartesi günü gittim artık 8 hafta bitmişti, yine dinletmicekti ama ben geçen sene bi bebek kaybettim o yüzden biraz ısrarcı oldum artık duymak istiyorum böle inanasım gelmio falan dedim ölelikle bi kaç saniye dinletti. ilerde bol bol dinlersin annesi birazcık büyüsün. şimdi çok minik kaldıramayabilir. evet benim tüp bebek, ikiz:))
canım benim dr.un dediğine göre ilk haftalarda bi iki gün teratojenlere (bebeğe zararlı şeylere) maruz kalmak etkili olmuyormuş, tabi ki röntgen vs. gibi her şeyin bir dozu var. Ben de başka bir dr.un aptal hatası yüzünden 4 gün yanlış dozda ilaçlar kullanmıştım o zaman sormuştum. Sen yine doktoruna sorarsın, testler yapılır ama arkadaşın çooook uzun süre maruz kalmış, senin durumla alakası yok. İçini ferah tut bencekızlar size bişey sorucam.şimdi benim sat 31.08.2012.biz 22 eylülde kayınvalidemden ayrıldık başka bir yere taşındık. eşim duvarları falan boyadı tabi heryeri batırdı:) bende arkasından tinerle boya olan yerleri falan sildim bi kaç gün tinerin kokusunu bayağı derince aldım yani.sizce bebeğime bişey olmuşmudur.bi arkadaşım vardı mobilya fabrikasında çalışıyordu alkollü bir sıvı ile mobilyaların üstünü parlatıyormuş hamileydi tabi 9 ay boyuncada çalıştı sonra o koku çocuğa zarar vermiş ve çocuk 5 aylık anne karnındayken beyin kanaması miğde kanaması falan geçirmişti şimdi 5 yaşında ama zeka gerilemesi var çocukta.bende şimdi endişelendim sizce o kadar küçükken etkilenmiş midir.tabii ben taşınma sıralarında hamile olduğumu bilmiyordum.
deseha, sen de mi mart annelerindeydin canım? ben de oradaydım, bu günlerimize şükürler olsuncanım benim de ilk kontrolde kalp atışını dinletmedi seni başından savmak için deil o, bebeğin vücut ısısının yükselmesine sebep oluyo daha milimetrik bi canlıdan bahsediyoruz bu onun için ne kadar büyük bişi tahmin bile edemiyoruz. yani tamamen bebeğin zarar görmesin die. ben cumartesi günü gittim artık 8 hafta bitmişti, yine dinletmicekti ama ben geçen sene bi bebek kaybettim o yüzden biraz ısrarcı oldum artık duymak istiyorum böle inanasım gelmio falan dedim ölelikle bi kaç saniye dinletti. ilerde bol bol dinlersin annesi birazcık büyüsün. şimdi çok minik kaldıramayabilir. evet benim tüp bebek, ikiz:))
benim de oldu dün akşam, eşim telaşlandı hastaneye gitsek mi diye düşündük ama geçti sonra..gidince zaten normal diyecekler,anlık sancılar normal uzun sürerse gidiliyor canımyaa kızlar bişi sorcam bugün sabah sol kasığıma bıçak saplanır gibi bi ağrı girdi. bi kalktım dolaştım geçti. şimdi yine 1 saattir falan ara ara bıçak saplanıo sanki. neden olabilir acaba?? böyle bilmediğim ağrılar olduğu zaman korkuyorum(
benim de oldu dün akşam, eşim telaşlandı hastaneye gitsek mi diye düşündük ama geçti sonra..gidince zaten normal diyecekler,anlık sancılar normal uzun sürerse gidiliyor canım
bu arada ankarada yaşayan hamişler, hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz kızlar???:26:
benim de oldu dün akşam, eşim telaşlandı hastaneye gitsek mi diye düşündük ama geçti sonra..gidince zaten normal diyecekler,anlık sancılar normal uzun sürerse gidiliyor canım
canım her gün birşey çıkıyorins normaldır aynı durum bugun bende var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?