2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım orası nasıl bende fatihe gidiyorum beştepedeki

şu kıpırtıları hissetmeye başlasak daha bir rahatlayacağız gibime geliyor, bir ay daha böyle diken üstünde idare edeceğiz artıkkendini rahatlatacak şeyler bul onları düşün, yat canım ben öyle yapıyorum. Gerçi birkaç kere acile ya da dr.a atmışlığım var kendimi bebişler mutlu mutlu büyüyorlardır eminim üzmemeye çalışalım

Selam herkese, kızlar kasık ağrıları, kısa süreli kramplar normalmiş, kanama olmadığı sürece ve aşırı ağrı olmadığı sürece endişelenmemek lazım.

kızlar kontrolden geldim şimdi morallerim sıfır bebeğin dış kısmında cilt ödemi oluşmuş dedi doktor ne olabilr dedim kromozomal bişey olabilr senin geçirdiğin gribal enfeksiyondan olabilr hiç bişey de olmayabilr dedi şu an bişey söylemek için çok erken dedi canımı sıkmak için bi sebep çıktı işte bana cuma günü de devlet hastanesine gidicem hiç haberim yokmuş gibi bi de orda muayene olucam bakalım o ne dicek ha bi de boyuna 30 mm (3cm) dedi bana burda yazılanlara göre çok normal geldi ama kalp atışları da normal bu ödem nerden çıktı ya

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım, ne yapılması gerektiğini söyledi mi peki dr., başka bir dr.a gidip ikinci bir görüş almak çok iyi fikir bence, dr.lar neler neler söylüyor, inşallah bebeğin iyidir

canım benim Allah korktuğun günlere bırakmasın inşallh bence güzel sonuç çıkıcak snuçta gripten olsa etrafta sağlam bebek kalmaz Allah korusun

Allah allah ilk defa duyuyorum böle bişey.. geçmiş olsun cnm ee beklicekmiymişsiniz.. bence özel başka bi doktora görün.. inşallah senin doktor yanılıyodur..

Ben hergun 3 Yasin okuyorum zaten hamile kalmadan oncede okuyordum aliskanlik yapti okumayinca huzursuz oluyorum. hatta baya bi ezberledim sayilir. Ama boyle bir etkisi oldugunu bilmiyordum cok sevindim. Yasin okumak zaten her derde deva imis. Allah okuduklarimizida dinlediklerimizide eksiksiz kabul etsin insallah.

geçmiş olsun canım, ne yapılması gerektiğini söyledi mi peki dr., başka bir dr.a gidip ikinci bir görüş almak çok iyi fikir bence, dr.lar neler neler söylüyor, inşallah bebeğin iyidir

sağol canım progestan yazdı hiç bişey söylemedi canını sıkma dedi hiç böyle bişey duymadm ki cilt ödemi diye internette de bulamıyorum 20sinde bi daha gel dedi

Aslinda progestan konusunda cokta haksiz sayilmaz. kanamayi her zaman durdurmuyor cunku. yani eger Allah korusun dusuk olacaksa oluyor. mesela benim bundan onceki hamileligimde ayni sekilde fitil kullandim ama hic bir faydasi olmadi. sonucta dusuk yaptim malesef. zaten benim doktorumda kesin bir garanti vermemisti.
bebegin hareketi ilk hamileliklerde en az 17. haftaya kadar hissedilemezmis. onu nerden cikarmis anlayamadim. hareket olarak hissedilen seyin gaz baloncuklari oldugu internette yaziyo zaten:)
bazan doktorlar tam bir komedi olabiliyolar:)))

canım benim Allah korktuğun günlere bırakmasın inşallh bence güzel sonuç çıkıcak snuçta gripten olsa etrafta sağlam bebek kalmaz Allah korusun

teşekkür ederim canım aslında bu doktora gitme işinden vazgeçicem bi kelime bile moralimi bozmaya yetiyo ve acaba doktor sürekli gidelim diye mi yapıyo diye düşünmeden edemiyorum o yüzden devlet hastanesine gidicem cuma günü

doktorların herbiri ayrı birşeyler söylüyor internete giriyorsunuz dünya kadar yazı var hangisine inanacaz

kızlar ankaraya gidiyorum daha önce bahsetmiştim ya eşim ankaraya görev için gitti diyee.iki gündür aglayıp duruyorum ucak bileti alcam birazdan ve gitcem nasip olursa.olayın ortasında kaldıgımdan beri çook kötüyüm.eşimin işide daha sürcekmiş.oyüzden gel burda hem özele gideriz ayrıntılı beraber görürüz dedi..aglayıp duruyorum diye morali cok bozulmusss..banada değişiklik olurr

Benim dünden beri sık nefes alıp verme problemim var..Sizde karşılaşıyormusunz bu sorunla bilmiyorum..Önce dün biraz yemeği abartmışım ondan zannettim..bugünde devam etti..İnternette araştırdım normal diyo..Hep derin derin nefes alasım geliyor..

Allah allah ilk defa duyuyorum böle bişey.. geçmiş olsun cnm ee beklicekmiymişsiniz.. bence özel başka bi doktora görün.. inşallah senin doktor yanılıyodur..

inşallah yanılıyodur canım ödem bebeğin vücudunda da görünmüyo dedi dış kısmında bi zar gibi bi kısmını çevrelemiş ama adına cilt ödemi dedi anlayamadm hiç bişey

kızlar bugün ince ince bir sızı var kasıklarımda baya aşağıda hemde ..çok az da kahverengi akıntım oldu ama okuyorum da heryerde normal olabilir diye..sizin de oldu mu acaba bu aralar ? düşünmemeye çalışıyorum ama insan korkuyor ..

o bendede var canım

ya araştırmaya çalışıyorum ama çıkmıyo ki hiç bişey ne bu cilt ödemi kromozomal bi rahatsızlık olmasından çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…