Canım ben jineklinik diye özel bir yere gidiyorum. Doktorum Hakan Turan. Bundan önce mesaya gidiyordum ama hiiiccc memnun kalmadım. Benim 12 ye 10 cmlik kistimi göremediler ve bebeğime kavuşmamı nerdeyse 2 sene geciktirdiler. Güven hastanesinde takip yaptıran çok yakın arkadaşlarım car onlarda çok memnun. Sen nereye gidiyorsun?
şu kıpırtıları hissetmeye başlasak daha bir rahatlayacağız gibime geliyor, bir ay daha böyle diken üstünde idare edeceğiz artıksanki tam da bebeklerin olduğu yerde pıt pıt bi ağrı, 2 hafta öncede olmuştu 3-4 sa sürdü aralıklarla dayanamadım erkenden yattım bende sabaha geçmişti. inş geçer bi yönden bebişleri hissediorum diorum çünkü tam olmaları gereken yerde ağrı bi yandan da umarım olumsuz bişi deildir die dua ediyorum..
geçmiş olsun canım, ne yapılması gerektiğini söyledi mi peki dr., başka bir dr.a gidip ikinci bir görüş almak çok iyi fikir bence, dr.lar neler neler söylüyor, inşallah bebeğin iyidirkızlar kontrolden geldim şimdi morallerim sıfır bebeğin dış kısmında cilt ödemi oluşmuş dedi doktor ne olabilr dedim kromozomal bişey olabilr senin geçirdiğin gribal enfeksiyondan olabilr hiç bişey de olmayabilr dedi şu an bişey söylemek için çok erken dedi canımı sıkmak için bi sebep çıktı işte bana cuma günü de devlet hastanesine gidicem hiç haberim yokmuş gibi bi de orda muayene olucam bakalım o ne dicek
kızlar kontrolden geldim şimdi morallerim sıfır bebeğin dış kısmında cilt ödemi oluşmuş dedi doktor ne olabilr dedim kromozomal bişey olabilr senin geçirdiğin gribal enfeksiyondan olabilr hiç bişey de olmayabilr dedi şu an bişey söylemek için çok erken dedi canımı sıkmak için bi sebep çıktı işte bana cuma günü de devlet hastanesine gidicem hiç haberim yokmuş gibi bi de orda muayene olucam bakalım o ne dicek ha bi de boyuna 30 mm (3cm) dedi bana burda yazılanlara göre çok normal geldi ama kalp atışları da normal bu ödem nerden çıktı ya
kızlar kontrolden geldim şimdi morallerim sıfır bebeğin dış kısmında cilt ödemi oluşmuş dedi doktor ne olabilr dedim kromozomal bişey olabilr senin geçirdiğin gribal enfeksiyondan olabilr hiç bişey de olmayabilr dedi şu an bişey söylemek için çok erken dedi canımı sıkmak için bi sebep çıktı işte bana cuma günü de devlet hastanesine gidicem hiç haberim yokmuş gibi bi de orda muayene olucam bakalım o ne dicek ha bi de boyuna 30 mm (3cm) dedi bana burda yazılanlara göre çok normal geldi ama kalp atışları da normal bu ödem nerden çıktı ya
kızlar ben size bi tavsiyede bulunmak istiyorum.boş vakitlerinizde internetten yasin-i şerifi bulup açın ve dinleyin bunu sık sık yapmaya çalışın.hamileliğinde bebeğine yasin dinleten ve uyuyarak sakin bir gebelik geçiren annelerin minikleri doğduktan sonra çok sakin, kolay kolay hastalık geçirmeyen, ağır başlı eziyetsiz bebekler oluyormuş ben de bizzat şahit oldum. kuzenimin eşi ilk çocuğuna hamileyken hiç yerinde durmadı 7. ayında zeytin toplamaya bile gitti hatta 2 m yüksekliğinde zeytin ağacından düştü.çocuk milli bi felaket olup çıktı.2. bebeği şu an 3 aylık.kayınpederi benim dayım oluyor biçok arkadaşı cami hocasıdır.kız hamile kalınca bu bebeğim de öyle olursa çok zorlanırım diye korkmuştu dayım hocaya bahsetmiş o da bol bol yasin dinlesin hamileyken hem kendisi rahatlar hem de çocuk rahatlar ve sakin olur demiş.hamileliği boyunca yaptı.doğumu da kolay oldu.bebek öyle sakin öyle huzurlu bir bebek ki ağladını ben daha hiç duyamadım çok da merak ediyorum bazen mızlıyormuş ağlamak da değil, ne gaz nede uyku problemi yok, sürekli gülücük saçıyor, annesi bazen evde çocuk olduğunu bile unutuyor.çok ciddi bakışları var bi görseniz küçük adam resmenonu gördükçe imreniyorum.bide onlar market sahibi.çocuğu arabasına koyuyor, üstünü örtüyor,eline bir su biberonu veriyor, bide eşarp koyuyor, marketin ya arkasına yada bahçesine arabayı götürüp bırakıyor müşterilerle ilgilenebilmek için.çocuk kendi kendine garibim agucuk gugucuk yapa yapa yoruluyor gelene geçene gülücük saçıp kendini sevdiriyor. sonra eşarbı yüzüne sürte sürte uyuyor daha hiç sallayarak uyutmadı annesi.karar sizin ama zararını görmezsiniz orası da kesin bşy.
geçmiş olsun canım, ne yapılması gerektiğini söyledi mi peki dr., başka bir dr.a gidip ikinci bir görüş almak çok iyi fikir bence, dr.lar neler neler söylüyor, inşallah bebeğin iyidir
kızlar ben geldim bi an önce size haber veriyim diye geçmişe bakmadım birazdan okuycam.sabah trafik hastanesine gittim kadn doğuma sıra aldım.muayeneye girdim tansiyon ve kiloya baktı hemşire doktor manyak bşydi hastalarla hiç ilgilenmiyo 2 şer 3er hasta alıyo odaya durmadan elindeki sineklikle sinek öldürüp onları masada biriktiriyoduyazık genç de daha taş çatlasın 35 ti yaşı ben 4 gün önce kanamamın olduğunu ve artık çok endişelendiğim için dayanamayıp geldiğimi söyledim.çok iyi yapmışsın dedi ilaç kullanıyo musun dedi hepsini söyledim.progestan duyunca işe yaradı mı bari dedi.evet kullanmaya başladıktan sonra kanamam durdu dedim.hayret dünyanın hiçbir yerinde progestanın kanamayı durdurduğu henüz kanıtlanmadı dedi.sustum kaldım.sen bilmiyon olum bizim kızlar hep bunu kullanıyo diyesim geldi.dedim ya manyaktı zaten içeri ilk girdiğimde önce gözü karnıma gitti sonra haftamı söyleyince içerdeki yapı çok küçük olduğu için karnın erken çkmış onun için hareketleri de hissediyosundur artık dedi.henüz bşy hissetmedim dedim.bu gün yarın duyarsın dedi.peki karnımın bu kadar erken çıkması normal mi 3. ayda olduğuma hiç kimse inanmıyor dedim.az önce dedim ya içerdeki yapı küçük olduğu için erken çıkmş bu da tamamen kalıtsal bşydir yani normal dedi delüüü hiç muayene etmedi.ultrason için gün al dedi elime bi kağıt verdi.yarın saat 09:00 da ultrasona alcaklar.hala bebişimin atan minik kalbini görüp rahatlayamadım yani
canım benim Allah korktuğun günlere bırakmasın inşallh bence güzel sonuç çıkıcak snuçta gripten olsa etrafta sağlam bebek kalmaz Allah korusun
Aslinda progestan konusunda cokta haksiz sayilmaz. kanamayi her zaman durdurmuyor cunku. yani eger Allah korusun dusuk olacaksa oluyor. mesela benim bundan onceki hamileligimde ayni sekilde fitil kullandim ama hic bir faydasi olmadi. sonucta dusuk yaptim malesef. zaten benim doktorumda kesin bir garanti vermemisti.
bebegin hareketi ilk hamileliklerde en az 17. haftaya kadar hissedilemezmis. onu nerden cikarmis anlayamadim. hareket olarak hissedilen seyin gaz baloncuklari oldugu internette yaziyo zaten:)
bazan doktorlar tam bir komedi olabiliyolar:)))
Allah allah ilk defa duyuyorum böle bişey.. geçmiş olsun cnm ee beklicekmiymişsiniz.. bence özel başka bi doktora görün.. inşallah senin doktor yanılıyodur..
esra[B .!.:b[/B]_ogt;27197183]doktorların herbiri ayrı birşeyler söylüyor internete giriyorsunuz dünya kadar yazı var hangisine inanacaz
Benim dünden beri sık nefes alıp verme problemim var..Sizde karşılaşıyormusunz bu sorunla bilmiyorum..Önce dün biraz yemeği abartmışım ondan zannettim..bugünde devam etti..İnternette araştırdım normal diyo..Hep derin derin nefes alasım geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?