kızlar bugün ince ince bir sızı var kasıklarımda baya aşağıda hemde ..çok az da kahverengi akıntım olduama okuyorum da heryerde normal olabilir diye..sizin de oldu mu acaba bu aralar ? düşünmemeye çalışıyorum ama insan korkuyor ..
Benim doktorum akıntı kırmızı olmadıktan sonra korkma demişti..Kasıklarında ağrıcak koyu renkli akıntında olucak ..O zamanlarda biraz dinlen dedi..yat uzan rahatla demişti..
ya araştırmaya çalışıyorum ama çıkmıyo ki hiç bişey ne bu cilt ödemi kromozomal bi rahatsızlık olmasından çok korkuyorum
ayy çok sağol canım ya içimi ferahlattın valla
İçini rahat tut..Benimde bu aralar kasık ağrılarım çok var..Lekelenmem olmadı..Bende de toxoplazma çıktı bende.Cumayı bekliyorum 1 haftadan beri..Artık heyecan tavan yaptı..Bide uzman tv de ben kendim için 11 haftalık gebeyim yazıyorum doktor çıkıyo ya..Bu haftalarda düşük riski %1 'e düşüyormuş öyle diyo..
İçini rahat tut..Benimde bu aralar kasık ağrılarım çok var..Lekelenmem olmadı..Bende de toxoplazma çıktı bende.Cumayı bekliyorum 1 haftadan beri..Artık heyecan tavan yaptı..Bide uzman tv de ben kendim için 11 haftalık gebeyim yazıyorum doktor çıkıyo ya..Bu haftalarda düşük riski %1 'e düşüyormuş öyle diyo..
selam kızlar bende haziran annesi olacaktım ancak pazartesi günü kürtajla bebeğimi aldırdım..gelişmedi maalesef 7 haftada kalmış kalp atışları durmuş..çok ama çok üzgünüm ama napalım allahın taktiri...sizlere sağlıklı ve mutlu gebelikler diliyorum..
kızlar bugün ince ince bir sızı var kasıklarımda baya aşağıda hemde ..çok az da kahverengi akıntım olduama okuyorum da heryerde normal olabilir diye..sizin de oldu mu acaba bu aralar ? düşünmemeye çalışıyorum ama insan korkuyor ..
selam kızlar bende haziran annesi olacaktım ancak pazartesi günü kürtajla bebeğimi aldırdım..gelişmedi maalesef 7 haftada kalmış kalp atışları durmuş..çok ama çok üzgünüm ama napalım allahın taktiri...sizlere sağlıklı ve mutlu gebelikler diliyorum..
Canım benim gittiğim yer muayenehane. Ama çok iyi doktorlar. Birden fazla doktor var. Benim doktorum beni ilk gördüğü andan itibaren çok ilgili ve alakalı davrandı. Hatta kistimi daha olk muayenede gördü ve bana da gösterdi. Herşeyi açıkladı. Ben bu şekilde bir doktor istiyordum zaten. Bana her aşamayı anlatmalı ve açıklamalı. Mesaya giderken doğru düzgün bilgi bile alamıyordum, iyisin diyip gönderiyorlardı. Bu arada ben çok düzenli ve sık gidiyordum doktora (4 ayda 1 kere falan) Ameliyatımı güvende oldum ve çok memnun kaldım. Fatihi bilemiyorum malesef. Orası nasıl? Memnun kaldın mi?canım orası nasıl bende fatihe gidiyorum beştepedeki
kızlar ankaraya gidiyorum daha önce bahsetmiştim ya eşim ankaraya görev için gitti diyee.iki gündür aglayıp duruyorum ucak bileti alcam birazdan ve gitcem nasip olursa.olayın ortasında kaldıgımdan beri çook kötüyüm.eşimin işide daha sürcekmiş.oyüzden gel burda hem özele gideriz ayrıntılı beraber görürüz dedi..aglayıp duruyorum diye morali cok bozulmusss..banada değişiklik olurr
ah canım, git başka bir doktora daha, 20sine kadar nasıl dayanılır dünya kadar zaman varsağol canım progestan yazdı hiç bişey söylemedi canını sıkma dedi hiç böyle bişey duymadm ki cilt ödemi diye internette de bulamıyorum 20sinde bi daha gel dedi
canım, kahverengi akıntı azıcık kanaman olmuş demek oluyor, önemsiz birşey olma ihtimali yüksek yine de her ihtimale karşı doktoruna danış. Bu arada kendini yorma, bol bol yat dinlen, uzanma,esneme, gerilme hareketleri de yapma. Bebişi de üzme olur mu, inşallah olmaz bir dahakızlar bugün ince ince bir sızı var kasıklarımda baya aşağıda hemde ..çok az da kahverengi akıntım olduama okuyorum da heryerde normal olabilir diye..sizin de oldu mu acaba bu aralar ? düşünmemeye çalışıyorum ama insan korkuyor ..
maşallah yaaaa çok tatlınazar değmesin aramızda 1 gün var benim minikte böle bişi olmuştur artık herhalde bende haftaya gidicem inşallah bende senin gibi iyi haberlerini alırım bebişimin
Nasıl da keyifli uzanmış tontiş
Ay kolları bacakları bile belli oluyor maşallah
Minikuşşş, maşallah canım yaasenin iç karnın hiç geniş değil galiba, şimdi böyleysen diğer aylarda daha da büyür göbişinn
Çok bakamadım bugün.. 7verengül geldi mi? Kontrolü vardı dün :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?