2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Benim doktorum akıntı kırmızı olmadıktan sonra korkma demişti..Kasıklarında ağrıcak koyu renkli akıntında olucak ..O zamanlarda biraz dinlen dedi..yat uzan rahatla demişti..

ya kızlar aranızda denizlili var mı hiç doktor konusunda biraz kafam karışık da belki fikir alışverişi yaparız ?

slm canlarım nasılsınız off kızlar çok bunalıyorum bulantılarla başım belada hayattan zevk almaz oldum hep miskinim hep uyumak istiyorum sabahtan akşama kdr yemek yemesem aklıma gelmio her an kusucak gibi içim kabarıo kendimi lavaboya atıyorum kusuyorum allahım nolur 3 ayım dolsun die dua ediyorum 3 ay olmadan geçmezmiş bu kusma ve bulantılar allah herkesin yardımcısı olsun sıpa doğmadan neler edio hele

ya araştırmaya çalışıyorum ama çıkmıyo ki hiç bişey ne bu cilt ödemi kromozomal bi rahatsızlık olmasından çok korkuyorum

canım hemen aklınagetirme kötü şeyler değildir inşallah bazen bebeklerde böyle durular oluşup kaybolabiliyor inşalla kortğun gibi değildir

ayy çok sağol canım ya içimi ferahlattın valla

İçini rahat tut..Benimde bu aralar kasık ağrılarım çok var..Lekelenmem olmadı..Bende de toxoplazma çıktı bende.Cumayı bekliyorum 1 haftadan beri..Artık heyecan tavan yaptı..Bide uzman tv de ben kendim için 11 haftalık gebeyim yazıyorum doktor çıkıyo ya..Bu haftalarda düşük riski %1 'e düşüyormuş öyle diyo..

zencefil nasıl toksoplazma çıktı yeni mi buşaltı yoksa daha önce geçirmişmisin doktor ne testi öneri bende kurbandan korkuyorumda ondan soruyorum

tamam sağol canım..inşallah hepimiz için hayırlı olur riskli zamanları rahatça atlatırız güzel haberler alırız hep inşallah

selam kızlar bende haziran annesi olacaktım ancak pazartesi günü kürtajla bebeğimi aldırdım..gelişmedi maalesef 7 haftada kalmış kalp atışları durmuş..çok ama çok üzgünüm ama napalım allahın taktiri...sizlere sağlıklı ve mutlu gebelikler diliyorum..

rabbim sabırlar versin cnm çok üzüldüm tez zamanda yine anne olursun inşallah hayırlı evlatlar versin allah herkese

canim arkadasim lutfen doktorunu ara. gebelikte hic bir kanama normal degildir. nedeni arastirilip hemen onlem alinmasi gerekir. onemsiz biseyde olabilir ve doktorun biraz dinlen bol bol su ic gecer der ama belkide onemlidir ve ilac alman gerekiyodur. kesinlikle ihmal etme. sonra cok gec kalirsin. basima geldiginden biliyorum. Allah yardimcin olsun insallah bir sorun yoktur. ilk is doktoru ara ve hemen uzanip dinlen ve bol bol su ic.

çok geçmiş olsun canım bana da ödem var dedi şu an çok korkuyorum ama başka doktora görünmeyi düşünüyorum çok zor zamanlar Allah hepimize sabırlar versin elden gelen bişey yok maalesef

canım orası nasıl bende fatihe gidiyorum beştepedeki
Canım benim gittiğim yer muayenehane. Ama çok iyi doktorlar. Birden fazla doktor var. Benim doktorum beni ilk gördüğü andan itibaren çok ilgili ve alakalı davrandı. Hatta kistimi daha olk muayenede gördü ve bana da gösterdi. Herşeyi açıkladı. Ben bu şekilde bir doktor istiyordum zaten. Bana her aşamayı anlatmalı ve açıklamalı. Mesaya giderken doğru düzgün bilgi bile alamıyordum, iyisin diyip gönderiyorlardı. Bu arada ben çok düzenli ve sık gidiyordum doktora (4 ayda 1 kere falan) Ameliyatımı güvende oldum ve çok memnun kaldım. Fatihi bilemiyorum malesef. Orası nasıl? Memnun kaldın mi?

Canım çok iyi yapmışsın. Birkaç gün uzaklaşman iyi gelir sana ve bebişine. Artık ağlama, inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.

cnm geçmiş olsun çok üzüldüm geçen sene benimde aynısı olmuştu üzücü bi durum ama atlatacaksın inşallah ve bidahaki bebeğin inşallah çok sağlıklı olacak içini ferah tut iyileşmeye bak cnm, kendine dikkat et ayaklarını üşütme şimdi sen çabuk üşütüp sancı çekebilirsin tekrar geçmiş olsun...

allah yardımcın olsun arkadaşı üzülme sağlıklı bir bebek değildir ilk gebelik mi herhangi bir belirtin varmıydı doktorda mı öğrendin peki çok üzücü bir durum ama hemen hamile kalınabiliyormuş umarınm biran önce hamile kalırsın ilahi taktir rabbim bizide sınamasın

sağol canım progestan yazdı hiç bişey söylemedi canını sıkma dedi hiç böyle bişey duymadm ki cilt ödemi diye internette de bulamıyorum 20sinde bi daha gel dedi
ah canım, git başka bir doktora daha, 20sine kadar nasıl dayanılır dünya kadar zaman var

canım, kahverengi akıntı azıcık kanaman olmuş demek oluyor, önemsiz birşey olma ihtimali yüksek yine de her ihtimale karşı doktoruna danış. Bu arada kendini yorma, bol bol yat dinlen, uzanma,esneme, gerilme hareketleri de yapma. Bebişi de üzme olur mu, inşallah olmaz bir daha

kızzzzlllllaaaar, internetten sipariş ettiğim bebek giysileri vardı. İki takım doğum yapacak olan arkadaşlara almıştım dayanamayıp bir takım da bebişime almıştım az önce geldiler açıverdim paketi amma çok güzeller yaaaaa(<-- bunlar takımlara bakarken yaşadıklarım) Hele bi tane var ki pandalı zıbın takımı, paketine geri koymaya kıyamadııım, minik minik eldivenleri, minicik poposu için pijaması, içliği, başlığı, yeleği oofffff

Aslinda hamileligim cok zor gecmiyor simdilik. doktorun verdigi ilac ise yaradi ve mide yanmalarim azaldi. mutfaga girmedigim yada yemek yapmadigim surece iyiyim. hatta yemek hazirsa onume ne gelse yiyorum. basim falanda agrimiyor ama su icince midem bulaniyor. kusmuyorum ama bulanti oluyo. niye anlamiyorum. gunde 2.5 litre su icmek lazim diye zorla iciyorum ama icer icmez icim kayniyor resmen.

monalisa79 teşekkür ederim canım. Alıntılamıştım senin mesajınıda ama ne olduysa kaybettim

maşallah yaaaa çok tatlı nazar değmesin aramızda 1 gün var benim minikte böle bişi olmuştur artık herhalde bende haftaya gidicem inşallah bende senin gibi iyi haberlerini alırım bebişimin

Büyümüştür tabi annesi senin meleğinde Paylaş mutlakada baksın teyzeleri :)

Nasıl da keyifli uzanmış tontiş
Ay kolları bacakları bile belli oluyor maşallah

Evet canım Ben elini sonradan farketmiştim :)

Canım yazmıştım topiğe görmedin sanırım :) Kontrolüm çok güzel geçti. Kalbini dinledim bebeğimin. Doktorum gebeliğin sağlıklı olduğunu söyledi.
Bak işte buda ilk fotosu

Eki Görüntüle 547592

Son düzenleme:
Merhabaaaaa
herkese iyi akşamlar..bugün kan ve idrar tahlilimin sonuçları belli oldu...değerlerin sonucu iyi çok şükür...
toxoplasma IgG antikoru <3 çıkmış...sınırı değerin altında olunca ne oluyo acaba?
doktorum çiğ et,çiğ köfte kesinlikle yasak onun dışında herşey mükemmel dedi ama ben zaten yemiyorum ki...
bır de rubella ıgG antikoru sınır değerin üzerinde çıkmış...148
bu değerler sizlerde nasıl kızlar?
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…