kızlar bugün ince ince bir sızı var kasıklarımda baya aşağıda hemde ..çok az da kahverengi akıntım olduama okuyorum da heryerde normal olabilir diye..sizin de oldu mu acaba bu aralar ? düşünmemeye çalışıyorum ama insan korkuyor ..
selam kızlar bende haziran annesi olacaktım ancak pazartesi günü kürtajla bebeğimi aldırdım..gelişmedi maalesef 7 haftada kalmış kalp atışları durmuş..çok ama çok üzgünüm ama napalım allahın taktiri...sizlere sağlıklı ve mutlu gebelikler diliyorum..
senın adına cok sevindim.ama ben çiğ köfteyi çook seviyorum.ama etsiz olanı yiyorum bunun zararı olur muMerhabaaaaa
herkese iyi akşamlar..bugün kan ve idrar tahlilimin sonuçları belli oldu...değerlerin sonucu iyi çok şükür...
toxoplasma IgG antikoru <3 çıkmış...sınırı değerin altında olunca ne oluyo acaba?
doktorum çiğ et,çiğ köfte kesinlikle yasak onun dışında herşey mükemmel dedi ama ben zaten yemiyorum ki...
bır de rubella ıgG antikoru sınır değerin üzerinde çıkmış...148
bu değerler sizlerde nasıl kızlar?
sevgiler
monalisa79 teşekkür ederim canım. Alıntılamıştım senin mesajınıda ama ne olduysa kaybettim
Büyümüştür tabi annesi senin meleğindePaylaş mutlakada baksın teyzeleri :)
Evet canımBen elini sonradan farketmiştim :)
Canım yazmıştım topiğe görmedin sanırım :) Kontrolüm çok güzel geçti. Kalbini dinledim bebeğimin.Doktorum gebeliğin sağlıklı olduğunu söyledi.
Bak işte buda ilk fotosu
Eki Görüntüle 547592
bide sevgili anne adaylarım size bi öneride bulunmak istiyorum :) biliyosunuz pekmezi hergün yememiz gerekiyomuş kan yapması açısından. ben oldum olası kansızdım hep pekmez yemem sölenmişti ama ben öle kaşıkla yiyemiyorum:26: annemde bi tatlı yapıyodu o sayede tabak tabak pekmez yemiş oluyodum hemde bayıla bayılasiz beğenirmisiniz bilmiyorum ama denemeye değer çok basit zaten bence deneyin derim. muhallebinin içinde hiç şeker yok tadını pekmez veriyor. eşim bile yediyse herkes yer heralde :)
Malzemeler
2 su bardağı süt
4 su bardağı su
1 su bardağı pekmez
2 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı nişasta
1 paket vanilya
Yapılışı
1. Adım
Unu ve nişastayı, 1 su bardağı su ile ezip, 3 su bardağı su ve 2 su bardağı süt ile karıştıralım.
2. Adım
Ocağın üzerinde muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirelim.
3. Adım
Vanilyasını katıp, karıştırdıktan sonra, ocaktan indirelim.
4. Adım
İçini su ile ıslattığımız bir tepsiye, bir parmak kalınlığında döküp, soğutalım ve 1/2 saat buzdolabında bekletelim.
5. Adım
Kare şeklinde kesip, tatlı tabağına çıkardıktan sonra, üzerine arzu ettiğiniz kadar pekmez döküp, afiyetle yiyelim.
maşallah ne kadar net :)
tariff için saol canım ama benim bildiğim kadarıyla süt ürünleri ile kan yapıcı besinler birlikte tüketildiğinde faydası olmuyor. sanırım calsiyum demir emilimini engelliyormuş. senin tarifinde de süt var ıspanağın üstüne yoğurt döküncede hiç bir işe yaramıyormuş meselaa... pekmezi sade içmeye çalış canım ve 1 saate kadar hiç bir süt ürünü yeme içme. keçiboynuzu pekmezi tavsiye ederim yemesi daha kolay ve tadı çikolataya yakın
kızlar bende cumartesi 2. kontrolüme gideceğim hiçbir sıkıntım yok çok şükür ama daha kalp atışını bile duyamadım meleğimin... çok heyecanlıyım
Bu söylediğine katılıyorum. Bende şimdi farkettim bu durumu. Hatta dün doktor bana kan ilacı vermişti. Eczacı ilacı verirken şöyle dedi. İlacı kullanmadan 1 saat önce ve ilacı kullandıktan sonra 1 saat boyunca süt, çay ve kahve içmeyeceksin demişti. Bunun için sanırım :26:
Hımm peki bu kan ilaçları kilo alımınada sebep olurmu ki canım? Zaten alıcaz, hepten kaçmasın ipin ucu :)ewet canım kan hapı kullananlar bilir bu uyarı hep yapılır bende 7-8 sene önce kullandım aynısını söylediler.
Hımm peki bu kan ilaçları kilo alımınada sebep olurmu ki canım? Zaten alıcaz, hepten kaçmasın ipin ucu :)
Benim de zaten beklemek gibi bir luksum yok maalesef yas ve medikal sebeplerle, tedaviye baslayacaktik onumuzdeki aylarda. Ama iste ne bileyim, simdi 1-2 hafta icinde sutten kesmek zorundayim falan. Tadim olmadigi zamanlarda onunla oyun oynarken cok da eglendirici olamiyorum vs vs. Neyse, yapacak birsey yok, hep beraber bu yeni duruma alisacagiz. :) Tesekkur ederim cevabin icin.
İlk bebegin erkek mi? Benim kiz ve ilk 4 ay boyunca tost, makarna, yayla corbasi haricinde hicbirsey yiyememistim. Simdi bu hamilelikte sabahlari bulaniyor ve gun icinde bazen ama pek cok seyi yine de yiyebiliyorum. Doktoruma sordum, ayni bunyede kiz bebek daha cok bulanti yapar, erkek bebek daha az dedi. Niyesini sorma, uzun hikaye dedi, arastirmadim. :) Bu bilgiye gore ilk bebegin erkekse bu kiz olacak olabilir. :)
tariff için saol canım ama benim bildiğim kadarıyla süt ürünleri ile kan yapıcı besinler birlikte tüketildiğinde faydası olmuyor. sanırım calsiyum demir emilimini engelliyormuş. senin tarifinde de süt var ıspanağın üstüne yoğurt döküncede hiç bir işe yaramıyormuş meselaa... pekmezi sade içmeye çalış canım ve 1 saate kadar hiç bir süt ürünü yeme içme. keçiboynuzu pekmezi tavsiye ederim yemesi daha kolay ve tadı çikolataya yakın
kızlar bende cumartesi 2. kontrolüme gideceğim hiçbir sıkıntım yok çok şükür ama daha kalp atışını bile duyamadım meleğimin... çok heyecanlıyım
valla bilimiyorum tatlım kilo olayını ben zaten koyverdim gidiyor :44: benim doktorum 12. haftadan sonra verecek. değerlerim sınırda ama gerek yok dedi. zaten benim içtiğim hiç bi ilaç yok şuan bakıyorum herkes biişeyler kullanıyor
kızlar istanbulda lütfi kırdar da 14-16 aralık tarihlerinde anne bebek çocuk fuarı varmış:))ben bi aksilik olmazsa gitmeyi düşünüyorum,belki ozamana kadar cinsiyetlerde belli olursa belki bişeylerde alırız.fikir olmuş olur bizlere,istanbulda yaşayan annişlere duyurulur
çok geçmiş olsun canım Allah polisimize de askerimize de orda yaşayan insanlara da sabır versin..o canilere de biraz vicdan biraz da insanlık nasip etsin!!inşallah sağsağlim dönersiniz memleketinize:)hemşeriyiz sanırım ama bende erzurumdayım eşimin işinden dolayı..
çıkmamaya çalış dışarı dicem bende ama nereye kadar çıkmıcaksın..Allah korusun her türlü kazadan beladan inşallah..
bebeğini de görmüşsün sağlıkla ne güzel darısı görmeyenlere inşallah
canım benide listeye ekler misin? yaş 29, sat 31.08.2012, ikinci hamilelliğim.kalp atışı 10 kasımda belli olacak.
çok üzüldüm ama ben şuan yaa bende seviniyodum bol bol pekmez yiyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?