2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

cnm temizlik falanmı yaptın yada ilişki falanmı yaşadın çünkü benim o zamanlarda oldu genelde. doktoru arayıp sorsan hep kötü ihtimali sölüyolar tecrübe kazandım artık onun için hemen çok üzülme yarın git bi gör bence bebeğini. inşallah önemli bişey yoktur cnm.

canım çok üzüldüm Rabbim hakkında herşeyin en hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde bebeğini alırsın kucağına..

senın adına cok sevindim.ama ben çiğ köfteyi çook seviyorum.ama etsiz olanı yiyorum bunun zararı olur mu

bide sevgili anne adaylarım size bi öneride bulunmak istiyorum :) biliyosunuz pekmezi hergün yememiz gerekiyomuş kan yapması açısından. ben oldum olası kansızdım hep pekmez yemem sölenmişti ama ben öle kaşıkla yiyemiyorum:26: annemde bi tatlı yapıyodu o sayede tabak tabak pekmez yemiş oluyodum hemde bayıla bayıla siz beğenirmisiniz bilmiyorum ama denemeye değer çok basit zaten bence deneyin derim. muhallebinin içinde hiç şeker yok tadını pekmez veriyor. eşim bile yediyse herkes yer heralde :)

Malzemeler

2 su bardağı süt
4 su bardağı su
1 su bardağı pekmez
2 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı nişasta
1 paket vanilya

Yapılışı

1. Adım

Unu ve nişastayı, 1 su bardağı su ile ezip, 3 su bardağı su ve 2 su bardağı süt ile karıştıralım.

2. Adım

Ocağın üzerinde muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirelim.

3. Adım

Vanilyasını katıp, karıştırdıktan sonra, ocaktan indirelim.

4. Adım

İçini su ile ıslattığımız bir tepsiye, bir parmak kalınlığında döküp, soğutalım ve 1/2 saat buzdolabında bekletelim.

5. Adım

Kare şeklinde kesip, tatlı tabağına çıkardıktan sonra, üzerine arzu ettiğiniz kadar pekmez döküp, afiyetle yiyelim.

maşallah ne kadar net :)

tariff için saol canım ama benim bildiğim kadarıyla süt ürünleri ile kan yapıcı besinler birlikte tüketildiğinde faydası olmuyor. sanırım calsiyum demir emilimini engelliyormuş. senin tarifinde de süt var ıspanağın üstüne yoğurt döküncede hiç bir işe yaramıyormuş meselaa... pekmezi sade içmeye çalış canım ve 1 saate kadar hiç bir süt ürünü yeme içme. keçiboynuzu pekmezi tavsiye ederim yemesi daha kolay ve tadı çikolataya yakın

kızlar bende cumartesi 2. kontrolüme gideceğim hiçbir sıkıntım yok çok şükür ama daha kalp atışını bile duyamadım meleğimin... çok heyecanlıyım

maşallah ne kadar net :)

Evet canım :109:

Bu söylediğine katılıyorum. Bende şimdi farkettim bu durumu. Hatta dün doktor bana kan ilacı vermişti. Eczacı ilacı verirken şöyle dedi. İlacı kullanmadan 1 saat önce ve ilacı kullandıktan sonra 1 saat boyunca süt, çay ve kahve içmeyeceksin demişti. Bunun için sanırım :26:

ewet canım kan hapı kullananlar bilir bu uyarı hep yapılır bende 7-8 sene önce kullandım aynısını söylediler.

serap geçmiş olsun canım. nasıl oldun toparlandın mı biraz

Hımm peki bu kan ilaçları kilo alımınada sebep olurmu ki canım? Zaten alıcaz, hepten kaçmasın ipin ucu :)

valla bilimiyorum tatlım kilo olayını ben zaten koyverdim gidiyor :44: benim doktorum 12. haftadan sonra verecek. değerlerim sınırda ama gerek yok dedi. zaten benim içtiğim hiç bi ilaç yok şuan bakıyorum herkes biişeyler kullanıyor

kızın kaç aylık canım?

Evet canım ilk bebeğim erkek 4 yasında inşallah dediğin gibidir birde kızım olur hayırlısı ile sağlıklı ve sihhatli bu arada bir tek sen cevap vermissin soruma çok teşekkür ederim :)

çok üzüldüm ama ben şuan yaa bende seviniyodum bol bol pekmez yiyorum diye

Acaba bişeyler kullanmakmı iyi kullanmamakmı orasıda meçhul Neyse hayırlısı bakalım napalım, yapcak bişey yook
Hafif bulantım başladı iyimi

görmeyen olmuştur belki diye tekrar yazmak istedim

merhaba canım erzurumdayım yazınca dikkatimi çekti ben de eşimin işinden dolayı erzurumdayım o da polis daha yeni taşındık sayılır 3-4 aydan beri burdayız. erzurumdan birini görünce sevindim :)) sen hangi doktora gidiyosun kontroller için ben buharaya gittim bir kere bakalım memnun kalırsam oraya devam edecez.[/QUOTE]

Ay bende cok memnun oldum:)hosgeldiniz erzuruma..bizim bi yil bitti 2.yildayiz.canim ben doktora sifaya Yakup beye gidiyorum prof.. Sen demete mi gidiyosun riza beye mi?

canım benide listeye ekler misin? yaş 29, sat 31.08.2012, ikinci hamilelliğim.kalp atışı 10 kasımda belli olacak.

yaa bişey sorucam tatlım: bizim her tarihimiz aynı bende 10 kasımda duyucam inşallah pıt pıtları ama benim sat 10 eylül yani senden 10 gün sonra doğum tarihimiz nasıl aynı oluyor??? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…