2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Evet canım ilk bebeğim erkek 4 yasında inşallah dediğin gibidir birde kızım olur hayırlısı ile sağlıklı ve sihhatli bu arada bir tek sen cevap vermissin soruma çok teşekkür ederim :)

Rica ederim, ne demek.. İnsallah saglikli, hayirli, guzel bir kiz kardesi olur oglunun. :)

serapcım geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır Rabbim tez zamanda karnını sağlıklı tontiş bir bebişle doldursın
İnşallah canım hayırlısıyla versin Rabbim...

geçmiş olsun canım üzme kendini sakın vazgeçme moralini de yüksek tut rabbim sana çok güzel gönlüne göre bir bebek verdin inş. amin
Vazgeçme değilde kendimi azıcık dinlemeye almak istiyorum canım.Zaten vücudunda dinlenmesi gerekiyormuş. Bakalım doktorum kaç ay bekleyin diyecek...

Çok üzüldüm. Allah sabrını versin, tez zamanda yeniden bebeğin olur inşallah
hayırlısıyla versin canım

kanaman olmuştu diye aklımda kalmış cnm ya.bide benim kanamam olduğunda adet günüme yakın bile değildim.
dikkat et canım fazla da yorma kendini kanaman olduğu zaman sırt üstü yat dinlen...

Canım şifada hümeyra hanım vardı gitmediyse eğer tavsiye edebilirim. Gerçektende ilgili. Benim öğretmen arkadaşın doktoruydu ve çok ilgiliydi erzurumda olsaydım hümeyra hanımı tercih ederdim...
serap geçmiş olsun canım. nasıl oldun toparlandın mı biraz
Sağol canım okula başladım ya şimdi çocuklarla vakit daha erken geçiyor akşamda onlara etkinlik hazırla derken zaman geçiyor.Toparladım sayılır. Zaten düzelmeseydim psikolojik destek alacaktım ama gün geçtikçe iyiye gidiyorum sadece geceleri tuhaf oluyorum o da zamanla düzelir herhalde...

senın adına cok sevindim.ama ben çiğ köfteyi çook seviyorum.ama etsiz olanı yiyorum bunun zararı olur mu

piyasada bulunanların çoğu etsiz zaten,bulgur...ama ben dışarıdan birşey yememeyi terch ediyorum..yeşillikleri kendim evde sirkeli suda bekletip 4-5 kez yıkıyorum... sen de onların bu kadar özenmediklerini düşünerek yeme düşüncesini kafandan uzaklaştır bence...

acaba hep 11. haftada mı böyle oluyo bayıldım karnınaa yaaa çok güzel duruyo maaşallahhh :))

Şu anki halini görsen bir de o fotonun 2 katı resmen

Ben sanırım doğuma yuvarlanarak ya da vinçle gidicem

İyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah ben de almıştım bişiler minicik tulum vardı bi tane ay tulumu tutarken cekiniyordum bu kadar minik mi olcak diye
Gerçi benim göbeğime bakılırsa 10 kg felan doğması lazım

inşallah yanılıyodur canım ödem bebeğin vücudunda da görünmüyo dedi dış kısmında bi zar gibi bi kısmını çevrelemiş ama adına cilt ödemi dedi anlayamadm hiç bişey
canım hemen kötü düşünme,bişey yoktur inşallah bebeğinde.başka bir doktora gitmen iyi olur dediğin gibi,için rahatlamış olur.dualarımız seninle...

canım çok üzüldüm,inşallah en kısa zamanda Rabbim kucağını doldurur...

Evet canım Seyzen haklı annemde de yıllardır anemi var ondan biliyorum yoksa pekmez süzme yoğurtla da çok güzel gidiyo ama işte faydası olmuyo. Süt ürünleri nasıl demir emilimini engelliyorsa c vitamini içeren şeyler de emilimini kolaylaştırıyor. Annem portakal sıkıp içine pekmez koyar 4 dk içinde tüketirdi. Hem tadı da fena olmuyor. Pekmezi rahat yiyebilenler de peşine mandalina portakal vb. yerlerse daha faydası olur. Keçi boynuzu pekmezi bence de çok güzel. Hatta keçi boynuzu tozu var ben alerjim için uzun süre kullandım çok faydasını gördüm. Ben sıcak suda eritip nescafe gibi içiyodum her sabah tadı da fena değil. Sütün içinde nesquik gibi oluyo çocuğu olanlar çocukların üzerinde test edebilirler ne olduğunu söylemediğiniz sürece her çocuk zevkle içiyo biz misafirlerimize bile ikram ediyoduk çok seviyolardı :) ama keçiboynuzu pekmezi de üzüm-dut pekmezi gibi süt ürünleriyle fayda etmiyosa onu bilemeyeceğim ben kansızlık için değil sinüslerdeki alerjim için kullanıyodum çünkü.

Seyzencim bebeğin büyümüştür artık baya cumartesi günü görürsün koca kafayı kalp atışlarını da duyarsın inşallah

Bu da benim ufaklığın şişirdiği karnım :111:
Henüz akşam yemeği yenmemiş insana benzer halim

Daha karnıma yerleşmeden şişirdi beni miniğim

Eki Görüntüle 547494
maşallah canım seninde çıkmış göbiş aman napalım allah sağlık versin..

bende neden doktor dinletmedi diye kızmıştım demekki bu sebepten dinletmiyorlarmış günahını almışım doktorun:))
canım çok gemiş olsun inşşlh ciddi bişey değildir ssen gene başka doktora gidip fikir al bakalım belkide önemiz bişeydir

Ay bende cok memnun oldum:)hosgeldiniz erzuruma..bizim bi yil bitti 2.yildayiz.canim ben doktora sifaya Yakup beye gidiyorum prof.. Sen demete mi gidiyosun riza beye mi?[/QUOTE]

hoşbulduk canım sağol :) ohhh ne güzel sizin 1 yılınız geçmiş bizim daha yeni başladı hiç kimse de yok buralarda anca anca alışmaya çalışıyoruz işte. Ben Rıza beye gidiyorum canım herkes onun için iyi diyor. aslında ben de yakup beyin ismini çok duydum ama bildiğim kadarıyla tüp bebek dışındaki hastalara bakmıyormuş doğru mu? Bir de oranın fiyatı ne kadar canım? bu arada sen izmirliydin galiba dimi ben de aydınlıyım komşuyuz vallaha sanki memleketimden birini görmüş gibi sevindim :))

10,5 aylik canim. Kucuk daha.

Allah bağışlasın canım,çokta küçükmüş.isteyerek mi oldu bebeğiniz?

canım çok uzun bi süreçti benimki zaten pko nun tedavisi de yok, hamile kalmayı tüp bebekle başardım ancak

evet canım tedavisiz bir hastalık,ömür boyu bizimle(ancak yaşam tarzımızı değiştirirsek yan etkilerinden daha az etkileniriz.olsun nasıl gelirse gelsin gelmiş ya bebişlerimiz Allah'a şükürbende ilaç kullandım yumurtlama takibi yaptırmıştım.şükür Allah'ıma bugünleride gördük

kızlar şimdi doktordan geldm kalp atısını duydum 7+1dedi her gittiğimde değişiyor haftası
cok şükür doktorum gecenin en güzel haberi dedi benimde en mutlu anımdı

dün gece rüyamda doğğum yapmışım oğlan diyorum bebeği kucağıma alınca kız oluyo hemde çok çirkin bu diyorum içimden rüya tabirlerine baktım ama bişey bulamadım

kızlar şimdi doktordan geldm kalp atısını duydum 7+1dedi her gittiğimde değişiyor haftası
cok şükür doktorum gecenin en güzel haberi dedi benimde en mutlu anımdı
maşşalah ne güzel senin adına çok sevindim canım dahada büyüdüğünü görürüsün inşallahsende ahmet beye gidiyordun değilmi canım bende randevu aldım ama karasızım canım çok kalabalık oluyormu acaba?

rica ederim canım ne demek:))) benim kesenin etrafında değil bir rahimde bebek var diğerinde kanama var az az oluyor 3 ay da bebek büyüyüp yerleşince kanaman kesilir dediler.yakın bir akrabamda da aynı şey olmuştu ordan biliyorum..bana alttan baktılar orda kesenin içinde bebek var ve kalp atışlarınıda duydum 3 kasımda sonra kanama devam edince bir doktora daha gitttim bu gördü kalp şeklinde olduğunu ve oda gene alttan baktı sorun yok dedi 3 ay a kadar biraz dikkatli olucan ama normal hayatına devam et dedi işte... sakıncası yok ya az bişe içeri giiyor zaten korkmana gerek yok yanii :)))) rahat ol inşallah iiidir bebişinde :)))))

canım yaa inşallah herşey güzel olur ALLAH hayırlısını nasip etsin diyorum ben her zaman aklımın bir köşesinde hep sorular var ama genede ALLAH a emanet dua edicem senin içinde canım...Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın herşey güzel olucak inşallah... :)))))))

[/QUOTE][/QUOTE]

beni de ekler misiniz yaş 22 ilk çocuk kalp atışı 03.11.2012 teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…