2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

planlı calısıyor kalabalık oluyor bazen ama hiç beklemiyprsun 45 dakika yada 30 dakika arayla veriyor randevuyu hastaneyemi düşünüyrsun muayenahneyimi ben cok memnunnum alttan muayene etti eşim gelmesin dedim tamam dedi kalp atısını duyunca babamızın duymaya hakkı yokmu bence duymalı dedi eşimide çağırdı bu aksam ben ve asılama yaptıracak olan birileri vardı insallah olur onlasrdA bu mutluluğu yasar allahım bu güzel duyguyu herkese yasatsın

sen muayenehanesinemi gidyorsun canım ben hastaneden aldım randevuyu alında hem orası hem hastane yoğun olmuyomu doktor :44:

kızlar şimdi doktordan geldm kalp atısını duydum 7+1dedi her gittiğimde değişiyor haftası
cok şükür doktorum gecenin en güzel haberi dedi benimde en mutlu anımdı

ebru nasıl değişiyor ben gittim 12 gün öncesi dedi yani 9 haftasının çindeyken 7.ci haftanın içinde olduğunu söyledi acaba sonra o arayı kapatırı çok değilmi fark yaa

ebru nasıl değişiyor ben gittim 12 gün öncesi dedi yani 9 haftasının çindeyken 7.ci haftanın içinde olduğunu söyledi acaba sonra o arayı kapatırı çok değilmi fark yaa

geç döllenme heralde diye düşünüyorum ben tekrar tekrar söyledi 5 ay hiç kilo alma dedi cok dikkat et verebiliryorsan ver dedi

Alisirsin canim zamanla goruselim hatta..hemseri sayiliriz tabi:))benim tup degil ama gidiyorum sadece cok hastasi var sira beklemek sinir bozucu.ucretide 40lira cnm..hatta tahlilleri falan hep orda yaptirdim hepsi 9lira tuttu.kalp atislarini duydun mu sen gunlerimiz cok yakin sanirim?

geç döllenme heralde diye düşünüyorum ben tekrar tekrar söyledi 5 ay hiç kilo alma dedi cok dikkat et verebiliryorsan ver dedi

benim gibi klomen kullanmışsın çatlama zamanı belli ama bilemedim ki neyse herşey normal dedi doktor sağlıklı olsunda benimde ilk kullanışımdı birde benim tek yumurtam vardı

Ben central hospital da riskli gebelik uzmani docent doktora gidiyorum ama yinede 2'li testin oldugu donemde birde ZeynepKAmil hastanesinde muayene olayim diyorum, baska bir doktora daha kontrol olmakta sakincayoktur degil mi?

canım doktorun neden kilo ver dedi?kusman yoksa nasıl kilo verebilirsin ki?diyet yapmak özellikle ilk 12 hafta çok sakıncalı bebeğin organları gelişiyor çünkü

İyi geceler güzel hamişler. Bir yazı okudum hemen girip paylaşayım dedim sizlerle çok duygulandım ben okurken bakalım sizlerde beğenecek misiniz ;

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya, bebeği sütten kesilinceye kadar,
Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir
( daima öylece sevap alır durur).
Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı, Rabbine gönülden teslim olmuş,
mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda,
hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına,
bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince,
vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun.
Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla..

Canim telden giriyorum begen butonu yok ondan yazayim dedim..cok guzelmis tesekkurler paylastigin icin...

Canim telden giriyorum begen butonu yok ondan yazayim dedim..cok guzelmis tesekkurler paylastigin icin...

ne güzel demiş yaa:)

Güvene bende gidiyordum fakat doktorum acıbademe geçince gitmedim güven hastanesine..acıbademe giitmeyi istemiştim çünkü doktorumu çok seviyordum ama araştırıncada doğumu 9000-11000 tl gibi rakamlarla yapıyorlar.bu da bizim bütçemizi aştı.ben şimdi koru hastanesinde ümit korucuoğluna gidiyorum..çok şeker bir doktor,çok da bilgili,benim soru sormama fırsat vermeden herşeyi açıklıyor zaten.şimdilik sevdik doktorumuzu..doktorla anne arasında iletişim çok önemli bence.o güveni almak lazım doktordan.

Günaydın canlar, Rabbim sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucaklarımıza almayı, isteyen herkese de hayırlısıyla bu duyguyu tatmayı nasip eder inşallah. Benim bugün 7+2 oldu. Şişkinliğim çok fazla oluyor sabah tartılıyorum 62 akşam 65 e çıkıyor ve ben patlayacak gibi oluyorum midem ve kanım öyle şişiyorki gören sen yakında doğurusun diyolar(( Sizin de varmı böyle şişkinlikleriniz çözüm bilen var mı((( öpüldünüz muck muck:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…