- 30 Temmuz 2012
- 279
- 0
- 46
kızlar şimdi doktordan geldm kalp atısını duydum 7+1dedi her gittiğimde değişiyor haftası
cok şükür doktorum gecenin en güzel haberi dedi benimde en mutlu anımdı
maşşalah ne güzel senin adına çok sevindim canım dahada büyüdüğünü görürüsün inşallahsende ahmet beye gidiyordun değilmi canım bende randevu aldım ama karasızım canım çok kalabalık oluyormu acaba?
sen muayenehanesinemi gidyorsun canım ben hastaneden aldım randevuyu alında hem orası hem hastane yoğun olmuyomu doktor :44:planlı calısıyor kalabalık oluyor bazen ama hiç beklemiyprsun 45 dakika yada 30 dakika arayla veriyor randevuyu hastaneyemi düşünüyrsun muayenahneyimi ben cok memnunnum alttan muayene etti eşim gelmesin dedim tamam dedi kalp atısını duyunca babamızın duymaya hakkı yokmu bence duymalı dedi eşimide çağırdı bu aksam ben ve asılama yaptıracak olan birileri vardı insallah olur onlasrdA bu mutluluğu yasar allahım bu güzel duyguyu herkese yasatsın
sen muayenehanesinemi gidyorsun canım ben hastaneden aldım randevuyu alında hem orası hem hastane yoğun olmuyomu doktor :44:[/QUOTE
ben muayenehanesine gidiyorum 1temmuzdan beri daha önce baska sebeblerden hastaneyede gitmiştim ilgisi aynı ama hastane daha kalabalık tabikide
2.klomen kullanısımda hamile kaldım benimle güldü benimle üzüldü insallah sağ salim doğar hepimzinki bugece eşim demiş ben hazırlanırken arkadasım hastaneye geliyor
muayenehanenizi bilmiyor demiş ahmet beyde herzaman ki gibi mütevazi beyfendi haliyle ben bahsedemiyorum nasıl söylerim özele gelin diye demiş:)
kızlar şimdi doktordan geldm kalp atısını duydum 7+1dedi her gittiğimde değişiyor haftası
cok şükür doktorum gecenin en güzel haberi dedi benimde en mutlu anımdı
ebru nasıl değişiyor ben gittim 12 gün öncesi dedi yani 9 haftasının çindeyken 7.ci haftanın içinde olduğunu söylediacaba sonra o arayı kapatırı çok değilmi fark yaa
hoşbulduk canım sağol :) ohhh ne güzel sizin 1 yılınız geçmiş bizim daha yeni başladı hiç kimse de yok buralarda anca anca alışmaya çalışıyoruz işte. Ben Rıza beye gidiyorum canım herkes onun için iyi diyor. aslında ben de yakup beyin ismini çok duydum ama bildiğim kadarıyla tüp bebek dışındaki hastalara bakmıyormuş doğru mu? Bir de oranın fiyatı ne kadar canım? bu arada sen izmirliydin galiba dimi ben de aydınlıyım komşuyuz vallaha sanki memleketimden birini görmüş gibi sevindim :))
geç döllenme heralde diye düşünüyorum ben tekrar tekrar söyledi 5 ay hiç kilo alma dedi cok dikkat et verebiliryorsan ver dedi
geç döllenme heralde diye düşünüyorum ben tekrar tekrar söyledi 5 ay hiç kilo alma dedi cok dikkat et verebiliryorsan ver dedi
Canim telden giriyorum begen butonu yok ondan yazayim dedim..cok guzelmis tesekkurler paylastigin icin...İyi geceler güzel hamişler. Bir yazı okudum hemen girip paylaşayım dedim sizlerle çok duygulandım ben okurken bakalım sizlerde beğenecek misiniz ;
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya, bebeği sütten kesilinceye kadar,
Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir
( daima öylece sevap alır durur).
Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı, Rabbine gönülden teslim olmuş,
mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda,
hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına,
bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince,
vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun.
Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla..
Canim telden giriyorum begen butonu yok ondan yazayim dedim..cok guzelmis tesekkurler paylastigin icin...İyi geceler güzel hamişler. Bir yazı okudum hemen girip paylaşayım dedim sizlerle çok duygulandım ben okurken bakalım sizlerde beğenecek misiniz ;
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı, Rabbine gönülden teslim olmuş,
mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
Canim telden giriyorum begen butonu yok ondan yazayim dedim..cok guzelmis tesekkurler paylastigin icin...
ne güzel demiş yaa:)İyi geceler güzel hamişler. Bir yazı okudum hemen girip paylaşayım dedim sizlerle çok duygulandım ben okurken bakalım sizlerde beğenecek misiniz ;
Canım ben jineklinik diye özel bir yere gidiyorum. Doktorum Hakan Turan. Bundan önce mesaya gidiyordum ama hiiiccc memnun kalmadım. Benim 12 ye 10 cmlik kistimi göremediler ve bebeğime kavuşmamı nerdeyse 2 sene geciktirdiler. Güven hastanesinde takip yaptıran çok yakın arkadaşlarım car onlarda çok memnun. Sen nereye gidiyorsun?
ne güzel demiş yaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?