2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hııım c vitaminini duymuştum bende bak iyi fikir bu portakal suyu saol canım paylaştığın için

bende koca kafa diyorum yaaaaa

çok fazla gaz oluyo bende ve şişkinlik de var evet

kızlar günaydın herkese, dün doktora gittim 2 li test yapalım dedi beni dopller cihazına gönderdi bu cihaz ultrasonun 3 boyutlusu ense kalınlığını orada ölçüyormuş sonra baktı benim mink daha 3,34 cm olduğu için küçükmüş 4,5 cm olması lazımmış haftaya çarşamba tekrar çağırdı ama şimdilik ense kalınlığı normal dedi çok şükür ayrıca benimki bir kıpırdak annesi kurban olur ona..

çok fazla gaz oluyo bende ve şişkinlik de var evet

:))) Seninle bir gün var aramızda:))) Bu haftalarda mı oluyo acaba( Benim 12 yaşında 1 kızım var ama hiç hatırlamıyorum böyle şeyler. O zaman gençmişim demek ki:))) şimdi yaş 34 olmuş :))) Geçer inşallah:))

ya aslında ben de ona tkıldım doktor yanlış mı hesapladı ki 6+3 dediydi salı günü bana şimdi 6+5 olmalı o zaman nasıl 27 hazirana denk geliyo bikaç gün bi karışıklık var sanki
Neyse asıl doktoruma 13'ünde gideceğim ilk defa. Daha kan testim bile yapılmadı folik aside bile başlamadım.
Ben de 35 yaşındayım canım. Yaştan mı dersin

canım ne yaptın gittin mi dr a

offf busıralar bende cig köfte istiyorum kocama dedim etsiz alalım dedim ona bile izin vermedi yaaa neymiş saglıksızmış (

Çiğköfte yasakkkk. Ama benim bi arkadaşım hamileyken yiyodu bişey de olmadı . Etrafınızda yapan kimse yok mu ki ona yaptırın ve seninkini et koymadan ayrı yoğursun tadında çok aman aman bişey farketmiyor emin ol. Nefsini köreltmiş olursun.

sağol canım, ben de aynen senin gibi hissettim çıtçıtları vardı aman insan açmaya kapatmaya korkuyor

:))) kesin yaştan o zaman:))) sat benim 18 eylül dü buna göre 7+2 oluyor benim. Senin neydi? ilk bebeğin mi?

:))) kesin yaştan o zaman:))) sat benim 18 eylül dü buna göre 7+2 oluyor benim. Senin neydi? ilk bebeğin mi?

Ben hatırlamıyorum son adet tarihini. Ama 6+3 deyince hesapladım 22 Eylül'e geliyordu. Bikaç gün sapmalı hesapladı zannımca.
İkinci canım benim. İlki 2,5 yaşında. Hiç planlı değildi ve hatta mümkün de değildi sanki nasıl oldu anlamadım. Adetimin geçmiş olduğunu bile yeni farkettim. Baya bi hazırlıksız yakalandım yani.

:))) ayyy süpriz bebek desene sevindim canım hayırlısı olsun. Açık kahve lekelenmem oldu benim ara arA ÇOK KORKTUM 1 kaç gündür iyiyim senin oldu mu lekelenmen?

kızlar günaydın son zamanlarda ne yesem dokunuyor fındık ceviz falan yiyordum önceden şimdi yiyemiyorum bunların bu dönemde çok faydalı olduğunu biliyorum onun için de yiyemediğim işçin üzülüyorum,yemeklerden sonra reflüm artıyor ve inanılmaz rahatsız oluyorum ilaçta kullanamaıyorum rennie alıyorum sadece arada o da kıs süreli rahatlama yapıyor sonra yine aynı sizin de oluyor mu ? öneriniz var mı faydalı olacak bir şeyler

kızlar ben gaziantep nizipteyim nizipte olan var mı ?

Bulbul; folik aside niye baslamiyorsun canim? Zaman kaybetmeden hemen baslamanda fayda var. Bebegin icin onemli. Opsiyonel birsey degil nasil olsa, her hamileye her doktor veriyor. Benim doktorumla idrar testi yaptiktan sonra telefonda konusurken hemen o gun Folbiol icmeye baslamami istemisti.

:))) ayyy süpriz bebek desene sevindim canım hayırlısı olsun. Açık kahve lekelenmem oldu benim ara arA ÇOK KORKTUM 1 kaç gündür iyiyim senin oldu mu lekelenmen?

yok şükür olmadı benim bi ara çok az sanki.. normalmiş ama canım ya lekelenmeler hatta bazen kanama bile normal oluyormuş

ben olsam rennie de kullanmazdım canım, reflü bulantı kusma bende ne ararsan var ve doktor hiçbirşey kullanma dedi, yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum olabildiğince, zorla birşeyler yemiyorum yine de oluyor ama olunca da katlanmaya çalışıyorum. Allah kolaylık versin sana da

Soooooon derece isteyerek... :) Benim rezerv problemim var. Kizimdan once bana senin artik cocugun olmaz diyen doktor olmustu, o derece. Neyse, kizimiz ilk mucizemiz. 3. tup bebek tedavisinde ve neler neler cektikten sonra. 2. bebek icin aslinda kizim 6 aylikken falan yeniden tup bebek tedavisine baslayacaktik ama kiyamadim emziriyorum ve daha cok kucuk diye. Tedaviye baslamak icin doktoruma gittigimizde 1-2 ay deneyin dogal olarak, tup bebekten sonra dogal hamilelik olabiliyor dedi. Denedigimiz ilk ay hamile kaldim. ama bu o kadar inanilmaz birsey ki bizim icin, tarif bile edemem. Esimle beraber cubuga bakip bakip saatlerce saka mi bu dedik birbirimize. :) Kizimda o kadar ugrastik, o kadar gozyasi doktuk ki... Neyse, ozetle, aslinda cok istenen ve beklenen bir bebek bebegimiz. Ama eger rezerv problemim olmasaydi aralarina 2 yas koyardim en azindan, simdi 1,5 yas olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…