Evet canım Seyzen haklı annemde de yıllardır anemi var ondan biliyorum yoksa pekmez süzme yoğurtla da çok güzel gidiyo ama işte faydası olmuyo. Süt ürünleri nasıl demir emilimini engelliyorsa c vitamini içeren şeyler de emilimini kolaylaştırıyor. Annem portakal sıkıp içine pekmez koyar 4 dk içinde tüketirdi. Hem tadı da fena olmuyor. Pekmezi rahat yiyebilenler de peşine mandalina portakal vb. yerlerse daha faydası olur. Keçi boynuzu pekmezi bence de çok güzel. Hatta keçi boynuzu tozu var ben alerjim için uzun süre kullandım çok faydasını gördüm. Ben sıcak suda eritip nescafe gibi içiyodum her sabah tadı da fena değil. Sütün içinde nesquik gibi oluyo çocuğu olanlar çocukların üzerinde test edebilirler ne olduğunu söylemediğiniz sürece her çocuk zevkle içiyo biz misafirlerimize bile ikram ediyoduk çok seviyolardı :) ama keçiboynuzu pekmezi de üzüm-dut pekmezi gibi süt ürünleriyle fayda etmiyosa onu bilemeyeceğim ben kansızlık için değil sinüslerdeki alerjim için kullanıyodum çünkü.
Seyzencim bebeğin büyümüştür artık baya cumartesi günü görürsün koca kafayı kalp atışlarını da duyarsın inşallah
Günaydın canlar, Rabbim sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucaklarımıza almayı, isteyen herkese de hayırlısıyla bu duyguyu tatmayı nasip eder inşallah. Benim bugün 7+2 oldu. Şişkinliğim çok fazla oluyor sabah tartılıyorum 62 akşam 65 e çıkıyor ve ben patlayacak gibi oluyorum midem ve kanım öyle şişiyorki gören sen yakında doğurusun diyolar(( Sizin de varmı böyle şişkinlikleriniz çözüm bilen var mı ((( öpüldünüz muck muck:))
çok fazla gaz oluyo bende ve şişkinlik de var evet
senın adına cok sevindim.ama ben çiğ köfteyi çook seviyorum.ama etsiz olanı yiyorum bunun zararı olur mu
:))) Seninle bir gün var aramızda:))) Bu haftalarda mı oluyo acaba( Benim 12 yaşında 1 kızım var ama hiç hatırlamıyorum böyle şeyler. O zaman gençmişim demek ki:))) şimdi yaş 34 olmuş :))) Geçer inşallah:))
canım günaydınhayırlı olsun pıt pıtlar ben de ders programımın ayarlanması için dün görüştüm ayarlanırsa haftaya salı giderim inşallah o zaman 7+0 oluyoruz (tarihlerimiz aynı ya ) ben de duyarım inşallah
offf busıralar bende cig köfte istiyorum kocama dedim etsiz alalım dedim ona bile izin vermedi yaaaneymiş saglıksızmış (
sağol canım, ben de aynen senin gibi hissettim çıtçıtları vardı aman insan açmaya kapatmaya korkuyorİyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah ben de almıştım bişiler minicik tulum vardı bi tane ay tulumu tutarken cekiniyordum bu kadar minik mi olcak diye
Gerçi benim göbeğime bakılırsa 10 kg felan doğması lazım
ya aslında ben de ona tkıldım doktor yanlış mı hesapladı ki 6+3 dediydi salı günü bana şimdi 6+5 olmalı o zaman nasıl 27 hazirana denk geliyo bikaç gün bi karışıklık var sanki
Neyse asıl doktoruma 13'ünde gideceğim ilk defa. Daha kan testim bile yapılmadı folik aside bile başlamadım.
Ben de 35 yaşındayım canım. Yaştan mı dersin
:))) kesin yaştan o zaman:))) sat benim 18 eylül dü buna göre 7+2 oluyor benim. Senin neydi? ilk bebeğin mi?
Ben hatırlamıyorum son adet tarihini. Ama 6+3 deyince hesapladım 22 Eylül'e geliyordu. Bikaç gün sapmalı hesapladı zannımca.
İkinci canım benim. İlki 2,5 yaşında. Hiç planlı değildi ve hatta mümkün de değildi sanki nasıl oldu anlamadım. Adetimin geçmiş olduğunu bile yeni farkettim. Baya bi hazırlıksız yakalandım yani.
ya aslında ben de ona tkıldım doktor yanlış mı hesapladı ki 6+3 dediydi salı günü bana şimdi 6+5 olmalı o zaman nasıl 27 hazirana denk geliyo bikaç gün bi karışıklık var sanki
Neyse asıl doktoruma 13'ünde gideceğim ilk defa. Daha kan testim bile yapılmadı folik aside bile başlamadım.
Ben de 35 yaşındayım canım. Yaştan mı dersin
:))) ayyy süpriz bebek desene sevindim canım hayırlısı olsun. Açık kahve lekelenmem oldu benim ara arA ÇOK KORKTUM 1 kaç gündür iyiyim senin oldu mu lekelenmen?
ben olsam rennie de kullanmazdım canım, reflü bulantı kusma bende ne ararsan var ve doktor hiçbirşey kullanma dedi, yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum olabildiğince, zorla birşeyler yemiyorum yine de oluyor ama olunca da katlanmaya çalışıyorum. Allah kolaylık versin sana dakızlar günaydın son zamanlarda ne yesem dokunuyor fındık ceviz falan yiyordum önceden şimdi yiyemiyorum bunların bu dönemde çok faydalı olduğunu biliyorum onun için de yiyemediğim işçin üzülüyorum,yemeklerden sonra reflüm artıyor ve inanılmaz rahatsız oluyorum ilaçta kullanamaıyorum rennie alıyorum sadece arada o da kıs süreli rahatlama yapıyor sonra yine aynı sizin de oluyor mu ? öneriniz var mı faydalı olacak bir şeyler
Allah bağışlasın canım,çokta küçükmüş.isteyerek mi oldu bebeğiniz?
evet canım tedavisiz bir hastalık,ömür boyu bizimle(ancak yaşam tarzımızı değiştirirsek yan etkilerinden daha az etkileniriz.olsun nasıl gelirse gelsin gelmiş ya bebişlerimiz Allah'a şükür bende ilaç kullandım yumurtlama takibi yaptırmıştım.şükür Allah'ıma bugünleride gördük
Ah bıdıkım benim çok küçükmüş geçimişi okuyamadım çok planlanmayan bir hamilelik sanırım. Herşeyde vardır bi hayır ikisi beraber ikiz gibi büyürler bir kaç sene sonra sen de kafanı dinlersin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?