2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

cevap yazdım gitmemiş, doktorumun randevusunu beklerken dayanamadım bi tıp merkezine gittimdi ultrason için. Ordaki doktor gerek yok kullanma dedi. Kimi sitelerde de şimdi artık folik asidi bırakabilirsiniz ilgili yapılar oluştu falan yazıyo geçti borun pazarı dedim ben de. Elevit verdi. Folik asit de ekstra kullansam mı ki şimdi

merhaba arkadaslar gunaydın, bugun aç karnına kan gebelık rutınlerını kanımı verdım. hemogram hbsag glıkoz aclık vs. siz nasılsınız bulantılarınız nasılben hafıf seyler yıyorum

çok fazla gaz oluyo bende ve şişkinlik de var evet

evet canım yaa bende de fena gaz oluyoo ; öyle yerli yersiz geliyoo ki anlatamam dün çok fena kasıklarım ağrıdı doktoru aradım kanama yoksa meraklama dedi kabız yada gaz olabilr merak etme dedi bugun iyiyim çok sükür ama kontrol gününe daha 10 günden fazla var

merhaba arkadaslar gunaydın, bugun aç karnına kan gebelık rutınlerını kanımı verdım. hemogram hbsag glıkoz aclık vs. siz nasılsınız bulantılarınız nasılben hafıf seyler yıyorum

Günaydıın bulantılar devam canım yemek yemeye devam ama bulantısız gün geçmiyor ki

çok olmadı ama unutmuşum ya çay kahve içiyo muyduk ya da içiyosak sınırı falan mı vardı hatırlamıyorum hiç

kızlar bibilgiyi paylaşmak istiyorum sizlerle ne kadar doğrudur bilmiyorum ama önlem önlemdir bebislerimiz için ;

radyasyon yayan bilgisayar ve tvlerin yanına iri taneli cekilmemiş tuz zararlı ısınları emilimini engelliyormuş, annem tv de duymuş , maalum çalısan kadınlar koca gün bilgisayar basında , hemen işde bilgisayarımın önüne koydum :) umarım işe yarar , bi de karnımızın üzerine ince yastık benzeri biseyler koymalıymısız

Günaydıın bulantılar devam canım yemek yemeye devam ama bulantısız gün geçmiyor ki
senin de mi geçmedi hala, dün bir arkadaşla konuştum "benim 4.ayda da devam etti sonra kesildi" dedi, Allah'ım 1,5ay daha böyle nasıl geçer..her gün umutla kalkıyorum belki geçer bugün diye ama nafile

kaktüste işe yarıyor....

benim karnımın önünde doğal yastık var olur mu

günaydınlar herkeseeee nasılsınız bebişler nasıl gene uyuyamadım gece 4 den beri ayaktayım (( eskisi gibi geç kalkmayı özledim yaaaa...

günaydınlar herkeseeee nasılsınız bebişler nasıl gene uyuyamadım gece 4 den beri ayaktayım (( eskisi gibi geç kalkmayı özledim yaaaa...

günaydın...keşke bende uyuyamasam da belki evde iş falan yaparım :) ama yok ben yemek yaparken bile uyuyorum üstelik uykuyu hiç sevmezdim gereğinden fazla hiç uyumam ama şimdi korkuyorum tuvalette uyuya kalıcam diye

günaydın...keşke bende uyuyamasam da belki evde iş falan yaparım :) ama yok ben yemek yaparken bile uyuyorum üstelik uykuyu hiç sevmezdim gereğinden fazla hiç uyumam ama şimdi korkuyorum tuvalette uyuya kalıcam diye

aman uyuyorken bol bol uyu bence ilerde çok özleyeceksin

aman uyuyorken bol bol uyu bence ilerde çok özleyeceksin

ama şekerim işler kocişime kalıyor.dün gece ben saat 9 gibi tv karşısında uyuya kalmışım sonra saat 12 gibi birlikte yatağa gittik mutfağa bir baktım bulaşıklar yıkanmış kurulanmış ve yerlerine yerleştirilmiş. hatta daha da komiği makinede çamaşır vardı yıkanıyordu onları bile asmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…