- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
merhaba kızlar
Bulbul; folik aside niye baslamiyorsun canim? Zaman kaybetmeden hemen baslamanda fayda var. Bebegin icin onemli. Opsiyonel birsey degil nasil olsa, her hamileye her doktor veriyor. Benim doktorumla idrar testi yaptiktan sonra telefonda konusurken hemen o gun Folbiol icmeye baslamami istemisti.
çok fazla gaz oluyo bende ve şişkinlik de var evet
merhaba arkadaslar gunaydın, bugun aç karnına kan gebelık rutınlerını kanımı verdım. hemogram hbsag glıkoz aclık vs. siz nasılsınız bulantılarınız nasılben hafıf seyler yıyorum
cevap yazdım gitmemiş, doktorumun randevusunu beklerken dayanamadım bi tıp merkezine gittimdi ultrason için. Ordaki doktor gerek yok kullanma dedi. Kimi sitelerde de şimdi artık folik asidi bırakabilirsiniz ilgili yapılar oluştu falan yazıyo geçti borun pazarı dedim ben de. Elevit verdi. Folik asit de ekstra kullansam mı ki şimdi[/QUO
günaydın kızlar.folik asit için benim doktorumda öyle söyledi. doktor vermeyince ben söyledim neden bana da folik asit vermiyorsunuz dedim istersen veriyim ama folik asitte ki vitaminleri insan günlük yediği besinlerden doğal bir şekilde alıyor zaten ben verme taraftarı değilim ama senin için rahatlayacaksa vereyim dedi. özellikle sebze de balık da ve yoğurtta varmış bunları yemende sorun yoksa boşyere bünyeyi ilaçla doldurma dedi. ama ben yinede istedim folbiol kullanıyorum...
kucuk bebegım var cok korkuyor onun yanından kacıyorum seslerden bıle urperıyor :SGünaydıın bulantılar devam canım yemek yemeye devam ama bulantısız gün geçmiyor ki
senin de mi geçmedi hala, dün bir arkadaşla konuştum "benim 4.ayda da devam etti sonra kesildi" dedi, Allah'ım 1,5ay daha böyle nasıl geçerGünaydıın bulantılar devam canım yemek yemeye devam ama bulantısız gün geçmiyor ki
kızlar bibilgiyi paylaşmak istiyorum sizlerle ne kadar doğrudur bilmiyorum ama önlem önlemdir bebislerimiz için ;
radyasyon yayan bilgisayar ve tvlerin yanına iri taneli cekilmemiş tuz zararlı ısınları emilimini engelliyormuş, annem tv de duymuş , maalum çalısan kadınlar koca gün bilgisayar basında , hemen işde bilgisayarımın önüne koydum :) umarım işe yarar , bi de karnımızın üzerine ince yastık benzeri biseyler koymalıymısız
kızlar bibilgiyi paylaşmak istiyorum sizlerle ne kadar doğrudur bilmiyorum ama önlem önlemdir bebislerimiz için ;
radyasyon yayan bilgisayar ve tvlerin yanına iri taneli cekilmemiş tuz zararlı ısınları emilimini engelliyormuş, annem tv de duymuş , maalum çalısan kadınlar koca gün bilgisayar basında , hemen işde bilgisayarımın önüne koydum :) umarım işe yarar , bi de karnımızın üzerine ince yastık benzeri biseyler koymalıymısız
cevap yazdım gitmemiş, doktorumun randevusunu beklerken dayanamadım bi tıp merkezine gittimdi ultrason için. Ordaki doktor gerek yok kullanma dedi. Kimi sitelerde de şimdi artık folik asidi bırakabilirsiniz ilgili yapılar oluştu falan yazıyo geçti borun pazarı dedim ben de. Elevit verdi. Folik asit de ekstra kullansam mı ki şimdi[/QUO
günaydın kızlar.folik asit için benim doktorumda öyle söyledi. doktor vermeyince ben söyledim neden bana da folik asit vermiyorsunuz dedim istersen veriyim ama folik asitte ki vitaminleri insan günlük yediği besinlerden doğal bir şekilde alıyor zaten ben verme taraftarı değilim ama senin için rahatlayacaksa vereyim dedi. özellikle sebze de balık da ve yoğurtta varmış bunları yemende sorun yoksa boşyere bünyeyi ilaçla doldurma dedi. ama ben yinede istedim folbiol kullanıyorum...
yaa bana folikasit vermedi hamielliği plandığım dönemde başlamıştım araara kullanıyodum onu söyleyince bana tüm vitamin ve minaral iceren bir hap verdi o da 1-2 güne biter napsam simdi bilemiyorum bugun dr arayıp sorsam mı acaba ??
benim karnımın önünde doğal yastık var olur mu
yaa bana folikasit vermedi hamielliği plandığım dönemde başlamıştım araara kullanıyodum onu söyleyince bana tüm vitamin ve minaral iceren bir hap verdi o da 1-2 güne biter napsam simdi bilemiyorum bugun dr arayıp sorsam mı acaba ??
doktorun bırak diyene kadar o ilaca devam et bence
günaydınlar herkeseeee nasılsınız bebişler nasılgene uyuyamadım gece 4 den beri ayaktayım (( eskisi gibi geç kalkmayı özledim yaaaa...
dadlım olur tabiii olmaz mııbenim karnımın önünde doğal yastık var olur mu
günaydın...keşke bende uyuyamasam da belki evde iş falan yaparım :) ama yok ben yemek yaparken bile uyuyorum üstelik uykuyu hiç sevmezdim gereğinden fazla hiç uyumam ama şimdi korkuyorum tuvalette uyuya kalıcam diye
aman uyuyorken bol bol uyu bence ilerde çok özleyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?