2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
aman uyuyorken bol bol uyu bence ilerde çok özleyeceksin

kızlar bende gece de 3-4 kez uyanıyorum ama sanırım benim ki çok uyumaktan , aksam 21.00 dedi mi ben sızmış oluyorum butun gece yazdıklarınızı da ancak sabah okuyabiliyor oluyorum , ama sabah erkenden kalmak durumundayım daha 06.00da ayaktayım maalum işe gitmem lazım keske evde olsam diyorum ama nerdeeeeee

canım aynı sıkıntı bende de var, ben hamilelik öncesinde de reflü hastasıydım mide koruyucu kullanıodum ama hamile kalınca kestim ilacı doğru düzgün hiçbişi yiyemiyorum. gavisgon kullanıyorum faydası yok. en son ayvayı keşfettim posası fazla mide asidini emiyo bi yarım gün rahatlatıyo beni. bi de üstüne soda içiyorum çok rahat ettim. ayva ye kesinlikle hem çok faydalı, hem de hz. peygamber ayva yiyenlerin çocukları güzel olur demiş..

aynı durum bende de var sabah 5.30 da kalkıyorum 6 da serviste oluyorum neyse ki tatile 1 gün kaldı cumartesi pazar yataktan hiç çıkmıycam :)

günaydın güzel annelerrrr

offf busıralar bende cig köfte istiyorum kocama dedim etsiz alalım dedim ona bile izin vermedi yaaa neymiş saglıksızmış (

etsiz çiğ köftenin bi zararı yokki eşin neden sağlıksız dedi anlamadım bulgur ve baharat var içinde neticede.. bence temiz olduğunu bildiğin bi yerde rahatlıkla yiyebilirsin.. ben daha geçen hafta yedim :))

oy ne güzel ya kız boşver tadını çıkarrr

kucuk bebegım var cok korkuyor onun yanından kacıyorum seslerden bıle urperıyor :S

senin de mi geçmedi hala, dün bir arkadaşla konuştum "benim 4.ayda da devam etti sonra kesildi" dedi, Allah'ım 1,5ay daha böyle nasıl geçer..her gün umutla kalkıyorum belki geçer bugün diye ama nafile

Geçmedi yaa hatta biraz önce kahvaltı hazırlanana kadar cevizle kuruyemiş yedim bitane geri çıkardım evet ya kısa bir zamanda değil enerjim kalmadı artık tabi Allah beterinden korusun ama zor işte

meryarscım senin işinde zor inşallah en kısa zamanda geçer bulantıların

Son düzenleme:

bende iletiyi okurken ayvayı önericektim ama deseha benden önce davrandı.kesinlikle ayva mideyi bastırıyo.hatta miğde bulantısınıda geçiriyo ve miğdede ki fazlasuyu asidi emiyo.

benimde bulantılarım çok işyerindede zor oluyor, umarım geçer
7 aylık hamile arkadaşım hala günde biçok kez istifra ediyor

bdamlagozbebegm canım ne güzel eşin sana yardımcı oluyormuş maşallah..kocişinin kıymetini bil..eşimde yapar ama söyleyeceksin hep..ve de niye ben söylemeden yapmıyorsun halimi görüyorsun deyincede alışıp her zman istersin diyor

dün çok hazımsızlığım oldu yaa, sizde nasıl durumlar?

bide bişey sormuştum ama kimse cevap vermemiş.
göğüslerinize çatlamayı önlemek için bişeyler sürüormusunuz, göğüs için zararlı derlerdi eskiden

ben bebe yagı ıle yaglıyorum sımdılk
onlarda kafam kadar oldular zaten ,
bu ne ya 58 kılo ıle hamıle kaldım dun 63,5 kılo cıktım tartıda

sürmüyorum ilkinde de sürmediydim bişey olmadı. Aslında çatlayacaksa çatlıyor sanki.. Çok faydalı mı sürülenler bilmiyorum.

yaaa hanımlar ben cok kotu hıssedıyorum kendımı mıdem sureklı bulanıyo devamlı yatıyorum yemek yapmak ıs yapmaksa ıskence resmen
pc yı bıle acamıyorum cogu gun
gecsın artık nolur hastalıklı gıbı hıssedıyorum kendımı
cok sık kusmuyorum dogru duzgun ıse yarar bısı yıyemıyorum
bı doktora gorunmelımıyım sızce 3 hafta var bı sonrakı muayeneye

Son düzenleyen: Moderatör:

bence normal ben de yemek ve iş yapmıyorum pek hastalıklı gibiyim işe yarar bişey yiyemiyorum bulantım var ama sürekli yoğun değil sadece. Bir arkadaşım hem hiç bir şey yiyemiyor hem de o kadar kusuyor ki ara ara serum veriyorlar. Sen yine de içini rahatlatmak istiyorsan git.

akşam eşimle sahilde yürüyüş yaptık, kaynamış mısır alalım dedim
angel bilirsin karşıyakada heryerde vardır mısır arabaları ama yok
hatta bardakta mısır bile satan yok
çok komik annemi aradım anlattım
kızım annen marketi arasana sen dedi
aradan 1 saat geçmeden babam eve getirdi
aslında canm çok istememişti ama onlar bu anı bekliyorlarmış

Merhaba arkadaşlar,

ben de haziran annesi olacağım kısmetse. 7 haftalıkken mide bulantılarımın yoğunlaştığı dönemde doktorum premesis adlı ilacı yazmıştı. ilacı kullanmaya başladıktan sonra belirgin şekilde azaldı mide bulantılarım. yine bulanıyo su içtiğimde falan ama ilk zamanki gibi değil kesinlikle. ilaç folik asit, b12, b6, kalsiyum içeriyor.

forumda bu ilaçla ilgili pek bir şey göremedim. kullanan birileri var mı ?

bana bulantın için ilaç yazayım dedi ben de yok hayır bulantım o kadar kuvvetli değil ilaç kullanmadan atlatabilirm dedim bu arada artarsa isterim son ana kadar gelmeden ilaç kullanmak istemiyorum

Allah hepımızın yardımcısı olsun valla zormus ınsallah gecer bıran evvel
devalı yatma ıhtıyacı hıssedıyorum onu yemem bunu ıcmem derken cok sıkıcı bı ınsan oldum cıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…