aman uyuyorken bol bol uyu bence ilerde çok özleyeceksin
kızlar günaydın son zamanlarda ne yesem dokunuyor fındık ceviz falan yiyordum önceden şimdi yiyemiyorum bunların bu dönemde çok faydalı olduğunu biliyorum onun için de yiyemediğim işçin üzülüyorum,yemeklerden sonra reflüm artıyor ve inanılmaz rahatsız oluyorum ilaçta kullanamaıyorum rennie alıyorum sadece arada o da kıs süreli rahatlama yapıyor sonra yine aynı sizin de oluyor mu ? öneriniz var mı faydalı olacak bir şeyler
kaktüste işe yarıyor....
kızlar bende gece de 3-4 kez uyanıyorum ama sanırım benim ki çok uyumaktan , aksam 21.00 dedi mi ben sızmış oluyorum butun gece yazdıklarınızı da ancak sabah okuyabiliyor oluyorum , ama sabah erkenden kalmak durumundayım daha 06.00da ayaktayım maalum işe gitmem lazımkeske evde olsam diyorum ama nerdeeeeee
offf busıralar bende cig köfte istiyorum kocama dedim etsiz alalım dedim ona bile izin vermedi yaaaneymiş saglıksızmış (
ama şekerim işler kocişime kalıyor.dün gece ben saat 9 gibi tv karşısında uyuya kalmışım sonra saat 12 gibi birlikte yatağa gittik mutfağa bir baktım bulaşıklar yıkanmış kurulanmış ve yerlerine yerleştirilmiş. hatta daha da komiği makinede çamaşır vardı yıkanıyordu onları bile asmış
kucuk bebegım var cok korkuyor onun yanından kacıyorum seslerden bıle urperıyor :S
senin de mi geçmedi hala, dün bir arkadaşla konuştum "benim 4.ayda da devam etti sonra kesildi" dedi, Allah'ım 1,5ay daha böyle nasıl geçer..her gün umutla kalkıyorum belki geçer bugün diye ama nafile
canım aynı sıkıntı bende de var, ben hamilelik öncesinde de reflü hastasıydım mide koruyucu kullanıodum ama hamile kalınca kestim ilacı doğru düzgün hiçbişi yiyemiyorum. gavisgon kullanıyorum faydası yok. en son ayvayı keşfettim posası fazla mide asidini emiyo bi yarım gün rahatlatıyo beni. bi de üstüne soda içiyorum çok rahat ettim. ayva ye kesinlikle hem çok faydalı, hem de hz. peygamber ayva yiyenlerin çocukları güzel olur demiş..
Merhaba canım nerelerdesin sen merak ettim seni :26:
dün çok hazımsızlığım oldu yaa, sizde nasıl durumlar?
bide bişey sormuştum ama kimse cevap vermemiş.
göğüslerinize çatlamayı önlemek için bişeyler sürüormusunuz, göğüs için zararlı derlerdi eskiden
dün çok hazımsızlığım oldu yaa, sizde nasıl durumlar?
bide bişey sormuştum ama kimse cevap vermemiş.
göğüslerinize çatlamayı önlemek için bişeyler sürüormusunuz, göğüs için zararlı derlerdi eskiden
yaaa hanımlar ben cok kotu hıssedıyorum kendımı mıdem sureklı bulanıyo devamlı yatıyorum yemek yapmak ıs yapmaksa ıskence resmen
pc yı bıle acamıyorum cogu gun
gecsın artık nolur hastalıklı gıbı hıssedıyorum kendımı
cok sık kusmuyorum dogru duzgun ıse yarar bısı yıyemıyorum
bı doktora gorunmelımıyım sızce 3 hafta var bı sonrakı muayeneye
Merhaba arkadaşlar,
ben de haziran annesi olacağım kısmetse. 7 haftalıkken mide bulantılarımın yoğunlaştığı dönemde doktorum premesis adlı ilacı yazmıştı. ilacı kullanmaya başladıktan sonra belirgin şekilde azaldı mide bulantılarım. yine bulanıyo su içtiğimde falan ama ilk zamanki gibi değil kesinlikle. ilaç folik asit, b12, b6, kalsiyum içeriyor.
forumda bu ilaçla ilgili pek bir şey göremedim. kullanan birileri var mı ?
bence normal ben de yemek ve iş yapmıyorum pek hastalıklı gibiyim işe yarar bişey yiyemiyorum bulantım var ama sürekli yoğun değil sadece. Bir arkadaşım hem hiç bir şey yiyemiyor hem de o kadar kusuyor ki ara ara serum veriyorlar. Sen yine de içini rahatlatmak istiyorsan git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?