2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ayy canlarım benm duygulandım valla benım alılemle aramda 600 km var

bende cok kötüyüm sürekli bulanıyo dayanamıyorum.hep hasta gibiyim herkes yüsün bembeyaz diyo ne zaman geçicek bu bulantılar bilmiyorum

bulantısı olan hamişler Allah yardımcınız olsun valla sadece yazdıklarınızı okurken bile ne kadar zor bişey olduğunu anladım.. benim 1 kere bile olmadı şaşırıyorum herkesin bünyesi bebişlerinin etkileri ne kadar farklı ya.. Bir an önce geçsin inşallah bulantılarınız kıyamam sizeeeeee

600km mi oo kıyamam sana
nerde yaşıyorsun
ben ıstanbldayım canm aılem ankarada

bende cok kötüyüm sürekli bulanıyo dayanamıyorum.hep hasta gibiyim herkes yüsün bembeyaz diyo ne zaman geçicek bu bulantılar bilmiyorum

tek tesellım 3. aydan sonra gecıcek olması ama 7. ayda bıle devam edenlerı duydukca korkuyorumm:18:

ben bebe yagı ıle yaglıyorum sımdılk
onlarda kafam kadar oldular zaten ,
bu ne ya 58 kılo ıle hamıle kaldım dun 63,5 kılo cıktım tartıda

Selam Adaşız muhtemel
bende sizi dinliyorum bebe yağı başladım dün cumartesi dr gidiyoruz bakalım hayırlısıyla kalp atışını duyarsam rahatlıycam.
aynı durumdayız arkadaşım, 75 ten 90 çıktı öğüsler karnım sabah 38 akşama 45 beden şimdiden 2 kilo aldım bile daha 7. hafta da .. Sen kaçıncı haftadasın ? neyse burayı okuyunca sakinleşiyorum demek ki normal

herhalde su anda tek memnun oldugum sey goguslerım
ufak dıye szlanıyodum sımdı tam ıstedıgım buyuklukteler keske hep boyle kalsa

bebişleriniz yanınızda ya kızlar buna şükür, herkes ister elbet ailesinin yanında olsun ama kısmet işte... Herkes sağlıklı olsun da.

çok ama çok şanslısın maşalah
ben 1 aydır yemek yapamıyorum eşim yapıyor
diğer işleride o yaptırmıyor süpürge vs.
ohh benden iyisi yok şuan

olsun onada şükür yapıyor ya sen ona bak :) allah onları başımızdan eksik etmesin kıymetini bilmezmiyim hiç onada kıyamıyorum ben yatıp da o iş yaparken üzülüyorum e oda işe gidiyor napıyım ( amaelimde deil sanki biri beni maaşlı yatağa bağlamış kalkamıyorum :))

oyyyyy Allah yardımcın olsun canm zor
saol canım zor ama insan alışıyo..arada buhranlar geçirsede..

bebişleriniz yanınızda ya kızlar buna şükür, herkes ister elbet ailesinin yanında olsun ama kısmet işte... Herkes sağlıklı olsun da.
amin canım doğru söylüyosun sağlıklı huzurluyuz ya hasret bi şekilde çekiliyor..benim annem biraz rahatsız da o yüzden uzakta olmak daha çok koyuyo keşke yanında olabilsem diye..

canım ben doktora eskişehir'e geliyorum. deseha da sanırım eskişehir'den. sen de mi? hangi doktora gidiyorsun?

Bende ilk muayenelerimi İstanbul'daki Dr umda oldum 2 aydır Eskişehir'de yasıyorum şimdide Acıbadem hastanesinde OZLEM Hanım'a geldim ama daha muayeneye giremedim sen hangi hastaneye gidiyorsun

ıyı yıne sen ıkı kılo almıssın olcak sey mı ben 5.5 kılo aldım
evet adasız :)
ben 7+1 oldum bugun yarın 12:20 de kalp atısları ıcın dr a gıdıcem bu konuda sorcam bazı seyler var
mesela benım gobısım bacaklarım falan kasınıo

Folik asit zararli birsey degil. Cogu doktor da aylarca kullandiriyor. Ben senin yerinde olsam icerdim. Minnacik birsey zaten, ucuz da. Hicbir kulfeti yok, ama faydasi... Paha bicilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…