bana bulantın için ilaç yazayım dedi ben de yok hayır bulantım o kadar kuvvetli değil ilaç kullanmadan atlatabilirm dedim bu arada artarsa isterim son ana kadar gelmeden ilaç kullanmak istemiyorum[/Q
günaydın kızlar ve bebişler
akşam eşimle sahilde yürüyüş yaptık, kaynamış mısır alalım dedim
angel bilirsin karşıyakada heryerde vardır mısır arabaları ama yok
hatta bardakta mısır bile satan yok
çok komik annemi aradım anlattım
kızım annen marketi arasana sen dedi
aradan 1 saat geçmeden babam eve getirdi
aslında canm çok istememişti ama onlar bu anı bekliyorlarmış
ayy canlarım benm duygulandım valla benım alılemle aramda 600 km var
yaaa hanımlar ben cok kotu hıssedıyorum kendımı mıdem sureklı bulanıyo devamlı yatıyorum yemek yapmak ıs yapmaksa ıskence resmen
pc yı bıle acamıyorum cogu gun
gecsın artık nolur hastalıklı gıbı hıssedıyorum kendımı
cok sık kusmuyorum dogru duzgun ıse yarar bısı yıyemıyorum
bı doktora gorunmelımıyım sızce 3 hafta var bı sonrakı muayeneye
ben ıstanbldayım canm aılem ankarada600km mioo kıyamam sana
nerde yaşıyorsun
bende cok kötüyüm sürekli bulanıyo dayanamıyorum.hep hasta gibiyim herkes yüsün bembeyaz diyo ne zaman geçicek bu bulantılar bilmiyorum
ben bebe yagı ıle yaglıyorum sımdılk
onlarda kafam kadar oldular zaten ,
bu ne ya 58 kılo ıle hamıle kaldım dun 63,5 kılo cıktım tartıda
ayy canlarım benm duygulandım valla benım alılemle aramda 600 km var
günaydın kızlar...
600km var diye üzülme canım benim yine yakınsın..benim ailemle,kocamın ailesiyle,arkadaşlarımla yani herkesle aramda 1500km vaar
ben ıstanbldayım canm aılem ankarada
tek tesellım 3. aydan sonra gecıcek olması ama 7. ayda bıle devam edenlerı duydukca korkuyorumm:18:
bulantısı olan hamişler Allah yardımcınız olsun valla sadece yazdıklarınızı okurken bile ne kadar zor bişey olduğunu anladım.. benim 1 kere bile olmadı şaşırıyorum herkesin bünyesi bebişlerinin etkileri ne kadar farklı ya.. Bir an önce geçsin inşallah bulantılarınız kıyamam sizeeeeee
bdamlagozbebegm canım ne güzel eşin sana yardımcı oluyormuş maşallah..kocişinin kıymetini bil..eşimde yapar ama söyleyeceksin hep..ve de niye ben söylemeden yapmıyorsun halimi görüyorsun deyincede alışıp her zman istersin diyor
saol canım zor ama insan alışıyo..arada buhranlar geçirsede..oyyyyy Allah yardımcın olsun canm zor
amin canım doğru söylüyosun sağlıklı huzurluyuz ya hasret bi şekilde çekiliyor..benim annem biraz rahatsız da o yüzden uzakta olmak daha çok koyuyo keşke yanında olabilsem diye..bebişleriniz yanınızda ya kızlar buna şükür, herkes ister elbet ailesinin yanında olsun ama kısmet işte... Herkes sağlıklı olsun da.
çok ama çok şanslısın maşalah
ben 1 aydır yemek yapamıyorum eşim yapıyor
diğer işleride o yaptırmıyor süpürge vs.
ohh benden iyisi yok şuan
canım ben doktora eskişehir'e geliyorum. deseha da sanırım eskişehir'den. sen de mi? hangi doktora gidiyorsun?
Selam Adaşız muhtemel
bende sizi dinliyorum bebe yağı başladım dün cumartesi dr gidiyoruz bakalım hayırlısıyla kalp atışını duyarsam rahatlıycam.
aynı durumdayız arkadaşım, 75 ten 90 çıktı öğüsler karnım sabah 38 akşama 45 beden şimdiden 2 kilo aldım bile daha 7. hafta da .. Sen kaçıncı haftadasın ? neyse burayı okuyunca sakinleşiyorum demek ki normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?