gunaydın canım bende goztepede oturuormbir günaydın dedik alan yok sorumuza cevap yok
dışarda satılanlar zaten etsiz canım rahatlıkla yiyebilirsin bende çok yiyorum ekşili ekşili:)offf busıralar bende cig köfte istiyorum kocama dedim etsiz alalım dedim ona bile izin vermedi yaaaneymiş saglıksızmış (
bende 32 yim hanımlar yakınız yani bendede 7 yaşında bi oğlan varya aslında ben de ona tkıldım doktor yanlış mı hesapladı ki 6+3 dediydi salı günü bana şimdi 6+5 olmalı o zaman nasıl 27 hazirana denk geliyo bikaç gün bi karışıklık var sanki
Neyse asıl doktoruma 13'ünde gideceğim ilk defa. Daha kan testim bile yapılmadı folik aside bile başlamadım.
Ben de 35 yaşındayım canım. Yaştan mı dersin
çay açık içebilirisn limonlu türk kahveside günde 1-2 içebilirisn demişti doktorum nescafe içme demiştiçok olmadı ama unutmuşum ya çay kahve içiyo muyduk ya da içiyosak sınırı falan mı vardı hatırlamıyorum hiç
AHAHA istanbulda nerdesin canım avrupa yakası mı .bende istanbuldayım...
evet canm beylıkduzundeyım
sen neredesın
bir günaydın dedik alan yok sorumuza cevap yok
Alisirsin canim zamanla goruselim hatta..hemseri sayiliriz tabi:))benim tup degil ama gidiyorum sadece cok hastasi var sira beklemek sinir bozucu.ucretide 40lira cnm..hatta tahlilleri falan hep orda yaptirdim hepsi 9lira tuttu.kalp atislarini duydun mu sen gunlerimiz cok yakin sanirim?
gunaydın canım bende goztepede oturuorm
her aksam eve gecerken bızım goztepe koprusunun orda mısırcı oluo :)
evet canm beylıkduzundeyım
sen neredesın
ıyı yıne sen ıkı kılo almıssın olcak sey mı ben 5.5 kılo aldım
evet adasız :)
ben 7+1 oldum bugun yarın 12:20 de kalp atısları ıcın dr a gıdıcem bu konuda sorcam bazı seyler var
mesela benım gobısım bacaklarım falan kasınıo
ooo sen çok uzaksın bana.ben anadolu yakasında oturuyorum maltepe de ama doktorum avrupa yakasında bahçelievlerde medicana hastanesine geliyorum.
gunaydın canım bende goztepede oturuorm
her aksam eve gecerken bızım goztepe koprusunun orda mısırcı oluo :)
Ya sorma ben asıl 59-60 dan çıktım önceki dönemde birden kilo almaya başladım eskiler diyorki beden kendini bebeğe hazırlamışmış : şuan 64 kiloyum aramızda tam 1 hafta var demek ki 6+1 bugün
yarın inşallah güzel heberlerle gelirsin bende cumartesi gidiyorum biraz erken ama daha dayanamıycam :)
ben liste yaptım bir yığın sorum olacak unutmayayım diye sıraladım sende öyle yapabilirsin
sevgiler güzel haberlerin gelsin :))
hatlarda karışıklık oldu sanırsam
mısırcıyı soran bendim
ooo sen çok uzaksın bana.ben anadolu yakasında oturuyorum maltepe de ama doktorum avrupa yakasında bahçelievlerde medicana hastanesine geliyorum.
medıcana yı bende dusundum aslında doktorun kım memnunsundur herhalde
Ya kızlar bence her hafta doktor kontrolü olmalı bu konuda manyakça düşünen sadece ben miyim merak ediyorum wallahi yaa el doppleri alsammı diye baktım bile internetten 15 günü beklerken acaba şöyle mi acaba böyle mi diye düşünerek yiyorum kendimi
Merhaba arkadaşlar,
ben de haziran annesi olacağım kısmetse. 7 haftalıkken mide bulantılarımın yoğunlaştığı dönemde doktorum premesis adlı ilacı yazmıştı. ilacı kullanmaya başladıktan sonra belirgin şekilde azaldı mide bulantılarım. yine bulanıyo su içtiğimde falan ama ilk zamanki gibi değil kesinlikle. ilaç folik asit, b12, b6, kalsiyum içeriyor.
forumda bu ilaçla ilgili pek bir şey göremedim. kullanan birileri var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?