2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
offf busıralar bende cig köfte istiyorum kocama dedim etsiz alalım dedim ona bile izin vermedi yaaa neymiş saglıksızmış (
dışarda satılanlar zaten etsiz canım rahatlıkla yiyebilirsin bende çok yiyorum ekşili ekşili:)
bende 32 yim hanımlar yakınız yani bendede 7 yaşında bi oğlan varilkinde bende çok rahat geçirmiştim hamileliğimi ama şimdi daha yorgun oluyorum

çok olmadı ama unutmuşum ya çay kahve içiyo muyduk ya da içiyosak sınırı falan mı vardı hatırlamıyorum hiç
çay açık içebilirisn limonlu türk kahveside günde 1-2 içebilirisn demişti doktorum nescafe içme demişti

Valla canım ya görüşelim süper olur :)) aaa çok iyiymiş yakup bey sadece tüp bebek tedavilerine bakıyor sanıyodum aslında ben de orayı düşünebilirim. ben geçen hafta gittim ilk kontrolüme daha çok küçük dedi bir de geç döllenme olmuş benim ki onun için sadece keseyi görebildik. 2 hafta sonra gelin dedi hem bebeği hem de kalp atışlarını görürüz dedi. işte haftaya gidecez onlar için inşallah bir sorun yoktur rıza bey de ilk kontrolde gayet ilgili bir dr. gibi geldi ama yakup bey daha başka tabii onun için herkes çok iyi diyor. sen gördün mü kalp atışlarını? eşin nerde çalışıyor senin benim eşim polis okulunda hatta onları da tanıştırırız :))

Ya sorma ben asıl 59-60 dan çıktım önceki dönemde birden kilo almaya başladım eskiler diyorki beden kendini bebeğe hazırlamışmış : şuan 64 kiloyum aramızda tam 1 hafta var demek ki 6+1 bugün
yarın inşallah güzel heberlerle gelirsin bende cumartesi gidiyorum biraz erken ama daha dayanamıycam :)
ben liste yaptım bir yığın sorum olacak unutmayayım diye sıraladım sende öyle yapabilirsin
sevgiler güzel haberlerin gelsin :))

Kızlar muhabbetiniz bol olsun acayip kaynatmıssınız ancak yetiştim.

Mehsel ultrasona girecektin 9'da geçmişi okumayı bırak merak ettik bi haber ver

evet tam 1 hafta ınsallah ya bende cok ıstıorm artık daha hıc gormedım yavrumu
merak edıorm cok heyecanlıyım sımdıden
bu arada ben kılo onemlı derdım hep amannn derdım tabı butun bunlkarı kılo almayacıımı dusunerek solemısım
meger cok alıomusum
ayı gıbı oldum ya
normalde ılk 3 ay kılo alınmaması gerekıomus ama

seLam kızLAr... ben Mersin deyim .. birileride bana doktor önersin.. ben doktorumu pek sevmedim .. ( bu aralar hiç bişeyi sevemiyorum zatennn ...

medıcana yı bende dusundum aslında doktorun kım memnunsundur herhalde

medicana daki bütün branşları beğeniyorum. annem orada göz ve bacak ameliyatı oldu hem çok ilgili doktorlar hemde leb demeden leblebiyi anlıyorlar.ben 1 yıl önce başladım o doktora gitmeye.pko hastalığımdan dolayı ve gittiğim diğer doktorlar bana pko luyum diye hep yumurtlama ilacı verdiler. bu tür hastalar tedavi olmadan hamile kalamaz diyorlardı. ama bu doktora gittiğimde bu ilaçları kullanmama çok kızdı pko hastalarına tedaviden önce 1 yıl kendiliğinden gebe kalma şansı veriyoruz olmazsa ilaca başvuruyoruz dedi.ve gerçekten de nezaman ilacı bıraktım bu doktora gitmeye başladım hem adetim düzeldi ondan sonrada gebe kaldım.doktorumdan memnunum.adı savaş aksoy.mükemmel bir dr. adamın ilaca karşı bir alerjisi var ama her koşulda ilaç yazma taraftarı değil. mesela benim akıntım vardı ve iltihaplanma oluşmuştu bana çok düşük dozda bir ilaç yazdı yanında da sabah akşam maydanoz suyu içmem gerektiğini söyledi. uyguladım ve şimdi problemim yok allaha şükür.

Ya kızlar bence her hafta doktor kontrolü olmalı bu konuda manyakça düşünen sadece ben miyim merak ediyorum wallahi yaa el doppleri alsammı diye baktım bile internetten 15 günü beklerken acaba şöyle mi acaba böyle mi diye düşünerek yiyorum kendimi

evet canım sana hak veriyorum.hani bizi ultrasonun başına otuttursalar reklamsız bir fiil dizi gibi izlerim içerde olup bitenleri. bende 1 ay sabredemiyorum valla

Canım,bende mide bulantılarımı söyledim doktoruma.B12 ve B6 vitamini vücutta azalırmış hamilelikte bana benexol verdi o da B12 ve B6 vitamini zaten.Seninkinde ekstra folik asitt ve kalsiyum da var.Ne güzel devam et.Benim baya haififletti bulantımı benexol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…