2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
merhaba hazıran annelerı oncelıkle saglıklı ve guzel bır hamılleık yasamanızı dılıyorum.ben uzun zamandır kadınlar kulubunu takıpteyım.ıkı yıllık evlıyım ve cocugum olmuyordu.burda ne okuduysam basıma geldı dıyebılırım:) doktor kontrollerımde rahımde perde oldugunu amelıyat olmassam bebegımı 9 ay tasıyamayacagımı ogrendım.ne garıpkı rahımde septum gebe kalmaya engel deıldı herseyım normaldı ve hamıle kalamamıstım.yınede bebegım olursa erken kaybetme korkusunu goze alamadım ve amelıyat oldum.ne mutlu kı bana amelıyatımdan sonra allahım bana evlat nasıp ettı.son adet tarıhım 26 agustos dogum tarıhım 02,06,2013 ılk evladım olacak kalp atısını duydum su an 10 haftamı gecmıs bulunuyorum.oncelıkle burda ısım olarak bılemesemde herkesın hıkayesını az cok bastan berıdır takıpteyım.ben adetıme 3 gun varken pembe leke yasadım aslında bebek hayal etmemıstım ama acaba ıle saglık ocagına gıttım.ogunde kanamaya donusmek uzereydı hıh hasta oluyorum ama neyse dedım ogleden sonra sonucumu aldım sureklı gıttıgım saglık doktoru abla gebelık var dedı ınanamadım hemen evde olan progesteronumu ıctım.ve lekem kesıldı ertesı gun doktora cıktım özele.bana kese gorunmuyor dedı ıste 5 gun sonra gıttım kese vardı.2 gun sonra bıda neyse ole bole derken bebegın kalbı atmıyor dedı bana 5 haftalıktım uc gun sonra bıda gel atmassa kurtaj dedı aglaya aglaya eve geldım ama uc gun gecmedı malesef.sonra doktora gıttım ve bebegımın kalbı atıyordu.sımdı baska bır doktordayım ve huzurluyum kanması olanlar bebegın kalp atısını duyamayanlar lutfen korkmayın.ama yınede tedbırı elden bırakmayın.

cnm ben de pko luydum bizim bebeişlerimiz resmen mucize bebekler.ama ben hiç döküntü problemi yaşamadım.benim göğsümde de kistlerim var o yüzden pko tedavisi olamıyordum ilaçlar göğsümdekileri büyütüyordu.doktorlar tedavisizi asla hamile kalamazsın demişlerdi.hamile kalmadan 4 ay önce de bi doktor rahmini almamız lazım demişti.o günden sonra kadın doğuma muayene için hiç gitmedim hamile görmemek için dışarı bile çıkmadım. ama kanama ve sancıdan acile çok gittim.4 ay sonra bi baktım kendi kendine gelmiş meleğim.allahın bir lutfu o hayatımda aldğım en güzel hediye bulunmaz bi nimet benim için, annesini tekrar hayata bağladı.psikolojim çok bozulmuştu artık dayanamaz hale gelmiştim 3,5 sene dile kolay değil.eşime bi çocuk veremiycem ben anne olamıycam diye yaşamaktan bile zevk alamaz olmuştum aklıma herşey geliyodu son zamanlarda o gelmeseydi ben şimdi belki...
maşallah minik kuzucuğa allahım nazarlardan saklasın o minik kalbi hep atsın inşallah
ben de hastanemi değiştirmiştim bu ay.yine özele gidiyorum çok da güzel ama ultrasonu çok kötü belli belirsiz bi foto verdi.cihazdan cihaza değişiyor sanırım görüntü.
Bu da benim ufaklık

İlk foto 4+4 te ilk keseyi gördüğümüzde
İkinci foto 7.haftamızda kesenin içinde nokta kadar bebiş sonuncuda bu pazartesi 11. haftada sanırım biraz koca kafalı benim ufaklık

allahım teyzesi yesin onun koca kafasını maşallah yavruma.ayacğını bile kaldırmış göstermiş ordam yarabbiiiiiiiimmm

Önce geçmiş olsun, sonra da tebrik ederim :)
Allah kucağına da almayı nasip eder insallah
Seninle SAT ve tahmini doğum tarihimiz aynı, takvimini yap istersen

Merhaba tekrardan arkadaşlar doktordan geliyorum hamdu senalar olsun ki kalp atışlarını gördük bebeğimizin ama 12 haftalık olana kadar tehlike devam dedi doktor ablamız.. 8 kasım kalp atışını gördüğümüz gün listeye yazabilirsin canım.. Rabbim evlatlarımızı hayırlısıyla saglıklı sihhatli elimize aldıgımız günleride göstersin inşaAllah.....

Önce geçmiş olsun, sonra da tebrik ederim :)
Allah kucağına da almayı nasip eder insallah
Seninle SAT ve tahmini doğum tarihimiz aynı, takvimini yap istersen

tesekkur ederım mınıkkus tesekkur edrım umarım buradakı butun anne adayları olarak saglıkla bebeklerımızı kucagımıza alırız.bende 15 gun sonra ıkılı teste gıdecegım ama korkuyorum ya kotu bısı cıkarsa dıye sanırım endıselerımız dogum yapana kadar gecmeyecek.bu arada benı lısteye eklersenız sevınırım.yasım 32 ılk bebek tahmını dogum 02,06,2013 kalp atıslarını 06 ekımde duydum.sanırım lıste sosyolog a gecmıstı.benıde eklerse sevınırım.

Kızlaaar şunlara bakın ne kadar güzeller yaaa KK facedeki sayfasına eklemiş şimdi gördüm çok güzellerrrrr
cnm ben de dün gördüm bunları faceden bi bakıyım kk ya orda var mı acaba diye buldum beğendim çok şekerler.bak benim adım Selda Eray facede bul ekle herkes ekleyebilir faceden de irtibat kuralım kızlar ekleyelim birbirimizi.

canım işte ben geçen hafta o ağrı yüzünden acile gittim orda da çok yüklendiler karnıma eve geldim kanamam oldu ondan sonra çok zorladıkları içindoktorum bebek büyürken rahim genişledikçe bu ağrıların olacağını söyledi ve tamol diye bi ağrı kesici verdi.ben evde minoset var dedim o da iyi bi ilaç zarayı yok gebelikle ama bu daha etkili şu an için günde 4 taneye kadar alabilirsin dedi sen yine doktoruna sormadan sakın ilaç falan alma da aklında bi fikir olsun diye söylüyorum.ben pek ilaç kullanma taraftarı olamadığım için 4 değil de bi sabah bide akşam alıyorum yetiyo bana.
canım o arkadaşın gebeliği boyunca bebeğini buna maruz bırakmış sen sadece bir kez kullanmışsın.bi sitede bir yazı okumuştum ben çok hoşuma gitmişti."O SİZE ANNE BEN BURDAYIM SİNYALİNİ GÖNDERENE KADAR (adet gecikmesi yani) YAPTIĞINIZ HİÇ BİRŞEYDEN MESUL DEĞİLSİNİZ; ONUN SAĞLIĞINI ETKİLEMEZ.ZATEN EĞER BEBEĞİNİZ İLK 3
AY İÇİNDE SAĞLIĞINI BOZACAK BİR YABANCI MAADDEYE MARUZ KALDIYSA EĞER DOĞA BU GEBELİĞİN DOĞUMLA SONUÇLANMASINA İZİN VERMEYECEK VE DÜŞÜK YAPACAK OLURDUNUZ" diyordu.

Seninle tarihlerimiz aynı ama ben haftaya salı gidiyorum 2'li teste, sana doktorun mu söyledi 15 gün sonra diye?

sürekli ultrason bebeğe zarar verebiliyormuş canım 15 gün iyi daha öncede yazmıştım yurt dışındaki hamileliklerde 40 hafta boyunca sadece 3 defa ultrasona giriyormuş hamileler...yoksa bende aynı durumdayım bi bahane olsada ultrasona girsem diye bakıyorum...

Seninle tarihlerimiz aynı ama ben haftaya salı gidiyorum 2'li teste, sana doktorun mu söyledi 15 gün sonra diye?

14 haftaya kadar gıdılıyormus sanırım bende zaten kararsız kaldım ıkılı testte doktor bana ıstersen ense kalınlıgına falan bakalım normalse ıkılı test yaptırma uclu test yaptır dedı haftaya salımı zaten ultrason olcumunde bebegım bıraz onde cıktı sımdı benımde kafam karıstı bende 22 kasımda gıdeyım dıyordum daha yenı gıttım sen hafta olarak kac oluyorsun zaten sonkı olcumde 32 mayısa attı benım dogum tarıhımı su crl den dolayı bas popo mesafesı olcumunde benım pıtırcık uzun olculdu.ama normal babası 185 boyu var.bu crlyı de anlamadım zaten dogum tarıhı nasıl hesaplanıyor.

o yurtdışındaki hamileler nasıl hamile o doktorlar nasıl doktorrr

alla allah nasıl bşymiş o ya ödem dediği şey cildin en dış tabakasında şişlik oluşur hatta biçoğumuz son aylarya yaşıcaz onu ama bebekte nasıl oluyomuş öyle.geçen hafta ben de grip olmuştum 2 gün sürdü ilaç falan almadm hiç bu gün ultrasonda baktılar ama bi sorun yoktu sadece gribe mi bağlı acaba:44:çok geçmiş olsun cnm bşycik çımaz inşallah bana saçama geldi biraz tecrübesiz bi doktordur belki sıkıntıya sokma kendini bak o da demiş zaten.2li test önemli olan bşy varsa orda çıkar zaten ama yoktur bence.
inşallah canm aminevde bütün gün oturuyoruz yatıp kalkıyoruz nasıl olsa.yapabileceğimiz bşy.arapçasından okumak en güzeli ama bilmeyen mealini okusa yada dinlese de olur.kalpten geçen niyet önemli

alla allah nasıl bşymiş o ya ödem dediği şey cildin en dış tabakasında şişlik oluşur hatta biçoğumuz son aylarya yaşıcaz onu ama bebekte nasıl oluyomuş öyle.geçen hafta ben de grip olmuştum 2 gün sürdü ilaç falan almadm hiç bu gün ultrasonda baktılar ama bi sorun yoktu sadece gribe mi bağlı acaba:44:çok geçmiş olsun cnm bşycik çımaz inşallah bana saçama geldi biraz tecrübesiz bi doktordur belki sıkıntıya sokma kendini bak o da demiş zaten.2li test önemli olan bşy varsa orda çıkar zaten ama yoktur bence.
inşallah canm aminevde bütün gün oturuyoruz yatıp kalkıyoruz nasıl olsa.yapabileceğimiz bşy.arapçasından okumak en güzeli ama bilmeyen mealini okusa yada dinlese de olur.kalpten geçen niyet önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…