evet canım sana hak veriyorum.hani bizi ultrasonun başına otuttursalar reklamsız bir fiil dizi gibi izlerim içerde olup bitenleri. Bende 1 ay sabredemiyorum valla
cnm ben de pko luydum bizim bebeişlerimiz resmen mucize bebekler.ama ben hiç döküntü problemi yaşamadım.benim göğsümde de kistlerim var o yüzden pko tedavisi olamıyordum ilaçlar göğsümdekileri büyütüyordu.doktorlar tedavisizi asla hamile kalamazsın demişlerdi.hamile kalmadan 4 ay önce de bi doktor rahmini almamız lazım demişti.o günden sonra kadın doğuma muayene için hiç gitmedim hamile görmemek için dışarı bile çıkmadım. ama kanama ve sancıdan acile çok gittim.4 ay sonra bi baktım kendi kendine gelmiş meleğim.Kızlar hamile kalmadan bir ay önce PKO olduğunu öğrendim ve çok üzüldüm.Üzüntüden kurdeşen döktüm..Hamilelik olunca ilaçta kullanamadım..Şimdi kötü durumdayım..Kocakarı ilaçları yapıp sürdüm ama banamısın demedi..Bebe yağı işe yararmıki
maşallah minik kuzucuğaKızlaaaar resmimizii paylaşamamıştım dün 1 hafta geriye sardık geç döllenme yani 7 hafta 5 günlükmüşüz bu da vesikalık resmimiz teyzeleriii ilk gittiğimdeki resmimizide koydum ama tabi noktacık nasılda büyüyor maşallah Allah hepimize sağlıkla kucaklamak nasip etsin onları
ben de hastanemi değiştirmiştim bu ay.yine özele gidiyorum çok da güzel ama ultrasonu çok kötü belli belirsiz bi foto verdi.cihazdan cihaza değişiyor sanırım görüntü.Sağol canımbenimde ekranda gördüğüm kadar net değil atan kalbini bile gördüm ama yinede net belkide cihazdandır canım olabilir :26: 7 hafta 5 günlükmüş desehacım 8 hafta 2 günlük diye gittik ama değilmiş o sağlıkla büyüsünde ben yine gün sayarım geriden hiç sorun değil sen hangi şehirdesin canım hangi hastaneye gdiyorsun
Bu da benim ufaklık
İlk foto 4+4 te ilk keseyi gördüğümüzde
İkinci foto 7.haftamızda kesenin içinde nokta kadar bebişsonuncuda bu pazartesi 11. haftada sanırım biraz koca kafalı benim ufaklık
evet ya bir ay çok fazla gerçekten
merhaba hazıran annelerı oncelıkle saglıklı ve guzel bır hamılleık yasamanızı dılıyorum.ben uzun zamandır kadınlar kulubunu takıpteyım.ıkı yıllık evlıyım ve cocugum olmuyordu.burda ne okuduysam basıma geldı dıyebılırım:) doktor kontrollerımde rahımde perde oldugunu amelıyat olmassam bebegımı 9 ay tasıyamayacagımı ogrendım.ne garıpkı rahımde septum gebe kalmaya engel deıldı herseyım normaldı ve hamıle kalamamıstım.yınede bebegım olursa erken kaybetme korkusunu goze alamadım ve amelıyat oldum.ne mutlu kı bana amelıyatımdan sonra allahım bana evlat nasıp ettı.son adet tarıhım 26 agustos dogum tarıhım 02,06,2013 ılk evladım olacak kalp atısını duydum su an 10 haftamı gecmıs bulunuyorum.oncelıkle burda ısım olarak bılemesemde herkesın hıkayesını az cok bastan berıdır takıpteyım.ben adetıme 3 gun varken pembe leke yasadım aslında bebek hayal etmemıstım ama acaba ıle saglık ocagına gıttım.ogunde kanamaya donusmek uzereydı hıh hasta oluyorum ama neyse dedım ogleden sonra sonucumu aldım sureklı gıttıgım saglık doktoru abla gebelık var dedı ınanamadım hemen evde olan progesteronumu ıctım.ve lekem kesıldı ertesı gun doktora cıktım özele.bana kese gorunmuyor dedı ıste 5 gun sonra gıttım kese vardı.2 gun sonra bıda neyse ole bole derken bebegın kalbı atmıyor dedı bana 5 haftalıktım uc gun sonra bıda gel atmassa kurtaj dedı aglaya aglaya eve geldım ama uc gun gecmedı malesef.sonra doktora gıttım ve bebegımın kalbı atıyordu.sımdı baska bır doktordayım ve huzurluyum kanması olanlar bebegın kalp atısını duyamayanlar lutfen korkmayın.ama yınede tedbırı elden bırakmayın.
Önce geçmiş olsun, sonra da tebrik ederim :)
Allah kucağına da almayı nasip eder insallah
Seninle SAT ve tahmini doğum tarihimiz aynı, takvimini yap istersen
cnm ben de pko luydum bizim bebeişlerimiz resmen mucize bebekler.ama ben hiç döküntü problemi yaşamadım.benim göğsümde de kistlerim var o yüzden pko tedavisi olamıyordum ilaçlar göğsümdekileri büyütüyordu.doktorlar tedavisizi asla hamile kalamazsın demişlerdi.hamile kalmadan 4 ay önce de bi doktor rahmini almamız lazım demişti.o günden sonra kadın doğuma muayene için hiç gitmedim hamile görmemek için dışarı bile çıkmadım. ama kanama ve sancıdan acile çok gittim.4 ay sonra bi baktım kendi kendine gelmiş meleğim.allahın bir lutfu o hayatımda aldğım en güzel hediye bulunmaz bi nimet benim için, annesini tekrar hayata bağladı.psikolojim çok bozulmuştu artık dayanamaz hale gelmiştim 3,5 sene dile kolay değil.eşime bi çocuk veremiycem ben anne olamıycam diye yaşamaktan bile zevk alamaz olmuştum aklıma herşey geliyodu son zamanlarda o gelmeseydi ben şimdi belki...
GERÇWKTWN MUCİZE BEBEKLER OLUŞLAR SENİN YADIKLARINI OKURKEN TÜYLERİM İKEN DİKEN OLDU BEBEĞİN ÖMÜR BOYU ŞANS GETİRSİN SANA CANIM BENDE EVLENDİM 7 AY VAJİNİSMUSLA UĞRAŞTIM KABUS GİBİYDİ HPLA KORUNDUM HPI BIRAKTIM DEDİMKİ NASIL OLSA 6 AY FİLAN OLMAZ BR BUÇUK AY SONRA GGELDİ MELEĞİM
cnm ben de pko luydum bizim bebeişlerimiz resmen mucize bebekler.ama ben hiç döküntü problemi yaşamadım.benim göğsümde de kistlerim var o yüzden pko tedavisi olamıyordum ilaçlar göğsümdekileri büyütüyordu.doktorlar tedavisizi asla hamile kalamazsın demişlerdi.hamile kalmadan 4 ay önce de bi doktor rahmini almamız lazım demişti.o günden sonra kadın doğuma muayene için hiç gitmedim hamile görmemek için dışarı bile çıkmadım. ama kanama ve sancıdan acile çok gittim.4 ay sonra bi baktım kendi kendine gelmiş meleğim.allahın bir lutfu o hayatımda aldğım en güzel hediye bulunmaz bi nimet benim için, annesini tekrar hayata bağladı.psikolojim çok bozulmuştu artık dayanamaz hale gelmiştim 3,5 sene dile kolay değil.eşime bi çocuk veremiycem ben anne olamıycam diye yaşamaktan bile zevk alamaz olmuştum aklıma herşey geliyodu son zamanlarda o gelmeseydi ben şimdi belki...
GERÇWKTWN MUCİZE BEBEKLER OLUŞLAR SENİN YADIKLARINI OKURKEN TÜYLERİM İKEN DİKEN OLDU BEBEĞİN ÖMÜR BOYU ŞANS GETİRSİN SANA CANIM BENDE EVLENDİM 7 AY VAJİNİSMUSLA UĞRAŞTIM KABUS GİBİYDİ HPLA KORUNDUM HPI BIRAKTIM DEDİMKİ NASIL OLSA 6 AY FİLAN OLMAZ BR BUÇUK AY SONRA GGELDİ MELEĞİM
kızlaarr alttakı takvımı nasıl yaptınız ben bulamıorm ya
cnm ben de dün gördüm bunları faceden bi bakıyım kk ya orda var mı acaba diye buldum beğendim çok şekerler.bak benim adım Selda Eray facede bul ekle herkes ekleyebilir faceden de irtibat kuralım kızlar ekleyelim birbirimizi.Kızlaaar şunlara bakın ne kadar güzeller yaaa KK facedeki sayfasına eklemiş şimdi gördüm çok güzellerrrrr
Bu da benim ufaklığın şişirdiği karnım :111:
Henüz akşam yemeği yenmemiş insana benzer halim
Daha karnıma yerleşmeden şişirdi beni miniğim
cnm çok şeker olmuşsun sen demaşallah bizim içersi geniş olmadığından hemen pırtlayıverdi göbişlerimiz.
canım işte ben geçen hafta o ağrı yüzünden acile gittim orda da çok yüklendiler karnıma eve geldim kanamam oldu ondan sonra çok zorladıkları içinyaa kızlar bişi sorcam bugün sabah sol kasığıma bıçak saplanır gibi bi ağrı girdi. bi kalktım dolaştım geçti. şimdi yine 1 saattir falan ara ara bıçak saplanıo sanki. neden olabilir acaba?? böyle bilmediğim ağrılar olduğu zaman korkuyorum(
canım o arkadaşın gebeliği boyunca bebeğini buna maruz bırakmış sen sadece bir kez kullanmışsın.bi sitede bir yazı okumuştum ben çok hoşuma gitmişti."O SİZE ANNE BEN BURDAYIM SİNYALİNİ GÖNDERENE KADAR (adet gecikmesi yani) YAPTIĞINIZ HİÇ BİRŞEYDEN MESUL DEĞİLSİNİZ; ONUN SAĞLIĞINI ETKİLEMEZ.ZATEN EĞER BEBEĞİNİZ İLK 3kızlar size bişey sorucam.şimdi benim sat 31.08.2012.biz 22 eylülde kayınvalidemden ayrıldık başka bir yere taşındık. eşim duvarları falan boyadı tabi heryeri batırdı:) bende arkasından tinerle boya olan yerleri falan sildim bi kaç gün tinerin kokusunu bayağı derince aldım yani.sizce bebeğime bişey olmuşmudur.bi arkadaşım vardı mobilya fabrikasında çalışıyordu alkollü bir sıvı ile mobilyaların üstünü parlatıyormuş hamileydi tabi 9 ay boyuncada çalıştı sonra o koku çocuğa zarar vermiş ve çocuk 5 aylık anne karnındayken beyin kanaması miğde kanaması falan geçirmişti şimdi 5 yaşında ama zeka gerilemesi var çocukta.bende şimdi endişelendim sizce o kadar küçükken etkilenmiş midir.tabii ben taşınma sıralarında hamile olduğumu bilmiyordum.
allah hepınızın bebegını kucagına almak nasıp etsın saglıkla ınsallah bende zor hamıle kaldım ablam ıstedıgı anda hamıle kaldı o kadar kontrole bıle gıtmedı ben panık yaptıkca aman bısı olmaz dıyor.acaba bendemı sorun var kı dıyorum.ama sabah ılk uyanınca bebgım aklımagelıyor hemen karnımı ellıyorum.ona bısı olacak dıye odum kopuyor.rabbım bebeklerımız bıze bagıslasın ınsallah
tesekkur ederım mınıkkus tesekkur edrım umarım buradakı butun anne adayları olarak saglıkla bebeklerımızı kucagımıza alırız.bende 15 gun sonra ıkılı teste gıdecegım ama korkuyorum ya kotu bısı cıkarsa dıye sanırım endıselerımız dogum yapana kadar gecmeyecek.bu arada benı lısteye eklersenız sevınırım.yasım 32 ılk bebek tahmını dogum 02,06,2013 kalp atıslarını 06 ekımde duydum.sanırım lıste sosyolog a gecmıstı.benıde eklerse sevınırım.
Ya kızlar bence her hafta doktor kontrolü olmalı bu konuda manyakça düşünen sadece ben miyim merak ediyorum wallahi yaa el doppleri alsammı diye baktım bile internetten 15 günü beklerken acaba şöyle mi acaba böyle mi diye düşünerek yiyorum kendimi
Ama bana yakınsın şekerim
Ben de Maltepe'yim
Seninle tarihlerimiz aynı ama ben haftaya salı gidiyorum 2'li teste, sana doktorun mu söyledi 15 gün sonra diye?
sürekli ultrason bebeğe zarar verebiliyormuş canım 15 gün iyi daha öncede yazmıştım yurt dışındaki hamileliklerde 40 hafta boyunca sadece 3 defa ultrasona giriyormuş hamileler...yoksa bende aynı durumdayım bi bahane olsada ultrasona girsem diye bakıyorum...
aaa gerçekten mi neresindesin canım söyle bakiim
alla allah nasıl bşymiş o ya ödem dediği şey cildin en dış tabakasında şişlik oluşur hatta biçoğumuz son aylarya yaşıcaz onu ama bebekte nasıl oluyomuş öyle.geçen hafta ben de grip olmuştum 2 gün sürdü ilaç falan almadm hiç bu gün ultrasonda baktılar ama bi sorun yoktu sadece gribe mi bağlı acaba:44:çok geçmiş olsun cnm bşycik çımaz inşallah bana saçama geldi biraz tecrübesiz bi doktordur belki sıkıntıya sokma kendini bak o da demiş zaten.2li test önemli olan bşy varsa orda çıkar zaten ama yoktur bence.kızlar kontrolden geldim şimdi morallerim sıfır bebeğin dış kısmında cilt ödemi oluşmuş dedi doktor ne olabilr dedim kromozomal bişey olabilr senin geçirdiğin gribal enfeksiyondan olabilr hiç bişey de olmayabilr dedi şu an bişey söylemek için çok erken dedi canımı sıkmak için bi sebep çıktı işte bana cuma günü de devlet hastanesine gidicem hiç haberim yokmuş gibi bi de orda muayene olucam bakalım o ne dicek ha bi de boyuna 30 mm (3cm) dedi bana burda yazılanlara göre çok normal geldi ama kalp atışları da normal bu ödem nerden çıktı ya
inşallah canm aminBen hergun 3 Yasin okuyorum zaten hamile kalmadan oncede okuyordum aliskanlik yapti okumayinca huzursuz oluyorum. hatta baya bi ezberledim sayilir. Ama boyle bir etkisi oldugunu bilmiyordum cok sevindim. Yasin okumak zaten her derde deva imis. Allah okuduklarimizida dinlediklerimizide eksiksiz kabul etsin insallah.
alla allah nasıl bşymiş o ya ödem dediği şey cildin en dış tabakasında şişlik oluşur hatta biçoğumuz son aylarya yaşıcaz onu ama bebekte nasıl oluyomuş öyle.geçen hafta ben de grip olmuştum 2 gün sürdü ilaç falan almadm hiç bu gün ultrasonda baktılar ama bi sorun yoktu sadece gribe mi bağlı acaba:44:çok geçmiş olsun cnm bşycik çımaz inşallah bana saçama geldi biraz tecrübesiz bi doktordur belki sıkıntıya sokma kendini bak o da demiş zaten.2li test önemli olan bşy varsa orda çıkar zaten ama yoktur bence.kızlar kontrolden geldim şimdi morallerim sıfır bebeğin dış kısmında cilt ödemi oluşmuş dedi doktor ne olabilr dedim kromozomal bişey olabilr senin geçirdiğin gribal enfeksiyondan olabilr hiç bişey de olmayabilr dedi şu an bişey söylemek için çok erken dedi canımı sıkmak için bi sebep çıktı işte bana cuma günü de devlet hastanesine gidicem hiç haberim yokmuş gibi bi de orda muayene olucam bakalım o ne dicek ha bi de boyuna 30 mm (3cm) dedi bana burda yazılanlara göre çok normal geldi ama kalp atışları da normal bu ödem nerden çıktı ya
inşallah canm aminBen hergun 3 Yasin okuyorum zaten hamile kalmadan oncede okuyordum aliskanlik yapti okumayinca huzursuz oluyorum. hatta baya bi ezberledim sayilir. Ama boyle bir etkisi oldugunu bilmiyordum cok sevindim. Yasin okumak zaten her derde deva imis. Allah okuduklarimizida dinlediklerimizide eksiksiz kabul etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?