2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
cnm ya sorma şirkette çok yoğundum yanımda yardımcı personelim vardı
ara sıra bakıp çıktım
özledim valla nasılsın

bende merak ettim seni canım kontrolün falann vardı diye hatırlıyorum doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama ben nasıl olayım bulantıyla başladım güne her zamanki gibi ama rahatlamaya çalışıyorum buarada gördünmü bilmiyorum resmi paylaştım son halini 6 kasımda gttik kalp atışlarını duyduk

İnönü caddesi üzerinde oturuyorum
Ben Maltepe geçen sene kasımda evlenince taşındım , eşimin ailesi haricinde tanıdığım yok, buraları da yeni yeni keşfediyorum

bende sana yakın sayılırım. inönü cad. yukarısında huzurevi köpr var bende orda oturuyorum.

Ben şimdi 11. haftadayım haftaya salı 12.haftada gitmiş olcam benim ki haftasıyla uyumlu cıktı.
Crl ile ilgili benim doktorum birşey söylemedi, ama genel olarak bu hafta ve aylardaki gelişimi bebeğin doğumuyla ilgili net bilgi vermez dedi. Çok değişken olabiliyormus.:44:

Sağol Mehselcim amin hepimizin kuzucuklarını minik kalperi sağlıkla atsın inşallah. Ultroson görüntümüzden memnun kaldık ama sanırım ikili testte kullanılam cihaz daha net gösteriyormuş bende 30 kasımı iple çekiyorum o yüzdennn

canm benm çok sağol
benmde bulantılarım çok geçicek inşallah, bebişlerimiz için herşey değer
kontrolüm yarın canm nasipse kalp atışlarınıda duyucam bende sabırsızlanıyorum
görmedim cimcimeyi hangi sayfada resmi

tamam bende 13,haftamda olmus oluyorum o zaman gec sayılmam sanırım.ben ıkı gun once doktordaydım bebegımın boyunu 3,45 mm olctu yanı 3,5 cmmıs.bu son gıttıgımden 15 gun once ıse 1,2 cm dı bende sasırdım.11,haftadayım derken ben 10artı 4 oldum galıba bugun dogru degılmı ama doktor ıkı gun once gıttıgım de 10 hafta 3 gunluk dedı benımde aklıma crl konusunda tek takılan buydu.tesekkur edrım verdıgın bılgı ıcın.

kızlarrr benım bebısın dogmasına daha cok var yaaaaa
ben 2 ayda 5.5 kılo aldıgıma gore:
25 kılo falan almıs olcam sanırım toplamda
ooooo
desenız ya
83 90 kılo olcam doguma gıderken
allahımmmm ınanamıorm bu benmıyım
daha 3 ay once 53 kıloydum bennnn :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

hangi doktora gidiyorsun peki ??

Altayçeşme de Maltepe Devlet ve Meslek hastalıkları hastanesi var orda Hıdır Bey'e gidiyorum.
İyi bir doktor yani en azından bana göre rahat bir adam çok kafa karıştırmıyor huzursuz etmiyor bilmen gerken kadarını söler bırakır

"Sen iyisin, bebek iyi, hamilelik hastalık değildir unutma, kendine dikkat et" bu da bana yetiyor çünkü ben de pek evhamlı bir tip değilimdir.

3 ayı bitirdikten sonra Central Hosp. da Başak Hanım var ona gitmeyi planlıyorum arkadasımın doğumunu o yaptırdı.

Senin hastane çok uzakmıs nasıl gidip geliyorsun:44:

Hangi sayfada bilmiyorum canım ama yeniden paylaşayım burda gör onu teyzesi 7 hafta 4 günlükmüş gittiğimizde geç döllenme yani o yüzden çizelgem geriye döndü biraz YArın deyince sen ben heyecanlandım yarın en kısa zamanda bekliyoruz ufaklığın haberlerini Canım benim

Eklentiler

• $061120121210.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 38

Aman diyim annesi 2 ayda 5,5 kilo çok değil mi :26: sigara içip bırakanlar daha çok kilo alıyolarmış öyle bir durum var mı bide yürüyüş falan yapmayı ihmal etme, ayrıca ekmek minimum derecede tüket hiç gerek yok pilav makarna yeme bulgur pilavını tercih et onun yerine son aylarda çok fazla ağırlık sıkıntıya sokar sonraaa

kontrol gğnleri eşim arabayla götürüp getiriyor. o da çok tepkili taa oralarda bir doktora gitmeme bu tarafta ki doktorların suyu mu çıktı diyor ama napıyım ben 10 yıldır kadın hastalıklarından çekiyorum gittiğim doktorlar rahim ağzı kanserisin bile dediler. o kadar çok doktor değiştirdim ki anlatamam hepsi bi teşhis koydu. ama bu doktora geldiğimden beri çok memnunum.illa ona gidicem yoksa içim rahat etmiyor. belki başkalarına görede bu doktor kötüdür ama bana güven veriyor :)

ya bende anlamadım
sıgarayı bıraktım evet
ama mesela ben onceden ekmek tuketmezdım hıc ekmeksız yerdım yemeklerı sımdı doymuorm
ya bılıorm cok zor olur ama sut de ıcıorm gunde ıkı bardak
bılemedım ben ne oldu bana bole offf yarın dr a solucem

o allahın bileceği iş zaten canım benim bi arkadaşım vardı bebek istemeden hamile kaldı hareketlerini hiç kısıtlamadı istemediği için düşerse düşsün diyodu denizde suya sırt üstü çakıldı hatta ama hç bşycik olmadı doğumda da bebeğinin yüzünü görünce allahım napmışım ben iyki düşmemiş iyki doğmuş dedi.olacağı varsa her türlü olur o ama şu da bi gerçek sağlıklı doktor bulmak çok zor bide fazla kilosu olmadan hamile kalanlar bebeklerini hem ultrasonda daha net görebilirlermiş hem de 3. ay bittikten sonra bebek hareketlerini hissetmeye başlayabilirlermiş.benim bahsettiğim kuzenimin eşi 2. bebeğini 2,5 aylıkken hissetmeye başlamıştı.2. gebeliklerde daha erken oluyomuş bide.gaz baloncukları karın boşluğunda olur ama bebek hareketleri kasıkta hissediliyor genital bölgenin hemen üst kısmı yani orda bağırsak olma ihtimali de yok :44:
bence çok iyi yapmışsın canım şu zamanları eşinin yanında geçirmen daha bi rahatlatacaktır seni.ona herzamankinden daha çok idtiyacın var çünkü.
canım bu sanırım mideden kaynaklanan sorunla direk ilgili.çünkü benim de 7-8 haftalarda bu başlamıştı özellikle gece yattığım zaman çok zorluyordu beni nefes alamadıkça kalbim batıyo gibi oluyordu doktoruma söyledim midende yanma mı var senin dedi ben de gastirit ve reflüden dolayı yanma hiç geçmiyo deyince bi pastil verdi onun kulanmaya başladıktan 1-2 gün sonra çok rahatladım.midenin yanması veya hazımsızlık yapması direk nefes alışımızı etkiliyor bide yatarken yastığın biraz yüksek olursa daha rahat edersin.
ah cnm benim ya ben de çok üzüldüm allahım zamanı geldiğinde sağlıklı bir gebelik tekrar nasip etsin inşallah.rabbim yardımcın olsun en kısa zamanda sana bi evlat daha versin de acını hafifletsin.

Sigarayı bırakmanın okadar etkisi varki kilo artışında alacağımız an az 8 kilonun sebebi sigara olacak bizim. o yüzden bizim daha temkinli yiyip içmemiz lazım iki bardak süt çok hem kansızlık yapar sadece besinlerle doymaya çalış canım mideni genişletme ekmekle yoksa kilonu frenleyemezsin

41 kere maşallah, tüüü nazar değmesin
kız bu kız ben sana diyim
annesi ve bendeniz teyzesi gibi süslü
cnm yarın saat 4te randevum geçmiyor saatler

bende de aynı şey mevcut. Sürekli nefesim yetmiyomuş gibi geliyo :26: bunun ilerleyen haftalarda olması gerekmiyomu ki?

ay herşeyi belli oluyoo, maşallah yaa

aaa çok ilginçmiş, denemek lazım :))

bayya belirgin artııık :)
benim de bebeğimi göresim geldii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…