- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
cnm ya sorma şirkette çok yoğundum yanımda yardımcı personelim vardı
ara sıra bakıp çıktım
özledim valla nasılsın
İnönü caddesi üzerinde oturuyorum
Ben Maltepe geçen sene kasımda evlenince taşındım, eşimin ailesi haricinde tanıdığım yok, buraları da yeni yeni keşfediyorum
14 haftaya kadar gıdılıyormus sanırım bende zaten kararsız kaldım ıkılı testte doktor bana ıstersen ense kalınlıgına falan bakalım normalse ıkılı test yaptırma uclu test yaptır dedı haftaya salımı zaten ultrason olcumunde bebegım bıraz onde cıktı sımdı benımde kafam karıstı bende 22 kasımda gıdeyım dıyordum daha yenı gıttım sen hafta olarak kac oluyorsun zaten sonkı olcumde 32 mayısa attı benım dogum tarıhımı su crl den dolayı bas popo mesafesı olcumunde benım pıtırcık uzun olculdu.ama normal babası 185 boyu var.bu crlyı de anlamadım zaten dogum tarıhı nasıl hesaplanıyor.
İnönü caddesi üzerinde oturuyorum
Ben Maltepe geçen sene kasımda evlenince taşındım, eşimin ailesi haricinde tanıdığım yok, buraları da yeni yeni keşfediyorum
cnm ben de pko luydum bizim bebeişlerimiz resmen mucize bebekler.ama ben hiç döküntü problemi yaşamadım.benim göğsümde de kistlerim var o yüzden pko tedavisi olamıyordum ilaçlar göğsümdekileri büyütüyordu.doktorlar tedavisizi asla hamile kalamazsın demişlerdi.hamile kalmadan 4 ay önce de bi doktor rahmini almamız lazım demişti.o günden sonra kadın doğuma muayene için hiç gitmedim hamile görmemek için dışarı bile çıkmadım. ama kanama ve sancıdan acile çok gittim.4 ay sonra bi baktım kendi kendine gelmiş meleğim.allahın bir lutfu o hayatımda aldğım en güzel hediye bulunmaz bi nimet benim için, annesini tekrar hayata bağladı.psikolojim çok bozulmuştu artık dayanamaz hale gelmiştim 3,5 sene dile kolay değil.eşime bi çocuk veremiycem ben anne olamıycam diye yaşamaktan bile zevk alamaz olmuştum aklıma herşey geliyodu son zamanlarda o gelmeseydi ben şimdi belki...
maşallah minik kuzucuğaallahım nazarlardan saklasın o minik kalbi hep atsın inşallah
ben de hastanemi değiştirmiştim bu ay.yine özele gidiyorum çok da güzel ama ultrasonu çok kötü belli belirsiz bi foto verdi.cihazdan cihaza değişiyor sanırım görüntü.
allahım teyzesi yesin onun koca kafasınımaşallah yavruma.ayacğını bile kaldırmış göstermiş ordam yarabbiiiiiiiimmm
bende sana yakın sayılırım. inönü cad. yukarısında huzurevi köpr var bende orda oturuyorum.
bende merak ettim seni canım kontrolün falann vardı diye hatırlıyorum doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama ben nasıl olayım bulantıyla başladım güne her zamanki gibi ama rahatlamaya çalışıyorumbuarada gördünmü bilmiyorum resmi paylaştım son halini 6 kasımda gttik kalp atışlarını duyduk
Ben şimdi 11. haftadayım haftaya salı 12.haftada gitmiş olcam benim ki haftasıyla uyumlu cıktı.
Crl ile ilgili benim doktorum birşey söylemedi, ama genel olarak bu hafta ve aylardaki gelişimi bebeğin doğumuyla ilgili net bilgi vermez dedi. Çok değişken olabiliyormus.:44:
hangi doktora gidiyorsun peki ??
canm benm çok sağol
benmde bulantılarım çok geçicek inşallah, bebişlerimiz için herşey değer
kontrolüm yarın canm nasipse kalp atışlarınıda duyucam bende sabırsızlanıyorum
görmedim cimcimeyi hangi sayfada resmi
kızlarrr benım bebısın dogmasına daha cok var yaaaaa
ben 2 ayda 5.5 kılo aldıgıma gore:
25 kılo falan almıs olcam sanırım toplamda
ooooo
desenız ya
83 90 kılo olcam doguma gıderken
allahımmmm ınanamıorm bu benmıyım
daha 3 ay once 53 kıloydum bennnn :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Altayçeşme de Maltepe Devlet ve Meslek hastalıkları hastanesi var orda Hıdır Bey'e gidiyorum.
İyi bir doktor yani en azından bana göre rahat bir adam çok kafa karıştırmıyor huzursuz etmiyor bilmen gerken kadarını söler bırakır
"Sen iyisin, bebek iyi, hamilelik hastalık değildir unutma, kendine dikkat et" bu da bana yetiyor çünkü ben de pek evhamlı bir tip değilimdir.
3 ayı bitirdikten sonra Central Hosp. da Başak Hanım var ona gitmeyi planlıyorum arkadasımın doğumunu o yaptırdı.
Senin hastane çok uzakmıs nasıl gidip geliyorsun:44:
cnm temizlik falanmı yaptın yada ilişki falanmı yaşadın çünkü benim o zamanlarda oldu genelde. doktoru arayıp sorsan hep kötü ihtimali sölüyolar tecrübe kazandım artık onun için hemen çok üzülme yarın git bi gör bence bebeğini. inşallah önemli bişey yoktur cnm.
temizlik yapmadım canım memleketteyim eşim de yanımda değil zaten ama ikinci adet dönemim yaklaştı ondan belki..bugün iyiyim ama doktoru aradım progestana devam et dedi..hayırlısı inşallah daha iyi olursağol canım
Aman diyim annesi 2 ayda 5,5 kilo çok değil mi :26: sigara içip bırakanlar daha çok kilo alıyolarmış öyle bir durum var mı bide yürüyüş falan yapmayı ihmal etme, ayrıca ekmek minimum derecede tüket hiç gerek yok pilav makarna yeme bulgur pilavını tercih et onun yerine son aylarda çok fazla ağırlık sıkıntıya sokar sonraaa
o allahın bileceği iş zaten canım benim bi arkadaşım vardı bebek istemeden hamile kaldı hareketlerini hiç kısıtlamadı istemediği için düşerse düşsün diyodu denizde suya sırt üstü çakıldı hatta ama hç bşycik olmadı doğumda da bebeğinin yüzünü görünce allahım napmışım ben iyki düşmemiş iyki doğmuş dedi.olacağı varsa her türlü olur o ama şu da bi gerçek sağlıklı doktor bulmak çok zorAslinda progestan konusunda cokta haksiz sayilmaz. kanamayi her zaman durdurmuyor cunku. yani eger Allah korusun dusuk olacaksa oluyor. mesela benim bundan onceki hamileligimde ayni sekilde fitil kullandim ama hic bir faydasi olmadi. sonucta dusuk yaptim malesef. zaten benim doktorumda kesin bir garanti vermemisti.
bebegin hareketi ilk hamileliklerde en az 17. haftaya kadar hissedilemezmis. onu nerden cikarmis anlayamadim. hareket olarak hissedilen seyin gaz baloncuklari oldugu internette yaziyo zaten:)
bazan doktorlar tam bir komedi olabiliyolar:)))
bence çok iyi yapmışsın canım şu zamanları eşinin yanında geçirmen daha bi rahatlatacaktır seni.ona herzamankinden daha çok idtiyacın var çünkü.kızlar ankaraya gidiyorum daha önce bahsetmiştim ya eşim ankaraya görev için gitti diyee.iki gündür aglayıp duruyorum ucak bileti alcam birazdan ve gitcem nasip olursa.olayın ortasında kaldıgımdan beri çook kötüyüm.eşimin işide daha sürcekmiş.oyüzden gel burda hem özele gideriz ayrıntılı beraber görürüz dedi..aglayıp duruyorum diye morali cok bozulmusss..banada değişiklik olurr
canım bu sanırım mideden kaynaklanan sorunla direk ilgili.çünkü benim de 7-8 haftalarda bu başlamıştı özellikle gece yattığım zaman çok zorluyordu beni nefes alamadıkça kalbim batıyo gibi oluyordu doktoruma söyledim midende yanma mı var senin dedi ben de gastirit ve reflüden dolayı yanma hiç geçmiyo deyince bi pastil verdi onun kulanmaya başladıktan 1-2 gün sonra çok rahatladım.midenin yanması veya hazımsızlık yapması direk nefes alışımızı etkiliyor bide yatarken yastığın biraz yüksek olursa daha rahat edersin.Benim dünden beri sık nefes alıp verme problemim var..Sizde karşılaşıyormusunz bu sorunla bilmiyorum..Önce dün biraz yemeği abartmışım ondan zannettim..bugünde devam etti..İnternette araştırdım normal diyo..Hep derin derin nefes alasım geliyor..
ah cnm benim ya ben de çok üzüldümselam kızlar bende haziran annesi olacaktım ancak pazartesi günü kürtajla bebeğimi aldırdım..gelişmedi maalesef 7 haftada kalmış kalp atışları durmuş..çok ama çok üzgünüm ama napalım allahın taktiri...sizlere sağlıklı ve mutlu gebelikler diliyorum..
ya bende anlamadım
sıgarayı bıraktım evet
ama mesela ben onceden ekmek tuketmezdım hıc ekmeksız yerdım yemeklerı sımdı doymuorm
ya bılıorm cok zor olur ama sut de ıcıorm gunde ıkı bardak
bılemedım ben ne oldu bana bole offf yarın dr a solucem
Hangi sayfada bilmiyorum canım ama yeniden paylaşayım burda gör onu teyzesi 7 hafta 4 günlükmüş gittiğimizdegeç döllenme yani o yüzden çizelgem geriye döndü biraz YArın deyince sen ben heyecanlandım yarın en kısa zamanda bekliyoruz ufaklığın haberlerini Canım benim
bende de aynı şey mevcut. Sürekli nefesim yetmiyomuş gibi geliyo :26: bunun ilerleyen haftalarda olması gerekmiyomu ki?Benim dünden beri sık nefes alıp verme problemim var..Sizde karşılaşıyormusunz bu sorunla bilmiyorum..Önce dün biraz yemeği abartmışım ondan zannettim..bugünde devam etti..İnternette araştırdım normal diyo..Hep derin derin nefes alasım geliyor..
Canım yazmıştım topiğe görmedin sanırım :) Kontrolüm çok güzel geçti. Kalbini dinledim bebeğimin.Doktorum gebeliğin sağlıklı olduğunu söyledi.
Bak işte buda ilk fotosu
Eki Görüntüle 547592
aaa çok ilginçmiş, denemek lazım :))kızlar bibilgiyi paylaşmak istiyorum sizlerle ne kadar doğrudur bilmiyorum ama önlem önlemdir bebislerimiz için ;
radyasyon yayan bilgisayar ve tvlerin yanına iri taneli cekilmemiş tuz zararlı ısınları emilimini engelliyormuş, annem tv de duymuş , maalum çalısan kadınlar koca gün bilgisayar basında , hemen işde bilgisayarımın önüne koydum :) umarım işe yarar , bi de karnımızın üzerine ince yastık benzeri biseyler koymalıymısız
Hangi sayfada bilmiyorum canım ama yeniden paylaşayım burda gör onu teyzesi 7 hafta 4 günlükmüş gittiğimizdegeç döllenme yani o yüzden çizelgem geriye döndü biraz YArın deyince sen ben heyecanlandım yarın en kısa zamanda bekliyoruz ufaklığın haberlerini Canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?