2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Bence için kimde rahat ediyorsa ona gitmelisin, hamilelik zaten insanı hassas ve endişeli yapıyor.
Seni anlıyorum çünkü ben de mesela gittiğim doktoru hep kontrol ederim başından mı savdı, gereksiz ilaç mı yazdı, beni anlamadı felan diye

Ben Başak hanıma gitmeye karar vermeden önce takibe almıstım, internetten, gidenlerden, en son arkadasımın Başak hanımdaki kontrolune birlikte gittim nasıldır diye

Sadece uzun bir yol gidiyorsun zarar verir, rahat edemezsin diye düşündüm. Ben eşimle birlikte arabayla annemlere gitmek için yola cıktıgımızda bir de trafik varsa bitiyorum, onlarda karsıda

41 kere maşallah, tüüü nazar değmesin
kız bu kız ben sana diyim
annesi ve bendeniz teyzesi gibi süslü
cnm yarın saat 4te randevum geçmiyor saatler

yaaa sağol canım benim gönlümden geçen kız çocuğu zaten teyzesi inşallah ama sağlıklı olsunda takdir Allah'ın tabi Geçmez geçmez o saatler ben düğünümde bu kadar heyecanlanmamıştım bambaşka bir duygu değil mi canım benim ya buarada testler için aç gittim diye doktor kızdı bana aç gelmenize gerek yok dedi aç gelmeniz gereken tek bir test olucak onuda biz sana söyleriz dedi olsun dedim ben ertelenme ihtimaline karşı aç geldim dedim ve biliyorsun bayılma kaygım vardı ve bayılmadım ilksevcim bebeğim güç verdi bana çok başka bi duyguydu bu yaşıma kadar ayılıp bayılan ben aç karınla kan verdim ve bayılmadım kan alındı hemen kalktım yürüdüm ahhh ahh

Son düzenleme:

ay bılmıorm valla ya cok moralım bozuldu en az 6.aya kadar bu kıloda kalmam lazım artık
sutu dr dedı yarım kılo ıc dıe bıde
ceviz gunde 5 tane sıgarada ıcme yemege aban oldu neyse artık dıkkat edıcem cok

canım yaaa güç vermezmi annesi, annelik bambaşka bişi daha şimdiden aramızda çok güçlü bir bağ oluştu
ben eşime diyorumki ne yazıkki sen kucağına almadan anlamıycaksın
olsn bende göbeğini severim diyo
doktora ben bilinçli anneyim işimi riske atmak istemedim deseydin bayılmamana çok sevindim cnm arkadaşım
bu arada dün akşam koskoca kskde kaynamış mısır satan arabalardan bulamadık
sana yazmıştım görmedin sanırım

yarım kilo muuu sen onu bi araştır canım bence çevremde bi sürü hamile arkadaşım var farklı farklı doktorlara gidiyolar sütü günde bir bardaktan fazla önermiyo hiçbiri hatta kansızlık sorunu olan varsa haftada 3 bardak falan içiyolar cevizde günde 3 tane kafi diye biliyorum neyse artık önlemini al şimdiden sen

Beeeeeeen acaip korkuyorum normalden düşüncesi bile tansiyonumu düşürüyo Sezeryan düşünüyorum zaten kalp ve tansiyon sorunum var mecburi de olabilr benim sezeryan

bende cok korkuyorum normal dogumdan yasım 33 zaten rahımde perde olayım var bırazı duruyor.bebegımı rıske atmak ıstemıyorum.hemde alt tarafımda dıkıs ıstemıyorum elıme gelmesını ıstemem sahsen pıtır pıtır :)

Evet canım yaa o bağ her geçen gün sağlamlaşıyo sanki Dimi ama babalar kucağa almadan anlamıcaklar göbekle yetinecekler artık yok canım benim görmedim canın mı çekmişti kıyamam sana ben valla bak görseydim bulamadığını ananem yapmıştı getirirdik eşimle sizeee

Beeeeeeen acaip korkuyorum normalden düşüncesi bile tansiyonumu düşürüyo Sezeryan düşünüyorum zaten kalp ve tansiyon sorunum var mecburi de olabilr benim sezeryan

bende öyleyim işte.ilk doğumumda da kendi isteğimle sezeryan olmuştum ama o dönemde doğuma yakın beni göreceksin geceleri uyumuyorum sancım tutacak da normal doğum yaptıracaklar diye. ve hala korkuyorum bende sezeryan istiyorum. aman iyiki tayyip sezeryanı da yasaklamadı

benmde annem olaya el attı
1 saat içinde evdeydi

Merhaba kızlar bende çocukken apandisit ameliyatı gecirdim..orası çok gergin bide karnım büyüdükçe gerilecek o yüzden korkuyorum..doktorlar bişey olmaz dedi..hatta normal doğum yap dedi doktor...heralde içimde iltihap falan kalmıştır diye dedi..normal doğumla gitsin diye..hakkımızda hayırlısı:18:

ıyyyy aman tanrım bana bişeyler oluyor evet evet normal her kadının harcı değil normal doğum için böyle cabbar çatı açılmaya müsait acı eşiği yüksek olmak lazım ben o güçlü bayanlardan değilim bebeğimin kafası sıkışmasın, anasının alt takımlarda dağılmasın kıyamam ben kendimeee

hiç sorun çıkmassa ve o ana kadar şimdiki gibi kararlı olursam ben normal istiyorummm
sezeryan bir nevi ameliyat kızlar
normal doğum en sağlıklısı

sana maşallah diyorum canım:) allah o cesareti hiç kaybetmesin içinden inş. tabiki normal doğum en güzeli ama yürek ister

çatır çatır doğurma yasası çıkabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…