- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
Merhaba kızlar bende çocukken apandisit ameliyatı gecirdim..orası çok gergin bide karnım büyüdükçe gerilecek o yüzden korkuyorum..doktorlar bişey olmaz dedi..hatta normal doğum yap dedi doktor...heralde içimde iltihap falan kalmıştır diye dedi..normal doğumla gitsin diye..hakkımızda hayırlısı:18:
çatır çatır doğurma yasası çıkabilir
ilk doğumun sezeyansa 2. sezeryan oluyor zorunlı sezeryana giriyor bende sormuştum doktor söylemişti riske atmıyoruz diyebende öyleyim işte.ilk doğumumda da kendi isteğimle sezeryan olmuştum ama o dönemde doğuma yakın beni göreceksin geceleri uyumuyorum sancım tutacak da normal doğum yaptıracaklar diye. ve hala korkuyorum bende sezeryan istiyorum. aman iyiki tayyip sezeryanı da yasaklamadı
canım çok erken gitmişsin sen 2li için ya.beni 12+4 de çağırdı.ama olsun en azından tekrar bi görmüş oldun minişi.maşallah kıpraşsın kıpraşsın tabi onları görmeye gidiyoruz o kadar bekliyoruz gün sayıyoruz iki kıpırdayıversinler artık dimi amakızlar günaydın herkese, dün doktora gittim 2 li test yapalım dedi beni dopller cihazına gönderdi bu cihaz ultrasonun 3 boyutlusu ense kalınlığını orada ölçüyormuş sonra baktı benim mink daha 3,34 cm olduğu için küçükmüş 4,5 cm olması lazımmış haftaya çarşamba tekrar çağırdı ama şimdilik ense kalınlığı normal dedi çok şükür ayrıca benimki bir kıpırdak annesi kurban olur ona..
cnm bende de var hem reflü hem gastirit.doktoruma bakarsan soğanından salçasına kadar herşey yasak ot gibi yaşamam lazım soğan salça olmadan yemek bile olmuyo.yağlı yeme zaten hemen bulantı yapıyo.soğanı çiğ yeme ve mümkünse sofradan yarı aç kalk eline sık sık meyve tutuştur her acıktığnda salatalık mandalin marul havuç falan ye öğünlerini sıklaştır ve hiçbir yemekten tıkabasa doymuş olarak kalkma.kızlar günaydın son zamanlarda ne yesem dokunuyor fındık ceviz falan yiyordum önceden şimdi yiyemiyorum bunların bu dönemde çok faydalı olduğunu biliyorum onun için de yiyemediğim işçin üzülüyorum,yemeklerden sonra reflüm artıyor ve inanılmaz rahatsız oluyorum ilaçta kullanamaıyorum rennie alıyorum sadece arada o da kıs süreli rahatlama yapıyor sonra yine aynı sizin de oluyor mu ? öneriniz var mı faydalı olacak bir şeyler
merhaba kızlar
sana maşallah diyorum canım:) allah o cesareti hiç kaybetmesin içinden inş. tabiki normal doğum en güzeli ama yürek ister
bende öyleyim işte.ilk doğumumda da kendi isteğimle sezeryan olmuştum ama o dönemde doğuma yakın beni göreceksin geceleri uyumuyorum sancım tutacak da normal doğum yaptıracaklar diye. ve hala korkuyorum bende sezeryan istiyorum. aman iyiki tayyip sezeryanı da yasaklamadı
ıyyyy aman tanrım bana bişeyler oluyorevet evet normal her kadının harcı değil normal doğum için böyle cabbar çatı açılmaya müsait acı eşiği yüksek olmak lazım ben o güçlü bayanlardan değilim bebeğimin kafası sıkışmasın, anasının alt takımlarda dağılmasın kıyamam ben kendimeee
ilk doğumun sezeyansa 2. sezeryan oluyor zorunlı sezeryana giriyor bende sormuştum doktor söylemişti riske atmıyoruz diye
kızlar benim şimdi 10. haftam bitmiş oluyor değilmi?11. haftanın içindeyim
benmde annem olaya el attı
1 saat içinde evdeydi
koptum kızım alt takımları düşün senofiste millet bana baktı bir an, ekranda ne gördüğümü merak ediyorlar sanırım
merhaba canım hoşgeldin
Hayırlısı canım benim ama korkma benim çocukluk arkadaşım normal doğumdu ilk bebeği diğerine hamile kalmadan hemen önce apandist ameliyatı oldu ve yine normal doğurdu bişey olmadı yani
Merhaba kızlar bende çocukken apandisit ameliyatı gecirdim..orası çok gergin bide karnım büyüdükçe gerilecek o yüzden korkuyorum..doktorlar bişey olmaz dedi..hatta normal doğum yap dedi doktor...heralde içimde iltihap falan kalmıştır diye dedi..normal doğumla gitsin diye..hakkımızda hayırlısı:18:
Yasaklamadımı ki ben yasakladı diye hatırlıyorumAma şimdi senin ilk doğumun sezeryan olduğu için ikincide mecbur sezeryan olmayacak mı ki :26:
koptum kızım alt takımları düşün senofiste millet bana baktı bir an, ekranda ne gördüğümü merak ediyorlar sanırım
canım çok zordur senin için çok geçmiş olsun inşşalah bunu hayırlısıyla kucağına alırsın.3 kere dikiş aç akapat bişey hisdiyormusun peki dikişlerinde?evet doğru. benim birde kürtajım var o da sezeryanla oldu.rahim ağzı dokularım birbirine yapışmış o yüzden rahim genişlemez ve çocuk gelişmez diye aldırmak zorunda kaldım normal kürtaj olacaktım bu seferde rahim ağzım ters dönmüş yukarı kaçmış sezeryanla oldum.
yani benim 3. doğum sayılır.
insanlar soruyor kaç aylıksın diye bende hesaplayamadım 3ün içindeyin diyorum 3ü bitiriyoruz değilmi?evet canım 11. haftanın içindesin Maşallah
kızlaar ben normal doğumdan çok korkuyorum aranızda sezeryan düşünen var mı(
kürtajı yasakladı da sezeryan için net bişey yok galiba. olsa doktorlar sorar mı sezeryan mı istiyorsun normal mi diye ...
medicana daki bütün branşları beğeniyorum. annem orada göz ve bacak ameliyatı oldu hem çok ilgili doktorlar hemde leb demeden leblebiyi anlıyorlar.ben 1 yıl önce başladım o doktora gitmeye.pko hastalığımdan dolayı ve gittiğim diğer doktorlar bana pko luyum diye hep yumurtlama ilacı verdiler. bu tür hastalar tedavi olmadan hamile kalamaz diyorlardı. ama bu doktora gittiğimde bu ilaçları kullanmama çok kızdı pko hastalarına tedaviden önce 1 yıl kendiliğinden gebe kalma şansı veriyoruz olmazsa ilaca başvuruyoruz dedi.ve gerçekten de nezaman ilacı bıraktım bu doktora gitmeye başladım hem adetim düzeldi ondan sonrada gebe kaldım.doktorumdan memnunum.adı savaş aksoy.mükemmel bir dr. adamın ilaca karşı bir alerjisi var ama her koşulda ilaç yazma taraftarı değil. mesela benim akıntım vardı ve iltihaplanma oluşmuştu bana çok düşük dozda bir ilaç yazdı yanında da sabah akşam maydanoz suyu içmem gerektiğini söyledi. uyguladım ve şimdi problemim yok allaha şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?