2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Hayırlısı canım benim ama korkma benim çocukluk arkadaşım normal doğumdu ilk bebeği diğerine hamile kalmadan hemen önce apandist ameliyatı oldu ve yine normal doğurdu bişey olmadı yani

ilk doğumun sezeyansa 2. sezeryan oluyor zorunlı sezeryana giriyor bende sormuştum doktor söylemişti riske atmıyoruz diye

canım çok erken gitmişsin sen 2li için ya.beni 12+4 de çağırdı.ama olsun en azından tekrar bi görmüş oldun minişi.maşallah kıpraşsın kıpraşsın tabi onları görmeye gidiyoruz o kadar bekliyoruz gün sayıyoruz iki kıpırdayıversinler artık dimi ama
cnm bende de var hem reflü hem gastirit.doktoruma bakarsan soğanından salçasına kadar herşey yasak ot gibi yaşamam lazım soğan salça olmadan yemek bile olmuyo.yağlı yeme zaten hemen bulantı yapıyo.soğanı çiğ yeme ve mümkünse sofradan yarı aç kalk eline sık sık meyve tutuştur her acıktığnda salatalık mandalin marul havuç falan ye öğünlerini sıklaştır ve hiçbir yemekten tıkabasa doymuş olarak kalkma.

merhaba canım hoşgeldin

sana maşallah diyorum canım:) allah o cesareti hiç kaybetmesin içinden inş. tabiki normal doğum en güzeli ama yürek ister

inşallah cnm ama sezeryan hiç düşünmedim
kuzenim 2. cocuğuna hamileydi ilkini doktora götürmüştü
orda hafif ağrı olmuş dr gel muayne ediyim demiş
doğum başlamış bile, bir saat sonra kucağında bebekle çıktı
hemde normal doğum
anneme diyorum ben normal yapıcam diye tabi görürüm ben seni diyo

Yasaklamadımı ki ben yasakladı diye hatırlıyorum Ama şimdi senin ilk doğumun sezeryan olduğu için ikincide mecbur sezeryan olmayacak mı ki :26:

koptum kızım alt takımları düşün sen ofiste millet bana baktı bir an, ekranda ne gördüğümü merak ediyorlar sanırım

ilk doğumun sezeyansa 2. sezeryan oluyor zorunlı sezeryana giriyor bende sormuştum doktor söylemişti riske atmıyoruz diye

evet doğru. benim birde kürtajım var o da sezeryanla oldu.rahim ağzı dokularım birbirine yapışmış o yüzden rahim genişlemez ve çocuk gelişmez diye aldırmak zorunda kaldım normal kürtaj olacaktım bu seferde rahim ağzım ters dönmüş yukarı kaçmış sezeryanla oldum.
yani benim 3. doğum sayılır.

koptum kızım alt takımları düşün sen ofiste millet bana baktı bir an, ekranda ne gördüğümü merak ediyorlar sanırım

yacesaret edebilsem takım taslak düşünmüycemde korkuyorum işte.yaıkınamazsam ya çocuk nefessiz kalırsa amaaan kalsın ben ameliyat olurum

Hayırlısı canım benim ama korkma benim çocukluk arkadaşım normal doğumdu ilk bebeği diğerine hamile kalmadan hemen önce apandist ameliyatı oldu ve yine normal doğurdu bişey olmadı yani

Bende 2002 de apandist ameliyatı oldum ama bir sorun olacağını sanmıyorum.

Doğum olayına gelince, normal doğum yapmak çok isterdim ama mümkün değil ne yazık ki. Benim taşikardim var çok şiddetli ve kalp kapakçıklarımdan birinde ufak bir sorun var. Kalp ilacı kullanıyordum. Temmuz ayında bıraktım hamilelik düşününce doktor kontrolünde.

Onun için ne kardiyoloğum ne de kadın doğum doktorum onaylamıyor normal doğum yapmamı. Son 3 ay ikisi kanka olacak.

Yasaklamadımı ki ben yasakladı diye hatırlıyorum Ama şimdi senin ilk doğumun sezeryan olduğu için ikincide mecbur sezeryan olmayacak mı ki :26:

kürtajı yasakladı da sezeryan için net bişey yok galiba. olsa doktorlar sorar mı sezeryan mı istiyorsun normal mi diye ...

Hhhahhahhaa e ama öyle canım yaaaa Daha 25 yaşındayım alt takımları dağıtmamak lazım Benim bi arkadaşım var 4 yaşında kızı var arkadaşım benden bir yai büyük doğumunu sezeryanla yaptı ve dokuz ay boyunca doğum korkusunda sürekli ağlaya ağlaya kusuyodu Benim hamile kalmadan önceki halimden daha zayıf ve o sezeryan izi kısacık ve görünmüyo bile nerdeyse ne ağrı çekmiş ne acı doktoruda çok iyiydi ama aslında bende o kadına gitmek istiyorum çok başarılı doğumları var o yüzden Yaşasın Sezeryan kim ne derse desin benim kadar korkan bayanlar için kurtarıcı gibi tanıdığım çoğu arkadaşım apandist ameliyatı oldu yok bağırsakları düğümlenenler vs hep cerrahi müdehale bende hakkımı doğumda bu yönde kullanmak istiyorum YAŞASIN ALT TAKIM

canım çok zordur senin için çok geçmiş olsun inşşalah bunu hayırlısıyla kucağına alırsın.3 kere dikiş aç akapat bişey hisdiyormusun peki dikişlerinde?

evet canım 11. haftanın içindesin Maşallah
insanlar soruyor kaç aylıksın diye bende hesaplayamadım 3ün içindeyin diyorum 3ü bitiriyoruz değilmi?

tayyibin isteğine göremi doğurcaz kızlar
onada yasak koyamaz heralde

bdamlagozbebegm iyi sen ameliyat ol 1 hafta kalkama yerinden, ağrı çek
ya biri bana eşlik etsin yokmu normal doğurabilcek bir hürrem

cnm ben maydonoz suyu hamilelere çok zararlı biliyodum adet söktürücü özelliği gibi düşüğede neden oluyomuş şaşırdım şimdi doktorun verdiğini duyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…