çocuk olunca o kadar uzun vadeli plan yapamıyorumçarşamba birlikte gezelim mi. marmaraparka gelcem
Cnm geçmişler olsun insan bebiş o şekilde ağlayınca çok bunalıyo ama pes etme insan içine çıktıkça çıktıkça alışacak , mesela Doğa ile eve kapandığımızdan beri yabancılamaya başladı sırf bu yüzden bakıcısına alıştırmak için hergün geliş gidiş yapıyoruz bakıcısıyla 3 gündür fırsatım olmadı bakıcısına yani komşuma gitmeye bakalım yarın görüşcem yabancılayacakmı? çok çabuk unutuyo?geçmişe bakamdım henüz
berbat bi gün geçirdim,
dün sizin de yazdıklarınızla gaza gelip bugün arkadaşın doğumgününe gttm
önce iyiydi kızım
2 saat kadar
20 dk fln uyudu hatta
iyi dedim çok şükür
derken wc ye kadar gittm arkadaşa verdim
koşa koşa geldm wc den
bi ağlama ki öyle böyle deil
zaten yabancılıyordu ama başta iyiydi ya
sonra neden bu kadar ağladı bilmiyorum
kesnlkle susmadı ya
yarm saat hiç susmadan
artk eve gelmek için çıktık da o zaman sustu:2::2:
benm işim çooookkk zoooorr yaaa
ben naaappcaaamm
Evet cnm çok da güzeldi havaarabayı eşin götürmüştü de çıkamamıştınız dimi
bugün hava ne kadar güzeldi
benim de pazar pazar misafirim vardı
dışarıyı gördükçe isyan ettim böyle güzel bir havada oğlumu alıp gezmek vardı
bunlar ne zaman bu kadar büydüler
maşaallah kızına
cnm bence senin toton baya bi açıkta kalmışşşbugün rüyamda bi garip şeyler gördüm
diğer topikten bazı arkadaşlar vardı uzun zamandır girmeyen
onlarla iletişime geçmişim ay dur kimdi hatırlayayım bi
ay bide zombi falan gördüm
her yerde suriyeli öğrenciler var ev tutmuşlar
bi grup aralarında kalaşnikofla rulet oynuyor (nasıl oluyorsa)
salağın birine sıra geliyor tırsıyor ağlıyor falan sonra tetiği çekiyor bişi olmuyor
bu kez salak niye patlamadı diye tekrar tetiği çekiyor 3. kez çekince kafasını uçuruyor
param parça oluyor kafa
nese bu yere yığılmış üstünü beyaz örtüyle örtmüşler
sanırım o şekilde yıllar geçmiş nese bi bakıyorum bunun parmaklar oynuyor
zombi olmuş saldırıyor bize ay her yer zombi
kurtulmaya çalışıyoruz vs
e2 deki dizileride izlemiyorum ki bayadır :44::44:
Gözünüz aydınnn şimdi ilk sen gördüğün için kızına hediye alman lazım annesiKızlar benim minnoşumun dişi çıkmış az önce farkettim
Cokkkkkkk heyecanlandım elim ayağım titredi resmen ayyy bi haller oldu valla
Sizinle paylaşmak istedim
çok sağol cnm güzel anlatmışsın peki pirinç unu bildiğimiz markette satılan pirinç unu demi çünkü bi arkadaş bebekler için ayrı pirinç unu var demişti sanırım eğer öyleyse nerde satılıyon:26:Denizkizi57
Ortalama 2 yemek kaşığı princ ununu 1 bardak tan biraz fazla suda karistirip ocaga koyuyurum.
fokurdayinca 1 cay kasigi toz seker koyup biraz daha bekleyip ocaktan alip cam kaseye bosaltiyorum. Bu kadar.
yürü be dünür kim tutar seniniran
senin neren açık kaldı da öyle bir rüya gördün
geridönüşüm
kız benim dünürümün ne zararı var da attrıyon
o giderse daha da gelmem bu topiğe
zeynom normal pirinç unumu kullanıyorsun muhallebideYooo dilimm cnm
gelen misafilere bez dagitsin k. baglatmak icin
neyse tama kalın bari :) ayy bi konu okudum demin. kadın misafirlerinin evine gelip s.çmasından rahatsızmış
bugun benimde gözümden kacmadi degil senin durgunlugunYooo dilimm cnm
evet. biyolojik saat varmış. onu denk getiremeyip misafirlikte büyük tuvaletini yapanlar görgüsüzmüş :18::18::18:
C
cnm bence senin toton baya bi açıkta kalmışşş
çok sağol cnm güzel anlatmışsın peki pirinç unu bildiğimiz markette satılan pirinç unu demi çünkü bi arkadaş bebekler için ayrı pirinç unu var demişti sanırım eğer öyleyse nerde satılıyon:26:
korkma sen ben daha neler yapacağımyürü be dünür kim tutar seni
sende olmazsan bu dönüşüm benide dönüştürecek
zeynom normal pirinç unumu kullanıyorsun muhallebide
bende senii öpeyimama bir daki ne unutma bana yazcaklarini
anam bu nasil ruya böyle kiz sen ne yiyip iciyon yatmadna öncesenin bir taraflarin cok fena acikta kalmis
bende bizim pirinç unu aldımDenizkizi-Niran
ben dr otker 5 li paketli olan princ ununu kullaniyorum. Bebekler icin ayri varsa da ben bilmiyorum hic duymadım.
etlerini sık ohhhhkorkma sen ben daha neler yapacağım
eğer buluşursak elimden çekeceği var
tamam cnm bende öyle yapim bari zaten ben de hiç görmedim de duymadımmda bebekler için pirinç unu diye bişi.Denizkizi-Niran
ben dr otker 5 li paketli olan princ ununu kullaniyorum. Bebekler icin ayri varsa da ben bilmiyorum hic duymadım.
Iyi geceler allah rahatliklar versun cnm bende seni ve kizini optum byyytamam cnm bende öyle yapim bari zaten ben de hiç görmedim de duymadımmda bebekler için pirinç unu diye bişi.
kızlar iyigecelr ben yatıcam artık, kızım uyudu öpüyorum hepicünüzü
Geridonusumkutusu
Tefriciyeyi okudum allah kabul etsin gec haber verebildim kusura bakmayin...
Cancanlar oğluma bugün bi hediye geldi ama tam olarak nasıl kullancaz ki bunu
Wilko Play Baby Steps 123 Roller at wilko.com
GeRidönüşüm tefriciyeler okundu canım
paylaştığın konuda oh my God oldum ve düşündüm acaba onun gibi düşünen arkadaşım var mıdır diye
Zeyno caann sen de hiç eskisi gibi değilsin canım dün üzüldün azcık sanırım ama olur öyle eski neşene dön lütfen yaa hiç olmuyor bu topik böyle..
merve tebriklerr nasıl anladın desem saçma mı olur ben heralde oğlanın dişi çıksa farkedemicem ya bi de huysuzluk falan oldu mu??
ranana burdayim canim gecmiste degildim facede takiliyordum :)) sende hosgedlin nasilsin kizin nasil :))
canim o oyuncagi emeklemeye basladinda kullanabilir ilk olarak yerde yuvarladikca o da pesinden gitcek fln emeklemesine yardim etcek bride yurumeye basladinda cok iyi olur :)) bende almistim kizima hevesle esim hemen acti sisirdi simdi oynuyor ama yuvarlamiyoruz henuz yerde öyle sine oynamaya calsiyor güle güle kullansin bu arada :))
disi ciktigindada fark edersin canim kesinlkle elinle hergun kontrol et eline sivri ve sert birsey degdimi anlarsin ciktigini :))
ranana burdayim canim gecmiste degildim facede takiliyordum :)) sende hosgedlin nasilsin kizin nasil :))
canim o oyuncagi emeklemeye basladinda kullanabilir ilk olarak yerde yuvarladikca o da pesinden gitcek fln emeklemesine yardim etcek bride yurumeye basladinda cok iyi olur :)) bende almistim kizima hevesle esim hemen acti sisirdi simdi oynuyor ama yuvarlamiyoruz henuz yerde öyle sine oynamaya calsiyor güle güle kullansin bu arada :))
disi ciktigindada fark edersin canim kesinlkle elinle hergun kontrol et eline sivri ve sert birsey degdimi anlarsin ciktigini :))
Yani emekleyebilmesi için değil dimi o
bilemedim ya
Ayy gormedim cevabi kusura bakma bi topikte kiza sinir oldum neyse iyiyiz cnm hos bulduk sagol sen ve dilan nasilsiniz kizimda iyi huzursuzluklari var ama iyi cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?