2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Biraz önce yazamadim nasilsin gorunmuyodun bayadir özledik

saol canım
çok yoğundum bu aralar...okulda dersler proje toplantıları falan derken anam ağladı...akşam eve gittiğimde yığılıyordum resmen..hatta nerdeyse bu hafta içinde her akşam erkenden uyuyakaldım...öfff bi de doçenetlik için bi makale yazmam gerekiyor ki ona daha hiç başlayamadım...valla canım 24 saat yetmiyor artık....

ama dün biraz gezebildim sonunda

sen nasılsın tatlım...pek okuyamadım gelişmeleri ben...batucuk iyi mi annesi???

Hoşgeldinnn
Yogunsun islerden, tabi sanada kolay gelsin canım

Hee rahatsiz etmeyelim dedikk
Ama günleri kaçırmaa..gerekirse bi ovulasyon testi bile kullanabilirsin

Kiss Hülya yla seninde avatar ne güzel olmuş öyle bayıldım ikinizinkinedee
Kardes gibi olmuşuzz

Niye keyfin yok canım
Uykuya doyamadin belkide. .ben öyleyim suan
Tulumu yedekle o zaman Hulya.Bi buyugunden al, nasi olsa ona sigmadiginda yenileyeceksin
Aman uyusun uyusunda tulum da uyusun..Gece uyusun larda, bizde enerji toplayabilelim

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydin millet nasilsinizz :)))

denoz hosgeldin canim bizde seni merak ediyorduk fakat aseninde dedigi gibi mesgul oldugunu düsünüp rahatsizlik vermiyelim demistim :))

Günaydın hatunlar. Talia dun gece yazamadım ben adet olmadim daha ya. Kiiizzzzz ben hamile cikmiyim simdi ammaaaaannn

aaaaa olabilirmi cidden öyle bir ihtimal varmi kiz ne diyelim hayilri olsun canim 2 bebise bakabilme ihtimalin varsa guzel olru hani aslinda dimi

saol tatlışımmmm

canım hatta bugün ovulasyon testi almayı düşünüyorum:)))

valla canım avatar olayını da zaten ben senden ve hülyadan esinlendim...seninki çok hoşuma gidiyordu, hülya da böyle yapınca benim neyim eksik dedimsiyah beyaz kırmızı fotolara ayrı bi ilgim var

sana da kolay gelsin canım..oğluşları çooook öptüm

Iyi sayılır canim ya cok sukur sanada cok cok kolay gelsin isler çabuk çabuk bitiversin

günaydin millet nasilsinizz :)))

denoz hosgeldin canim bizde seni merak ediyorduk fakat aseninde dedigi gibi mesgul oldugunu düsünüp rahatsizlik vermiyelim demistim :))

günaydın canım sana daaaa
hoşbulduk tatlım...valla o yönden pek meşgul olamadım işler yüzünden ama bu hafta kararlıyım...
bakalım ovulasyon testi de alıcam ilk defa işi şansa bırakmayayım diyorum...
sen nasılsın kuzum iyimisin minoşlarınla????

Nayiiiiirrrrr nolamaaazzz talia olmaazzz

slm kızlar ben baya yoğun bir hafta geçirdim malum hastalık peşimiz bırakmadı şuan antibiyotik iğne vuruluyoruz:2: idrar yollarında normal değerin 4 5 katı enfeksiyon çıktı çarşamda günü böbrek ultrasyoununa gircek oğlum bu kadar enfeksiyon neden olmuş olabilir ona bakıcak doktor her ihtimale karşı böbreklere bakalım dedi.
şuan iyiyiz allaha şükür geceleri egeyi uyuturken okudum geçen olaylara canım sıkıldı kızlar biribirne biraz gönül koydu sanıırm umarım hemencicik geçer bu durum
5 10 sayfa geçmiş kaldı onalarıda okuyım hele

çok geçmiş olsun canım oğluşuna...
inşallah hemencecik atlatır...

Canim cok geçmiş olsun
Enfeksiyona sebep cok.ama bebeginin sünneti varmiydi?
Sunnetsiz olanlarda, olmayanlara kiyasla daha sık görülüyor çünkü
Bebegin iyilesincede, yaptirmadiysan yaptir cnm
Benim büyük oglumda pipi ucu kapaliydi ve enfeksiyon olmuştu. Dr sık olabilecegini söyleyince yaşına gelmeden yaptirtmistim

mervecim

tebrik ederim dişiniz çıkmış. ervoşu çok öpüyorum. bizde gelen giden bişi yok.

Kızlar dün meleğimin mezarına gittik...
Annecim seni çok seviyorum kızım, sen hep benim ilk göz ağrım olarak kalacaksın...ama annen ve baban senin bir kardeşin olsun istiyor dedim...sen de ister misin canım yavrum dedim...istersen kuzum noolur kardeşini yukarıdan kolla koru dedim...
yani meleğimize de bildirdik durumu...

ben de bugün ovulasyon testi alıcam...ama ilk defa kullanıcam..netten araştırdığım kadarıyla ilk koyu çıktığı zaman ovulasyon gerçekleşiyormuş...koyu çıktıktan sonra mı ilişki olması gerekiyor????...hiç kullanıp da hamile kalan var mı aranızda???
hoş benim yumurtalama zamanım genelde düzenlidir ama bu sefer içimden böyle bişey yapmak geldi...

Canım mm melegimizin kard esi en kisa zamanda gelecek ins

pipisini fln kontrol ettii cnm bişi yok dedi. zaten üşütmüştü grip fln olmuştu öksürüyodu übu yüzden de olabilir dedi ama yinede böbrekleri kontrol edelim dedi.

yap tabi cnm kontrollü yapmış olursun.yakın zamanda olacak inşallah bebeğin

günaydınn,

bende grip olarak başladım haftaya malesef çok bitkinim ama ofisteyim mecbur:26:
haftasonu abimlerle vakit eçirdim dün gittiler rizeye. oğluş hediyelere doydu, mama sandalyemizde geldi dayıdan oh
denoz hoşgeldin canım, kızlar zeyno ve esra ; aşkolsun ya neşesi kalmadı buraların geliverin hadi

bazen insanlara aklım ermiyor küçücük bebeği bile güzel-çirkin diye sınıflandırıyorlar.çok samimi bir arkadaşım geçen gün doğum yaptı,o güne kadar hangi bebeği gördüyse çok çirkin diyordu benimkine bile dedi,hast. gittim bana diyor ki bebeklere hep çirkin diyordum benimki çok güzel bana mı öyle geliyor,bende yine de onun bana yaptığını yapmadım,çünkü insan o günlerde bebeği için güzel şeyler duymak istiyor.

Herkese merhaba,
ben de temmuz annesi görünümlü haziran annesiyim 28 haziran doğumlu bir oğlum var. Dolayısıyla uzun zamandır hem sizi hem temmuz annelerini takip ediyorum. Maşallah burda muhabbetiniz çok güzel , valla gözüm yok ( GDK'nın bahsettiği kem gözlü kişi ben değilim ) ayrıca diyetisyen olduğum için pirinç unu ile ilgili konuşmaya ses vermeden edemedim. Kızlar normal pirinç unundan ziyade hero baby'nin gogly adınd bebeklere özel pirinç unu var onu kullanabilirsiniz. Ya da ( ben kendim de öyle yapıcam) esmer pirinç unu kullanabilirsiniz. Marketlerde bulamazsanız esmer pirinç alıp karabiber çekme zımbırtısında öğütebilirsiniz. Tavsiye olarak paylaşmak istedim bütün minnoşları öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…