Biraz önce yazamadim nasilsin gorunmuyodun bayadir özledik
HoşgeldinnnGünaydın günaydın günayyydııınnnnnnnnnnnnnnnn
Nasılsınız canlar???
Ben geçmişi tam okuyamadım ama doussy ve waitbeni merak etmişsiniz anca gelebildim kızlarr...çok saolunnnn
Bu arada yarım yamalak okumalarımdan cumartesi biraz alınganlık rüzgarları olmuş topikte...hadi bakkiiim öpüşün koklaşın...ablanız olarak müdahale edeyim dedim....zeynocum ve esracım hadi eski neşenize dönün sizin güzel yazılarınızı bekliyoruz
Bana gelince... zeynocum demişki o yoğun bu aralar dokunmayın...ama tam tersi oldu...işte acaip yorulduğumdan akşam saat 9 da direk sızıyordum bi kaç zamandır..kocam da ciğer bekleyen kedi gibiydi tüm hafta
günaydın kızlar ..
bugün pek bi isteksiz uyandım ..
hiç keyfim yok..
hiçbişey yapasım da...
ama çamaşırı bari yıkıyım dedim..
uyku tulumunuda attım ..
ve benim oğlan tulum olmayınca uyumuyo..
al sana uyku eğitimi..
alıştı iyice ona olmayınca uyumuyo huysuzluk ediyo..
oofff pufff pıfff...
bu arada geridönüşüm... ben tefriciyeyi bitirdimm...
Günaydın hatunlar. Talia dun gece yazamadım ben adet olmadim daha ya. Kiiizzzzz ben hamile cikmiyim simdi ammaaaaannn
Hoşgeldinnn
Yogunsun islerden, tabi sanada kolay gelsin canım
Hee rahatsiz etmeyelim dedikk
Ama günleri kaçırmaa..gerekirse bi ovulasyon testi bile kullanabilirsin
Kiss Hülya yla seninde avatar ne güzel olmuş öylebayıldım ikinizinkinedee
Kardes gibi olmuşuzz
saol canım
çok yoğundum bu aralar...okulda dersler proje toplantıları falan derken anam ağladı...akşam eve gittiğimde yığılıyordum resmen..hatta nerdeyse bu hafta içinde her akşam erkenden uyuyakaldım...öfff bi de doçenetlik için bi makale yazmam gerekiyor ki ona daha hiç başlayamadım...valla canım 24 saat yetmiyor artık....
ama dün biraz gezebildim sonunda
sen nasılsın tatlım...pek okuyamadım gelişmeleri ben...batucuk iyi mi annesi???
günaydin millet nasilsinizz :)))
denoz hosgeldin canim bizde seni merak ediyorduk fakat aseninde dedigi gibi mesgul oldugunu düsünüp rahatsizlik vermiyelim demistim :))
günaydin millet nasilsinizz :)))
denoz hosgeldin canim bizde seni merak ediyorduk fakat aseninde dedigi gibi mesgul oldugunu düsünüp rahatsizlik vermiyelim demistim :))
aaaaa olabilirmi cidden öyle bir ihtimal varmi kiz ne diyelim hayilri olsun canim 2 bebise bakabilme ihtimalin varsa guzel olru hani aslinda dimi
slm kızlar ben baya yoğun bir hafta geçirdim malum hastalık peşimiz bırakmadı şuan antibiyotik iğne vuruluyoruz:2: idrar yollarında normal değerin 4 5 katı enfeksiyon çıktı çarşamda günü böbrek ultrasyoununa gircek oğlum bu kadar enfeksiyon neden olmuş olabilir ona bakıcak doktor her ihtimale karşı böbreklere bakalım dedi.
şuan iyiyiz allaha şükürgeceleri egeyi uyuturken okudum geçen olaylara canım sıkıldı kızlar biribirne biraz gönül koydu sanıırm umarım hemencicik geçer bu durum
5 10 sayfa geçmiş kaldı onalarıda okuyım hele
slm kızlar ben baya yoğun bir hafta geçirdim malum hastalık peşimiz bırakmadı şuan antibiyotik iğne vuruluyoruz:2: idrar yollarında normal değerin 4 5 katı enfeksiyon çıktı çarşamda günü böbrek ultrasyoununa gircek oğlum bu kadar enfeksiyon neden olmuş olabilir ona bakıcak doktor her ihtimale karşı böbreklere bakalım dedi.
şuan iyiyiz allaha şükürgeceleri egeyi uyuturken okudum geçen olaylara canım sıkıldı kızlar biribirne biraz gönül koydu sanıırm umarım hemencicik geçer bu durum
5 10 sayfa geçmiş kaldı onalarıda okuyım hele
çok geçmiş olsun canım oğluşuna...
inşallah hemencecik atlatır...
Kızlar dün meleğimin mezarına gittik...
Annecim seni çok seviyorum kızım, sen hep benim ilk göz ağrım olarak kalacaksın...ama annen ve baban senin bir kardeşin olsun istiyor dedim...sen de ister misin canım yavrum dedim...istersen kuzum noolur kardeşini yukarıdan kolla koru dedim...
yani meleğimize de bildirdik durumu...
ben de bugün ovulasyon testi alıcam...ama ilk defa kullanıcam..netten araştırdığım kadarıyla ilk koyu çıktığı zaman ovulasyon gerçekleşiyormuş...koyu çıktıktan sonra mı ilişki olması gerekiyor????...hiç kullanıp da hamile kalan var mı aranızda???
hoş benim yumurtalama zamanım genelde düzenlidir ama bu sefer içimden böyle bişey yapmak geldi...
pipisini fln kontrol ettii cnm bişi yok dedi. zaten üşütmüştü grip fln olmuştu öksürüyodu übu yüzden de olabilir dedi ama yinede böbrekleri kontrol edelim dedi.Canim cok geçmiş olsun
Enfeksiyona sebep cok.ama bebeginin sünneti varmiydi?
Sunnetsiz olanlarda, olmayanlara kiyasla daha sık görülüyor çünkü
Bebegin iyilesincede, yaptirmadiysan yaptir cnm
Benim büyük oglumda pipi ucu kapaliydi ve enfeksiyon olmuştu. Dr sık olabilecegini söyleyince yaşına gelmeden yaptirtmistim
Kızlar dün meleğimin mezarına gittik...
Annecim seni çok seviyorum kızım, sen hep benim ilk göz ağrım olarak kalacaksın...ama annen ve baban senin bir kardeşin olsun istiyor dedim...sen de ister misin canım yavrum dedim...istersen kuzum noolur kardeşini yukarıdan kolla koru dedim...
yani meleğimize de bildirdik durumu...
ben de bugün ovulasyon testi alıcam...ama ilk defa kullanıcam..netten araştırdığım kadarıyla ilk koyu çıktığı zaman ovulasyon gerçekleşiyormuş...koyu çıktıktan sonra mı ilişki olması gerekiyor????...hiç kullanıp da hamile kalan var mı aranızda???
hoş benim yumurtalama zamanım genelde düzenlidir ama bu sefer içimden böyle bişey yapmak geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?