2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Yok cnm o degil bu baska 19 yasinda kiz nisanlisi dan 2 aylik hamileymis yardim istemis biximli dalga geciyor actigi konularda bi evliyim bi nisanliyim ertesi habi aldim yok o abkamdi sacna sapan seyler ne kadar kolay yalan soykeyip adam kandiriyirlar yaa burada olsun yapmayin zaten taniyamiyiruz hic kimseyi neyse bosverelim kiz kusura bakma telden yaziyom ondan olmustur bak soylemesen fark etmedim bile ozur diletiz dilay hanimdan iyu olmaniza sevindim

Şu dakka şoktayım kızlar
kadının biri sütüyle peynir ve tereyağı yapmış yurtdışındanmış doğrudan kaynaktan okumadım okuyan anlatmış ama bulabilirsem bi bakıcam nasıl yapmış
Bana kalırsa anne sütünden yoğurt gibi fantazilere girmeye gerek yok ama kadın uçmuş

http://m.inhabitots.com/inhabitots/...-yogurt-inhabitots,514d93d0d7fc7b56708005e2/5
İşte buldum ekmek bile yapmış heyy maşallah:))

Son düzenleme:

aynen cnm bizde de haftasonu 2 ayrı misafir vardı kızım yüzlerine bakıp bakıp agladı ilk defa

Valla cnm yabanci yaziyor pek okuyamadim ama milk ve yogurt u anladim oyle birseyler olmus kim yedi acaba o uogurdu benim merek ettigim o

Tallia cnm bak aşağida kim var

Valla cnm yabanci yaziyor pek okuyamadim ama milk ve yogurt u anladim oyle birseyler olmus kim yedi acaba o uogurdu benim merek ettigim o

yok artik diyorum baskada birsey demiyorum ya yogurt yapcak sütü varmiymis bunlar biz sagip yedekte bile tutamiyoz dün 120 cc cikartim diye bayram yaptim nerde bizde o yogurdun bollugu

kim vardi canim yaa suan kimse yok maleseff

HEDIYELER
kizim yeni dogdugunda hastaneden bir torba vermislerdi icinde brosürler fln vardi ufak tefekte hediyeler vardi hedilyeri cikartim tabi coktan ama brosürleride bir göz attmistim eskiden kartlar olurdu icinde bizde onu postalardik ucretsiz hediyeler gelirdi bir cok bundan da baktim pek öyle birsey yoktu olanlarda cok gereksizdi acikcasida cok incelemedne birakmistim simdi bir bakim dedim anamm neler kacirmisimmm ya hediye ceklri varmis icinde bazi yerlere ait gitti tarihi gecmistühh tühhh ozaman keske daha iyi inceleseydim baksaydimbirde icinde cd cikti bebek bakimi hakinda bilgi veriyor hemde türkce bayildim onada
hem neden eskisi gibi kartlarin olmadiginida malesef gec anladim internet sitelerine üye olmam gerekliymis zaten burda onuda sizlerden duyunca kafam dankkkkkkkkkkkkk demistii neyse kisacasi bende bazi yerlere üye oldum banada hediyecikler gelcek bazi kartlarida gönderdimmi tamadir incelemeye devam edim ben su cdye baska gün daha iyi izleyim icinde ki gerekli bilgileride size aktaririm tabi bunu cogunuzun okumadan gececeginide biliyorumm okumayanlarda kaybeder napimm

cnm bizim kızda aynı 2 3 gündür aglamadan pış pışla uyuyordu dün gece 15 dk falan susmadı ellrr sürekli ayaklarında tepiniyo sırt üstü yatıramıyorum.

Canım bnm kızımda öksuruyırdu uzun zmndır bende buhar makınesini araştırdım ama almamaya karar verdım .söyle bır cözum buldum bütün odalara büyük kavanozların ıçınde su koydum.bıttıkce tazelıyorum ama butun evde var
Gece yatarken havlu uslatıp koyuyorum yatagının başına cok faydasınu gördüm.sımdı öksurmuyor kızım

Anneler haftaya taşınıyorum oğluma ve gündelik işlerime ancak yetişen ben bir de ev toplamaya başladım.. Dün iki görümcemle birlikte yeni evi temizlemeye gittik oğlumada 3. görümcem baktı. Temizlik sırasında görümcelerimden ''benim çocukta seninki kadardı. Yere kilim serip hem bebeğe bakıyor hem ev taşıyorduk yardım eden mi vardı'' gibi şeyler söyledi. Benim onların geleceğinden haberim yoktu eşimede bebeği ana kucağıyla götürelim yanımızda dursun demiştim ama eşim kabul etmedi. Zaten ev buz gibiydi. öyle yapsam çocuk hastalansa bu seferde çocuğu hasta etti diyecekler. Onlar mükemmel ben beceriksizim illa laf oraya gelecek... Bir iyilik yapıyosunuz tadında bırakın... Oysa ben onlara saygısızlık etmemeye, güler yüzlü davranmaya, mümkün olduğunca evimde ağırlamaya çalışıyorum. Ne gerek var bu sözlere bilmem... Takmıyım diyorum ama...

Günaydın hatunlar. Talia dun gece yazamadım ben adet olmadim daha ya. Kiiizzzzz ben hamile cikmiyim simdi ammaaaaannn

Günaydın günaydın günayyydııınnnnnnnnnnnnnnnn

Nasılsınız canlar???
Ben geçmişi tam okuyamadım ama doussy ve wait beni merak etmişsiniz anca gelebildim kızlarr...çok saolunnnn
Bu arada yarım yamalak okumalarımdan cumartesi biraz alınganlık rüzgarları olmuş topikte...hadi bakkiiim öpüşün koklaşın...ablanız olarak müdahale edeyim dedim....zeynocum ve esracım hadi eski neşenize dönünsizin güzel yazılarınızı bekliyoruz

Bana gelince... zeynocum demişki o yoğun bu aralar dokunmayın...ama tam tersi oldu...işte acaip yorulduğumdan akşam saat 9 da direk sızıyordum bi kaç zamandır..kocam da ciğer bekleyen kedi gibiydi tüm hafta

günaydın kızlar ..
bugün pek bi isteksiz uyandım ..
hiç keyfim yok..
hiçbişey yapasım da...
ama çamaşırı bari yıkıyım dedim..
uyku tulumunuda attım ..
ve benim oğlan tulum olmayınca uyumuyo..
al sana uyku eğitimi..
alıştı iyice ona olmayınca uyumuyo huysuzluk ediyo..
oofff pufff pıfff...

bu arada geridönüşüm... ben tefriciyeyi bitirdimm...

Dun oglumu uyutup bi keyif yapayim neredeyse uydu demiştim ondan iki saat sonra zorla uydu he

Günaydır kızlar:79:
Sayfalar birikmiş maşallah. .bitirmek üzereyim:112:

Kızlar benim minnoşumun dişi çıkmış az önce farkettim
Cokkkkkkk heyecanlandım elim ayağım titredi resmen ayyy bi haller oldu valla
Sizinle paylaşmak istedim
Oyy oyy dişimi çıkmış ervosun
Gözünüzaydin..Darısı digerlerine artık:) rahati nasıl peki merve
Bizde birsey yok henüz dişe dair..heyecanla bekliyoruz

Sende beni sormuşsun canım. .antibiyotik iciyorum ama cokta farketmedi
Bu durum sinirimi bozuyor.kontrle gidecegim haftaiçi
Birde 4 gündür bebegimin atesi vardi.bugun daha iyi gibi.birde aşımiz var bugün
Senin nasıl geçiyor günlerin, n'apiyosunu fıstıkla

Ellerine sağlık. .bayağı zahmet etmişsin:)
Oglusun agzinin tadini biliyor vallahi.afiyet olsun yarasınn yafruyaa
üstüne kaşar eklesen , bayagi besamelli graten falan olacak
Gecen gun bahsetmistin yine, böyle deneyeyim bende
Oglum cok az az yiyor, söyle istahli iştahlı yedigi birsey yok henüz
Yumurtaya başladık, kahvalti tarifi verdi dr; onuda beğenmedi sanki
Ins zamanla düzene girerde, ne bulursa yer

ase

hu hu

ateş almaya mı geldin
naptın aldın mı makinayı:26:

Yok kıs atesimiz vardi zaten sen onu yazdığın da ates almaya gelmedik
Henuz birsey almadim canim
Başımızı kaldiramiyoruz henüz bi atak yok yani.aklimda ,niyetimde var
(Bi arkadaş vasıtasıyla alacağım zaten, onunla denk gelince bakacağız. Oyle belli bi modelde yok aklımda. Ama filtre degisimi istemeyen makbuldur)

Bu ara alışverişlerimde pürüzlü zaten
Gecen gün nemlendirici aldim,% 25 indirimde diye fakirin.ellerinde kalmamış, teshir de istemedim
Beklerim sorun değil dedim. .neyse geldi diye aradilar 1 hafta sonra.gittim aldim.eve geldim baktım, açılmış kutu.teshir di belli, her yeri cizik ws.geri goturduk
Beklersiniz bilmem ne dedi, 1 hafta sonra arandik yine ayni sahne.tamam bi kere yaptiniz yemedik, neden iki kez ayni sey yapılıyor sa artık
Iptal ettirdim en son.

Neyse öle işte, dolmuşum pardon
Sen al anacım böyle bi ihtiyacın varsa, bekleme yapma:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Haziran anneleri sizden bi ricada bulunabilirmiyim? ben Allah nasip eder ise 20 aralıkta doğum yapıcam. bir oğlum olucak. ama ben bebeğime maddi sıkıntılar nedeni ile ne giyebilecek bir şey alabildim nede bi bebek eşyası hiçbir şey alamadım. eğer sizin bebeklerinize uymayan giysileri yada eşyaları var ise ve duruyo ise paylaşmak ister iseniz bana verebilirmisiniz. doğuma kadar hak var rahmet var belki alabiliriz dedim ama malesef alamadım bu yüzden artık ancak sizlere yazabiliyorum doğum yapmama nasip olur ise 39 günüm kaldı. lütfen bana yardımcı olun bana.TEŞEKKÜRLER...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…