yok canim emeklediginde oynayabilmesi icinnama tabi daha iyi emeklemesine yardimcida oluyor:))
gördüm canim bende bosver sen ordamisin hala yadilan kkim kiz ask olsun teyzesi dilayi dilan yaptiin ya iyi cok sükür canimm hersey yolunda gidiyor bana göre hamdolsun :))
Bu aylarda normalmis ama yabancilamaya baslarlarmis ben de 5 aylik bebeklerin ozelliklerine bakarken gormustum hatta ben de dedim acaba bizim kiz yabancilar mi birilerine diye ama bizimkisi dogdugundan beri hep kalabalik icinde olunca alismis ilk kez gorduklerine bile guluyo sipaaayani demem o ki normalmis bu ayda yabancilamasi
kızlar çok köötü oldum
inanılmaz geri adım attım şuan biyerlere gitme konusunda
gdk
seninki misafirlikte uyuyor mu ya
off
Şu dakka şoktayım kızlar
kadının biri sütüyle peynir ve tereyağı yapmış yurtdışındanmış doğrudan kaynaktan okumadım okuyan anlatmış ama bulabilirsem bi bakıcam nasıl yapmış
Bana kalırsa anne sütünden yoğurt gibi fantazilere girmeye gerek yok ama kadın uçmuş
http://m.inhabitots.com/inhabitots/...-yogurt-inhabitots,514d93d0d7fc7b56708005e2/5
İşte buldum ekmek bile yapmış heyy maşallah:))
Şu dakka şoktayım kızlar
kadının biri sütüyle peynir ve tereyağı yapmış yurtdışındanmış doğrudan kaynaktan okumadım okuyan anlatmış ama bulabilirsem bi bakıcam nasıl yapmış
Bana kalırsa anne sütünden yoğurt gibi fantazilere girmeye gerek yok ama kadın uçmuş
Onswipe
Şu dakka şoktayım kızlar
http://m.inhabitots.com/inhabitots/...-yogurt-inhabitots,514d93d0d7fc7b56708005e2/5
Valla cnm yabanci yaziyor pek okuyamadim ama milk ve yogurt u anladim oyle birseyler olmus kim yedi acaba o uogurdu benim merek ettigim o
Tallia cnm bak aşağida kim var
Bugun asya gunduz toplamda en fazla 2 saat belki daha az uyudu oyle oldugu icinde uykuya zor daldi yataga koydum uyumadi,pispisladim uyumadi,ayagimda salladim yok kucagima alip ninini soyledim tak gozler gitti onceden ninni soyledigimde sallamayan cocuk ninni ile uyudu hergun bi huy ediniyo.Simdide uykusunda arada bagrinip ayaklarini havaya kaldirip tak diye birakiyo.
Esim bazen deli ediyo gelmis ara doktoru niye boyle yapiyo sor diyo Allah allah cocuk bu adama ne dicem diyorum herseyi sorarsin niye bunu sormuyorsun diyo nedicem bugunlerde cok huysuz bil bakalim biye mi dicem?Bakici tutacakmis hic sikintiya gelmiyo bu saat oldu yemek yiyemedim demiyo cocuga cikariyor acisini boga burcu ile evli olmanin sonucu sanirim.Ben sikayet etmiyorum bide tepemde bik bik basladim soylenmeye sonrada niye dir dir ediyosun derler
Tesekkur ederim kizlar. Allah kimseye yasatmasin hastane isi zor hele ki kucucuk bebekle daha zor,
Doktor eve uhar mkinesinden hic bahsetmedi. Biz kendimiz alsak mi diye dusunduk ama ben bebek hazirligi yaparken forumlarda zararli diye okumustum. Kontrole gidince doktora sorarim. Henuz tam atlatmis degil. Oksuruk nobetiyle uyaniyor ara sira. Ilaclardan nefret ediyor kusuyor ilaclari. Onun disinda bir sikintisi yok.
Oyy oyy dişimi çıkmış ervosunKızlar benim minnoşumun dişi çıkmış az önce farkettim
Cokkkkkkk heyecanlandım elim ayağım titredi resmen ayyy bi haller oldu valla
Sizinle paylaşmak istedim
Ellerine sağlık. .bayağı zahmet etmişsin:)Cnm sebzeyi nasil yedirdigimi sormussun
Corba olarak yaptığım da 5-6 kaşık tan başka icmiyor.
Bende şöyle yediriyorum. Bugün yaptığımı anlatim..
ispanagi ve brokoliyi haşlayıp suyunu süzdüm.sonra blender ile püre haline getirdim. Sonra ayrı bir tencere de princ unuyla muhallebi yapıp brokoliyi ve ispanagi içine boca edip karıştırdim. Bütün sebzeleri bu sekilde yediriyorum. Muhallebiyi biraz sulu kıvamlı yapıyorum.
Cok güzel yiyor.
ase
hu hu
ateş almaya mı geldin
naptın aldın mı makinayı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?