2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Denizkizi57

Ortalama 2 yemek kaşığı princ ununu 1 bardak tan biraz fazla suda karistirip ocaga koyuyurum.
fokurdayinca 1 cay kasigi toz seker koyup biraz daha bekleyip ocaktan alip cam kaseye bosaltiyorum. Bu kadar.

ahsene şimdi özelden mesaj attım. hülya okuyacak.

haber alamadığım melinnaz ve hayat kaldı.

cnm çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah biran önce atlatır ve tamamen iyileşir minik oğluşunu öpüyorum kocaman

Iyi geceler kizlar nasilsiniz biz geldik
oy oy oy maşallah güzelim

(hülyanın totosunu çimdikleyen sarı kafa)

canım bizimkide başkasında öyle ağlıyor
susturmak için eline ilgisini çekecek mesela kumanda gibi (bizde o işe yarıyor) bi nesne ver
seni iyi anlıyorum
inş. böle öle alışacaklar

niran
senin neren açık kaldı da öyle bir rüya gördün

geridönüşüm
kız benim dünürümün ne zararı var da attrıyon
o giderse daha da gelmem bu topiğe

Son düzenleme:
niran
senin neren açık kaldı da öyle bir rüya gördün

geridönüşüm
kız benim dünürümün ne zararı var da attrıyon
o giderse daha da gelmem bu topiğe

neyse tama kalın bari :) ayy bi konu okudum demin. kadın misafirlerinin evine gelip s.çmasından rahatsızmış

yarın hava yine güzel anladığım kadarıylayarın bi güzel gezsem ya

merve gözün aydın
kızının dişi çıkmış

önümüzdeki günlerde diş yağmuru olabilir topikte

zeynom çok sessizsin hayırdır hasta falanmısın yoksa geçmişi okudum sana kendimi niye yakın hissettiğimi anladım bende çok güler yüzlü ama aynı zamanda bir okadar ters ve mesafeliyimdir herkeze karşı.gel öpçem sessiz kalma yaaaaaaa

yarın hava yine güzel anladığım kadarıylayarın bi güzel gezsem ya

merve gözün aydın
kızının dişi çıkmış

önümüzdeki günlerde diş yağmuru olabilir topikte

çarşamba birlikte gezelim mi. marmaraparka gelcem

Cnm bende seni cok öpüyorum. Yanliz gercekten iiyim bir sorun yok. İlgin için tşk ederim.

hoşbulduk canım nettt biraz düzeldi gibi bende attım kendimi buraya bende özledim yaa evet seninle bayadır konuşamıyoruz hayatım bende çok giremiyorum bu araa çoluk çocukksende sanki daha azdaaa

aa acok sevindim birazu derken yani simdi hergun gelebilcekmsiin buaralara hadi insallah canim gercekten cok özlemisim senle sohbet etmeyi bguunde malesef geri cikmak zorunda kaldim hayatim annem vardi hic sevmiyor öyle pc yle tlf la fln ugrastigimda sinri oluyor :)) heheh yani bende cok az yaa 4. de düsünüyorum az geliyor bu kadar cocuk bana
oyyy kuzum beim cok az uyumus yaa bizimkinin masallahi var cidden 1 saat likte olsa yinede iyi uyuyor uyanincada uykusunui almis oluyor kendisini belli ediyor yani :)) etrafiona gulucukler saciyor ama bugun pek bir huzursuzdu ve surekli uyumak istiyordu :44: aksam 5 de yatip 6 da kalkti 7 gibi ysine huzursuzlandi uyumak icin gece uykusuna yatmasini saglamak icinde bende 8 e kadar zor oyaladim insallah gecenin bir yarisi uyanip uykumu aldim anne ben demezz bana oy oyy masallahh seninde boyun cok iyimis ya birde uzun sayilmaz diyor kiz turk kadini standartlarina göre cok cok iyi senin boyun yaninda adile nasit gibi kaldim simdi olmadi

Sanki sutum az gibi acaba bana mi oyle geliyo
canim sen regl oldunmu hic eger regl dönemine giriyorsan sütte cok cok azalma oluyor maleseff ben kesildi diye endiselenmistim baya baya sönmps balon gibi duruyordu gögüslerim ama cok sukurki öyle olmadi :))

Iyi geceler kizlar nasilsiniz biz geldik

iyi geceler canim hosgeldinnnizzzzzzzz masallah bur prensese cokk tatlii yaa yerim ben bu kizii
he bu yazılarına ne yazacağımı unuttum en iyisi seni öpeyim

delirtmeyin ulen beni

oda uyuzluk yapmasın

ay canım ya bende senin gibi 2. çocuğu bekliyorum
bende senii öpeyimama bir daki ne unutma bana yazcaklarini

anam bu nasil ruya böyle kiz sen ne yiyip iciyon yatmadna öncesenin bir taraflarin cok fena acikta kalmis

Kızlar benim minnoşumun dişi çıkmış az önce farkettim
Cokkkkkkk heyecanlandım elim ayağım titredi resmen ayyy bi haller oldu valla
Sizinle paylaşmak istedim

oyyyyyyyyyyyy ervosummmm masallah kuzumaa hadi gözün aydin canimm sizinde ilk disiniz cikti sonunda tebrik ederim hayatimm insallah digerleride cok kolay cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…