2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
merhaba kızlar bende haziran doğumlu bir kız annesiyim benimde sütüm yetmediği için mama veriyorum ama bu aralar hiç emmek istemiyo huysuz diş çıkarabilir diyolar çok erken değilmi

Hos bulduk cbm Sağol
Cnm benim kizda yabanciliyor komsumu bike 1 hafta gormese dudak büküyo aglamaya basliyor normal bence ilerde duzelir etrafi tanımaya çalışıyorlar

merhaba kızlar bende haziran doğumlu bir kız annesiyim benimde sütüm yetmediği için mama veriyorum ama bu aralar hiç emmek istemiyo huysuz diş çıkarabilir diyolar çok erken değilmi
galiba herkes aynı diş belirtileri önceden başlayıp baya sonra diş çıkıyormuş

bugün rüyamda bi garip şeyler gördüm
diğer topikten bazı arkadaşlar vardı uzun zamandır girmeyen
onlarla iletişime geçmişim ay dur kimdi hatırlayayım bi

ay bide zombi falan gördüm
her yerde suriyeli öğrenciler var ev tutmuşlar
bi grup aralarında kalaşnikofla rulet oynuyor (nasıl oluyorsa)
salağın birine sıra geliyor tırsıyor ağlıyor falan sonra tetiği çekiyor bişi olmuyor
bu kez salak niye patlamadı diye tekrar tetiği çekiyor 3. kez çekince kafasını uçuruyor
param parça oluyor kafa
nese bu yere yığılmış üstünü beyaz örtüyle örtmüşler
sanırım o şekilde yıllar geçmiş nese bi bakıyorum bunun parmaklar oynuyor
zombi olmuş saldırıyor bize ay her yer zombi
kurtulmaya çalışıyoruz vs
e2 deki dizileride izlemiyorum ki bayadır :44::44:

Canim bazisi genetik bazisida kalsiyumu iyi aldigindan erken cikarabilir 3. Ayda cikarani bile duydum ama ortalama 6 yada 6 bucuk aylikken cikiyor zaten onun oncesinde bi sikintili donem yasaniyor birkac hafta olabilir belki distir.Arada kasikla ver onu rahatlatir karnida doyar ama birde disariya ilgileri artti o yuzden mi bilmiyorum bizimkide artik daha az emiyor, birde emme sureleri artik uzarmis mesela eskiden 3 saatde bir defa emerdi simdi o sure uzamaya basladi.

sesli güldüm

ben 3 saatte bir mama veriyorum o arad emzirmeye çalışıyorum galiba bundan kaynaklanıyo sanki süre uzayınca acıkıyoda anlamıyo gibi geliyo çünkü çok obur bi bebekti o yüzden kaygılanıyorum farklı şeylerde vermeye başladım onları iştahla yiyo siz başladınızmı bizim ebe mama veriyosan başla ufaktan dedi

ranana özel mesaj attım aldın mı
sen ne işler karıştırıyorsun kız
öle özel mesajlar falan
ne yazdın

canım ben şahsen böyle birşeyle karşılaşmış olsaydım samimi olduğum kişiye nedenini sorardım
ben söylediğimde neden buluşmadıkta neden bana haber vermeden buluştunuz falan derdim
eğer mantıklı açıklamaları varsa ilişkiye devam edilir ama samimş değillerse değmez
onlar sana nasıl davranıyorlarsa sende onlara öyle davran
senin verdiğin değeri haketmeliler sonuçta
canınıda sıkma
dış kapının mandalları sonuçta

tırıspının ne demek olduğunu bende bilmiyordum koptum ya gülmekten allah iyiliğinizi versin:90::90:

beniim kızım mı varmışş kııııı ohhh Hani nerdeee negüzeel
beleşten kızım oldu

SENDEMİ BRÜTÜÜÜÜSSSSS[/COLOR]

seninkide kıza benzetilen oğluşlardan ölese
ben muhallebi için pirinç unu aldım ama bildiğimiz pirinç unu
bebekler için olanı varmış onun
bide muhallebiye şeker koyuyormusunuz

Kızlar benim minnoşumun dişi çıkmış az önce farkettim
Cokkkkkkk heyecanlandım elim ayağım titredi resmen ayyy bi haller oldu valla
Sizinle paylaşmak istedim

dedikodu yapıyorum. şu niran da bu aralar gene gelmeye başladı. ne güzel kafa dinlioduk diyordum. imza falan toplayıp zeynoya verelim seni topikten atsın. işte bunun organzesini yapıyorum. ohhh söyledim rahatladım

yatmıştım geri kalktım ya. sıkıntı basınca uyuyamıyorum.

Kızlar benim minnoşumun dişi çıkmış az önce farkettim
Cokkkkkkk heyecanlandım elim ayağım titredi resmen ayyy bi haller oldu valla
Sizinle paylaşmak istedim

hade hayırlı olsun canııııım
1. Ervanın dişi çıkmııııış yuppi
dedikodu yapıyorum. şu niran da bu aralar gene gelmeye başladı. ne güzel kafa dinlioduk diyordum. imza falan toplayıp zeynoya verelim seni topikten atsın. işte bunun organzesini yapıyorum. ohhh söyledim rahatladım
tiripsi(bak tırıspı değil ha buda benim kelimem uyuz demek)

ahh o tabak burda olacaktı şimdiiii
of ya ne yerdim
yıllar oldu etli çiğköfte yemeyelii
çoook özlediiiiiiiiiim
etliydi dimi sizinkii
okuyamayan işi olan varsa yardım edebilirim
biraz uzamış okuma işi nıçın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…