Hos bulduk cbm SağolHosgeldiniiizzz
Cnm benim kizda yabanciliyor komsumu bike 1 hafta gormese dudak büküyo aglamaya basliyor normal bence ilerde duzelir etrafi tanımaya çalışıyorlargeçmişe bakamdım henüz
berbat bi gün geçirdim,
dün sizin de yazdıklarınızla gaza gelip bugün arkadaşın doğumgününe gttm
önce iyiydi kızım
2 saat kadar
20 dk fln uyudu hatta
iyi dedim çok şükür
derken wc ye kadar gittm arkadaşa verdim
koşa koşa geldm wc den
bi ağlama ki öyle böyle deil
zaten yabancılıyordu ama başta iyiydi ya
sonra neden bu kadar ağladı bilmiyorum
kesnlkle susmadı ya
yarm saat hiç susmadan
artk eve gelmek için çıktık da o zaman sustu:2::2:
benm işim çooookkk zoooorr yaaa
ben naaappcaaamm
galiba herkes aynı diş belirtileri önceden başlayıp baya sonra diş çıkıyormuşmerhaba kızlar bende haziran doğumlu bir kız annesiyim benimde sütüm yetmediği için mama veriyorum ama bu aralar hiç emmek istemiyo huysuz diş çıkarabilir diyolar çok erken değilmi
merhaba kızlar bende haziran doğumlu bir kız annesiyim benimde sütüm yetmediği için mama veriyorum ama bu aralar hiç emmek istemiyo huysuz diş çıkarabilir diyolar çok erken değilmi
merhaba kızlar bende haziran doğumlu bir kız annesiyim benimde sütüm yetmediği için mama veriyorum ama bu aralar hiç emmek istemiyo huysuz diş çıkarabilir diyolar çok erken değilmi
sesli güldümBugun asya gunduz toplamda en fazla 2 saat belki daha az uyudu oyle oldugu icinde uykuya zor daldi yataga koydum uyumadi,pispisladim uyumadi,ayagimda salladim yok kucagima alip ninini soyledim tak gozler gitti onceden ninni soyledigimde sallamayan cocuk ninni ile uyudu hergun bi huy ediniyo.Simdide uykusunda arada bagrinip ayaklarini havaya kaldirip tak diye birakiyo.
Esim bazen deli ediyo gelmis ara doktoru niye boyle yapiyo sor diyo Allah allah cocuk bu adama ne dicem diyorum herseyi sorarsin niye bunu sormuyorsun diyo nedicem bugunlerde cok huysuz bil bakalim biye mi dicem?Bakici tutacakmis hic sikintiya gelmiyo bu saat oldu yemek yiyemedim demiyo cocuga cikariyor acisini boga burcu ile evli olmanin sonucu sanirim.Ben sikayet etmiyorum bide tepemde bik bik basladim soylenmeye sonrada niye dir dir ediyosun derler
Canim bazisi genetik bazisida kalsiyumu iyi aldigindan erken cikarabilir 3. Ayda cikarani bile duydum ama ortalama 6 yada 6 bucuk aylikken cikiyor zaten onun oncesinde bi sikintili donem yasaniyor birkac hafta olabilir belki distir.Arada kasikla ver onu rahatlatir karnida doyar ama birde disariya ilgileri artti o yuzden mi bilmiyorum bizimkide artik daha az emiyor, birde emme sureleri artik uzarmis mesela eskiden 3 saatde bir defa emerdi simdi o sure uzamaya basladi.
Valla her cocuk bir olmuyor. Hatta burda bi arkadasin oglu cikardi galiba yanlis hatirlamiyosam...
sen ne işler karıştırıyorsun kızranana özel mesaj attım aldın mı
Günaydın kızlar,benim canım çok sıkkın((Çok samimi olduğum 2arkadaşım var 3de ara sıra görüştüğüm ama sevdiğim arkadaşlarım vardı,nerdeyse2aydır bi kahve günü yapalım maksat birbirimizi görmek olsun diyordum belki 10kez dile getirmişimdir kahve günü ayarlayalım diye hep beni geçiştirdiler yaparız iyi olur sana haber veririz diyorlardı,aaaaaa dün bi duydum kahve günü yapıyorlarmış hemde 3.kişiye geçmişler ve bu günü ayarlayanda benim çok samimi arkadaşım dediğim kişiler başlatmış,duyunca okadar çok üzüldümki (((bir okadar da kızgın ve sinirliyim,şimdi ben gün yaptıkları gün gidip aralarına bozayım mı hepsini?yoksa tavır alıp arkadaşlığımı mı bitireyim?
uuuuu
son yazında gülücükler arasında görünce dank etti tam yazdım yoksa 'ırıspı' mı demek diye
sonra dur fazla cahil görünmeyeyimde google bakiim dedim
ordada bu çıktı
kız sen ölme emi
ölüyorum senin şu laflarına
.ruspunun pdnkçesi
beniim kızım mı varmışş kııııı ohhh Hani nerdeee negüzeel
beleşten kızım oldu
SENDEMİ BRÜTÜÜÜÜSSSSS[/COLOR]
Cnm sebzeyi nasil yedirdigimi sormussun
Corba olarak yaptığım da 5-6 kaşık tan başka icmiyor.
Bende şöyle yediriyorum. Bugün yaptığımı anlatim..
ispanagi ve brokoliyi haşlayıp suyunu süzdüm.sonra blender ile püre haline getirdim. Sonra ayrı bir tencere de princ unuyla muhallebi yapıp brokoliyi ve ispanagi içine boca edip karıştırdim. Bütün sebzeleri bu sekilde yediriyorum. Muhallebiyi biraz sulu kıvamlı yapıyorum.
Cok güzel yiyor.
sen ne işler karıştırıyorsun kız
öle özel mesajlar falan
ne yazdın
canım ben şahsen böyle birşeyle karşılaşmış olsaydım samimi olduğum kişiye nedenini sorardım
ben söylediğimde neden buluşmadıkta neden bana haber vermeden buluştunuz falan derdim
eğer mantıklı açıklamaları varsa ilişkiye devam edilir ama samimş değillerse değmez
onlar sana nasıl davranıyorlarsa sende onlara öyle davran
senin verdiğin değeri haketmeliler sonuçta
canınıda sıkma
dış kapının mandalları sonuçta
Kızlar benim minnoşumun dişi çıkmış az önce farkettim
Cokkkkkkk heyecanlandım elim ayağım titredi resmen ayyy bi haller oldu valla
Sizinle paylaşmak istedim
Kızlar benim minnoşumun dişi çıkmış az önce farkettim
Cokkkkkkk heyecanlandım elim ayağım titredi resmen ayyy bi haller oldu valla
Sizinle paylaşmak istedim
tiripsidedikodu yapıyorum. şu niran da bu aralar gene gelmeye başladı. ne güzel kafa dinlioduk diyordum. imza falan toplayıp zeynoya verelim seni topikten atsın. işte bunun organzesiniyapıyorum. ohhh söyledim rahatladım
ahh o tabak burda olacaktı şimdiiiiIyi aksamlarrrrnasilsinizzz kizlarrr?
Ay benim haftasonum suuuuu gibi gecti esimin arkadasi geldi haftasonu bizde kaldi oyle olunca hic bisey anlamadimmm
Bi de bugun aksam esimin arkadaslari gelcekti 6-7 kisi mac izlemeye, neyse heveslenmis bizimki de cigkofte yapayim diye haber vermis onlara da busuru ugrasti filan neyse gele gele 2 kisi gelmesin miiiii cogu kaldi yaptiklarinin az once tabagi gordum az yemissiniz dedim yemiyolar ki diyo ay bi uzuldummm kiiii...
okuyamayan işi olan varsa yardım edebilirimmelinnaz, ahsen,hülya, hayat kızlar naptınız tefriciyeleri. bitirdiniz mi?
niyet: AHAHA'nın oğlunun ameliyata gerek kalmadan bir an önce iyileşmesi.
ahaha................................1000.........................okudu
geridonusumkutusu..............255...........................okudu
asesulfam............................250...........................okudu
tokoyay..............................250............................okudu
eda1299..............................250...........................okudu
hkn.....................................150............................okudu
melinnaz..............................100
mikailesra..............................100.........................okudu
zeyyno.................................180...........................okudu
benimszr..............................100............................okudu
seyzen.................................250............................okudu
merve..................................250............................okudu
talia ....................................100............................okudu
niran....................................250............................okudu
ahsen...................................250
hülyaerdem...........................250
power...................................245...........................okudu
denoz...................................114............................okudu
hayat....................................100
DAĞITILAN .............4444
tefriciyelerimizin hepsi dağıtışmıştır :)
Biri geçmişte sinsice ilerliyor bas harfi niran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?