2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ahaha nın tefriciyeleri tamamlanmıştır. inş tez vakitte iyileşir oğlu. ameliyata gerek kalmaz. bir daha da ciddi bi hastalık yaşamaz inş.

bu arada ranana dan haber gelmesiyle birlikte denözünde tefirciyeleri resmi olarak tamamlanmış oldu. o da hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuşur inş.

niyet: AHAHA'nın oğlunun ameliyata gerek kalmadan bir an önce iyileşmesi.

ahaha................................1000.........................okudu
geridonusumkutusu..............255...........................okudu
asesulfam............................250...........................okudu
tokoyay..............................250............................okudu
eda1299..............................250...........................okudu
hkn.....................................150............................okudu
melinnaz..............................100...........................okudu
mikailesra..............................100.........................okudu
zeyyno.................................180...........................okudu
benimszr..............................100............................okudu
seyzen.................................250............................okudu
merve..................................250............................okudu
talia ....................................100............................okudu
niran....................................250............................okudu
ahsen...................................250............................okudu
hülyaerdem...........................250...........................okudu
power...................................245...........................okudu
denoz...................................114............................okudu
hayat....................................100...........................okudu

okunan:4444

insanlar iyilikten anlamaz canım(

power çok geçmiş olsun.

denöz hadi hayırlısı.

bebo hoşgeldin. aramıza katılsaydın ya. bi diyetisyene çok hitiyacımız var kem gözde işin şakası tabi

kızlar elimde 500 gram devam sütü var 1 numara açılmamış. zamanımız geçiyor artık 1 numaranın son demleri gerkirse diye almıştım ama gerekmedi kullanmadım. kullanan varsa özelden bi ses etsin kargolayayım hemen

power çok geçmiş olsun.

denöz hadi hayırlısı.

bebo hoşgeldin. aramıza katılsaydın ya. bi diyetisyene çok hitiyacımız var kem gözde işin şakası tabi

Ahh ahh diyetisyenin totosu yese de kendi diyete başlasa iyi olacak da nerdeee :26:
Aranıza katılmak hep aklıma geldi de ben 6 aylık hamileyken üye oldum buraya o zaman da sanki herkes birbirini çoktan tanıyor gibiydi utangaçlığım tuttu neyse en azından bebikler ek gıdaya geçtiğinde yetiştim sayılır kabul ederseniz tabii :26:

geçmiş olsun canım, hemen grip kürüne başla da oğluşa geçmesin...hoşbuldummmm bu arada

Kaynayinca icindeki vitaminler olmuyor mu bilemedim ama bende sutlac yapip vereni duymustum

diyetisyen miiii

ama aşk olsun şimdiye kadar insan ses vermez miii

valla tanışmadan küstüm sanaaaa

sonradan aramıza katılan bi srü kişi var. hemen benimsiyoruz merk etme. günlük hayatımda ben utangacımdır ama burda görüyorsun durumumu

dilca ben daha ek gıdaya başlamadım. ama verilebilir gibi hissediyorum. sadece his :)

oğlum dünden beri yüzüstüyken ters dönmeye başladı. yüzüstüyken sırt üstüne dönüyor. fakat hala oturmadı. yani sanırım vakti var. taktığımdan değil de merakımdan soruyorum. çoğunuzun çocukları oturuyor , öyle görüyorum fotolardan. özel bişi yapıyor musunuz. akışına mı bırakayım?

denozum ya nasıl duyarlısn
sağol canm ya
hadi inşşş

Üzüm aslında çok alerjen bir meyve değil ama küçük de olsa alerji olasılığı var. Daha önce ne gibi ve ne kadar ek gıda verdin bilmiyorum ama istersen yine 1 çaykaşığı ile başlayıp verebilirsin eğer olumsuz bir durum olmazsa 3 günün sonunda rahatça verirsin. Ama bence her yeni gıdada 3 gün mutlaka denenmeli. Belki hiçbişey olmıycak çoğu bebekte de olmuyor zaten ama olursa diye bir ihtimal de var hep. İyce kafanı karıştırmamışımdır inşallah :44:

power-wait

kızlar cok geçmiş olsun.. umarım toparlarsınız kısa sürede... power canım senin oğluş için demek istedim

denoz

kuzum sende ihmal etme artık ovülüsyon movilüsyon allah ne verdiyse başla artık çalışmalaraa

gözümün önünde çocuk kendini boğuyor ya çok yaramaz. gitmiş yan koruyucuyu sökmüş. nasıl yapmışsa onu. iplerinden bağlamıştım. bi güzelde üstüne geçirmiş. bütün yüzü kapalı. çırpınıyor beni emmiyor. bende mama için az daha bekliyorum. çünkü şimdi öğle arasındayım. işe gittikten 6 saat sonra döneceğim. o süre içinde 2 öğün yetsin diye gitmeye yakın mama vercektim. sırf arandığı için böyle yapıyor

diyetisyen miiii

ama aşk olsun şimdiye kadar insan ses vermez miii

valla tanışmadan küstüm sanaaaa

Tamam diyete başlayalım barışalım diycem de o zamanda mutluluk hormonu salgılayamayıp depresif dolaşmak da var işin ucunda
Kendim zayıflasam salınarak gelirdim şimdi ama 4.5 aydr yiyip içip yattım

Canım aslında onu çorbasına muhallebisine falan koyabilirsin besleyiciliğini artırmak için ben öyle yapıyyorum

kızlar cuma günü sağdığım sütü buzdolabına atmıştım. buzluğa değil. 3 gün kalabiliyor diye. şimdi o sütten ısıtıcam ama üsteki yağı parça parça ayrılmış. bozulmuş mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…