Anneler haftaya taşınıyorumoğluma ve gündelik işlerime ancak yetişen ben bir de ev toplamaya başladım.. Dün iki görümcemle birlikte yeni evi temizlemeye gittik oğlumada 3. görümcem baktı. Temizlik sırasında görümcelerimden ''benim çocukta seninki kadardı. Yere kilim serip hem bebeğe bakıyor hem ev taşıyorduk yardım eden mi vardı'' gibi şeyler söyledi. Benim onların geleceğinden haberim yoktu eşimede bebeği ana kucağıyla götürelim yanımızda dursun demiştim ama eşim kabul etmedi. Zaten ev buz gibiydi. öyle yapsam çocuk hastalansa bu seferde çocuğu hasta etti diyecekler. Onlar mükemmel ben beceriksizim illa laf oraya gelecek... Bir iyilik yapıyosunuz tadında bırakın... Oysa ben onlara saygısızlık etmemeye, güler yüzlü davranmaya, mümkün olduğunca evimde ağırlamaya çalışıyorum. Ne gerek var bu sözlere bilmem... Takmıyım diyorum ama...
power çok geçmiş olsun.
denöz hadi hayırlısı.
bebo hoşgeldin. aramıza katılsaydın ya. bi diyetisyene çok hitiyacımız varkem gözde işin şakası tabi
günaydınn,
bende grip olarak başladım haftaya malesefçok bitkinim ama ofisteyim mecbur:26:
haftasonu abimlerle vakit eçirdim dün gittiler rizeye. oğluş hediyelere doydu, mama sandalyemizde geldi dayıdan oh
denoz hoşgeldin canım, kızlar zeyno ve esra ; aşkolsun ya neşesi kalmadı buraların geliverin hadi
Şu dakka şoktayım kızlar
kadının biri sütüyle peynir ve tereyağı yapmış yurtdışındanmış doğrudan kaynaktan okumadım okuyan anlatmış ama bulabilirsem bi bakıcam nasıl yapmış
Bana kalırsa anne sütünden yoğurt gibi fantazilere girmeye gerek yok ama kadın uçmuş
http://m.inhabitots.com/inhabitots/...-yogurt-inhabitots,514d93d0d7fc7b56708005e2/5
İşte buldum ekmek bile yapmış heyy maşallah:))
Herkese merhaba,
ben de temmuz annesi görünümlü haziran annesiyim 28 haziran doğumlu bir oğlum var. Dolayısıyla uzun zamandır hem sizi hem temmuz annelerini takip ediyorum. Maşallah burda muhabbetiniz çok güzel , valla gözüm yok( GDK'nın bahsettiği kem gözlü kişi ben değilim ) ayrıca diyetisyen olduğum için pirinç unu ile ilgili konuşmaya ses vermeden edemedim. Kızlar normal pirinç unundan ziyade hero baby'nin gogly adınd bebeklere özel pirinç unu var onu kullanabilirsiniz. Ya da ( ben kendim de öyle yapıcam) esmer pirinç unu kullanabilirsiniz. Marketlerde bulamazsanız esmer pirinç alıp karabiber çekme zımbırtısında öğütebilirsiniz. Tavsiye olarak paylaşmak istedim bütün minnoşları öperim
kimse vermedi mi ay bi fikri olan yok mu :44:
Ahh ahh diyetisyenin totosu yese de kendi diyete başlasa iyi olacak da nerdeee :26:
Aranıza katılmak hep aklıma geldi de ben 6 aylık hamileyken üye oldum buraya o zaman da sanki herkes birbirini çoktan tanıyor gibiydi utangaçlığım tuttuneyse en azından bebikler ek gıdaya geçtiğinde yetiştim sayılır kabul ederseniz tabii :26:
dilcam fikir vermek isterdim ama en ufak bir fikrim yok:26:
canım bekle 9 ay sonra vereyim inşallah
denozum ya nasıl duyarlısn
sağol canm ya
hadi inşşş
diyetisyen miiii
ama aşk olsun şimdiye kadar insan ses vermez miii
valla tanışmadan küstüm sanaaaa
kızlar elimde 500 gram devam sütü var 1 numara açılmamış. zamanımız geçiyor artık 1 numaranın son demleri gerkirse diye almıştım ama gerekmedi kullanmadım. kullanan varsa özelden bi ses etsin kargolayayım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?