Benimde bi dünürüm vardııııı amaaaa hiç sesi soluğu çıkmıyor bikere gelin kızını sormuyor,hediye göndermiyor,sevgi pıtırcığı olmuyorlar,dünürü bişe yazdığı zaman yorum yapmıyor,ne olcek böyle halimiz bilmemki kız evi naz evi acık nazlasa ya gelin kızını:)))))dünür dünürrrrrr
Kislar ya simdi kendi elcezlerimizle mayalayip koyduk dolaba yogurduda cikarincada Öle buz gibi verilmiyor Yoghurt bu isitilmiyorda Mikro Dalgada Tabagi isittim koydum yogurdu eksiyor tatli Yoghurt ne sekilde sicaga degerse eksiyor o zamanda oglus yemiyor soguk soguk verdim Korka Korka bayila bayila yedi dokunmaz ins siz nasil veriyorsunuz bi aydinlatin beni liften :18:
Kislar ya simdi kendi elcezlerimizle mayalayip koyduk dolaba yogurduda cikarincada Öle buz gibi verilmiyor Yoghurt bu isitilmiyorda Mikro Dalgada Tabagi isittim koydum yogurdu eksiyor tatli Yoghurt ne sekilde sicaga degerse eksiyor o zamanda oglus yemiyor soguk soguk verdim Korka Korka bayila bayila yedi dokunmaz ins siz nasil veriyorsunuz bi aydinlatin beni liften :18:
canım yoğurda pekmez katıyoruz
dr muz önerdi
bal recel şeker yok sadece pekmez kullan sevdirmek için dedi
2 saat önden çıkarıyorum
ısınıyor
ha unuttumsa kaynarsuya oturtuyorum
ekşimiyor
günlük süt canm
ben napıyorum biliyomusun
1 lt yi 4 e bölüyorum
küçük tupper larım var
4 ayrı yoğurdum oluyor
6-7 gün gidiyor
bi açtığımı iki gün veriyorum
diğerlerini hiç açmadığım için bayatlamıyor
dünürü olanlar konuşuyorlaaar, gülüşüyorlarrrr hediyeleşiyorlarrr. Evde dünürü olmayanlar zeynoo bizde neden yok diyor. Bizde neden yok (püskevit yiyen bahçeli kafa)
Astranot olanlardan kızlar. Torba şeklinde olanlarda bizimki hayatta yatmaz.
İçine uzun kollu çıtçıtlı badi giydirdim birde ince pijama üstü incecik ama. Altına da kilotlu çorap giydirdim sadece.
Üstü çok mu kalın oldu acaba. 11 gibi kaldırıcam o zaman bakarım terlemiş mi diye. Tabi 11 den önce dişi aklına gelip de kendisi kalkmazsa.
bide bedo çok kolayca girdi aramıza. öylee olmas olamass.
diğer kızlara yaptığımız gibi hepimizi anlatmalı önce ben. topiğin ileri gelenlerindenim. çok görevim var. topiğin bürokratı gibi bişiyim. zeyno gibi agalar gelip geçer ama bürokratlar daimidir ayy ne çok övdümm kendimiii.
sorma valla çatladım kaç gündür sakarlığım tuttu döküverdim sodayı meyveli olmasaymış bişey olmazmış ama meyveli soda da şeker varya bozmuş klavyeyi yenisi bugün geldi eşim de nöbetçi aradım gel hemen tak şu klavyeyi sende yoksun sıkıntıdan patlıyorum dedim adamı zorla getirttim eve taktı klavyeyi gitti nöbetten kaçtı benim yüzümden