Şimdi şöyle oluyor dünürcüğüm.......:)))))hayatım ben bilgisayardan girmiyorum tlf.giriyorum jestlerine alaasıyla karşılık vermek istiyorum ama tlf.indiremiyorum,ikincisi yine tlf azizliğine uğruyorum kızımın fotolarını kaç kere denedim yok yüklenmiyor anacım(((
yoksa damadım bitaneeeeee:)))))yani küsme dünürüm çok istiyoz ama olmuyor(bilgisayarım bozuk bilerek yaptırmıyorum benim oğlanlar bana düşürmüyor sonra...
Şimdi şöyle oluyor dünürcüğüm.......:)))))hayatım ben bilgisayardan girmiyorum tlf.giriyorum jestlerine alaasıyla karşılık vermek istiyorum ama tlf.indiremiyorum,ikincisi yine tlf azizliğine uğruyorum kızımın fotolarını kaç kere denedim yok yüklenmiyor anacım(((
yoksa damadım bitaneeeeee:)))))yani küsme dünürüm çok istiyoz ama olmuyor(bilgisayarım bozuk bilerek yaptırmıyorum benim oğlanlar bana düşürmüyor sonra...
sorma valla çatladım kaç gündür sakarlığım tuttu döküverdim sodayı meyveli olmasaymış bişey olmazmış ama meyveli soda da şeker varya bozmuş klavyeyi yenisi bugün geldi eşim de nöbetçi aradım gel hemen tak şu klavyeyi sende yoksun sıkıntıdan patlıyorum dedim adamı zorla getirttim eve taktı klavyeyi gitti nöbetten kaçtı benim yüzümden
Ya allah sizi kahretmrsin emi uyutmadiniz beni koptum valla
burcunun bunalimdayim muhabbeti kopartti gdknin burokrat muhabbeti bitirdi :))) ayy sari kafada koyamiyom dur bakim sayi ile yazim cikcakmi acep bunuda yrn pcde gorurum :)
Bu arada ne malzemeligim oldu bee aaa :)))minik tirtilim benim bu gdkya sakin kaptirma beni bu adami yer valla :))
benim dünürde iş yok ya. daha hazır yolladığım linkle bile ekleyemedi beni. aramakla uğraşmasın diye isimde yazmadım direkt link attım ama :26::26: gelir bide şimdi sitem eder.
Bu kadının yıllar önce bir söyleşisini izlemiştim. Kendi çocuğunu 3 yaşındayken bırakıp amerikaya eğitime gitmiş tam bir yıl hiç dönmemiş. Çocugunuzdan ayrı nasıl yaşadınız diye sordular efendim taşlara objelere anlam yüklemiş onlarla konuş beni özleyince demiş. Daha liseye gidiyordum ilerde çocuğum okursa asla muhatap almam demiştim. Hatta birgün bir eczanede beklerken bir kadıncağız çocuğundan bahsediyordu psikiolijik tedavi görüyormuş en iyi diye buna götürmüşler ilaç yüklemesiyle çocuğumuzu mahvetti düzeltmeye çalışıyoruz demişti o bakımdan arkadaşlar her doktorum profum diyeni kaale almamak gerek.
Başkabi yazısındada (aldatma ve tek eşlilik üzerine )empati yeteneği olan kadın kocasının biraz Park'ta kaydıraktakayıp salıncakta sallanmasına izin vermeli diyor
Ve birçok saçmalıklar aman uzak olsun eksik kalsın bu arada gündüz konuşulmuştu vaktim yoktu ancak yazabildim nerden çıktı şimdi bu diyenler