2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Şimdi şöyle oluyor dünürcüğüm.......:)))))hayatım ben bilgisayardan girmiyorum tlf.giriyorum jestlerine alaasıyla karşılık vermek istiyorum ama tlf.indiremiyorum,ikincisi yine tlf azizliğine uğruyorum kızımın fotolarını kaç kere denedim yok yüklenmiyor anacım(((
yoksa damadım bitaneeeeee:)))))yani küsme dünürüm çok istiyoz ama olmuyor(bilgisayarım bozuk bilerek yaptırmıyorum benim oğlanlar bana düşürmüyor sonra...

ee dünürcüm ben küsmüyorumda sen sitem ediyosun olmuyor. face var mı face :) ordan göreyim bari. çok kanım ısındı badeye

Son düzenleyen: Moderatör:

Aman iyi bisi olmass önemli bisi icin kacmis sonuctaaa
bak o olmasa yine gelemicektinnn

Ya allah sizi kahretmrsin emi uyutmadiniz beni koptum valla
burcunun bunalimdayim muhabbeti kopartti gdknin burokrat muhabbeti bitirdi :))) ayy sari kafada koyamiyom dur bakim sayi ile yazim cikcakmi acep bunuda yrn pcde gorurum :)
Bu arada ne malzemeligim oldu bee aaa :)))minik tirtilim benim bu gdkya sakin kaptirma beni bu adami yer valla :))

Kis yardimci burokratim muhtarim herneyimsenn benide ekletiver

benim dünürde iş yok ya. daha hazır yolladığım linkle bile ekleyemedi beni. aramakla uğraşmasın diye isimde yazmadım direkt link attım ama :26::26: gelir bide şimdi sitem eder.

Ya hep benim facem yok diye oluyo hee bunlar.zamaninda koca izin vermedi acamadik .uleen yrn bende face acicam .gec olacak biraz ama :))

nce roman sonra davalk oldu - Hrriyet

Bu kadının yıllar önce bir söyleşisini izlemiştim. Kendi çocuğunu 3 yaşındayken bırakıp amerikaya eğitime gitmiş tam bir yıl hiç dönmemiş. Çocugunuzdan ayrı nasıl yaşadınız diye sordular efendim taşlara objelere anlam yüklemiş onlarla konuş beni özleyince demiş. Daha liseye gidiyordum ilerde çocuğum okursa asla muhatap almam demiştim. Hatta birgün bir eczanede beklerken bir kadıncağız çocuğundan bahsediyordu psikiolijik tedavi görüyormuş en iyi diye buna götürmüşler ilaç yüklemesiyle çocuğumuzu mahvetti düzeltmeye çalışıyoruz demişti o bakımdan arkadaşlar her doktorum profum diyeni kaale almamak gerek.

Başkabi yazısındada (aldatma ve tek eşlilik üzerine )empati yeteneği olan kadın kocasının biraz Park'ta kaydıraktakayıp salıncakta sallanmasına izin vermeli diyor

Ve birçok saçmalıklar aman uzak olsun eksik kalsın bu arada gündüz konuşulmuştu vaktim yoktu ancak yazabildim nerden çıktı şimdi bu diyenler

Son düzenleme:
Gdk sen yat kizim artik herneyimseni herseyim diye okuyon bilmem neydi hatirlamiyom biseyi iste cikolata diye okuyosun.hadi bacim gelmisler sana yat artik :) neyse ben yatiyom ruyanizda beni gorun emi :))

Dünürcüğüm linke tıkladım ama açılmadı yahu napayım söz benim bu tlf bi üst modeli çıksın alıcam valla haaa:)))
ooooyyy benimde damadım çok datluuu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…