2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
gazete okuyorum nette. sedef avcının resmi var kocasıyla. altında hiç kilo almamış yazıyor. ben ne okudum. HİÇ ÇİKOLATA ALMAMIŞ. nedir halim. neyiin hikmetidir bu :)

Çikolata almayınca kilo almamış bence yanlışlıkla doğru anlamışsın canım
Çok ince be o ele gelmeyen hatun cinsinden daha doğum yapalı ne kadar olmuş gesiyor dal gibi benim görünce aklıma ddirek sütü var mı acaba çocuğu kaç kilo doğdu ki ee şimdi bu çocuğa evde kim bakıyor mama mı veriypr gibi şeylef geldi

Lina çok tatlı olmuş ya maşallah Zeyyyno agam oğlumun bacısıdır bu arada gelin kızın yanlış anlama olmasın

Geridonusum

Uzulmee anneeemmm herseyim ol madem ole okudunn

Bide bu kislar sana gdk dedikce aklima kötü kötü seyler geliyor ne demek istiyolarr kis sanaaa

çok teşekkür ederiz hayat teyzesi

Geridonusum

Uzulmee anneeemmm herseyim ol madem ole okudunn

Bide bu kislar sana gdk dedikce aklima kötü kötü seyler geliyor ne demek istiyolarr kis sanaaa

ne gelio aklına kızz. ben çok safımdır hiç anlamam böyle şeyleri:44:

Dünürcüğüm linke tıkladım ama açılmadı yahu napayım söz benim bu tlf bi üst modeli çıksın alıcam valla haaa:)))
ooooyyy benimde damadım çok datluuu...

teşekkür edriz kayınvalidesi biz gelinimizi gene çok göremedik ama çokk tatlı belli. ama biz boool booll görmek istiyoruz o ayrı. 2 tanecik fotosu var

bende ilk emziriyormu diye düşündüm. bide göbeği hemen gitmiş. başka bişi mi yapıyorlar diye düşündüm ama ne yapcak ki

Ben yatim artık yarin ise gitcem sabah 6 da kalkcam ufffff

hadi öptüm hepinizi iyi geceler

Biz yenimahalledeyiz biz de disardayiz biraz yani
Matematik ogrt ama calismiyorum mezunoldum gittim simdi donduk turkiyeye iste
Oluurr insallah goruselim ya cok isterim

Himmm cok guzel kereviz falan verebiliyoruz yani bu konuda cok cahilim, cunku bazi seyleri veremiyorsun bazilarini belli bi aydan sonra verin diyorlar o yuzden unutuyorum kafam karisiyo benim bildigim kabak,havuc,pirinc o kadar cocugada hergun aynisi yedirilmez tabi.Tisekkurler

melinnazz lina cok tatli olmus masallahh masallah kokoslugu kimseye birakmamis yine :)))ayrica klavyenin hallolup gelemenede cok sevindim canim

Kizlar merhaba
uzun zamandir takip ediyorum sizi bende haziran annesiyim yarin kizim bes ayini doldurcak fakat hala donmuyo ona nasil yardimci olabilirim sizin onerileriniz varmi..cok uzuluyorum donmuyo diye gec mi kaldi donmekte? Kuzenim yere koy dedi usutur diye yere koymak istemedim..sizce ne yapabilirim

Bugun bekar gunlerime geri dondum.İzmir den universiteden arkadasim gelmisti kizlarla toplastik kv de bizdeydi sagolsun kizceye bakti bende arkadaslarimla bulustum.Cihangire gittim kendimi cok tuhaf hissettim boyle gormemis gibiydim tuhaf tipler gordukce garipsiyordum resmen koyden indim sehire arada paladiuma gidiyorum ama disari cikmiya cikmiya unutmusum.Bu saatde geldim resmen surttum ayyy kizimi nasil ozlemisim bizimkinede babasi mamasini yedirmis uyanik yatagin ustunde bana gulucukler saciyo yumuldum resmen simdide uyutamadim yanimda ben bunu yazarken o da anliyomus gibi bakiyo :)

melinnazz lina cok tatli olmus masallahh masallah kokoslugu kimseye birakmamis yine :)))ayrica klavyenin hallolup gelemenede cok sevindim canim

canım koskoca topiğin kokoşuyuz ünvanımızı haketmemiz lazım dimi ama teşekkür ederiz teyzesi bu arada topiğimizin bebişlerinin hepsi birbirinden tatlılar maşallah

İyi gecelerr hanımlar, griple boğuşuyorum hala bugün işyerinde de duramadım erken kaçtım.. Benim dünürcüm gelin kızımı özledim bende, yeni fotosu vardır koysanda oğlumun gözü gönlü şenlense)) bende ekliycem fotoğraf ama cepten giriyorum foto ekle çıkmıyor. Ya onceden ceptende girsem normal pc den acmisim gibi web sayfasi olarak gorunuyordu kk, hem sari kafalar cikiyodu hemde foto eklenebiliyodu. Simdi kk yazinca boyle aciliyor sinir oluyorum. Bilen varmi nasil duzelir?

Kızlar dün oğluma uyku tulumu aldım. Yıkadım bu gece için kullanıma hazır.
Şimdi bunun içine ne giydireyim ben bu çocuğu da kurdeşen dökmesin.

Bende alicam ama ince birseyalmayi dusunuyorum cunku bizim ev guney cephede zaten isiniyor birde dogalgazi acinca iyice sicak oluyo kalin birseyde dedigin gibi kurdesan doker mazallah.Bu arada ben o Yigit Ali yi yerimmm takip ediyorum hayraniyim

Belki nazar deger diye cirkin diye seviyodur ben de bebekleri kizim dahil cirkin diye severim

Yere bi battaniye serebilirsin ben artik oyle yaptim kizim donuyor benim hem o rahat rahat donuyo ben de surekli dustu mu duscek mi diye dusunmuyorum. Yere yatirdiginda hafifce ittirip sen dondurebilirsin yavas yavas oyle ogrenir. Bir de bir gunde donuveriyolar yani

canim ya cok gecmis olsun bende diyorum benim dünür nerelere kayboldu yine megersem hastaymisinn (( canim benim insallah en kisa zamanda atlaltirisniz :)) fotosu suan pc de yenisi yok canim ekleirim canim tabiki :)) bizde özledik ömerimizi görmek istiyoruz
canim senin face yokmu herkes birbirini ekliyor faceden:44:ben oraya cokk resim ekliyorum dilayin ama sadece

ha bu kk ile ilgi soruna gelince sayfanin en altina inince orda bir yazi vardi ama ne yazdigini hatirlamiyorumki simdi sayfani n görunumu duzenle degistir gibi birseylerdi sanki ona tiklayinca normal burdaki gibi bir görunume sahip olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…