- 2 Eylül 2012
- 349
- 0
- 66
gazete okuyorum nette. sedef avcının resmi var kocasıyla. altında hiç kilo almamış yazıyor. ben ne okudum. HİÇ ÇİKOLATA ALMAMIŞ.nedir halim. neyiin hikmetidir bu :)
Benim dunurum nerdeeee yaaaaa boslama biziiiiiiii
Lina çok tatlı olmuş ya maşallahZeyyyno agam oğlumun bacısıdır bu arada gelin kızın yanlış anlama olmasın
Çikolata almayınca kilo almamış bence yanlışlıkla doğru anlamışsın canım
Çok ince be o ele gelmeyen hatun cinsinden daha doğum yapalı ne kadar olmuş gesiyor dal gibi benim görünce aklıma ddirek sütü var mı acaba çocuğu kaç kilo doğdu ki ee şimdi bu çocuğa evde kim bakıyor mama mı veriypr gibi şeylef geldi
Lina çok tatlı olmuş ya maşallahZeyyyno agam oğlumun bacısıdır bu arada gelin kızın yanlış anlama olmasın
Geridonusum
Uzulmee anneeemmm herseyim ol madem ole okudunn
Bide bu kislar sana gdk dedikce aklima kötü kötü seyler geliyor ne demek istiyolarr kis sanaaa
Dünürcüğüm linke tıkladım ama açılmadı yahu napayım söz benim bu tlf bi üst modeli çıksın alıcam valla haaa:)))
ooooyyy benimde damadım çok datluuu...
Çikolata almayınca kilo almamış bence yanlışlıkla doğru anlamışsın canım
Çok ince be o ele gelmeyen hatun cinsinden daha doğum yapalı ne kadar olmuş gesiyor dal gibi benim görünce aklıma ddirek sütü var mı acaba çocuğu kaç kilo doğdu ki ee şimdi bu çocuğa evde kim bakıyor mama mı veriypr gibi şeylef geldi
canım ben pursaklardaym malesef
tayinimz burda
ing öğretmenym
sen nerdesn
ne öğretmenisin
görüşelm kız
biz kralkaya ile görüşüyrouz
canım yoğurda pekmez katıyoruz
dr muz önerdi
bal recel şeker yok sadece pekmez kullan sevdirmek için dedi
2 saat önden çıkarıyorum
ısınıyor
ha unuttumsa kaynarsuya oturtuyorum
ekşimiyor
günlük süt canm
ben napıyorum biliyomusun
1 lt yi 4 e bölüyorum
küçük tupper larım var
4 ayrı yoğurdum oluyor
6-7 gün gidiyor
bi açtığımı iki gün veriyorum
diğerlerini hiç açmadığım için bayatlamıyor
kızlar az önce oğluma çorba yaptım içinde
yarım havuç
erik büyüklüğünde patataes
misket büyüklüğünde kereviz
2 yaprak ıspanak
1 çay kaşığı irmik ve pirinç
çokmu abartmışım birde minik bir parça dün haşladığım tavuktan koydum
yarım su bardağı yedirdim
melinnazz lina cok tatli olmus masallahh masallah kokoslugu kimseye birakmamis yine :)))ayrica klavyenin hallolup gelemenede cok sevindim canim
Kızlar dün oğluma uyku tulumu aldım. Yıkadım bu gece için kullanıma hazır.
Şimdi bunun içine ne giydireyim ben bu çocuğu da kurdeşen dökmesin.
bazen insanlara aklım ermiyor küçücük bebeği bile güzel-çirkin diye sınıflandırıyorlar.çok samimi bir arkadaşım geçen gün doğum yaptı,o güne kadar hangi bebeği gördüyse çok çirkin diyordu benimkine bile dedi,hast. gittim bana diyor ki bebeklere hep çirkin diyordum benimki çok güzel bana mı öyle geliyor,bende yine de onun bana yaptığını yapmadım,çünkü insan o günlerde bebeği için güzel şeyler duymak istiyor.
Kizlar merhaba
uzun zamandir takip ediyorum sizi bende haziran annesiyim yarin kizim bes ayini doldurcak fakat hala donmuyo ona nasil yardimci olabilirim sizin onerileriniz varmi..cok uzuluyorum donmuyo diye gec mi kaldi donmekte? Kuzenim yere koy dedi usutur diye yere koymak istemedim..sizce ne yapabilirim
İyi gecelerr hanımlar, griple boğuşuyorum hala bugün işyerinde de duramadım erken kaçtım.. Benim dünürcüm gelin kızımı özledim bende, yeni fotosu vardır koysanda oğlumun gözü gönlü şenlense)) bende ekliycem fotoğraf ama cepten giriyorum foto ekle çıkmıyor. Ya onceden ceptende girsem normal pc den acmisim gibi web sayfasi olarak gorunuyordu kk, hem sari kafalar cikiyodu hemde foto eklenebiliyodu. Simdi kk yazinca boyle aciliyor sinir oluyorum. Bilen varmi nasil duzelir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?