İyi gecelerr hanımlar, griple boğuşuyorum hala bugün işyerinde de duramadım erken kaçtım.. Benim dünürcüm gelin kızımı özledim bende, yeni fotosu vardır koysanda oğlumun gözü gönlü şenlense)) bende ekliycem fotoğraf ama cepten giriyorum foto ekle çıkmıyor. Ya onceden ceptende girsem normal pc den acmisim gibi web sayfasi olarak gorunuyordu kk, hem sari kafalar cikiyodu hemde foto eklenebiliyodu. Simdi kk yazinca boyle aciliyor sinir oluyorum. Bilen varmi nasil duzelir?
dünürüm istedi diye hemen resimleri tlfndan face attim ordan alip ekleidm burayada
Eki Görüntüle 858066 Eki Görüntüle 858067 Eki Görüntüle 858068 Eki Görüntüle 858069 Eki Görüntüle 858070
dünürüm istedi diye hemen resimleri tlfndan face attim ordan alip ekleidm burayada
Eki Görüntüle 858066 Eki Görüntüle 858067 Eki Görüntüle 858068 Eki Görüntüle 858069 Eki Görüntüle 858070
Dilay hanima koca bi masallah nazar degnesin anan
Iyi geceler kizlae
Oyy canim benim. Yerim senin pamuk ellerini yanaklarini. Tesekkur ederim canim usenmeyip ekledigin icin fotolari. Ben telefondan beceremedim yarin ofiste ilk isim bende yukluycemcok opuyorum seni muhabbetini ozledim vallahi, iyi gecelerrr herkeslere
Sarı papatya olmuş bu prenses maşallahmama sandalyesi de çok güzelmiş güle güle kullanın canım
İyi gecelerr hanımlar, griple boğuşuyorum hala bugün işyerinde de duramadım erken kaçtım.. Benim dünürcüm gelin kızımı özledim bende, yeni fotosu vardır koysanda oğlumun gözü gönlü şenlense)) bende ekliycem fotoğraf ama cepten giriyorum foto ekle çıkmıyor. Ya onceden ceptende girsem normal pc den acmisim gibi web sayfasi olarak gorunuyordu kk, hem sari kafalar cikiyodu hemde foto eklenebiliyodu. Simdi kk yazinca boyle aciliyor sinir oluyorum. Bilen varmi nasil duzelir?
Gunaydiinnnn butun topik sekerlerine :))
günaydın canımmm
bak dün senii nasıı korudum amaaaakaptırmam kimselereee benimsinn
sermayemi:102::102::111::111:
aa acok sevindim birazu derken yani simdi hergun gelebilcekmsiin buaralara hadi insallah canimgercekten cok özlemisim senle sohbet etmeyi bguunde malesef geri cikmak zorunda kaldim hayatim annem vardi hic sevmiyor öyle pc yle tlf la fln ugrastigimda sinri oluyor :)) heheh yani bende cok az yaa 4. de düsünüyorum az geliyor bu kadar cocuk bana
oyyy kuzum beim cok az uyumus yaa bizimkinin masallahi var cidden 1 saat likte olsa yinede iyi uyuyor uyanincada uykusunui almis oluyor kendisini belli ediyor yani :)) etrafiona gulucukler saciyor ama bugun pek bir huzursuzdu ve surekli uyumak istiyordu :44: aksam 5 de yatip 6 da kalkti 7 gibi ysine huzursuzlandi uyumak icin gece uykusuna yatmasini saglamak icinde bende 8 e kadar zor oyaladiminsallah gecenin bir yarisi uyanip uykumu aldim anne ben demezz bana oy oyy masallahh seninde boyun cok iyimis ya birde uzun sayilmaz diyor kiz turk kadini standartlarina göre cok cok iyi senin boyun yaninda adile nasit gibi kaldim simdi olmadi
canim sen regl oldunmu hic eger regl dönemine giriyorsan sütte cok cok azalma oluyor maleseff ben kesildi diye endiselenmistim baya baya sönmps balon gibi duruyordu gögüslerim ama cok sukurki öyle olmadi :))
iyi geceler canim hosgeldinnnizzzzzzzz masallah bur prensese cokk tatlii yaa yerim ben bu kizii
bende senii öpeyimama bir daki ne unutma bana yazcaklarini
anam bu nasil ruya böyle kiz sen ne yiyip iciyon yatmadna öncesenin bir taraflarin cok fena acikta kalmis
oyyyyyyyyyyyy ervosummmm masallah kuzumaa hadi gözün aydin canimm sizinde ilk disiniz cikti sonunda tebrik ederim hayatimm insallah digerleride cok kolay cikar
GÜNAYDIIIIIIINNNNNNNNNNNNN FISTIKLARRRRRRRRRRR
Zeynoooooo hatırlatayım dedim aseyle bana sağlı sollu dalacaktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?