2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Mobil uygulamasıyla giriş yap die bi seçenek geliyor ordan girince öle oluyor sen tekrardan giriş yap normal gir ozaman herşey normale dönüyor bilmem anlaşılır oldumu:44:

Dilay hanima koca bi masallah nazar degnesin anan

Iyi geceler kizlae

Oyy canim benim. Yerim senin pamuk ellerini yanaklarini. Tesekkur ederim canim usenmeyip ekledigin icin fotolari. Ben telefondan beceremedim yarin ofiste ilk isim bende yukluycem cok opuyorum seni muhabbetini ozledim vallahi, iyi gecelerrr herkeslere

Dunur nerdesin bak dun herkes bi costu dunurumde dunurum diye.sen cok bosluyosun bak bu aralar sonunda kaciricaz ovguyu olan o olacak :)) ayda 1 foto koyuyosun hasret kaliyo bak oglum :))))

Dilay hanima koca bi masallah nazar degnesin anan

Iyi geceler kizlae

cok tsk ederiz teyzesi cok saoll :))) cumlemizin evladina degmez insallah :))
Oyy canim benim. Yerim senin pamuk ellerini yanaklarini. Tesekkur ederim canim usenmeyip ekledigin icin fotolari. Ben telefondan beceremedim yarin ofiste ilk isim bende yukluycem cok opuyorum seni muhabbetini ozledim vallahi, iyi gecelerrr herkeslere

canim benim sen istersinde ben hic erinirmiyim :)) tamam canim en kisa zamanda bizde damadimizi görmeyi istiyoruzz :)) öpüyorum kocaman
Sarı papatya olmuş bu prenses maşallah mama sandalyesi de çok güzelmiş güle güle kullanın canım

cok tsekkür ederizz melinnaz teyzesii sari papatya sevdim bunu :)) ablamizdan kalan kiyafetlerimiz bunlar :)) tsk ederiz mama sandalyemiz icinde onuda ekliyecem demistim resmini unutmustum buda firsat oldu :))

ACEMIPERI canim cok cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda iyilesir bebisin (((( rabbim acil sifalar versin insallahh

geçmiş olsun cnm.bol bol sıcak şeyler iç.
taliaa : kız ben onun minnak ayaklarını yerim

ya aklıma ne geldi ben üniversitedeyken ev arkadaşımla bir ara tavlaya sarmıştık hemde nasıl bütün gün tavla oynuyoruz
kafayı yemek üzereyiz bağımlılık yapmış gece rüyamda sürekli tavla oynuyorum.ev arkadaşımda öyle bi sabah dedik bu tavlayı yok etmemiz lazım yoksa kafayı yicez gündüz tavla gece rüyada tavla ve tavlayı kaldırdık yaklaşık 1 ay elimizi sürmedik.
sanırım kkda aynı şeyleri yapıyo bana gece rüyamda sizleri görüyorum fln allahtan şuan albümden dolayı yüzlerini tanıyorum önceden oda yoktu. rüyamda görüyorum vucut var kafada surat yok tövbe tövbe
ama varya canım bir tavla oynamak istiyo yaklaşık 1 yıl oldu oynamadım ya eşimde sevmiyo tavla oynamıyı sanırım hep yeniliyo ondan sevmiyorum ayağına yatıyo

aynen benim annemde burda oyzden fazla bilgisayarla uğraşamıyorum bide evi bi düzene sokiyim diyee karıştı da kartıştııı ev şu anda dandiniiii

GÜNAYDIIIIIIINNNNNNNNNNNNN FISTIKLARRRRRRRRRRR

Zeynoooooo hatırlatayım dedim aseyle bana sağlı sollu dalacaktın

heee işteee hatırlattıgın iyi olduuu
sana o kadar dedim biz ikimiz diyee bir topik açalım diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…