2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
sağol tatlım benim hele bu gdkya sakın verme beni safım diyo ama bu safım diyen de korkacaksın (gdk hakkında dedikodu yapan sarı kafa)

yooogggg vallahiii vermemmm

hkn

kuzum hoşgeldin özledim yaaa gecen aramışşsın tel sessizdeydi canımm yaaa kusura bakmaa

sonrada yazdılarını gördüm ondan dönmedimmm

Günaydın millet. Bir zamanlar coco star diye bir çikomsu vardı ne oldu o var mı hala. Ysmc ne güzel gezip tozmuşsun ooh valla imrendim. Talia kıız ne tatlı o zilli ya yerim. Mama sandalyeniz hayırlı olsun. Ben de alıcam ama önümüzdeki ay. Şu krediler bitmedi ki rahata erelim. Aslında ucuz bir şey alsam şimdi de aslında da benim gönlümde polly var. Ha bir de sportif anneler bana akıl verin lütfen. Evimiz civarında bir spor salonu var oraya gidicem önümüzdeki ay. Normal spora mı gitsem kondisyon aletleriyle yoksa platese mi. Hangisiyle daha çabuk kilo veririm ki.

he valla yaaa bak başına neler açtımmmm

gecen diyorum ki eşime çok işim var onu yapcam bunu yapcamm kk de albüme resim eklicemmm ooo diye
nereye resim eklicen diyor.. kk de topikteki albümeee,,
heee hakketen çok işin varmış yazık sana diyorrr burasıdaaa günlük listelerimin arasındaaa

Günaydınlaaaaarrr......
çok uykum var,kızım uyutmuyor geceleri daha da huzursuz,yeter artık ya çıksa da şu diş oda rahatlasa bende eski düzenimizi özledim,uyumak ahhhh uyumak(((((((
herkeşleri öpüyorum...

Bende alicam ama ince birseyalmayi dusunuyorum cunku bizim ev guney cephede zaten isiniyor birde dogalgazi acinca iyice sicak oluyo kalin birseyde dedigin gibi kurdesan doker mazallah.Bu arada ben o Yigit Ali yi yerimmm takip ediyorum hayraniyim

Bende Asyanın tombul yanaklarının hastasıyım.

Canım bende mothercare den aldım, çok cici şeyler vardı. Çok kalında değil.
Sabah çok az terlemişti. Demek ki uzun kollu çıtçıtlı badi yeterliymiş içine.

zeynoo bu akşam kilotlu çorap giydirmicem haklısın. İnce bir pijama altı giydiricem.

benimde özel hayatımla burası birbirine karıştııı
burası özel hayatım, özel hayatım burası olduuuu bende rüyamdaaa çogu zaman sizinle ugrasıyorumm

günaydın canım sana daaa...
canım 20 dakika tempolu yürüyüşün ardından pilatesle istediğin görünüme kavuşursun...ben öyle yapıcam şimdi..
dikişler de artık daha iyidir o yüzden haftada 2 gün pilates yapıcam...aslında 4-5 gün yapmak isterim ama saatleri uymuyor bana...bugün tekrardan yazılıyorum salona ben de...
yani diyeceğim herkes pilates dedi bana...ama yürüyüş de yağları yakma açısından gerekli

günaydınn millettt nasılsınız bakalımm beni dün evde temizlik yaparkenn yemeğe bakim diye koşarkenn ayağım halıya takıldıı ve benn koridorun ortasındannn mutfağaa bir uçuş yaşadımm sol kaburgamın üstüne düştümm direk acile gittik tabiii iki kaburgam çatlamışş şimdi perişan perişan dolanıyorummm bende haberler böylee

ee deseydin koskoca topiğin ağasıyım...tüm işler bana bakıyor

zeynoo bu akşam kilotlu çorap giydirmicem haklısın. İnce bir pijama altı giydiricem.

canım ben tulum giydirmedigim halde bir kere külotlu çorapla yatırdımmm çok huzursuz olduu uyandııı hemen

onun için söyledim..

WAİT

canım nasıl oldun iyimisinn

daha iyiyim canım dün erken çıktım işten evde annem yoğunbakıma aldı çorbalar, limonlu aspirin, adaçayı ıhlamur birde sıcak duş alıp yattım ömeri gecede yanına aldı annem emzirmeye getirdi sadece, sabah baya iyi hissediyorum çıktım geldim işe

sen nasılsın, nasıl gidiyor 2 evli olarak hayat?
biz biraz peslemeye başladık biliyormusun. anneme yakın bir ev tutmayı düşünüyoruz akşamları evine gidip sabah gelebilsin diye:26: üzülüyorum babam hep evde yalnız, gerçi birkere şikayet duymadım ikisinden de ama işte ne biliyim. evimide çok seviyorum ya

Günaydınlaaaaarrr......
çok uykum var,kızım uyutmuyor geceleri daha da huzursuz,yeter artık ya çıksa da şu diş oda rahatlasa bende eski düzenimizi özledim,uyumak ahhhh uyumak(((((((
herkeşleri öpüyorum...

sana da günaydın bebişimmmmm

ayyy canım benimmm...kıyamammmm
çooook geçmiş olsun canım...
oyyy üzüldüm yaaa bi de iki çocukla...annen falan gelecek mi yanına?????

Ay çok güldüm buna

bende pek hoşlanmıyorum bir kitabını aldım orda cocukuyuyorsa baska bir odada misafir sigara içeceği zaman balkona çıkmasına gerek yok diye yazmıştı bana ters geldi.

ee deseydin koskoca topiğin ağasıyım...tüm işler bana bakıyor

kıs sen deyince aklıma geldiiii sizin dogum günümde yolladıgınız kartları görmüş mutfakta okumuşşş
way way wayyy diyor hemen oradada bir misyon yüklenmiş hanfendiiii diyee dalga geçti bennleee

topik sahibesi ne yaaa anlamı nee diye saatlerce ugrastı benleee
pazar günüde arkadasıma anlatıyor orada bişey olmuşşş ne olmuştun kıs sen orda diyorrr
ufff sana ne yaaa ne anlatıyorsun diyorumm, hehh grup sahibesi olmuş diyeee gülüyorrr

sevindim tatlım iyi olmana...ohhh ömercik de iyiyse başka ne istersin

Herkese kocaman günaydınnnnnn
Bugün çok güzel bir gün:13:

sana da günaydın mervoşşşşşcummmmm

Geçmiş olsun canım hasta misin
Kim iki evli buarada Bismillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…