heee işteee hatırlattıgın iyi olduuu
sana o kadar dedim biz ikimiz diyee bir topik açalım diyeee
sağol tatlım benim hele bu gdkya sakın verme beni safım diyo ama bu safım diyen de korkacaksın(gdk hakkında dedikodu yapan sarı kafa)
he valla yaaa bak başına neler açtımmmm
Bende alicam ama ince birseyalmayi dusunuyorum cunku bizim ev guney cephede zaten isiniyor birde dogalgazi acinca iyice sicak oluyo kalin birseyde dedigin gibi kurdesan doker mazallah.Bu arada ben o Yigit Ali yi yerimmm takip ediyorum hayraniyim
ya aklıma ne geldi ben üniversitedeyken ev arkadaşımla bir ara tavlaya sarmıştık hemde nasıl bütün gün tavla oynuyoruz
kafayı yemek üzereyizbağımlılık yapmış gece rüyamda sürekli tavla oynuyorum.ev arkadaşımda öyle bi sabah dedik bu tavlayı yok etmemiz lazım yoksa kafayı yicez gündüz tavla gece rüyada tavla ve tavlayı kaldırdık yaklaşık 1 ay elimizi sürmedik.
sanırım kkda aynı şeyleri yapıyo bana gece rüyamda sizleri görüyorum fln allahtan şuan albümden dolayı yüzlerini tanıyorum önceden oda yoktu. rüyamda görüyorum vucut var kafada surat yok tövbe tövbe
ama varya canım bir tavla oynamak istiyo yaklaşık 1 yıl oldu oynamadım ya eşimde sevmiyo tavla oynamıyı sanırım hep yeniliyo ondan sevmiyorum ayağına yatıyo
Günaydın millet. Bir zamanlar coco star diye bir çikomsu vardı ne oldu o var mı hala. Ysmc ne güzel gezip tozmuşsun ooh valla imrendim. Talia kıız ne tatlı o zilli ya yerim. Mama sandalyeniz hayırlı olsun. Ben de alıcam ama önümüzdeki ay. Şu krediler bitmedi ki rahata erelim. Aslında ucuz bir şey alsam şimdi de aslında da benim gönlümde polly var. Ha bir de sportif anneler bana akıl verin lütfen. Evimiz civarında bir spor salonu var oraya gidicem önümüzdeki ay. Normal spora mı gitsem kondisyon aletleriyle yoksa platese mi. Hangisiyle daha çabuk kilo veririm ki.
gecen diyorum ki eşime çok işim var onu yapcam bunu yapcamm kk de albüme resim eklicemmm ooo diye
nereye resim eklicen diyor.. kk de topikteki albümeee,,
heee hakketen çok işin varmış yazık sana diyorrrburasıdaaa günlük listelerimin arasındaaa
zeynoo bu akşam kilotlu çorap giydirmicem haklısın. İnce bir pijama altı giydiricem.
WAİT
canım nasıl oldun iyimisinn
Günaydınlaaaaarrr......
çok uykum var,kızım uyutmuyor geceleri daha da huzursuz,yeter artık ya çıksa da şu diş oda rahatlasa bende eski düzenimizi özledim,uyumak ahhhh uyumak(((((((
herkeşleri öpüyorum...
günaydınn millettt nasılsınız bakalımm beni dün evde temizlik yaparkenn yemeğe bakim diye koşarkenn ayağım halıya takıldıı ve benn koridorun ortasındannn mutfağaa bir uçuş yaşadımm sol kaburgamın üstüne düştümm direk acile gittik tabiii iki kaburgam çatlamışş şimdi perişan perişan dolanıyorummm bende haberler böylee
gecen diyorum ki eşime çok işim var onu yapcam bunu yapcamm kk de albüme resim eklicemmm ooo diye
nereye resim eklicen diyor.. kk de topikteki albümeee,,
heee hakketen çok işin varmış yazık sana diyorrrburasıdaaa günlük listelerimin arasındaaa
nce roman sonra davalk oldu - Hrriyet
Bu kadının yıllar önce bir söyleşisini izlemiştim. Kendi çocuğunu 3 yaşındayken bırakıp amerikaya eğitime gitmiş tam bir yıl hiç dönmemiş. Çocugunuzdan ayrı nasıl yaşadınız diye sordular efendim taşlara objelere anlam yüklemiş onlarla konuş beni özleyince demiş. Daha liseye gidiyordum ilerde çocuğum okursa asla muhatap almam demiştim. Hatta birgün bir eczanede beklerken bir kadıncağız çocuğundan bahsediyordu psikiolijik tedavi görüyormuş en iyi diye buna götürmüşler ilaç yüklemesiyle çocuğumuzu mahvetti düzeltmeye çalışıyoruz demişti o bakımdan arkadaşlar her doktorum profum diyeni kaale almamak gerek.
Başkabi yazısındada (aldatma ve tek eşlilik üzerine )empati yeteneği olan kadın kocasının biraz Park'ta kaydıraktakayıp salıncakta sallanmasına izin vermeli diyor
Ve birçok saçmalıklaraman uzak olsun eksik kalsın bu arada gündüz konuşulmuştu vaktim yoktu ancak yazabildim nerden çıktı şimdi bu diyenler
ee deseydin koskoca topiğin ağasıyım...tüm işler bana bakıyor
daha iyiyim canım dün erken çıktım işten evde annem yoğunbakıma aldıçorbalar, limonlu aspirin, adaçayı ıhlamur birde sıcak duş alıp yattım ömeri gecede yanına aldı annem emzirmeye getirdi sadece, sabah baya iyi hissediyorum çıktım geldim işe
sen nasılsın, nasıl gidiyor 2 evli olarak hayat?
biz biraz peslemeye başladık biliyormusun. anneme yakın bir ev tutmayı düşünüyoruz akşamları evine gidip sabah gelebilsin diye:26: üzülüyorum babam hep evde yalnız, gerçi birkere şikayet duymadım ikisinden de ama işte ne biliyim. evimide çok seviyorum ya
Herkese kocaman günaydınnnnnn
Bugün çok güzel bir gün:13:
Geçmiş olsun canım hasta misindaha iyiyim canım dün erken çıktım işten evde annem yoğunbakıma aldıçorbalar, limonlu aspirin, adaçayı ıhlamur birde sıcak duş alıp yattım ömeri gecede yanına aldı annem emzirmeye getirdi sadece, sabah baya iyi hissediyorum çıktım geldim işe
sen nasılsın, nasıl gidiyor 2 evli olarak hayat?
biz biraz peslemeye başladık biliyormusun. anneme yakın bir ev tutmayı düşünüyoruz akşamları evine gidip sabah gelebilsin diye:26: üzülüyorum babam hep evde yalnız, gerçi birkere şikayet duymadım ikisinden de ama işte ne biliyim. evimide çok seviyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?