günaydınn millettt nasılsınız bakalımm beni dün evde temizlik yaparkenn yemeğe bakim diye koşarkenn ayağım halıya takıldıı ve benn koridorun ortasındannn mutfağaa bir uçuş yaşadımm sol kaburgamın üstüne düştümm direk acile gittik tabiii iki kaburgam çatlamışş şimdi perişan perişan dolanıyorummm bende haberler böylee
Geçmiş olsun canım hasta misin
Kim iki evli buarada Bismillah
günaydınn millettt nasılsınız bakalımm beni dün evde temizlik yaparkenn yemeğe bakim diye koşarkenn ayağım halıya takıldıı ve benn koridorun ortasındannn mutfağaa bir uçuş yaşadımm sol kaburgamın üstüne düştümm direk acile gittik tabiii iki kaburgam çatlamışş şimdi perişan perişan dolanıyorummm bende haberler böylee
Belki nazar deger diye cirkin diye seviyodur ben de bebekleri kizim dahil cirkin diye severim
cocostar duruyo cnm ama sen bi çikolata canavarı olarak nasıl atlarsın böyle şeyleri :) geçen hafta e bebekte 160 liraya babyplus mıydı ne onun mama sandalyesi vardı özellikleri polly hemen hemen aynıydı teşhirde yoktu olsaydı eğer dandik bişi değilseydi eğer alacaktım.Günaydın millet. Bir zamanlar coco star diye bir çikomsu vardı ne oldu o var mı hala. Ysmc ne güzel gezip tozmuşsun ooh valla imrendim. Talia kıız ne tatlı o zilli ya yerim. Mama sandalyeniz hayırlı olsun. Ben de alıcam ama önümüzdeki ay. Şu krediler bitmedi ki rahata erelim. Aslında ucuz bir şey alsam şimdi de aslında da benim gönlümde polly var. Ha bir de sportif anneler bana akıl verin lütfen. Evimiz civarında bir spor salonu var oraya gidicem önümüzdeki ay. Normal spora mı gitsem kondisyon etleriyle yoksa platese mi. Hangisiyle daha çabuk kilo veririm ki.
ayy kıyamam cnm ya çok geçmiş olsun off çok zordur eğilip kalkamazsın şimdi sen nasıl yapıcan 2 çocuklagünaydınn millettt nasılsınız bakalımm beni dün evde temizlik yaparkenn yemeğe bakim diye koşarkenn ayağım halıya takıldıı ve benn koridorun ortasındannn mutfağaa bir uçuş yaşadımm sol kaburgamın üstüne düştümm direk acile gittik tabiii iki kaburgam çatlamışş şimdi perişan perişan dolanıyorummm bende haberler böylee
Günaydın millet. Bir zamanlar coco star diye bir çikomsu vardı ne oldu o var mı hala. Ysmc ne güzel gezip tozmuşsun ooh valla imrendim. Talia kıız ne tatlı o zilli ya yerim. Mama sandalyeniz hayırlı olsun. Ben de alıcam ama önümüzdeki ay. Şu krediler bitmedi ki rahata erelim. Aslında ucuz bir şey alsam şimdi de aslında da benim gönlümde polly var. Ha bir de sportif anneler bana akıl verin lütfen. Evimiz civarında bir spor salonu var oraya gidicem önümüzdeki ay. Normal spora mı gitsem kondisyon aletleriyle yoksa platese mi. Hangisiyle daha çabuk kilo veririm ki.
kıs sen deyince aklıma geldiiii sizin dogum günümde yolladıgınız kartları görmüş mutfakta okumuşşş
way way wayyy diyor hemen oradada bir misyon yüklenmiş hanfendiiii diyee dalga geçti bennleee
topik sahibesi ne yaaa anlamı nee diye saatlerce ugrastı benleee
pazar günüde arkadasıma anlatıyor orada bişey olmuşşş ne olmuştun kıs sen orda diyorrr
ufff sana ne yaaa ne anlatıyorsun diyorumm, hehh grup sahibesi olmuş diyeee gülüyorrr
hkn geçmiş olsun canım ya, çok üzüldüm. koşturmayın evde ordan oraya nolur, annemde bizde kolunu çatlattı bu yüzden:26:
senin annen orda anladığım kadarıyla, iyi bari naparsın 2 çocukla. hay Allah yaa
kısss hiç gülceğim yoktu haaaa zeyno haftanın bikaç günü kaynanasında bikaçgünü evde kalıyoo yaaa onu diyooo
saol canımm aslında ucuz atlattım diyorum kolum falan kırılsaydı daha zor olurdu benm içinn buna şükür yaniii evet annemin burda olmasıı iyi oldu yoksa çocuklarla daha kötü olurdumm derini bile emzirmek için zor alıyorum kucağımaaa
Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun çabucak iyileştirsin umarım kendine dikkat et:2:
çok saolun kızlarrr amin dediğiniz gibi allah beterinden saklasınnn powercımm benim hayatım böle birazzz alengilliiicocostar duruyo cnm ama sen bi çikolata canavarı olarak nasıl atlarsın böyle şeyleri :) geçen hafta e bebekte 160 liraya babyplus mıydı ne onun mama sandalyesi vardı özellikleri polly hemen hemen aynıydı teşhirde yoktu olsaydı eğer dandik bişi değilseydi eğer alacaktım.
bide kesinlikle plates derim ben
ayy kıyamam cnm ya çok geçmiş olsun off çok zordur eğilip kalkamazsın şimdi sen nasıl yapıcan 2 çocukla
başından dert bi gitmedi seninde yaa
kız hknnnnnnn....
nooldu ayran içtik ayrı mı düştük hiç cevap vermiyon yazdıklarımaaaaa
o kadar da şeyettimmmm özledim diye
Günaydın millet. Bir zamanlar coco star diye bir çikomsu vardı ne oldu o var mı hala. Ysmc ne güzel gezip tozmuşsun ooh valla imrendim. Talia kıız ne tatlı o zilli ya yerim. Mama sandalyeniz hayırlı olsun. Ben de alıcam ama önümüzdeki ay. Şu krediler bitmedi ki rahata erelim. Aslında ucuz bir şey alsam şimdi de aslında da benim gönlümde polly var. Ha bir de sportif anneler bana akıl verin lütfen. Evimiz civarında bir spor salonu var oraya gidicem önümüzdeki ay. Normal spora mı gitsem kondisyon aletleriyle yoksa platese mi. Hangisiyle daha çabuk kilo veririm ki.
wait, hkn2013 çok geçmiş olsun kızçeler.
denozz ben seni çok özledim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?