2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım sende rahatsızsın sanırım geçmiş olsun iyi olmana sevindim çocuk varken hasta olmak tam bir vicdan azabııı

hkn geçmiş olsun canım ya, çok üzüldüm. koşturmayın evde ordan oraya nolur, annemde bizde kolunu çatlattı bu yüzden:26:
senin annen orda anladığım kadarıyla, iyi bari naparsın 2 çocukla. hay Allah yaa

Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun çabucak iyileştirsin umarım kendine dikkat et:2:

cocostar duruyo cnm ama sen bi çikolata canavarı olarak nasıl atlarsın böyle şeyleri :) geçen hafta e bebekte 160 liraya babyplus mıydı ne onun mama sandalyesi vardı özellikleri polly hemen hemen aynıydı teşhirde yoktu olsaydı eğer dandik bişi değilseydi eğer alacaktım.
bide kesinlikle plates derim ben

ayy kıyamam cnm ya çok geçmiş olsun off çok zordur eğilip kalkamazsın şimdi sen nasıl yapıcan 2 çocukla
başından dert bi gitmedi seninde yaa

kız zilli ilk cümlede cocostarı sorup konuyu spora bağlarsan kim inanır sana

ooo o bilmiyor desene senin buralardaki kariyerini
sana bişey dediği zaman sus koca topiği yönetiyom seni mi yönetemicem de

Gunaydin kizlar bu gun cok mutluyum.herkese mutluluk dagiticam.canlar bu gun kizima yogurt vericem sayenizde.once2kasikla baslarim her halde.opuldunuz bebisler.

saol canımm aslında ucuz atlattım diyorum kolum falan kırılsaydı daha zor olurdu benm içinn buna şükür yaniii evet annemin burda olmasıı iyi oldu yoksa çocuklarla daha kötü olurdumm derini bile emzirmek için zor alıyorum kucağımaaa

kız hknnnnnnn....
nooldu ayran içtik ayrı mı düştük hiç cevap vermiyon yazdıklarımaaaaa
o kadar da şeyettimmmm özledim diye

e herhangi bir tedavisi varmı? sargı filan yaptılarmı, ağrı kesici vermişlerdir herhalde?

Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun çabucak iyileştirsin umarım kendine dikkat et:2:

çok saolun kızlarrr amin dediğiniz gibi allah beterinden saklasınnn powercımm benim hayatım böle birazzz alengilliii

günaydın coco star var canım hala:)bence platese git.

geçmiş olsun cnm ağrı acı falan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…