hayatım görmedimki yazdıklarınııı olurmu öle şeyyy aşk olsunnn yanii bende özledim canımda dedim ya annem burda pek takılıamıyorumm şimdi bile mutfaktan bağırıyoo gel yemeğini ye diyeee 4 yaşında çocuğum sankiiikız hknnnnnnn....
nooldu ayran içtik ayrı mı düştük hiç cevap vermiyon yazdıklarımaaaaa
o kadar da şeyettimmmm özledim diye
saol canımmwait, hkn2013 çok geçmiş olsun kızçeler.
e herhangi bir tedavisi varmı? sargı filan yaptılarmı, ağrı kesici vermişlerdir herhalde?
günaydınn millettt nasılsınız bakalımm beni dün evde temizlik yaparkenn yemeğe bakim diye koşarkenn ayağım halıya takıldıı ve benn koridorun ortasındannn mutfağaa bir uçuş yaşadımm sol kaburgamın üstüne düştümm direk acile gittik tabiii iki kaburgam çatlamışş şimdi perişan perişan dolanıyorummm bende haberler böylee
hayatım görmedimki yazdıklarınııı olurmu öle şeyyy aşk olsunnn yanii bende özledim canımda dedim ya annem burda pek takılıamıyorumm şimdi bile mutfaktan bağırıyoo gel yemeğini ye diyeee 4 yaşında çocuğum sankiii
sen naptınnn
saol canımm
canım bitane kremle ikide ilaç verdi ama tabi ben o safsaklıkla emzirdiğimi söylemeyi unuttumm sonra eczacıya sormuş eşim oda zorda kalmadıkça içmesin demişş tabi dün iğnenin etkisiyle pek bişi hissettemdim ama bugün ağrım varr şimdilik krem sürüyorum şiddetlenirse haplarıda içicemm
hayatım görmedimki yazdıklarınııı olurmu öle şeyyy aşk olsunnn yanii bende özledim canımda dedim ya annem burda pek takılıamıyorumm şimdi bile mutfaktan bağırıyoo gel yemeğini ye diyeee 4 yaşında çocuğum sankiii
sen naptınnn
canım bitane kremle ikide ilaç verdi ama tabi ben o safsaklıkla emzirdiğimi söylemeyi unuttumm sonra eczacıya sormuş eşim oda zorda kalmadıkça içmesin demişş tabi dün iğnenin etkisiyle pek bişi hissettemdim ama bugün ağrım varr şimdilik krem sürüyorum şiddetlenirse haplarıda içicemm
sen naptınnn
saol canımm
Geçmiş olsun canım hasta misin
Kim iki evli buarada Bismillah
canım çok geçmiş olsunnninş geçer bir an önce hamileyken benimde omzum çıkmıştı yaaa off çok kötü yaaa
bizde ciddi ciddii şuanki evi satıp oralarda biyer alıp yakın olsak akşam emiri alıp sabah bıraksak diye düşünmüyor degiliz
canım çok geçmiş olsunnninş geçer bir an önce hamileyken benimde omzum çıkmıştı yaaa off çok kötü yaaa
wait,
canım işte bu sebeple k.v de bizde bakmak istemedi yaaaaklım burdayken orada sıkılırım ben dediii.
siz fedakarlık yapın siz bize gelin kalın dediibizde onun kafası rahat olsun diye git gel yapıyoruz iştee.
sonuçta kendi düzeni kendi evii.. bizim ev ne kadar oğlunun evide olsaa yabancı geliyor ona
ben alıştım ama ne kadar alışsanda zor oluyor tabiii.. benimde eşimm bu konuda pek mutlu degil
hayır kendi annesinin eviii iş mesafesii 20 dk dan 5 dk düştüü.. yedigi önünde yemedigi arkasında mızmızlık yapan oo
benim 20 dk lık iş mesafem çıktı 2 saategidiyorum çocula ugrasıyorum, kendi evim degil bişi dil benim sesim çıkmıyor
onun için annene yakın ev tutma meselenizi onaylıyorum
bizde ciddi ciddii şuanki evi satıp oralarda biyer alıp yakın olsak akşam emiri alıp sabah bıraksak diye düşünmüyor degiliz
ya bak taşınma mevzusu açıldı yine sinirlendim. dün akşam diyoki benimki biz bu gidişle ev sahibi olamıcaz bari esenyurttan bi ev alalım orda oturalım ben beylikdüzünde gayet güzel bi yerde oturduğum halde canım sıkılıyo burda tanıdığım kimse yok birde gel esenyurta taşınalım diyo ya.kafayı yerim ben orda
şekercim beğendim ama göremedim aslında eklentileri...:44::44:
şekercim beğendim ama göremedim aslında eklentileri...:44::44:
esenyurt beylikdüzüne göre çok sapahaklısın canım.
bende bahçeşehirde oturuyorum ama annem şehir içinde, e tabi evler burdaki gibi değil oralarda, of off
bende diyorumki bişey gözükmüyo bu kız neyi beğendi acep:44:
valla kötü canım yaa allah kimseyii düşürmesinnnncanım çok geçmiş olsunnninş geçer bir an önce hamileyken benimde omzum çıkmıştı yaaa off çok kötü yaaa
wait,
canım işte bu sebeple k.v de bizde bakmak istemedi yaaaaklım burdayken orada sıkılırım ben dediii.
siz fedakarlık yapın siz bize gelin kalın dediibizde onun kafası rahat olsun diye git gel yapıyoruz iştee.
sonuçta kendi düzeni kendi evii.. bizim ev ne kadar oğlunun evide olsaa yabancı geliyor ona
ben alıştım ama ne kadar alışsanda zor oluyor tabiii.. benimde eşimm bu konuda pek mutlu degil
hayır kendi annesinin eviii iş mesafesii 20 dk dan 5 dk düştüü.. yedigi önünde yemedigi arkasında mızmızlık yapan oo
benim 20 dk lık iş mesafem çıktı 2 saategidiyorum çocula ugrasıyorum, kendi evim degil bişi dil benim sesim çıkmıyor
onun için annene yakın ev tutma meselenizi onaylıyorum
şimdi aile hekimini arıcam bakalım onun önerebiliceği başka ilaç varsa ona göre bişiler yapıcam artıkcnm şiddetlenise emzirmeden hemen önce içersin ilacı en azından sütüne geçmeden emzirmiş olursun.
canım iğne vermedi ama bitane yaptılar dün akşam sormadımda ne diye canım çok acıyodu aklıma bile gelmedi açıkçasıııiğne fln vermedi dime doktor çünkü yapılan ağrı kesici ve kas gevşetici gibi iğneler süte geçiyomuş ve bebeğe zararı oluyomuş. benim boynum tutulduğunda acilde voltaren ile m ile başlayan bi kas gevşetici yapmışlardı emzirdiğimi 3 kere söylemiştim. ertesi gün beyin cerrahına gittiğimde bunları yaptılar dedim. yapmamaları gerekiyo bu ilaçlar bebeğin sinir sistemini etkiler demişti:26:
tekrardan geçmiş olsun kuzum...
umarım hemen atlatırsın...annen geldi mi diye sormuştum yanındaymış...en azından şu dönemde yardımı çok olur sana...
bende aynı hayatım bi değişiklik yok...
ben yerim onuuu fenerbahçe formasını giymiş daha bi kanım ısındııı bakkk bizde maç günü ailecek giydik formlarımızı derin kağan babamız benn çok güzeldiii ama resimler babamızda neyse bigün yine giydiriyimde bende çekiyim bareee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?