2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Tunaydınn kızlar:79:
Muhabbet koyu ama mahrum kalacağım, temizlik günü bugün
Birde beklenen kırmızılar geldi, cok sancım var hala bu ağrı çekilirmi ya, nereye kadar:S

Canim cok geçmiş olsunn.daha iyisin umarım
Allah beterinden korusun. Şükür ki annen yaninda.. eli ayağı oluyorlar insanin böyle zamanda.
Dinlenmene bak canım.tez zamanda iyilesesinn

Wait sanada cok geçmiş olsun canım
Dun yazmıştım ama, , arada kaldı
Biraz daha iyimisin. .? Hastayken çalışmak daha zor oluyor ya:26:
Takviyeler yap iyi olmaya bak annesii:112:
(Fotolara bayıldım.masallah. Minciririmm o oglunuuu)

Zeynoo tenhada kistirmasin.neyseki denoz de varmış
2 ye 1 yani

Son düzenleyen: Moderatör:
kız ömer kaç aylık diye soran olursa dışarıda 7 8 aylık fln de nazar değer kuzuma maşallah boylu poslu.

ya bunun babası insan irisi ona çekmiş ama çok haklısın öyle demek lazım, ben saf gibi şu kadar haftalık diyorum aya bile yuvarlamadan.
geçende demiştim boy 75 civarıydı kilosuda 9 oldu maşallah dilay düşünsün:111::111::111:

Tünaydın canım sana da
Geçmiş olsun valla ben de çekiyorum o ağrıları regl döneminde, hani doğumdan sonra geçiyorduuuu
Temizlikte de kolay gelsin canım sana...öptüm çoook

Asecim zeyno bize kıyamazzzzzz...bakma sen onaaa

teşekkür ederim hayatım özledimm senide görüşemeiyoruz bi türlüüüü

O zamn size en tazesinden bir foto.

Eki Görüntüle 858148

zeynoo tete değişmiş miyim yine.

kuzum yaa nasıl tatlı buuu şapkasını yerimmm

Tmm cnm tskler deniycen ins doner

Kızlar dan diye ortaya dalıcam kusura bakmayın ama size acil olarak fikir danışmam gerekli. Bizim çamaşır makinemiz bozuldu ve çamaşır makinesi alicaz ama esim vestelin 8kg yıkama hacmi olan model ini beğendi özellikleri iyi fiyatıda 849tlmi ne ama ben bilemiyorum hiç vestel bişey kullanmadım o yüzden karar vermiyorum bütçemiz 900 tlye kadar ve ben 8kg yıkama hacmi olan bir makine istiyorum. Of durumumuz sıkışık olmasa bosh marka alurdim ama sizin bi öneriniz varmı acele cevap lütfen kocam acele ettiriyo sinir etti beni

eşinde aranıyo he, onun en büyük derdi bence şu koltuk

bencedeeeee

O zamn size en tazesinden bir foto.

Eki Görüntüle 858148

zeynoo tete değişmiş miyim yine.

annemmmm bu kez brat pittlikten çıkmışş george coleneye dönüşmüşşş

her hali yakışıklıııı maşallah onaaaa tam şappşik yaaaa

oo biz bismillah edeli çok oldu kuzumm sen daha yeni miii ettinnnn

ömere de maşallah canım hakket koca adam olmuş bu dügünü yapalımm artıkk

canım vestelle ilgili hiç bir fikrim yok maleseff :26:
bizde servisi çok diye hepsini arçelik almıştıkk ben memnunum 3,5 yıl olduu hiç bir sorun yaşamadım

Ay gorunmez kaza isteee... Cok gecmis olsun canim Allah acil sifalar versinnn

Hmmm herkes platesten yana anlaşılan. Tamam ona gideyim o zaman. Plates hiç yapmadım bana biraz tırt gibi geliyordu uzaktan bakınca demek işe yarıyor. Wait şekerim ben hem cocoş yicem hem zayıflicam. Hkn çook geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın. Ay kızımın kilosunu çok merak ediyorum ya. Yarın rota virüs aşımızın ikinci dozu var gitmişken tartsınlar yavrumu. Bana kilo alamadı gibi geliyor bakayım almış mı

benim de en ufak bi fikrim yok canım maalesef:44:
ama bi arkadaşım vestelde mühendislik yapıyor kuzguna yavrusu kartal görünür misali o bayaa bi övüyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…