oyy şapkasız çıkmam abiianam tam bi erkek olmuş valla
anam benimki çok tembel daha yeni basıyo dötünü büyütüyo
Canim cok geçmiş olsunn.daha iyisin umarımsaol canımm aslında ucuz atlattım diyorum kolum falan kırılsaydı daha zor olurdu benm içinn buna şükür yaniii evet annemin burda olmasıı iyi oldu yoksa çocuklarla daha kötü olurdumm derini bile emzirmek için zor alıyorum kucağımaaa
kız ömer kaç aylık diye soran olursa dışarıda 7 8 aylık fln de nazar değer kuzuma maşallah boylu poslu.
çok tatlı maşallah,allah nazarlardan korusun
Tunaydınn kızlar:79:
Muhabbet koyu ama mahrum kalacağım, temizlik günü bugün
Birde beklenen kırmızılar geldi, cok sancım varhala bu ağrı çekilirmi ya, nereye kadar:S
Zeynoo tenhada kistirmasin.neyseki denoz de varmış
2 ye 1 yani
Tunaydınn kızlar:79:
Birde beklenen kırmızılar geldi, cok sancım varhala bu ağrı çekilirmi ya, nereye kadar:S
Canim cok geçmiş olsunn.daha iyisin umarım
Allah beterinden korusun. Şükür ki annen yaninda.. eli ayağı oluyorlar insanin böyle zamanda.
Dinlenmene bak canım.tez zamanda iyilesesinn
Wait sanada cok geçmiş olsun canım
Dun yazmıştım ama, , arada kaldı
Biraz daha iyimisin. .? Hastayken çalışmak daha zor oluyor ya:26:
Takviyeler yap iyi olmaya bak annesii:112:
(Fotolara bayıldım.masallah. Minciririmm o oglunuuu)
çok sağol asecim görmemeişm dün afedersin.
bugün daha iyiyim , annem sağolsun ya.
bana kalsa yemez içmez similik gibi yatarım olduğum yerde bir haftada iyileşemem
yerim yerim seni, nasıl masum bir yüzün var senin yaa maşallah
benim oğlum niye azman gibi görünüyor gözüme, bebek gibi değilde böyle
teşekkür ederim hayatım özledimm senide görüşemeiyoruz bi türlüüüüTunaydınn kızlar:79:
Canim cok geçmiş olsunn.daha iyisin umarım
Allah beterinden korusun. Şükür ki annen yaninda.. eli ayağı oluyorlar insanin böyle zamanda.
Dinlenmene bak canım.tez zamanda iyilesesinn
Wait sanada cok geçmiş olsun canım
Dun yazmıştım ama, , arada kaldı
Biraz daha iyimisin. .? Hastayken çalışmak daha zor oluyor ya:26:
Takviyeler yap iyi olmaya bak annesii:112:
(Fotolara bayıldım.masallah. Minciririmm o oglunuuu)
Zeynoo tenhada kistirmasin.neyseki denoz de varmış
2 ye 1 yani
Yere bi battaniye serebilirsin ben artik oyle yaptim kizim donuyor benim hem o rahat rahat donuyo ben de surekli dustu mu duscek mi diye dusunmuyorum. Yere yatirdiginda hafifce ittirip sen dondurebilirsin yavas yavas oyle ogrenir. Bir de bir gunde donuveriyolar yani
eşinde aranıyo he, onun en büyük derdi bence şu koltuk
Kızlar dan diye ortaya dalıcam kusura bakmayın ama size acil olarak fikir danışmam gerekli. Bizim çamaşır makinemiz bozuldu ve çamaşır makinesi alicaz ama esim vestelin 8kg yıkama hacmi olan model ini beğendi özellikleri iyi fiyatıda 849tlmi ne ama ben bilemiyorum hiç vestel bişey kullanmadım o yüzden karar vermiyorum bütçemiz 900 tlye kadar ve ben 8kg yıkama hacmi olan bir makine istiyorum. Of durumumuz sıkışık olmasa bosh marka alurdim ama sizin bi öneriniz varmı acele cevap lütfen kocam acele ettiriyo sinir etti beni
günaydınn millettt nasılsınız bakalımm beni dün evde temizlik yaparkenn yemeğe bakim diye koşarkenn ayağım halıya takıldıı ve benn koridorun ortasındannn mutfağaa bir uçuş yaşadımm sol kaburgamın üstüne düştümm direk acile gittik tabiii iki kaburgam çatlamışş şimdi perişan perişan dolanıyorummm bende haberler böylee
Kızlar dan diye ortaya dalıcam kusura bakmayın ama size acil olarak fikir danışmam gerekli. Bizim çamaşır makinemiz bozuldu ve çamaşır makinesi alicaz ama esim vestelin 8kg yıkama hacmi olan model ini beğendi özellikleri iyi fiyatıda 849tlmi ne ama ben bilemiyorum hiç vestel bişey kullanmadım o yüzden karar vermiyorum bütçemiz 900 tlye kadar ve ben 8kg yıkama hacmi olan bir makine istiyorum. Of durumumuz sıkışık olmasa bosh marka alurdim ama sizin bi öneriniz varmı acele cevap lütfen kocam acele ettiriyo sinir etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?