2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ay gorunmez kaza isteee... Cok gecmis olsun canim Allah acil sifalar versinnn

canım benim eltim vestel amıştı bütün elektronikleri, arkadaşları orda çalışıyordu önayak oldu sanırım, ama hepsi birer kere bozuldu hemde yenisiyle değişecek kadar bozuldu ama elektronik eşya şans işi birazda. ben sana siemensin uygun modelleri var maxx serisiydi sanırım onu tavsiye ederim çok memnundu kullananlar.

merhaba,
benim de 5 aylık ikizlerim var.kızım 2.5 aylık yüzüstü iken sırtüstü dönüyordu.4 aylıkken sırtüstü iken yüzüstü dönmeye başladı,4.5 aylık da yuvarlanmaya başladı. oglum ise 5 ay bitmesine ragmen hala hiçbirini yapamıyor :) sadece yere koyunca saga sola dönmeye çalışıyor o kadar. demem o ki, ikiz bile olsa her bebegin gelişimi farklıdır,çabalayın ama çok da dert etmeyin.

Bu arada haziran topiginde bi arkadas gebelik şüphem var diyodu.bi daha gelmemişti.
gecen gun forumda denk geldim, tablosu vardi.13.-14. haftalarda falandi, hamileymis yani
Hayırlısıyla dileyen herkese nasip etsin Allahım

broken dı o .. gelmiyo ama buraya.. şok olmuştum duyunca..

Hülya yapar vallahi, kacmaz ondan
Ilık ılık severim bende yaa..

valla kızlar itiraf ediyorum ki.. hayatımda hiç aşure yapmadım ..
hep annem yapardı .. bana kısmet olmadı ..
o yüzden aşure yi başkalarına bırakıyorum..
açıkçası çokta sevmem belki ondandır bilmeyişim..

Kırkı çıkmadan hamile kalmış o zaman
Allah yardımcısını olsun yanlış hatırlamıyorsam 2 yaşında da bir kızı vardı

hkn geçmiş olsun canım kötü olmuş okurken şoke oldum çok geçmiş olsun
zeyyyno merve 2 evli olayınız..

canım vestelle ilgili hiç bir fikrim yok maleseff :26:
bizde servisi çok diye hepsini arçelik almıştıkk ben memnunum 3,5 yıl olduu hiç bir sorun yaşamadım
Arçeliğede baktım cnm şimdi sen deyince ama hep bin tl üstü ilanlar çıkıyo, hepsiburada.comdan alcaz indirim çeki varmış eşimin yada parapuan mı ne ondan varmış ama bütçeme uygun Arçelik yok

benim de en ufak bi fikrim yok canım maalesef:44:
ama bi arkadaşım vestelde mühendislik yapıyor kuzguna yavrusu kartal görünür misali o bayaa bi övüyordu...
Hımmm bu yine de iyi bi haber sağol cnm ya ilk defa sen iyi bişey dedin vestel hakkında ama sende arkadaşından duyduğun kadar....

off yaaa ben de bundan korkuyorum ama dediğin de doğru beyaz eşya işi şans işi, simense de bir bakim ozaman hemen

şimdi kociş diyo ki özellikleri bi harika diyo bu fiyata çok iyi diyo hem de 3yıl garanti + 10 yıl motor garantili durun link atim size de bi yorm yapın kızlar.
Vestel CMH - XXL 8510 TE A++ Enerji Sınıfı 8 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

oo biz bismillah edeli çok oldu kuzumm sen daha yeni miii ettinnnn [/QUOTE]

Sorma kuzum ya ancak gelebildim topiğe yoksa nerde bu saate bismillah ah olsada hiç hayır demem dogrusu
Ogluş uyandı babamız gececiydi o geldı kahvaltı istedi kıse okula gitmek üzere uyandı onu bıraktım derken oğlanın uyku saati geldi on uyuttum ancak geldim birsürü kişi cene yetiştirdim tm gönderen tl şarj bitti hepsi hava oldu bende kaptım oluşuma sebze çorbası koydum ocağa baktım şarj olmuş yine geldim evet aklımda kapalara başlayayım dur önce bende bi sene şöle kocaman öpim azıcıkta kibar öpim

Denizkızı......
canım benim naçizane fikrim....kesinlikle Vestel alma derim benim annemin çamaşır ve bulaşık makinası vesteldi annemi mahvetti 5yıl dayanmadı çok çabuk bozuluyor ayrıca yıkama performansını da hiç beğenmiyoruz.bildiğim kadarını söyledim canım sen bilirsin tabii yinede

evet özellikleri gerçekten çok iyi görünüyor. eşinde beğendiyse alın canım, inşallah uzun ömürlü olur memnun kalırsınız.

Hülya cancazım öncelikle geçmiş olsun ogluşada hemencik iyileşiversin öptüm onu

Nasıl geçti kv dogum günü bakem
Demek ebe sana ders vermeye kalktı alıversin havasını hee oh iyi yapmışşın yakında gelir senden ders almaya uyku eğitimi verirsin artıkın

Hkn canım çok geçmiş olsun dikkat ettatlım kendine annen varmış yanında Allah'tan yoksa ne yapacam iki çocukla

Waitcanım sanadaçok geçmiş olsun ben bu Ömer asafın hastasının ya kuzum benim

Seninki benimkinden küçük ama oturuyor ayaktaduryyor kesin dönğyordurda bu kerata benim babası kılımı tembel sadece altını açtığımda dönüyor bide pipoyu kaldırıp ayaklarıyla oynuyor okadar o haline bile hasta oluyorum

Talia ben bu suratsızı yerim ya ısırırım onun çatım kaşını sararmış dudaklarını senın kızda durdu durdu tutmayı gözünden vurdu hee

ben vestel aldım pişman değilim ama yazın ç.makinam bozuldu teknik servis beni mahvetti 10 günde yapamadılar.geldiler ay şusu varmış 4 gün sonra aa buda varmış diye diye 250 liramı aldılar.
yarım yamalak iş yaptılar. ebnde ortalığı ayağa kaldırdım hergün manisadan fabrikadan aramışlardı beni.şuan bi şikayetim yok ama tek sorun çok ses çıkarıyo fırınım olsun ç.makinam olsun.

zeyyyno merve 2 evli olayınız..

Arçeliğede baktım cnm şimdi sen deyince ama hep bin tl üstü ilanlar çıkıyo, hepsiburada.comdan alcaz indirim çeki varmış eşimin yada parapuan mı ne ondan varmış ama bütçeme uygun Arçelik yok

hadi yaa arçelikler uygun diye biliyordummm:26: dur bi bakim piyasaya

ayy içim bi hoş olduuuuuu

kızlar herobabyden numuneler geldi
içinde 1 kavanoz mama 1 kavanoz meyve suyu
bebe bisküvisi
2 numara denemelik mama
ve bi kutu tahıllı kaşık maması(250 gr)

Son düzenleme:
amanıııııııın beyaz eşya fiyatları uçmuş gitmişşşşş

kız retbulll senin oğlunun sevgilisi varmıydııı

bak ona kıs buldummm yoksa baglayalım başınııı

kızlar herobabyden numuneler geldi
içinde 1 kavanoz mama 1 kavanoz meyve suyu
bebe bisküvisi
2 numara denemelik mama
ve bi kutu tahıllı kaşık maması(250 gr)

benim ki gelmedii halaaaa göndermezlersee hero baby yi silicem defterdennn

Ase melinnaz denoz özlettiniz kızlar

Melinnazcım o kokoşun totoşunu ısırdım mıncırdım öp annesi litfen benımi
İçin

Denozummmm kuzum özledikte seni gittim faceden resimlerine baktım sevdim seni sapıksarıkafa
Allahım nasıl güzel bişeysin sen yaww kalbinin güzelliği yüzüne yansımış derler ya aynen öle

Zeynocan (selocan gıbı oldu) yeni tirispilerin gelmiş hoşgelmiş Sefa getirmiş kocan bide bu işe baktığını duysa nasıl dalga geçer kim bilir

Pdnk kuzum nasıl kocişler durumlar döndünüzmü eskiye konuşabildinizmi sonuca bağlandığı durum
Kız zilli Elif hayranı olarak bi Mevlüt resmi ekle bakalım şöle analı kızıl olursa daha makbül olur bu arada canım Allah kabil etsin mevlütünüde

kafam çok karıştı bir kişi iyi diyosa bir kişi kötü diyo

evet özellikleri gerçekten çok iyi görünüyor. eşinde beğendiyse alın canım, inşallah uzun ömürlü olur memnun kalırsınız.
özellikleri benimde gözümü boyuyo ama baksana ya çoğu kişi kötü diyo ne yapcam yaaa

hadi yaaa eşim de tutturdu yaaa üfff sürekli alınan bişey de değilki çamaşır makinesi
peki samsung ve altus hakkında ne düşünüyosunuz kızlar, eşim samsung beyaz eşyada iyi değil diyo , ALTUS SANIRIM ARÇELİĞİN YAN SANAYİSİ ne düşünüyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…