Ay gorunmez kaza isteee... Cok gecmis olsun canim Allah acil sifalar versinnn
Hmmm herkes platesten yana anlaşılan. Tamam ona gideyim o zaman. Plates hiç yapmadım bana biraz tırt gibi geliyordu uzaktan bakınca demek işe yarıyor. Wait şekerim ben hem cocoş yicem hem zayıflicam. Hkn çook geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın. Ay kızımın kilosunu çok merak ediyorum ya. Yarın rota virüs aşımızın ikinci dozu var gitmişken tartsınlar yavrumu. Bana kilo alamadı gibi geliyor bakayım almış mı[/QUOTE
çok teşekkürler canlarrr bu arada pdnk canım ben 2 yıl yaptım plates şimdi daha başlayamadım ama benm tavsiyemde platess ben yüzmeye başlamıştım ama birsüre gidemicem herhalde plates ve yürüyüş düşünüoyudum
Kızlar dan diye ortaya dalıcam kusura bakmayın ama size acil olarak fikir danışmam gerekli. Bizim çamaşır makinemiz bozuldu ve çamaşır makinesi alicaz ama esim vestelin 8kg yıkama hacmi olan model ini beğendi özellikleri iyi fiyatıda 849tlmi ne ama ben bilemiyorum hiç vestel bişey kullanmadım o yüzden karar vermiyorum bütçemiz 900 tlye kadar ve ben 8kg yıkama hacmi olan bir makine istiyorum. Of durumumuz sıkışık olmasa bosh marka alurdim ama sizin bi öneriniz varmı acele cevap lütfen kocam acele ettiriyo sinir etti beni
Kizlar merhaba
uzun zamandir takip ediyorum sizi bende haziran annesiyim yarin kizim bes ayini doldurcak fakat hala donmuyo ona nasil yardimci olabilirim sizin onerileriniz varmi..cok uzuluyorum donmuyo diye gec mi kaldi donmekte? Kuzenim yere koy dedi usutur diye yere koymak istemedim..sizce ne yapabilirim
Bu arada haziran topiginde bi arkadas gebelik şüphem var diyodu.bi daha gelmemişti.
gecen gun forumda denk geldim, tablosu vardi.13.-14. haftalarda falandi, hamileymis yani
Hayırlısıyla dileyen herkese nasip etsin Allahım
Hülya yapar vallahi, kacmaz ondan
Ilık ılık severim bende yaa..
Arçeliğede baktım cnm şimdi sen deyince ama hep bin tl üstü ilanlar çıkıyo, hepsiburada.comdan alcaz indirim çeki varmış eşimin yada parapuan mı ne ondan varmış ama bütçeme uygun Arçelik yokcanım vestelle ilgili hiç bir fikrim yok maleseff :26:
bizde servisi çok diye hepsini arçelik almıştıkkben memnunum 3,5 yıl olduu hiç bir sorun yaşamadım
Hımmm bu yine de iyi bi haber sağol cnm ya ilk defa sen iyi bişey dedin vestel hakkında ama sende arkadaşından duyduğun kadar....benim de en ufak bi fikrim yok canım maalesef:44:
ama bi arkadaşım vestelde mühendislik yapıyor kuzguna yavrusu kartal görünür misali o bayaa bi övüyordu...
off yaaa ben de bundan korkuyorum ama dediğin de doğru beyaz eşya işi şans işi, simense de bir bakim ozaman hemencanım benim eltim vestel amıştı bütün elektronikleri, arkadaşları orda çalışıyordu önayak oldu sanırım, ama hepsi birer kere bozuldu hemde yenisiyle değişecek kadar bozulduama elektronik eşya şans işi birazda. ben sana siemensin uygun modelleri var maxx serisiydi sanırım onu tavsiye ederim çok memnundu kullananlar.
Arçeliğede baktım cnm şimdi sen deyince ama hep bin tl üstü ilanlar çıkıyo, hepsiburada.comdan alcaz indirim çeki varmış eşimin yada parapuan mı ne ondan varmış ama bütçeme uygun Arçelik yok
Hımmm bu yine de iyi bi haber sağol cnm ya ilk defa sen iyi bişey dedin vestel hakkında ama sende arkadaşından duyduğun kadar....
off yaaa ben de bundan korkuyorum ama dediğin de doğru beyaz eşya işi şans işi, simense de bir bakim ozaman hemen
şimdi kociş diyo ki özellikleri bi harika diyo bu fiyata çok iyi diyo hem de 3yıl garanti + 10 yıl motor garantili durun link atim size de bi yorm yapın kızlar.
Vestel CMH - XXL 8510 TE A++ Enerji Sınıfı 8 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
zeyyyno merve 2 evli olayınız..
Arçeliğede baktım cnm şimdi sen deyince ama hep bin tl üstü ilanlar çıkıyo, hepsiburada.comdan alcaz indirim çeki varmış eşimin yada parapuan mı ne ondan varmış ama bütçeme uygun Arçelik yok
Sorma kuzum ya ancak gelebildim topiğe yoksa nerde bu saate bismillah ah olsada hiç hayır demem dogrusu
Ogluş uyandı babamız gececiydi o geldı kahvaltı istedi kıse okula gitmek üzere uyandı onu bıraktım derken oğlanın uyku saati geldi on uyuttum ancak geldim birsürü kişi cene yetiştirdim tm gönderen tl şarj bitti hepsi hava oldu bende kaptım oluşuma sebze çorbası koydum ocağa baktım şarj olmuş yine geldim evet aklımda kapalara başlayayım dur önce bende bi sene şöle kocaman öpimazıcıkta kibar öpim
kızlar herobabyden numuneler geldi
içinde 1 kavanoz mama 1 kavanoz meyve suyu
bebe bisküvisi
2 numara denemelik mama
ve bi kutu tahıllı kaşık maması(250 gr)
kafam çok karıştı bir kişi iyi diyosa bir kişi kötü diyoDenizkızı......
canım benim naçizane fikrim....kesinlikle Vestel alma derim benim annemin çamaşır ve bulaşık makinası vesteldi annemi mahvetti 5yıl dayanmadı çok çabuk bozuluyor ayrıca yıkama performansını da hiç beğenmiyoruz.bildiğim kadarını söyledim canım sen bilirsin tabii yinede
özellikleri benimde gözümü boyuyo ama baksana ya çoğu kişi kötü diyo ne yapcam yaaaevet özellikleri gerçekten çok iyi görünüyor. eşinde beğendiyse alın canım, inşallah uzun ömürlü olur memnun kalırsınız.
hadi yaaaben vestel aldım pişman değilim ama yazın ç.makinam bozuldu teknik servis beni mahvetti 10 günde yapamadılar.geldiler ay şusu varmış 4 gün sonra aa buda varmış diye diye 250 liramı aldılar.
yarım yamalak iş yaptılar. ebnde ortalığı ayağa kaldırdım hergün manisadan fabrikadan aramışlardı beni.şuan bi şikayetim yok ama tek sorun çok ses çıkarıyo fırınım olsun ç.makinam olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?