kız retbulll senin oğlunun sevgilisi varmıydııı
bak ona kıs buldummm yoksa baglayalım başınııı
bide bedo çok kolayca girdi aramıza. öylee olmas olamass.
diğer kızlara yaptığımız gibi hepimizi anlatmalıönce ben. topiğin ileri gelenlerindenim. çok görevim var. topiğin bürokratı gibi bişiyim. zeyno gibi agalar gelip geçer ama bürokratlar daimidir ayy ne çok övdümm kendimiii.
Biz masumuz(suç bastıran sari kafa)
Kv .ye geçmiyomusunuz zeyno?
(Ayni zamanda lafi değiştiren sari kafa)
Gel canım kapım hep açık, dalma ama..bogulursun
Bizlerde sütü çeken sari kafalar modunda aşure yapmaya koyuluruz
Tabi onu sürekli karıştıracak kadar zamani olmayan hatunlariz, sonu husran olur..bi yerimizn şiştigiyle kalırız
kızlar oğlum diş çıkarıyor beyazlamış damağı ve hiç durmuyor çok ağrısı var anladığım kadarıyla diş kaşıyıcı soğuk bişeyler falan veriyoruz ama felaket başka neler yapabiliriz ne kadar zamanda patlar(
Ase melinnaz denoz özlettiniz kızlar
Melinnazcım o kokoşun totoşunu ısırdım mıncırdım öp annesi litfen benımi
İçin
Denozummmm kuzum özledikte seni gittim faceden resimlerine baktım sevdim senisapıksarıkafa
Allahım nasıl güzel bişeysin sen yaww kalbinin güzelliği yüzüne yansımış derler ya aynen öle
Zeynocan (selocan gıbı oldu) yeni tirispilerin gelmiş hoşgelmiş Sefa getirmiş kocan bide bu işe baktığını duysa nasıl dalga geçer kim bilir
Pdnk kuzum nasıl kocişler durumlar döndünüzmü eskiye konuşabildinizmi sonuca bağlandığı durum
Kız zilli Elif hayranı olarak bi Mevlüt resmi ekle bakalım şöle analı kızıl olursa daha makbül olur bu arada canım Allah kabil etsin mevlütünüde
kafam çok karıştı bir kişi iyi diyosa bir kişi kötü diyo
özellikleri benimde gözümü boyuyo ama baksana ya çoğu kişi kötü diyo ne yapcam yaaa
hadi yaaaeşim de tutturdu yaaa üfff sürekli alınan bişey de değilki çamaşır makinesi
peki samsung ve altus hakkında ne düşünüyosunuz kızlar, eşim samsung beyaz eşyada iyi değil diyo , ALTUS SANIRIM ARÇELİĞİN YAN SANAYİSİ ne düşünüyosunuz
ben 59,5 olmuştum hiçbişi yapmadanevet ben sardım dimiiii
canım ben 65 im halaarada kaçamaklarım oluyor birde niyeyse konsantre olamıyorum yaaa
sıkılıyorum ceviz yemek istemiyorum falanbir türlüü istedigim performansıı gösteremiyorummm
dünürüm ben hamur işi konusunda çok beceriksizim ya. sofraya yemek konacak olsun elimden geliyor bişeyler ama diğer türlü yapabildiklerim patates salatası, ıslak kek bir de açma. bunun dışında bi halt beceremiyorum.
ellerine sağlık senin, beğendiysen güzel olmuştur.
pazar sabahı ben de denedim yağ, muzlu puding pudra şekeri ve unla. he kötü mü oldu belki hayır ama gereksiz bişey oldu yani ne bileyim. eşim yedi yazık adam diyor ki aaaa hayatımda yediğim en güzel un kurabiyesie dedim iyi de o un kurabiyesi değil
hu huuuuuuuuu
nasılsın kuzummmm????
1.5 saatin yeni başladı dimi
DENOZ kuzum aşakta seni görmüyorum ama gizli gizli beğen butonuna tıklıyıveriyon
aaa bende sana yazmıştım demin
zilli kızım uyanınca mesajı yollayamamıştım
kalpler bir şekerim
evet ya 1,5 saatim yeni başladı
ama bugün biyolojik saatim farklı çalışacak kocacım işte olduğu için
yok kuzum aşaktayım bennnn
aslında sinsi sinsi beğenip kaçıyom
derken hooop geldi ve bişey istedi benden, neyse işim bitince gelirim bennnnn
Tünaydın canım sana da
Geçmiş olsun valla ben de çekiyorum o ağrıları regl döneminde, hani doğumdan sonra geçiyorduuuu
Temizlikte de kolay gelsin canım sana...öptüm çoook
Asecim zeyno bize kıyamazzzzzz...bakma sen onaaa
Allah razi olsun canım onlardan.çok sağol asecim görmemeişm dün afedersin.
bugün daha iyiyim , annem sağolsun ya.
bana kalsa yemez içmez similik gibi yatarım olduğum yerde bir haftada iyileşemem
teşekkür ederim hayatım özledimm senide görüşemeiyoruz bi türlüüüü
kuzum yaa nasıl tatlı buuu şapkasını yerimmm
Kızlar dan diye ortaya dalıcam kusura bakmayın ama size acil olarak fikir danışmam gerekli. Bizim çamaşır makinemiz bozuldu ve çamaşır makinesi alicaz ama esim vestelin 8kg yıkama hacmi olan model ini beğendi özellikleri iyi fiyatıda 849tlmi ne ama ben bilemiyorum hiç vestel bişey kullanmadım o yüzden karar vermiyorum bütçemiz 900 tlye kadar ve ben 8kg yıkama hacmi olan bir makine istiyorum. Of durumumuz sıkışık olmasa bosh marka alurdim ama sizin bi öneriniz varmı acele cevap lütfen kocam acele ettiriyo sinir etti beni
Evet broken di..
broken dı o .. gelmiyo ama buraya.. şok olmuştum duyunca..
valla kızlar itiraf ediyorum ki.. hayatımda hiç aşure yapmadım ..
hep annem yapardı .. bana kısmet olmadı ..
o yüzden aşure yi başkalarına bırakıyorum..
açıkçası çokta sevmem belki ondandır bilmeyişim..
amanıııııııın beyaz eşya fiyatları uçmuş gitmişşşşş
ayy içim bi hoş olduuuuuu
derken hooop geldi ve bişey istedi benden, neyse işim bitince gelirim bennnnn
ayy bende face açtımakşam bi ayar çekim hele
nerdeyse 30 yaşımıza geldik öyle açıyoz
Kis kiyar mi kiyar.. kusbasi bile yapar bizi zeyno
He kıs..uçmuş fiyatlar
Bayagi servet olmuş
Kimsenin başını bağlayıp iş cikartma dur
Dünürcu başı zeyno teyzesi alsin beyaz esyalari-- derler..benden demesi
Ne alıntı yapmışım öyle. .hayatımda yaptigim en uzun alıntı
(Kendini taliaa sanan sarı kafa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?