2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar chicco poly mama sandalyesi gittigidiyorda indirime girmiş 240 tl kargo dahil. almak isteyenlere haber vereyim dedim

hani benim dünürüm ya

sapık sarı kafayım ben Coşkun'un dişisi

Benimki ana kuzusu evlrnmiycekmiş karı dırdırı istemiyoruz

kusura bakma şekerim topigimde kızlar var öle başı boş erkek istemiyorumm

seninkini loverin kini ve ase ninkiniiin hemen başını baglıyorummmm [/QUOTE]

Başı boş degil kis
Bak buraları dağıtır diye cocugu getirmiyorm bile yanımda
Canımcım beni bosver.. waiti bekliyorum ben, acelem yok olmadı kapini çalacagim senin

Yaa abimizde abayi yakmış, nolacak halimizz bakalım
Hatunla yatıp hatunla kalkıyoruz vallahi:26:

canım ç.makinası bakıyosun anladığım kadarıyla
ben siemensin ithal olan serisini (sanırım S serisiydi)kullanıyorum çok çok memnunum biraz sesli ama güzel yıkıyor
bulaşık mak. buzdolabı profilo şiddetle uzak dur derim hiç memnun değilim ç.makinasıda farklı olmaz diye düşünüyorum

anam kız yok kız yok diyoruz erkekten çok boşta kız varmışş

boşta olan erkekler :

1-asesulfam
2-lover
3-bebo_
4-nurgü
5-nilom
6-istanbulizmir
7-retbull
8-hülyaerdem

boşta olan kıslar :

1-ecz_havva
2-eslem
3-dilca
4-monletter
4-ozgnmn
5-efsun
6-may_07

hemen seçim yapın yüzügü takıp bu işi bitiriyorumm

canım beyaz eşya alıvcaksan arçelik ve siemensten şaşamıcaksın hayatımm bence onların uygun fiyatlı bişileri varsa araştırabilirsinn

hepsinide saymış bak heleebenm kızımda nişanı attı haberin varmı seninnn ama ben kızımı kimseye vermemeye karar verdim cabnımmm boşta kız olması sorun teşkil etmez sanırımmm

Bu nasıl bi teşvik tir..çelme aklımızi zeynoo
Sen evlendirme icin yap.. :)
Bak 3.cocuk yapanlarada yenilikler geliyor..acaba 4 tane yaparsam ekstra bisey daha olurmu
Kafami karistiriyolar wala:111:
Tamam tamam kızma, hallederis fotoyu

canım beyaz eşya alıvcaksan arçelik ve siemensten şaşamıcaksın hayatımm bence onların uygun fiyatlı bişileri varsa araştırabilirsinn

kıs ben en uygun markayı arçelik diye biliyodummm, bizim kıçı kırık arçelik olmuş paris hiltonnn

hepsinide saymış bak heleebenm kızımda nişanı attı haberin varmı seninnn ama ben kızımı kimseye vermemeye karar verdim cabnımmm boşta kız olması sorun teşkil etmez sanırımmm

senin kız kimle nişanlıydı niye nişanı attı
ay bu aralar nişan atmak moda bizdemi modaya uysak

yollayın tabiiiii sizin bebişler pırlantada bizimkiler bakırdan mııı

biz kabak gibi sergiliyoruzzz siz saklıyosunuzz hiç hoş degilll hadi yolla bebişimmm

kıs ben en uygun markayı arçelik diye biliyodummm, bizim kıçı kırık arçelik olmuş paris hiltonnn
heee uygunnn kıss olarmııı bilmem olarmııı sonuçta herşeyin pahalısı ve ucuzu var dimiii

canım minikuss un oğluu benim alisadi dediğim ama deniz sadiyle nişanlıydı ama artıkk diilll at bacım at nişanı kafanı bozuyosaa

sen nişan atmadan önce totonu kaldırda bi zahmet kızının fotolarıyla bilgilerini yollaaa
artislik yapmaya gelincee en önde bayrak taşımayı biliyosunnn

sen nişan atmadan önce totonu kaldırda bi zahmet kızının fotolarıyla bilgilerini yollaaa
artislik yapmaya gelincee en önde bayrak taşımayı biliyosunnn

ay bende bizim kızın fotosunu yollayaıyım diye yazmıştım
sonra üşendim şimdi kim harddiski getirecek şimdi diye sildim mesajı
yolluyoruuum

kız ne bu isyan isyan kız analarında
hep bir nişan atarızlar, yok bizimkileride yoldan çıkaracaklar, oğlanın boyu bacadan aştı bi kız bulmuşuz işimize turp sıkanı yakarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…