kusura bakma şekerim topigimde kızlar var öle başı boş erkek istemiyorumm
seninkini loverin kini ve ase ninkiniiin hemen başını baglıyorummmm [/QUOTE]
Başı boş degil kis
Bak buraları dağıtır diye cocugu getirmiyorm bile yanımda
Canımcım beni bosver.. waiti bekliyorum ben, acelem yok olmadı kapini çalacagim senin
kafam çok karıştı bir kişi iyi diyosa bir kişi kötü diyo
özellikleri benimde gözümü boyuyo ama baksana ya çoğu kişi kötü diyo ne yapcam yaaa
hadi yaaa eşim de tutturdu yaaa üfff sürekli alınan bişey de değilki çamaşır makinesi
peki samsung ve altus hakkında ne düşünüyosunuz kızlar, eşim samsung beyaz eşyada iyi değil diyo , ALTUS SANIRIM ARÇELİĞİN YAN SANAYİSİ ne düşünüyosunuz
canım ç.makinası bakıyosun anladığım kadarıyla
ben siemensin ithal olan serisini (sanırım S serisiydi)kullanıyorum çok çok memnunum biraz sesli ama güzel yıkıyor
bulaşık mak. buzdolabı profilo şiddetle uzak dur derim hiç memnun değilim ç.makinasıda farklı olmaz diye düşünüyorum
hepsinide saymış bak heleebenm kızımda nişanı attı haberin varmı seninnn ama ben kızımı kimseye vermemeye karar verdim cabnımmm boşta kız olması sorun teşkil etmez sanırımmm
Bu nasıl bi teşvik tir..çelme aklımızi zeynoo
Sen evlendirme icin yap.. :)
Bak 3.cocuk yapanlarada yenilikler geliyor..acaba 4 tane yaparsam ekstra bisey daha olurmu
Kafami karistiriyolar wala:111:
Tamam tamam kızma, hallederis fotoyu
hepsinide saymış bak heleebenm kızımda nişanı attı haberin varmı seninnn ama ben kızımı kimseye vermemeye karar verdim cabnımmm boşta kız olması sorun teşkil etmez sanırımmm
Bu nasıl bi teşvik tir..çelme aklımızi zeynoo
Sen evlendirme icin yap.. :)
Bak 3.cocuk yapanlarada yenilikler geliyor..acaba 4 tane yaparsam ekstra bisey daha olurmu
Kafami karistiriyolar wala:111:
Tamam tamam kızma, hallederis fotoyu
kız ne bu isyan isyan kız analarında
hep bir nişan atarızlar, yok bizimkileride yoldan çıkaracaklar, oğlanın boyu bacadan aştı bi kız bulmuşuz işimize turp sıkanı yakarız