bizim kız osurdu osurdu sonra heaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye gevşeyip rahatladı
kız ne bu isyan isyan kız analarında
hep bir nişan atarızlar, yok bizimkileride yoldan çıkaracaklar, oğlanın boyu bacadan aştı bi kız bulmuşuz işimize turp sıkanı yakarız
kız ne bu isyan isyan kız analarında
hep bir nişan atarızlar, yok bizimkileride yoldan çıkaracaklar, oğlanın boyu bacadan aştı bi kız bulmuşuz işimize turp sıkanı yakarız
kusura bakma şekerim topigimde kızlar var öle başı boş erkek istemiyorumm
seninkini loverin kini ve ase ninkiniiin hemen başını baglıyorummmm
bende üye oluyodum dondu bilgisayar sonra tekrar gönder butonuna tıkladım aynı mail adresi ile kayıtlı üyelik bulunmaktadır dedi o benim sanırım da numune gelcekmi gelmicekmibenim ki gelmedii halaaaagöndermezlersee hero baby yi silicem defterdennn
kızlar bu arkadaşa yardımcı olabilenimiz varmı bişeyler yapalım yardım edelimHaziran anneleri sizden bi ricada bulunabilirmiyim? ben Allah nasip eder ise 20 aralıkta doğum yapıcam. bir oğlum olucak. ama ben bebeğime maddi sıkıntılar nedeni ile ne giyebilecek bir şey alabildim nede bi bebek eşyası hiçbir şey alamadım. eğer sizin bebeklerinize uymayan giysileri yada eşyaları var ise ve duruyo ise paylaşmak ister iseniz bana verebilirmisiniz. doğuma kadar hak var rahmet var belki alabiliriz dedim ama malesef alamadım bu yüzden artık ancak sizlere yazabiliyorum doğum yapmama nasip olur ise 39 günüm kaldı. lütfen bana yardımcı olun bana.TEŞEKKÜRLER...
cnm çok geçmiş olsun nasıl okadar ilerlemiş k, çok üzüldümslm kızlar ben baya yoğun bir hafta geçirdim malum hastalık peşimiz bırakmadı şuan antibiyotik iğne vuruluyoruz:2: idrar yollarında normal değerin 4 5 katı enfeksiyon çıktı çarşamda günü böbrek ultrasyoununa gircek oğlum bu kadar enfeksiyon neden olmuş olabilir ona bakıcak doktor her ihtimale karşı böbreklere bakalım dedi.
şuan iyiyiz allaha şükürgeceleri egeyi uyuturken okudum geçen olaylara canım sıkıldı kızlar biribirne biraz gönül koydu sanıırm umarım hemencicik geçer bu durum
5 10 sayfa geçmiş kaldı onalarıda okuyım hele
Kızlar dün meleğimin mezarına gittik...
Annecim seni çok seviyorum kızım, sen hep benim ilk göz ağrım olarak kalacaksın...ama annen ve baban senin bir kardeşin olsun istiyor dedim...sen de ister misin canım yavrum dedim...istersen kuzum noolur kardeşini yukarıdan kolla koru dedim...
yani meleğimize de bildirdik durumu...
ben de bugün ovulasyon testi alıcam...ama ilk defa kullanıcam..netten araştırdığım kadarıyla ilk koyu çıktığı zaman ovulasyon gerçekleşiyormuş...koyu çıktıktan sonra mı ilişki olması gerekiyor????...hiç kullanıp da hamile kalan var mı aranızda???
hoş benim yumurtalama zamanım genelde düzenlidir ama bu sefer içimden böyle bişey yapmak geldi...
aaa bilmiyodum ve bunu geçen sormuştum cnm teşekkür ederim ondan alalımHerkese merhaba,
ben de temmuz annesi görünümlü haziran annesiyim 28 haziran doğumlu bir oğlum var. Dolayısıyla uzun zamandır hem sizi hem temmuz annelerini takip ediyorum. Maşallah burda muhabbetiniz çok güzel , valla gözüm yok( GDK'nın bahsettiği kem gözlü kişi ben değilim ) ayrıca diyetisyen olduğum için pirinç unu ile ilgili konuşmaya ses vermeden edemedim. Kızlar normal pirinç unundan ziyade hero baby'nin gogly adınd bebeklere özel pirinç unu var onu kullanabilirsiniz. Ya da ( ben kendim de öyle yapıcam) esmer pirinç unu kullanabilirsiniz. Marketlerde bulamazsanız esmer pirinç alıp karabiber çekme zımbırtısında öğütebilirsiniz. Tavsiye olarak paylaşmak istedim bütün minnoşları öperim
pufffffffffffffffffffff eşim ısrarla vestel istiyoCanım evimin yakınında büyük bi vestel mağazası var
Sitedeki herkesin oradan alışverişi var.kimse memnun degil.tv, klima, bulasik-camasir mak. Herkesin biseyi bozuluyor
Komsunun biri hirsindan makinasını asagi atacakti vallahi, kacinciya bozuluyor diye:26:
Bende hep arçelik almıştım. .9 yıldır hic bi makinam sorun cikarmadi henüzçok şükür
n
bizim kızz sürekli o modda evin içi doğalgazkuyusu gibii
YOK ben daha alamadım soğudum bi araYok kıs atesimiz vardi zaten sen onu yazdığın daates almaya gelmedik
Henuz birsey almadim canim
Başımızı kaldiramiyoruz henüz bi atak yok yani.aklimda ,niyetimde var
(Bi arkadaş vasıtasıyla alacağım zaten, onunla denk gelince bakacağız. Oyle belli bi modelde yok aklımda. Ama filtre degisimi istemeyen makbuldur)
Bu ara alışverişlerimde pürüzlü zaten
Gecen gün nemlendirici aldim,% 25 indirimde diye fakirin.ellerinde kalmamış, teshir de istemedim
Beklerim sorun değil dedim. .neyse geldi diye aradilar 1 hafta sonra.gittim aldim.eve geldim baktım, açılmış kutu.teshir di belli, her yeri cizik ws.geri goturduk
Beklersiniz bilmem ne dedi, 1 hafta sonra arandik yine ayni sahne.tamam bi kere yaptiniz yemedik, neden iki kez ayni sey yapılıyor sa artık
Iptal ettirdim en son.
Neyse öle işte, dolmuşum pardon
Sen al anacım böyle bi ihtiyacın varsa, bekleme yapma:)
canım benim kız kardeşimin vestel çamaşır makinası vardıArçeliğede baktım cnm şimdi sen deyince ama hep bin tl üstü ilanlar çıkıyo, hepsiburada.comdan alcaz indirim çeki varmış eşimin yada parapuan mı ne ondan varmış ama bütçeme uygun Arçelik yok
Hımmm bu yine de iyi bi haber sağol cnm ya ilk defa sen iyi bişey dedin vestel hakkında ama sende arkadaşından duyduğun kadar....
off yaaa ben de bundan korkuyorum ama dediğin de doğru beyaz eşya işi şans işi, simense de bir bakim ozaman hemen
şimdi kociş diyo ki özellikleri bi harika diyo bu fiyata çok iyi diyo hem de 3yıl garanti + 10 yıl motor garantili durun link atim size de bi yorm yapın kızlar.
Vestel CMH - XXL 8510 TE A++ Enerji Sınıfı 8 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
hıhhhhbizim kız osurdu osurdu sonra heaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye gevşeyip rahatladı
heee uygunnn kıss olarmııı bilmem olarmııı sonuçta herşeyin pahalısı ve ucuzu var dimiii
canım minikuss un oğluu benim alisadi dediğim ama deniz sadiyle nişanlıydı ama artıkk diilll at bacım at nişanı kafanı bozuyosaa
sen nişan atmadan önce totonu kaldırda bi zahmet kızının fotolarıyla bilgilerini yollaaa
artislik yapmaya gelincee en önde bayrak taşımayı biliyosunnn
osuruklu kızlarınıza koca bulmuşunuz daha afralar tafralar:111::111::111:
Başı boş degil kis
Bak buraları dağıtır diye cocugu getirmiyorm bile yanımda
Canımcım beni bosver.. waiti bekliyorum ben, acelem yokolmadı kapini çalacagim senin
Yaa abimizde abayi yakmış, nolacak halimizz bakalım
Hatunla yatıp hatunla kalkıyoruz vallahi:26:
ay sizin oğlanlar sanki başka bişi yapıyo
yiyo içiyo zıçıyo osuruyoo
hkn canım sanada gecmıs olsun gorunmez kaza ucuz atlasmıssın ıyıkı annen yanında yardımcı olur sana
senin alıntında gördümkızlar bu arkadaşa yardımcı olabilenimiz varmı bişeyler yapalım yardım edelim
hıhhhhatarsan at dünür dedik bağrımıza bastık
senin osuruklu kızına kalmadık
kız niye teşvik ediyorsun zeyno zaten zar zor buluyor çiftleri
arabozmayın
ay sizin oğlanlar sanki başka bişi yapıyo
yiyo içiyo zıçıyo osuruyoo
buda benim yakışıklı prensimmmbiri zilli linayıı getirsin hemennn
buda benim yakışıklı prensimmmbiri zilli linayıı getirsin hemennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?