2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

yerim ben senin oğlanın heyecanını yaa çok hoooş
buda benim yakışıklı prensimmm biri zilli linayıı getirsin hemennn

oy oy oy maşallah
çok kocaman yakışıklı datlu bişisin olmuşsun
ay nasıl seveceğimi şaşırdıım

WAİT bu arada alıntıdan gördüm Ömer kociman olmuş kuzucuk yürüyecek yakında
nese çok sevmiim sizin oğlanarı sevgili dünürcüm burda üstelik azar çekmiş bize hizaya geldik ana kız

anamm maşallah ne tatlı olmuş, zeyno mama sandalyesi pozumuzu unuttuk ya, uyku tulumuyla ve sofiyle

evet bu hafta eve geçince yapalım onuuu taamm mııı

Maşallah maşallah
Issıracaam onuu, poza bak
Zeynoo oglusun tıpkı senn cok tatlııı
Allahım esirgesinn

canım saoll evet %99 bana benzetiliyorrr sadece gözleri babası gibi yeşill o kadarrr

Yiğit Ali ilk düşüşünü yaşadı bugün. Akşam dışarı çıkıcaz diye erken yıkayayım dedim. Kendi yatağımın üstüne tam ortaya yatırdım gidip kovasını alacaktım. Daha arkamı dönüp odanın kapısından adımımı sttım ki bi patıırtı geldi. Sadece 10-15 sn yalnız kaldı.
Arkamı döndüm ki yerde sırtüstü yatıyor bakıyor. Ben korkup bağırınca ağlamaya başladı hemde ne ağlamak.

Hemen hastaneye gittim eşimde oraya geldi. Hiçbir şeyi yok çok şükür.
Şişlik morluk yok. Kusarsa her zamankinden çok uyumak isterse ya da her zaman ilgi gösterdiği oyuncaklarına tepki vermezse getir dedi.

Bu dönemdeki bebeklerde kırık kolay kolay olmaz. Halının üstüne düşmüş ve yükseklikte çok değil korkma dedi.

Her zamankinden farklı bir şey yedirme dedi.
Uyutmayayım süre dimi dedim. Hayır tabiki de uyut öylr bir şey yok şehir efsanesi onlar dedi.

Ama benim ömrümden ömür gitti.

canım çok geçmiş olsunnn allah korumuşşş doktorun dediği gibi bu dönemde çok kötü düşüşler olmadığı sürece korkmaa tekrar geçmiş olsunn

ay canımm çok geçmiş olsunnnn :18: senin bagırmana korkmuştur oo annesii üzülmee

tek bırakmaya gelmiyorlar maşallahları var çok hareketlendilerrr
buda sana ders olsunn bir daha bırakman gerekirse yere bişi ser bırak üstüne ne hali varsa görsünnn

ay kuzumm nazarmı değdirdik sana Allah korusun:26::26: 41 kere maşallah sana, Allah esirgesin çok geçmiş olsun canım.

Tokoyay geçmiş olsun canım. Benimkini arada bırakıyorum öyle arada dönemiyor diye ama bırakmamak lazım döneceği tutar filan Allah korusun

canım cok cok gecmıs olsun bende kızımı koltuktan dusurmustum bısey olmadı ama cok uzuldum ve korktum keske hıc olmasa ama oluyo ıste

bızımde odamızda kızım dustukten sonra kocaman bır yatak var napıyım kızımdan onemlı degıl mısafır gelınce yatak odasına alıyoruz

Canim cok cok geçmiş olsunn
Allah koruyor yavrularımizi
Benim oglumda 10 gun kadar once düştü ..ilk defa:S
Gorunce elim ayağım boşaldı resmen.dr.umuz düşme anında bayılma yada kusma yoksa korkmayin demişti
Cok hareketliler artık

Son düzenleyen: Moderatör:
saol canım benimki hastasıdırr mcqueeninn öle bii yaptık işte bende beğendimmm güzel olduu bayaaa

Aynıyız aynı.. bi hevestir, geçer dedim ama geçmedi
Herseyimizde mcqueenhatta mater da dahil oluyor çoğuna :112:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…