Tokoyay çok geçmiş olsun oğluşuna canım..sen bağırınca korkmuştur annesi o...
Zeyno kız yerim ben emirikuşum benim nasıl cin gibi de bakar valla aynı sen yaaa...kız nasıl becerdin öyle...bana da taktik ver degerçi ben babasına benzesin istiyom ama
Ases oğluşunun sevgilisini yerim...kuzum kıyamam bi de üzülürmüş naz konuşmuyor diye onunlaaa
Hkn hayırlı olsun odası oğluşunun...mutlu mutlu zaman geçirsin orda...
Niran ben de sinir oluyom hocaya da işte arada da iş yapmak lazım dimi...geliyor tam sohbetin ortasında bölüyor beni yahuuu
benim ütüm tefal çok memnunum ama annemin iş yeri ütülerinden var büyük kazanlı sırf buhar süper açıyor kırışıklıklRI
ALIRSAN KAZANLI AL DERİM HATTA VE HATTA BU HAFTA PERŞEMBE GÜNÜ A1001 E GELİYOR VESTELİN
100 TL YE SÜPERR.. REKLAM GİBİ OLDU BİRASS AMA AMACIM YARDIMCI OLMAK
BEYAZ EŞYAMIN HEPSİ VESTEL MEMNUNUM TAVSİYE EDİLİRR
oy oy oy maşallah
çok kocaman yakışıklı datlu bişisin olmuşsun
ay nasıl seveceğimi şaşırdıım
WAİT bu arada alıntıdan gördüm Ömer kociman olmuş kuzucuk yürüyecek yakında
nese çok sevmiim sizin oğlanarı sevgili dünürcüm burda üstelik azar çekmiş bize hizaya geldik ana kız
Ya hic deme. . Arabalar cd sini bilmem kac kere izledi.cd cazirdamaya basladi artık, çizilmis bazi yerleri
2 gun once babasi uçaklar i getirdi. 2 günde 6 kere izledi sanırım:26: dusty e de saracak belli:112:
Kolay gelsinn)
benim ütüm tefal çok memnunum ama annemin iş yeri ütülerinden var büyük kazanlı sırf buhar süper açıyor kırışıklıklRI
ALIRSAN KAZANLI AL DERİM HATTA VE HATTA BU HAFTA PERŞEMBE GÜNÜ A1001 E GELİYOR VESTELİN
100 TL YE SÜPERR.. REKLAM GİBİ OLDU BİRASS AMA AMACIM YARDIMCI OLMAK
BEYAZ EŞYAMIN HEPSİ VESTEL MEMNUNUM TAVSİYE EDİLİRR
Amin canım benim aminnnnn...
kuzenine de çok sevindimmmm...ayy nedense kendim kalmış kadar oldum
allahım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder allahımmmm.....
bi yandan da ona dua edicem....