2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Canim yılbaşı çekilişi yapcez
katilmak istersen senide ekleriz hedayee alip birbirimize yolliciizzz

yanliz yurtdisinda olanları cok üzülerek dahil edemiyozz galibaaa

tabisii sewe sewe çok güzel hatıra olur süper düşünmüşsünüz
ama ben çok sık giremiyorum bana özel mesajla bildirirsen sewinirim

İYİ GECELEEERR KUZULARRR MİNİKLERİNİZİN TOTOLARINDAN ISIRIYORUM

kizz hani sen dilaya hayrandin kizi vermedik diye papucumuz damami atildii hemen

Canim yılbaşı çekilişi yapcez
katilmak istersen senide ekleriz hedayee alip birbirimize yolliciizzz

yanliz yurtdisinda olanları cok üzülerek dahil edemiyozz galibaaa

canım yurtdışındakileri de kendi aralarında eşleştirsek olmazmı ki böylece herkes katılmış olur

bu cekilis olayini bende sorcaktim bizde katilabiliyormuyuz diye yurtu disinda oldugum icin bir kez daha üzüldüm yaa hem toplasin bizssiz hem cekilsi yapinn ohhh agliyak biz agliyakkkzaten keyfim yoktu tuz biber ektin zeynoo saol

melinnaz canim o turlude ayniya gelir sadece ben ve retbul ayni ülkedeyiz digerleri cok uzakta birde esra yakin sayilir ((14: ama ben gerci her turlu yinede katilmak isterdim yaa

amann fistigima bak yerim ben bu linayii cokk tatlii masallahh masallah senin bandalarini yerim yerimmm dilayla gelip alalim bandasiz birakalim kokos seni

hkn de derinin fotosunu eklemis ben görmedim onu dur bulum onuda ya

gelin talia teyzesi biz dilayada alırız o bandanalardan

nurgu teyzesi biraz daha özendirelim de doğur sende bir kızçe ama uras biraz daha büyüsün

hımmm anladım tatlım siz de retbulla hediyeleşirsiniz o zaman olmaz mı ki

Hkn; geçmiş olsun düşmüşsün aman allah beterinden korusun derinde çok çok tatlı maşallah yerim ben onu bandananizi kıskandık bu arada

Neden keyfin yok hayırdır

Oglus hepinizi opuyo teyzeleri, tesekkur ettik. Telefondan uzun uzun bakamadim yarin ofiste tek tekk okuyup yazarim cevaplarimi. Dunurcumun cani sıkkınmıs dayanamadim geldim. Canim ne oldu ya?? Hediyelesmeye dahil etmeselerde farketmez biz senle ayrıca hediyelesiriz. Olmazmi?? Bence çok güzel olur. Ups var artık nolmuşkii

Tüyolari heyecanla bekliyoruz o zaman

heheh tmm gelip alalim hepsinii kizz okadar özendim senin bandalarina her gittigim yerden bandana alir oldum esim yeter arttik bikmadinmi diyor ama hala linaninkilelrde aklim kaliyor okadar guzelini bulamiyoz hic nedensehepsinin resimlerini cekimde ekleyim bak bazilarini daha hic kafasina bile takmadim daha gidip aliyorum da

olur canim retbulla anlasalim bizde

olur canim tabiki neden olmasin ya zaten damadima dis hediyeside almadik cok üzülüyorum bunun icinde
cidden ya ben bu kargo ücretini bir ögrenim nekadarmis :44:

hosgeldin mervemmm sen yoktunya ondan yoktu keyfim sen gelince geri geldi kiz askitomm
sonra anlatirim ben sana simdi bosver :))

Yaz sen bana faceden üzüldüm bak şimdi inşallah önemli bir şey yoktur
Sağol bu arada Şımarttin beni

olur canim tabiki neden olmasin ya zaten damadima dis hediyeside almadik cok üzülüyorum bunun icinde
cidden ya ben bu kargo ücretini bir ögrenim nekadarmis :44:

Bende gelin kızıma bir yüzük takamadım hem sen niye üzgünsün ne oldu bakalım

Keyfim yok ya bu yürüyüş işini askıya alacağım bir.muddet hiç halim kalmıyor
Moralim bozuldu buna ben çok güçsüz bir insanım

Taliaa niye katılmıyosun çekilise

Yaz sen bana faceden üzüldüm bak şimdi inşallah önemli bir şey yoktur
Sağol bu arada Şımarttin beni

yok canim önemli birsey yok bazi seyleri cok kafama taktim sanirimm :)) bosver ustunde durmaya degmez
simar canim simar tabiki sen hak ediyorsun simartilmayi
Bende gelin kızıma bir yüzük takamadım hem sen niye üzgünsün ne oldu bakalım

aaa ne cabuk unuttun canim yuzugumuzu taktikya hemenn ilk gunuu tektas takmisti ömer ama tabi bir kutlama yapamadik dimi:44:canim yazdim yukarda merveye önemli birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…