Canim yılbaşı çekilişi yapcez
katilmak istersen senide ekleriz hedayee alip birbirimize yolliciizzz
yanliz yurtdisinda olanları cok üzülerek dahil edemiyozz galibaaa
benimi çağırdın Zeynep anne geldim şöyle emirle karşılıklı birer biberon süt içelim
Eki Görüntüle 859214
Eki Görüntüle 859222
Eki Görüntüle 859230
yaww sahibeeem bu çekiliş olayı nedir ben (yabancı)zenci kaldım olaya biri açıklasın banaaa
200 sayfayı okuyana kadar bütün faaliyetleri kaçırıcam
bende istiyoorrrm ya hadi yapak bi tane daha
topiğin kızları beni 2. çocuk için tetikleyip duruyor
hele hele DERİNe olan hayranlığım bi başka pişmaniye gibi aynııı
acıktım galiba bu saatlerde dolaşmak bana yaramıyor
benimi çağırdın zeynep anne geldim şöyle emirle karşılıklı birer biberon süt içelim
Eki Görüntüle 859214
Eki Görüntüle 859222
Eki Görüntüle 859230
Canim yılbaşı çekilişi yapcez
katilmak istersen senide ekleriz hedayee alip birbirimize yolliciizzz
yanliz yurtdisinda olanları cok üzülerek dahil edemiyozz galibaaa
canım yurtdışındakileri de kendi aralarında eşleştirsek olmazmı ki böylece herkes katılmış olur
kizz hani sen dilaya hayrandin kizi vermedik diye papucumuz damami atildii hemen
amann fistigima bak yerim ben bu linayii cokk tatlii masallahh masallah senin bandalarini yerim yerimmm dilayla gelip alalim bandasiz birakalim kokos seni
hkn de derinin fotosunu eklemis ben görmedim onu dur bulum onuda ya
ayyy dur şu cimcimeyede yorum yapmadan çıkamıycaaaamm
ne bu tokalar yaa süslü pakizeler sizi
valla bunları gördükçe kızçeler doğurasım geliyo
dombiiliii seniii o bacaklarını ısırırrım senin böjüüüüüükkk seniii
dişlerimi kıracam gece gece
bu cekilis olayini bende sorcaktim bizde katilabiliyormuyuz diye yurtu disinda oldugum icin bir kez daha üzüldüm yaa hem toplasin bizssiz hem cekilsi yapinn ohhh agliyak biz agliyakkkzaten keyfim yoktu tuz biber ektin zeynoo saol
melinnaz canim o turlude ayniya gelir sadece ben ve retbul ayni ülkedeyiz digerleri cok uzakta birde esra yakin sayilir(( 14: ama ben gerci her turlu yinede katilmak isterdim yaa
bu cekilis olayini bende sorcaktim bizde katilabiliyormuyuz diye yurtu disinda oldugum icin bir kez daha üzüldüm yaa hem toplasin bizssiz hem cekilsi yapinn ohhh agliyak biz agliyakkkzaten keyfim yoktu tuz biber ektin zeynoo saol
melinnaz canim o turlude ayniya gelir sadece ben ve retbul ayni ülkedeyiz digerleri cok uzakta birde esra yakin sayilir(( 14: ama ben gerci her turlu yinede katilmak isterdim yaa
Neden keyfin yok hayırdır
Kızlar emzırmeme ve dıkkat etmeme ragmen dogum kılolarımı veremedım
Persembe sağlam bır dıyetısyene gıdıcem
Yarın kan tahlıllerımı yaptırıcam
Dıyetısyenden sonra tuyoları paylaşırım
gelin talia teyzesi biz dilayada alırız o bandanalardan
nurgu teyzesi biraz daha özendirelim de doğur sende bir kızçe ama uras biraz daha büyüsün
hımmm anladım tatlım siz de retbulla hediyeleşirsiniz o zaman olmaz mı ki
benimi çağırdın Zeynep anne geldim şöyle emirle karşılıklı birer biberon süt içelim
Eki Görüntüle 859214
Eki Görüntüle 859222
Eki Görüntüle 859230
Oglus hepinizi opuyo teyzeleri, tesekkur ettik. Telefondan uzun uzun bakamadim yarin ofiste tek tekk okuyup yazarim cevaplarimi. Dunurcumun cani sıkkınmıs dayanamadim geldim. Canim ne oldu ya?? Hediyelesmeye dahil etmeselerde farketmez biz senle ayrıca hediyelesiriz. Olmazmi?? Bence çok güzel olur. Ups var artık nolmuşkii
hosgeldin mervemmm sen yoktunya ondan yoktu keyfim sen gelince geri geldi kiz askitomm
sonra anlatirim ben sana simdi bosver :))
olur canim tabiki neden olmasin ya zaten damadima dis hediyeside almadik cok üzülüyorum bunun icinde
cidden ya ben bu kargo ücretini bir ögrenim nekadarmis :44:
Yaz sen bana faceden üzüldüm bak şimdi inşallah önemli bir şey yoktur
Sağol bu arada Şımarttin beni
Bende gelin kızıma bir yüzük takamadımhem sen niye üzgünsün ne oldu bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?