2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Keyfim yok ya bu yürüyüş işini askıya alacağım bir.muddet hiç halim kalmıyor
Moralim bozuldu buna ben çok güçsüz bir insanım

Taliaa niye katılmıyosun çekilise

senin niye keyfin yok kiz hayidir ( canim sende hergun yürüyüse cikma canim istediginde keyfin yerinde oldugunda cik ozaman daha bir keyfili mutlu oluyor insan :)) cikamadigindada evde daha fazla is yap hareket edecek birseylerle oyalan ama kendinide yorma :))
kiz ben katilmak istiyordummm hatta kac kez sorum dedim bende katilabilirmiyim diye ama unutuyordum
maleseff topigin agasi bizi katmiyorr zaten cok ezik hissediyorum kendimi bu aralar bu bana yapilirmii ya
benimde ilgiye sevgiye ihtiyacim var dimii ama ya

Aman canım sorun olmasında mesafelern önemi yok gönüller bir olsun.,dilay uyudumu?

Aman canım sorun olmasında mesafelern önemi yok gönüller bir olsun.,dilay uyudumu?

aynen canim gönüller bir olsun tabiki ama yinede insan böyle olunca kendisi dislanmis hisetmiyor degil hani

evet canim uyuduu bugun erken uyusu kayinannesii banyo yaptik aksam kizimla beraber normalde 9 da fln uyuyan kiz bugun erkenden uyudu 7-30 da bugun bizde ne varsa anali kizli gözümüz uykudan acilmiyor

gelin gelin feda olsun dilaya onunkilerde çok güzel neden öyle diyosun annesi yerim ben dilayı ekle bakalım insan doyamıyor bende her bulduğumu alıyorumeşimde alıştı benim gözümden kaçanı o gösteriyor bak bu da güzelmiş diyor

Çok tatlısin kuzum sen maşallah sana ilk resim yenilerden mi büyümüş değişmiş valla

Sen Sen nerelerdesin bu arada
Kaç kere sorduk seni merak ettik

teşekkür ederim Mervecim resimlerin hepsi yeni son birkaç haftada çekilmiş resimler

canım bilgisayarıma soda dökmüştüm klavyesi kısa devre yapmış burada bulamadık sipariş verdik yeni klavye dün geldi ondan yoktum ben ama hatırlamana yokluğumu fark etmene çok sevindim canım

sen mi yaptın
çok güzel görünüyor eline sağlık
tarifi varsa ver de yapamasam da dursun belki lazım olur
pasta yapamıyorum ben yaa zoruma gidiyor

rezene canım tarifi yazdım butona bastım puf
bu arada bu mesajıda 2. kez yazıyorum
sinir oldum bi ara yeniden yazarım üşendim şimdi

ay çok uykum geldi yaa gözlerim kapanıyor
hepinize tatlı rüyalar canlar

Ohhh maşallah kızıma, damadın sizin yerinizede oturdu merak etme. Yeni uyudu sıpa, bende yıkadım halbuki:)) ne dışlanması aşkolsun canım ya, hiç olurmu. Biz beraber kutlarız yılbaşını hediyelerimizle.

canim benimya cok saol tetesi almis kadar oldukk güzel olmaya basladii ilk aylarinda birtane bile bulamamistim takacak kafasinaneyse artik bundan sonra takar takar gezeriz insallahooo iyimis sizin babaniz bizimki nerdee hemen baslar koleksiyonmu yapcan daha gecen aldin ya napcan bukadari diye pinti herif nolcak

bak sen su yaramaza bugun herkes cok büyümüs koca adam olmus bu dediler diye havaya girdi galiba ben büyühttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/girlhahawq2.gifdüm erkeg oldum anne ben oturacam sizle artik demis sanirim sapkasini yedigimmkutlariz annesi tabiki haa bak bugun ben yazmayi unuttum sonra aklima geldi geride yazamamistimkiz o formayi biz sevmedik ama bizimn kiz gs lii nolcak simdi

dipnot: canim senin face yokmu ya daha öncede sordum cevap alamadimm cogu kisiyle eklestikk :44:sende olsan iyi olurdu hanii:26:bugun doustyde eklemis kizinin adinida cicikli koydum bundan sonra:9

Son düzenleme:

Canım benim yerim ben senin tribini ay üzdümmü seni die panik ettim ondan şeyettim ama dedim zaten içimden taliacım alınmaz düşünmez öle canım arkidişim benim kurban olurum diloşumada mis kokulum benim

Gel kız bizde birbirimizin yılbaşını kutlayalım geçerli senin içinde uygunsa

canim benim ya yok kiz öyle seylere kizmam alinmamam sen sevgi gösterinsde bulundugun bes belliydii zatenn seven kisiye kizilirmi hic ask olsun ben sen öyle dusundun diye cok uzuldum ya tetesi oda senin ellerinden öpüyorr cok mutlu olmus sen yazincaa

canim ben zaten yazmsitim bile bizde retbulla kutlariz diyetabiki uygun benim icinde ne dimekk

ay hakketten özlemişiz Derin'i
güzellik minnoş bal bal bal
ne çekilişi bacım ben yaklaşık 200 sayfa geriden geldiğim için

yerimm seni ben kel kızzz
seniiiiii çok beğeniyoreeeee
canım çekilişi zeynoo yazıvermiş zatii sağolsun
bu arada senin çocuk sevmelerine bayılıyorum
Taht oyunlarini izliyorum diye rüyamda zindanlarda dolasip durdum
bende çok beğeniyordum o diziyi ama fazla müstehcen bulduğum için 2 sezondan itibaren izlemedim
netten sansürsüzü var benimde midem kaldırmadı
çok çok çok geçmiş olsun kuzucuk iyidir inş. bide yüzü gelmiş içim cız etti

bende isterim foto
Beboooo bi tanecik gözdem beni ariyosan ben burdayimmm
hayırdır ne iş
hemen sattın bizi 2 günlük beboya aşkolsun
benimi çağırdın Zeynep anne geldim şöyle emirle karşılıklı birer biberon süt içelim

Eki Görüntüle 859214
Eki Görüntüle 859222
Eki Görüntüle 859230

güzellik seniiii
ay çok uykum geldi yaa gözlerim kapanıyor
hepinize tatlı rüyalar canlar
kaç sayfa okudum hiçbişi yazmamışsın
birden çıkmış benim çok uykum geldi bye demişsin
formdan düşmüşsün şekerim
olmuyor böyle

geçmişten ne buldum çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…