cix cix cixxxxxeksik alinti yapmsiin ama hani bize yorummmmmmm
dun gece bende kizimin fotosunu ekledim sende dahil cok kisi yorum yapmadiiolmuyor böyle olmuyor cix cixxx cixxxxx (fena halde alinan kirilan sari kafaaa )
kız vallahi görmemişim geçmişe bakıyorum oysaki
ay bende sana soracaktım ortalıkta Diloşuma bi övgü var ama foto yok diye
hemen bulup geliyorum tatlişkom
he sen gecmise bakion ama baya bir gecmise bakiyonnn teeee neyi bulmuss pdnk nin o yorumu ogun benide cok guldurmustu gözumun önunce canlandi resmen pdnk nin o haliiama topigin en agir topu o degilll
hee tabi sorcaktin dimi dimi hadi yemis olum bende
canim benimya cok saol tetesi almis kadar oldukkgüzel olmaya basladii ilk aylarinda birtane bile bulamamistim takacak kafasina neyse artik bundan sonra takar takar gezeriz insallah ooo iyimis sizin babaniz bizimki nerdee hemen baslar koleksiyonmu yapcan daha gecen aldin ya napcan bukadari diye pinti herif nolcak
bak sen su yaramaza bugun herkes cok büyümüs koca adam olmus bu dediler diye havaya girdi galiba ben büyühttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/girlhahawq2.gifdüm erkeg oldum anne ben oturacam sizle artik demis sanirimsapkasini yedigimm kutlariz annesi tabiki haa bak bugun ben yazmayi unuttum sonra aklima geldi geride yazamamistim kiz o formayi biz sevmedik ama bizimn kiz gs lii nolcak simdi
dipnot: canim senin face yokmu ya daha öncede sordum cevap alamadimm cogu kisiyle eklestikk :44:sende olsan iyi olurdu hanii:26:bugun doustyde eklemis kizinin adinida cicikli koydum bundan sonra:9
he sen gecmise bakion ama baya bir gecmise bakiyonnn teeee neyi bulmuss pdnk nin o yorumu ogun benide cok guldurmustu gözumun önunce canlandi resmen pdnk nin o haliiama topigin en agir topu o degilll
hee tabi sorcaktin dimi dimi hadi yemis olum bende
zaten yazarken bu kesin ayak yaptığımı düşünür dedim
ama yapmıyorum
kız hala bakıyorum düne yok
hangi sayfada zilli söylede yorma
zaten çeneniz düşmüş sayfalar 1 günde 50şer 50şer ilerliyor
Canım yazmıştım biryerlerdw, face doğumdan sonra kapadım öncesinde de cok aktıf değildim . Ama özendim ya sırf burası için açıcam sanırsam. Eşimin akrabaları fılanda ekliydi ne paylaşsam hopp kayınvalide de:) bu sefer eklemem hiçbirini. Hatta sadece sizi ekliyim:))
15kızım soruyor neye gülüyormuşum talia yemedi dedim neyi diyor
ohh sizi ballilarn siziii hadi iyisiniz yinee
wait şekerimCanım yazmıştım biryerlerdw, face doğumdan sonra kapadım öncesinde de cok aktıf değildim . Ama özendim ya sırf burası için açıcam sanırsam. Eşimin akrabaları fılanda ekliydi ne paylaşsam hopp kayınvalide de:) bu sefer eklemem hiçbirini. Hatta sadece sizi ekliyim:))
dünürüm istedi diye hemen resimleri tlfndan face attim ordan alip ekleidm burayada
Eki Görüntüle 858066 Eki Görüntüle 858067 Eki Görüntüle 858068 Eki Görüntüle 858069 Eki Görüntüle 858070
wait şekerim
snin kv bundan sonra kk nın azılı takipçilerindendir heralde sanırsam
büyüksün neneeeee
kız valla görmemişim bak yeni beğendim
2. fotoya bayıldım kız kuzum ya bantıda çok yakışmış annesi onun o minnoş çıpıldak ayaklarını yerim
kocaman olmuş maşallah boyuda uzun
Diloş pek bi hızlı her konuda
taliaa bu arada senin albümdeki Diloşla olan fotona baktım kız göbek falan göremedim ne iş
bide taliaa hanım he bi bak ben o sayfalarda varmıyım
kimsenin bişisini bile beğenmemişim 1388
bilmiyonmu benim geçmişle aram yok hı (masaları devirip kapıları sert sert çarpan sarı kafa)
delirtmeyin uleeeyn beni
ben bu oyunu bozarım
taş kesilin uleeeyn[/QUOT
Oğlum bak git
Canım ya ben Yazın gidememiştim hain koçiş bebek çok küçük die izin vermedi yılbaşına söz demişti şimdi yine caymaya çalışıyor sna yemezler şansı yok
wait şekerim
snin kv bundan sonra kk nın azılı takipçilerindendir heralde sanırsam
büyüksün neneeeee
kız valla görmemişim bak yeni beğendim
2. fotoya bayıldım kız kuzum ya bantıda çok yakışmış annesi onun o minnoş çıpıldak ayaklarını yerim
kocaman olmuş maşallah boyuda uzun
Diloş pek bi hızlı her konuda
taliaa bu arada senin albümdeki Diloşla olan fotona baktım kız göbek falan göremedim ne iş
Yarın açıyorum dünürüm sen iste yeter. Hem bende diloşumun bol bol fotoğraflarını görücem ne güzel. Ben sana özeldrn yazarım açınca ekleşiriz:)) iyi geceler canlar ben artık yatayım ufak ufak öperim siziii
ay nasıl benziyorlarhee anladim canim ama iyi bir fikrimi bende bir daha dusun derim :44: 12. ayda hava baya soguyacak bebekle zor olmazmi evden disari cikamazsin kolay kolayostern da gitsen beklesinde birazz daha haa yok yaza yine gideceksen simdi gitmek daha mantikli olurtabii
cok cok tsk ederiz niran tetesii o fotoyu yakalam icin kac poz cektim ya durmyor bir turlu ayaklarindaki coraplari flan cikartip attii tepinecem diyeama tatli olmus öylede bencede cok tsk ederizz.
kizz gece gece birde sen guldurdun beniii amannnnnnnnnnnn yerlere yatcam simdi gulmekten yazamiyorumm
kizz o albumdeki dilay degil ablasiii kücük bir sasirtmaca yapmistim aa bak iksiini yan yana eklemistim dur ekelyim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?