2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
cix cix cixxxxxeksik alinti yapmsiin amahani bize yorummmmmmm
dun gece bende kizimin fotosunu ekledim sende dahil cok kisi yorum yapmadiiolmuyor böyle olmuyor cix cixxx cixxxxx (fena halde alinan kirilan sari kafaaa )

kız vallahi görmemişim geçmişe bakıyorum oysaki
ay bende sana soracaktım ortalıkta Diloşuma bi övgü var ama foto yok diye
hemen bulup geliyorum tatlişkom

kız vallahi görmemişim geçmişe bakıyorum oysaki
ay bende sana soracaktım ortalıkta Diloşuma bi övgü var ama foto yok diye
hemen bulup geliyorum tatlişkom

he sen gecmise bakion ama baya bir gecmise bakiyonnn teeee neyi bulmuss pdnk nin o yorumu ogun benide cok guldurmustu gözumun önunce canlandi resmen pdnk nin o halii ama topigin en agir topu o degilll

hee tabi sorcaktin dimi dimi hadi yemis olum bende

zaten yazarken bu kesin ayak yaptığımı düşünür dedim
ama yapmıyorum
kız hala bakıyorum düne yok
hangi sayfada zilli söylede yorma
zaten çeneniz düşmüş sayfalar 1 günde 50şer 50şer ilerliyor

Canım yazmıştım biryerlerdw, face doğumdan sonra kapadım öncesinde de cok aktıf değildim . Ama özendim ya sırf burası için açıcam sanırsam. Eşimin akrabaları fılanda ekliydi ne paylaşsam hopp kayınvalide de:) bu sefer eklemem hiçbirini. Hatta sadece sizi ekliyim:))

15kızım soruyor neye gülüyormuşum talia yemedi dedim neyi diyor

ay canim görmemisim yazdigini ozaman kusura bakma ac canimya sende bol bol ömerin resimlerini paylasta doya doya bakalimmbencede ekleme o zillileri( kendisiNI pdnk ssana sari kafa )

15kızım soruyor neye gülüyormuşum talia yemedi dedim neyi diyor

allah senin iyiligini versin emii gece gece benide ne güldürdün kizz kesin dedimm bende esim kalkacakk neye guluyon bu saate diyecek diye korktum kalkmasi sorun degilde gelde ona acikla birde bunu

wait şekerim
snin kv bundan sonra kk nın azılı takipçilerindendir heralde sanırsam
büyüksün neneeeee

kız valla görmemişim bak yeni beğendim
2. fotoya bayıldım kız kuzum ya bantıda çok yakışmış annesi onun o minnoş çıpıldak ayaklarını yerim
kocaman olmuş maşallah boyuda uzun
Diloş pek bi hızlı her konuda
taliaa bu arada senin albümdeki Diloşla olan fotona baktım kız göbek falan göremedim ne iş

bide taliaa hanım he bi bak ben o sayfalarda varmıyım
kimsenin bişisini bile beğenmemişim 1388
bilmiyonmu benim geçmişle aram yok hı (masaları devirip kapıları sert sert çarpan sarı kafa)

Yarın açıyorum dünürüm sen iste yeter. Hem bende diloşumun bol bol fotoğraflarını görücem ne güzel. Ben sana özeldrn yazarım açınca ekleşiriz:)) iyi geceler canlar ben artık yatayım ufak ufak öperim siziii

bide taliaa hanım he bi bak ben o sayfalarda varmıyım
kimsenin bişisini bile beğenmemişim 1388
bilmiyonmu benim geçmişle aram yok hı (masaları devirip kapıları sert sert çarpan sarı kafa)

delirtmeyin uleeeyn beni
ben bu oyunu bozarım
taş kesilin uleeeyn[/QUOT

Oğlum bak git

Son düzenleme:
Canım ya ben Yazın gidememiştim hain koçiş bebek çok küçük die izin vermedi yılbaşına söz demişti şimdi yine caymaya çalışıyor sna yemezler şansı yok

hee anladim canim ama iyi bir fikrimi bende bir daha dusun derim :44: 12. ayda hava baya soguyacak bebekle zor olmazmi evden disari cikamazsin kolay kolay ostern da gitsen beklesinde birazz daha haa yok yaza yine gideceksen simdi gitmek daha mantikli olurtabii

cok cok tsk ederiz niran tetesii o fotoyu yakalam icin kac poz cektim ya durmyor bir turlu ayaklarindaki coraplari flan cikartip attii tepinecem diyeama tatli olmus öylede bencede cok tsk ederizz.

kizz gece gece birde sen guldurdun beniii amannnnnnnnnnnn yerlere yatcam simdi gulmekten yazamiyorumm
kizz o albumdeki dilay degil ablasiii kücük bir sasirtmaca yapmistim aa bak iksiini yan yana eklemistim dur ekelyim hemen

XmalcomXi tanıyoruzda pulibet seni hala hııı
ketum şey seni
kız senin koca melek sanırım
hiç buraya kocanı şikayet etmiyorsun yada kv yi
sendede ne sabır varmış be ya
dert yok tasa yok içini dökmediğine göre

ay nasıl benziyorlar
ama sanırım ben sana dikkat etmekten Diloşa benzettim şimdi dikkatli bakınca ayırtettim
ablası daha tombikmiş kuzum ya
ama benziyorlar
daha öncede söylemiştim (ablasının şimdiki fotosunu koymuştun bi ara)
ablaya benziyor diye
ama sana pek benzetemedim şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…