2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bide taliaa hanım he bi bak ben o sayfalarda varmıyım
kimsenin bişisini bile beğenmemişim 1388
bilmiyonmu benim geçmişle aram yok hı (masaları devirip kapıları sert sert çarpan sarı kafa)

delirtmeyin uleeeyn beni
ben bu oyunu bozarım
taş kesilin uleeeyn

oglum bak gittt diyorum bendekoptumm kkiz sayendee baglayin ulen beniikiz niran moralim bozuk oldugunda nolur sun buralarda ol senn

tamam canim eklesiriz yarinn grs tatlim iyi geceler allah rahatlik versin ömerimi öpüyorumkocamann

Son düzenleme:
Ben bu oyunu bozarım tatar niran

Millet bi bakim çıkacam hemen. Çooook uykum var çoook hedinize tatlı uykular. Sabaha kadar totomuzda sinekler uçuşsa keşke. Bebişler deliksiz güzel bir uyku uyusa

bizim bu çeneyle totomuzda hiç bişicikler uçuşmaz
tam uykumuz gelir siteden çıkarız
o zamanda bebişler bırakmaz
iyi uykular şeker

aaaa kiz bana niye benzetemedinn bebekligime benziyor daha cok zatenn suan ki halimle alakasi yok gibi duruyor ama degisebilirde yani bilemiyecem:44:babamizada benzemiyorr cunku aman zaten dilayi herkes birimize benzetiyor kimi ayni anne diyor kimi ayni bana diyor kimisi ablasi abisi diyor bence bu göreceli birsey sanirim

şeker hoşgeldin seslenmesek göründüğünüz yok
iyisiniz umarım
kızımız nasıl büyüdümü güzellik
bizim kızın gündüz uykusu pek yok gecede 11-12 arası yatıyo işte ondan fırsat bulursak geçmişi okuyabiliyorum sadece. büyüyo valla iyice cadılaştı bide şimdi huy edindi yabancı birini gördükmü çığlık çığlığa ağlıyo. bu arada ervanın resimleri gördüm pek şeker olmuş zeytin gözlüm benim

ay o benzetme konusundada erkek tarafı kendine kız tarafı kendine benzetiyo. bizim kızda aynı benim bebekliğim sadece göz rengi baba geçen kayınvalidemin yanında diyolar aynı annesi diye o hemen ama gözleri babaya benziyo diyoeşimde diyo siparişi öle verdik diye çünkü ben hamileyken gözler kirpikler baba gerisi bana benzesin demiştim ölede oldu

bizimkide öyle ya yabancıyı görünce ağlıyor
beni kapalı görüncede ağlıyor

ay tişkürler şekerim o Aslı'mızın güzelliği

aaa ablamızın cicisimiii
amanın berede olsa tam olacak kız
ne güzel olmuş yaaw
senin adına ben duygulandım

evet canim ablamizin cicilerii biraz rengleri solmus durumda ama yinede cok iyi sayilir BEremizde duruyor hatira olarak sakladiklarimin arasindaydii ama nere kaldirdiigmi bulamadimm bereyide bulup bir daha cekcem böyle ay cok guzel oluyor yaa bende hergun cok duygulaniyorumm ne cabuk zaman gecmis diye huzunleniyorum
evet ablamis daha bir tombisdii yananlarida gamzeliydi gözleri mavi aman bakmaya kiyamazdim onada simdi essek kadar oldu hic sevimli degilllama tabi yine yeri baska ve özel onun
talia nasılsın canım diloş çoook şeker olmuş kız maşşallah kocaman olmuş

hsogeldin canim nerelerdesin sen göremiyorumm saol iyiz sen nasilsin kizcen nasiltsk ederiz tetesi büyüdükk yinee

ay napalım şekerim kızla uğraşıyorum ve sana maşşallah diyorum 3 çocukla hamilelikten beri 1 gün bile girmediğini görmedim(tatil hariç) ah ahhh kocadık biz erkenden kızçem çok yoruyo beni dur durağı yok dişlerden mi büyüme atağımı anlamadım gitti

içtimada ki kaçakların devamı
8. tugok (baktım baktım göremedim seni)
9. emotion0687
10. uconn (kıs sanki senide göremedim)
11. eddaaaaa bide diğer eda
12. dilca
kızlar ya ben mi sizi görmüyorum yoksa pek uğramıyormusunuz
iyi olunda

ay kızlar dün misafirliğe gitmiştik ordaki bayanın yakını 1 temmuzlu bebeğine tarhana çorbasının içine ekmek doğrayıp yediriyomuş,yumurta veriyomuş ay şok oldum dedim yazık onun midesi ne kadar zaten biz daha yavaş yavaş meyva püresi
sebze çorbaları veriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…