bide taliaa hanım he bi bak ben o sayfalarda varmıyım
kimsenin bişisini bile beğenmemişim 1388
bilmiyonmu benim geçmişle aram yok hı (masaları devirip kapıları sert sert çarpan sarı kafa)
delirtmeyin uleeeyn beni
ben bu oyunu bozarım
taş kesilin uleeeyn
Yarın açıyorum dünürüm sen iste yeter. Hem bende diloşumun bol bol fotoğraflarını görücem ne güzel. Ben sana özeldrn yazarım açınca ekleşiriz:)) iyi geceler canlar ben artık yatayım ufak ufak öperim siziii
delirtmeyin uleeeyn beni
ben bu oyunu bozarım
taş kesilin uleeeyn
oglum bak gittt diyorum bendekoptumm kkiz sayendee baglayin ulen benii kiz niran moralim bozuk oldugunda nolur sun buralarda ol senn
tamam canim eklesiriz yarinn grs tatlim iyi geceler allah rahatlik versin ömerimi öpüyorumkocamann
hee anladim canim ama iyi bir fikrimi bende bir daha dusun derim :44: 12. ayda hava baya soguyacak bebekle zor olmazmi evden disari cikamazsin kolay kolayostern da gitsen beklesinde birazz daha haa yok yaza yine gideceksen simdi gitmek daha
Canım kardeşim nişanlanacak aslında onlarda 15tatilde yapmak istiyorlar daha dogrusu yazın düğün tapacaklar yakın tarihde nişan bana sordular işte gelebilsen seninde yanımızda olmanı istiyoruz die bende çok istiyorum ostern nisandamı ne oluyor yaza çok yakın o zaman gidersem yaz sakata girer onun için şimdi nişana yazında düğüne gideyim die ayarladıkbakalım kısmet herşey Allah'ın izni ile hayırlısı olsun
Ben bu oyunu bozarım tatar niran
Millet bi bakim çıkacam hemen. Çooook uykum var çoook hedinize tatlı uykular. Sabaha kadar totomuzda sinekler uçuşsa keşke. Bebişler deliksiz güzel bir uyku uyusa
aaa ablamızın cicisimiii
aaaa kiz bana niye benzetemedinnay nasıl benziyorlar
ama sanırım ben sana dikkat etmekten Diloşa benzettim şimdi dikkatli bakınca ayırtettim
ablası daha tombikmiş kuzum ya
ama benziyorlar
daha öncede söylemiştim (ablasının şimdiki fotosunu koymuştun bi ara)
ablaya benziyor diye
ama sana pek benzetemedim şeker
anladim canimmm o zaman bencede suan gitmen daha uygunn ama cok dikkat et oglusumuz hasta olmasinCanım kardeşim nişanlanacak aslında onlarda 15tatilde yapmak istiyorlar daha dogrusu yazın düğün tapacaklar yakın tarihde nişan bana sordular işte gelebilsen seninde yanımızda olmanı istiyoruz die bende çok istiyorum ostern nisandamı ne oluyor yaza çok yakın o zaman gidersem yaz sakata girer onun için şimdi nişana yazında düğüne gideyim die ayarladıkbakalım kısmet herşey Allah'ın izni ile hayırlısı olsun kardesinide simdiden tebrik ediyorumm mutluluklar dilerimm
Ben bu oyunu bozarım tatar niran
Millet bi bakim çıkacam hemen. Çooook uykum var çoook hedinize tatlı uykular. Sabaha kadar totomuzda sinekler uçuşsa keşke. Bebişler deliksiz güzel bir uyku uyusa
bizim bu çeneyle totomuzda hiç bişicikler uçuşmaz
tam uykumuz gelir siteden çıkarız
o zamanda bebişler bırakmaz
iyi uykular şeker
aynen nirana katiliyorum bendee
bizim kızın gündüz uykusu pek yok gecede 11-12 arası yatıyo işte ondan fırsat bulursak geçmişi okuyabiliyorum sadece. büyüyo valla iyice cadılaştı bide şimdi huy edindi yabancı birini gördükmü çığlık çığlığa ağlıyo. bu arada ervanın resimleri gördüm pek şeker olmuş zeytin gözlüm benimşeker hoşgeldin seslenmesek göründüğünüz yok
iyisiniz umarım
kızımız nasıl büyüdümü güzellik
bizim kızın gündüz uykusu pek yok gecede 11-12 arası yatıyo işte ondan fırsat bulursak geçmişi okuyabiliyorum sadece. büyüyo valla iyice cadılaştı bide şimdi huy edindi yabancı birini gördükmü çığlık çığlığa ağlıyo. bu arada ervanın resimleri gördüm pek şeker olmuş zeytin gözlüm benim
aaa ablamızın cicisimiii
amanın berede olsa tam olacak kız
ne güzel olmuş yaaw
senin adına ben duygulandım
talia nasılsın canım diloş çoook şeker olmuş kız maşşallah kocaman olmuş
evet canim ablamizin cicilerii biraz rengleri solmus durumda ama yinede cok iyi sayilirBEremizde duruyor hatira olarak sakladiklarimin arasindaydii ama nere kaldirdiigmi bulamadimm bereyide bulup bir daha cekcem böyle ay cok guzel oluyor yaa bende hergun cok duygulaniyorumm ne cabuk zaman gecmis diye huzunleniyorum
evet ablamis daha bir tombisdii yananlarida gamzeliydi gözleri mavi aman bakmaya kiyamazdim onadasimdi essek kadar oldu hic sevimli degilll ama tabi yine yeri baska ve özel onun
hsogeldin canim nerelerdesin sen göremiyorumm saol iyiz sen nasilsin kizcen nasiltsk ederiz tetesi büyüdükk yinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?