- 30 Temmuz 2012
- 279
- 0
- 46
sağda mı solda mı seninki, ne neye benziyo yuvarlak mı uzunca mı?
insan yeni birşey öğrendikçe bir hevesle eylencesine deniyor hepsini ama hiç biri birini tutmuyor biran önce belli olsada annelerini böyle maymuna çevirmese şu bebeler
canım evlilik yüzüğünün ortasından bir ip çeiriyosun sonra göbeğinin üstünde tutuyorsun ileri geri dikey harekette erkek çember çiziyorsa yüzük kız derler ama tabikide eylencesinebirde sol bileğinin üzerinde tutarlar o yöntemde var
pregnant ring test - YouTube
burdan örnekleri var
canım hepsi eylence işte hayırlısı Allahtan
yaaa canım benim utandım vallaçok teşekkür ederim sende çok güzelsin maşallah haziran bebeklerimizin hepsi çok güzel olacaklar inşallah
hele birde avon reklamlarında oynamış...
görmeyen olmuştur belki diye tekrar yazmak istedim
Merhaba arkadaşlar,
ben de haziran annesi olacağım kısmetse. 7 haftalıkken mide bulantılarımın yoğunlaştığı dönemde doktorum premesis adlı ilacı yazmıştı. ilacı kullanmaya başladıktan sonra belirgin şekilde azaldı mide bulantılarım. yine bulanıyo su içtiğimde falan ama ilk zamanki gibi değil kesinlikle. ilaç folik asit, b12, b6, kalsiyum içeriyor.
forumda bu ilaçla ilgili pek bir şey göremedim. kullanan birileri var mı ?
AHAHA istanbulda nerdesin canım avrupa yakası mı .bende istanbuldayım...
benim de eşim ağzından baklayı çıkardı, kız olmasını daha çok istiyorum dedi..Tipe bak ya.
Sanırım topikçenek kız çocuk diye öleceğiz.
mehselmişş, nasıl bir bilinçaltıysa bendeki ben hep mahsel diye okuyor ve yazıyorumişte yalnız değilim benim gibi fantastik rüyalar gören birisi daha varmış
anlamı var mı bilmiyorum cnm ama MEHMET & SELDA dan geliyor MEHSEL
Ben Beylikdüzündeyim :)kızlar ben de istanbuldayım sizler hangi semttesiniz?
kızlar ben de istanbuldayım sizler hangi semttesiniz?
canım kalp şeklındekı rahım sorusu bana aitti kımse de cevap yazmadı kaldı eğer bılgılendirirsen sevinirim teşekkurler
fatoscum merhaba göremıyorum senı merak ettım kalp atışına gidebilfinmi
ben sana cvp yazmamışmıydım canım.yazdım diye hatırlıyorum ama... bu arada sende çift rahimdin bebek nasılmış gittin mi doktora ?
canım ya uzun zamandır fırsat bulup foruma giremiyordum evet 6 kasımda duyduk kalp atışlarını sen ne yaptın?
canım ya uzun zamandır fırsat bulup foruma giremiyordum evet 6 kasımda duyduk kalp atışlarını sen ne yaptın?
hatyırlı olsun darısı başıma inşş dun gıttık dr hala yok tu içinde bebek var dedi daha kuçukmuş ama son adetım 20 eylul ama 5 ı n içindesin dedi
benım kalp şeklındeymış dun gıttım dr korkulacak bışey yok dedi genetikmiş anneninde böledir dedi kızım var onunda öledir dedi ama baştan çok korkmuştum yıllardır dr konntrolundeyım ilk defa duyunca sok şimdiki sorun daha kalp atışını duymadık uzuntum o kanamam vardı azaldı yolk kesesinş görduk haftaya tekrar çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?