2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
sağda mı solda mı seninki, ne neye benziyo yuvarlak mı uzunca mı?

benim rahmim kalp şeklinde ama çözemedim valla sağda mı solda mı...en son dün doktora gittim... minicik fasulye gibi ilk okulda öğretmenlerimizin istediği oyuncak fasulyelere benzettim 10.4 mm di dün uzun gibide anlayamadım valla :)))))

kızlar ben cinsiyeti öğrenirsem eğer yazıcam buraya şu testte böyle çıkmıştı bu testte böyleydi hangilerinde tuttu tutmadı bende karşılaştırmak istiyorum, hemde paylaşırsa diğer arkadaşlarımız bu hurafelerin ne kadar tutmada denk geldiğini görürüz

amannnnnn ne kadar çok seçenek var öyleee ben bi elimde denim bide göbekte bakalım ne olcak :)))))... ama güzel oluyoooo böyleee eğlencelerrr:)))

bana da doktorum birkaç gün önce verdi o ilacı ama henüz kullanmadım. bu aralar olumlu dönüşler alınıyormuş o ilaç hakkında...

Tipe bak ya.

Sanırım topikçenek kız çocuk diye öleceğiz.
benim de eşim ağzından baklayı çıkardı, kız olmasını daha çok istiyorum dedi..
Kız olursa ismi bile hazır kuzucuğumun.. bakalım, hayırlısıı :)

işte yalnız değilim benim gibi fantastik rüyalar gören birisi daha varmış

anlamı var mı bilmiyorum cnm ama MEHMET & SELDA dan geliyor MEHSEL
mehselmişş, nasıl bir bilinçaltıysa bendeki ben hep mahsel diye okuyor ve yazıyorum

kızlar ben de istanbuldayım sizler hangi semttesiniz?
Ben Beylikdüzündeyim :)

Kızlaar, ben de ekledim bir kaç kişiyi, bazılarınızı bulamadım.. İsimlerin yazılması da kötü olmuş evet :18: Özelden yazalım bundan sonra..

canım kalp şeklındekı rahım sorusu bana aitti kımse de cevap yazmadı kaldı eğer bılgılendirirsen sevinirim teşekkurler

ben sana cvp yazmamışmıydım canım.yazdım diye hatırlıyorum ama... bu arada sende çift rahimdin bebek nasılmış gittin mi doktora ?

ben sana cvp yazmamışmıydım canım.yazdım diye hatırlıyorum ama... bu arada sende çift rahimdin bebek nasılmış gittin mi doktora ?

benım kalp şeklındeymış dun gıttım dr korkulacak bışey yok dedi genetikmiş anneninde böledir dedi kızım var onunda öledir dedi ama baştan çok korkmuştum yıllardır dr konntrolundeyım ilk defa duyunca sok şimdiki sorun daha kalp atışını duymadık uzuntum o kanamam vardı azaldı yolk kesesinş görduk haftaya tekrar çağırdı

canım ya uzun zamandır fırsat bulup foruma giremiyordum evet 6 kasımda duyduk kalp atışlarını sen ne yaptın?

iii canım çok iii sevindim valla ben iyiyim çok şükür kanama durdu 3 gündür kahve leke eliyor ama sorun değil cuma doktora gittim 7+1 dedi 10.4 mm miş bugün 7+2 oldu işte... sorun yok 3 3.5 ay a kadar dikkat et ev temizliği felan yasak dinlen yat otur gez dedi ama dikkat et dedi. progestan a devam. ii görünüyor dedi..böle işte.ben geriden geliyor zannediyodum ilerlemiş 1 gün geride sorun değil dedi...dinleniyorum bende işte... bütün işler eşimde sefa sürüyorum :))))))

sana ne dedi doktor sende kanama varmıydı ?

hatyırlı olsun darısı başıma inşş dun gıttık dr hala yok tu içinde bebek var dedi daha kuçukmuş ama son adetım 20 eylul ama 5 ı n içindesin dedi

inş canım ya hayırlı haberlerini alırız benim de sat 20 eylül ama senin ki geç döllenme olmuş belli ki sen merak etme hayırlısıyla duyacaksın sen de bebişinin pıt pıtlarını benim ki de mesela çok yeniydi kalp atışları yeniden doktora gitmek için sabırsızlanıyorum :))

ee peki ilk bebeğinde böle bişe sölememişlerdi heralde sonradan nasıl oluyomuş onu anlamadım bende... genetikse benim anneannem annem onlarda böle bişi yok.. bende var..

oda 80 kadında bir görülür dedi zaten...inşallah duyarsın en yakın zamanda canımmm kalp atışlarınıııı :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…