2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ben muayenehaneye gidiyorum ve fatura alıyorum. Sigortama gönderiyorum hesabıma yatırıyorlar. Bunu da karşılıyordur muhtemelen. P.tesi öğrenir haber ederim sana canım o zaman.

döküntü mü nerede oldu yüzünde mi
süslü kokoş kız mı

kızlar 11-12 haftalıklardan haftaya kontrolü olan var mı? cinsiyet öğrenmeye başlarız artık di mi

az önce kaynım boşuna baktırmayın cinsiyetine erkek olacak diyor
onlarda kız yok ya annesi 3 erkek yapınca bu da erkek olacak diyor
ben de eşimin x kromozomlu spermlerine güveniyorum bide geç döllenmeye

çok zor şeyler atlatmışsın genç yaşında
genç evlenmişsin gerçekten
bunlar güçlendirmiştir umarım ilişkinizi

bu çocuklar doğana kadar bütün birikimler bitecek galiba
canları sağolsun ne yapalım sağlıklı olsunlar da
ama bu hastanelerin bu sömürüsü de zoruma gidiyor

çok zor şeyler atlatmışsın genç yaşında
genç evlenmişsin gerçekten
bunlar güçlendirmiştir umarım ilişkinizi
birbirimizi çok seviyoruz.dş etkenler etkiliyo işte cnm ama her yaşadığımız biraz daha güçlendirdi sevgimizi evet erken evlendim çocukluk aşkım ve arkadaşımdı.babam istemiyorum diyip başka görücüleri kabul edince biz de evlenelim dedik.aslında iyi de oldu çünkü babama kalsa okutmucaktı beni evlenince okulumu bitirdim çok şanslıyım eşi okumasına müsade etmeyen çok kadın var.

Arkadaslar benden size bir uyari burda gercek isimlerinizi paylasmayın üye olmadan da okunabildigi herkese açık bir yer burasi ve en önemliside arada ekşi sözlükçülerin saldirisina ugruyor baska yerlerde yayinlayabilirler. Bence listeyi yine biri olustursun isteyene ozel mesaj atılsın tabikide yine siz bilirsiniz

Son düzenleme:
yaa seldacım senin profilde bir sayfa gördüm ne güzel bebekler için örgü patikler var bayıldım harikalar ya hem siparişte verilebiliyomuş çok güzeller yaa içim gittiiii özellikle bu 3 ü çok hoşuma gtti

Eklentiler

• $58717_541568509194020_1295121027_n.webp
    77,7 KB · Görüntüleme: 36
  • $284060_541568605860677_1453269540_n.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 40
  • $421186_541568419194029_192764545_n.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 48
kızlar bakın ne ögrendim ne kadar dogrudur bilmem bebek kesede sag taraftaysa kız sol taraftaysa erkek oluyomuş

kızlar bakın ne ögrendim ne kadar dogrudur bilmem bebek kesede sag taraftaysa kız sol taraftaysa erkek oluyomuş

o kesede değil cnm :) mesela soldan yumurtlarsan solda olur sağdan yumurtlarsan sağda olur sağ kız sol erkek derler bnm solda olur ağrım hep :) hayırlısı doğruluğu ne derecededir bilemem bebek sonuçta kesenin içinde yüzmeye başlıo 12. haftdn snra durmuo ki sabit :)

angel_lost sen ne kadar güzelsinn maaşallah...o kirpikler falan süper yaa..bebişin de güzel olur senin gibi...haziran bebklerimiz güzel olack galiba Allah izin verirse

yok canım ilk haftalarda öleymiş yumurtlama değil onu bende duymuştum bunu yeni gördüm yerleştiği yere göreymiş bende bilmiyorum tabi dogrulugunu da meark işte

o sanırım tam tersi canım sol olursa kız, sağ olursa erkek bazı yerlerde karışmış baya ama buna inandığımdan söylemiyorum tamamen uydurmasyon evet birde ilk haftaların kese anotomisinide çıkarmışlar kese yuvarlak ise kız fasülye gibi şekilsiz veya uzunca ise erkek diyorlardı daha neler neler var
mesela yüzük testinede dikey salınıma kız demiş bazıları ama yabancı ülkelerde bile videolar bugün izledim dikey salınım erkek dairesel salınım ise kızdır derler isterseniz bir deneyin bakalım ne çıkıyor

kesem fasülye gibi ve sağda ama yüzük testi yuvalandı, kızı gösterdi, ne olcek acaba

kızlar ben kaçıyorum hepinize iyi akşamlar büyük ihtimalle yarın giremem eşim evde pazarları tek izin günü.kendinize ve minişlere çok iyi bakın pazartesi görüşürüz

yüzük testi nasıl oluyodu yaa ...:)))

bi arkadaş yüzüğüne uzun bi ip taktı canım avucumun içinde yüzüğü yukardan sallandırarak serbest bıraktı, bunu kafasının üzerinden yapan da var, sonra yüzük serbest bi şekilde yuvarlak oluşturrsa kız, dik dik sert çizgiler oluştrrsa ,sağ sol, ilerri geri yaparsa erkek :)

vayyyy dur bende yaptırim bakim.eşim gelir birazdan yapsın bakalım ne çıkacakkk

kesem fasülye gibi ve sağda ama yüzük testi yuvalandı, kızı gösterdi, ne olcek acaba

insan yeni birşey öğrendikçe bir hevesle eylencesine deniyor hepsini ama hiç biri birini tutmuyor biran önce belli olsada annelerini böyle maymuna çevirmese şu bebeler

yüzük testi nasıl oluyodu yaa ...:)))

canım evlilik yüzüğünün ortasından bir ip çeiriyosun sonra göbeğinin üstünde tutuyorsun ileri geri dikey harekette erkek çember çiziyorsa yüzük kız derler ama tabikide eylencesine birde sol bileğinin üzerinde tutarlar o yöntemde var

pregnant ring test - YouTube

burdan örnekleri var

benim kese de yusyuvarlak içime de kız doğuyodu hep zaten.

canım hepsi eylence işte hayırlısı Allahtan

angel_lost sen ne kadar güzelsinn maaşallah...o kirpikler falan süper yaa..bebişin de güzel olur senin gibi...haziran bebklerimiz güzel olack galiba Allah izin verirse

yaaa canım benim utandım valla çok teşekkür ederim sende çok güzelsin maşallah haziran bebeklerimizin hepsi çok güzel olacaklar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…