2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bu arada bende rüyamda yeni doğan ikiz kızlarımı kucagıma alıyorum...ama diyorumki ya benim daha çok erken nasıl doğar falan bide ikiz olmayacaktıki diorum..sonra geri bebekleri bırakıyomuşum..olamaz diye..onlar sonra tavuk oluyomuş tabakta yemek ,pişmiş civciv,küçücük şeyleri nasıl pişirisiniz diyom...ayyy bir tuhaf oldum haa..saçmalığa bakk

benimki de öle canım özellikle sabhları çok üzüyo annesini ama idare ediyoruz artık
zaman geçmiyo canım bende 1 ay sonra gel dedi doktor dayanamadım çarşamba gününe aldım randevuyu 2 hafta zor geçiyo bir hafta nasıl dayancaz biilmem

erken söyleyen doktorlar da genelde buna dayanarak söylüyormuş bakalım senin bebiş gösterecek mi yoksa poposunu mu dönecek

kesin anasına inat o poposunu döner biliyorum ben

Canım fiyat almadım henüz ama arkadaşım 350-400 demişti diye hatırlıyorum.

hımm bizim doktorumuz yönlendirdi 2li etst için bir kaç kişiden daha duyunca uzman olduğunu içime sindi bende fiyat almadım ama duyumlarıma göre 250-300 arası birşey bizimkide

Totoya bak totoya ne rüyalara sebep oluyo desene kıyamam ya izlediğin filmlerin falan etkisi oluyordur belki Tuvalete kalkıyorum tatlımm ama ancak yatmadan önce su veya sütümü içersem kalkıyorum Hatta geçen gece tam yatağa girmiştim eşimden süt istedim yatakta içtim yattım o gece sabaha kadar bende 7-8 kez kalkmışımdır wc ye Ama onun dışında yatmadan 1 saat önce falan bişey içmemeye çalışıyorum kötü oluyo ya insanın uykusu bölünüyo sürekli

çok haklısın canım biraz karakter oturp olgunlaşmaya başlayınca bu tür sorunlar ortadan kalkacaktır bide dediğin gibi bebeğim çok şeyi değiştirecek.sorumluluk sahibi olunca babalık duygusu yerleşince herşey daha güzel olacak.haahaha ama sen ilk değilsin mehsel nickini ismim zanneden çok oluyor.

...........................................

Son düzenleme:
erken söyleyen doktorlar da genelde buna dayanarak söylüyormuş bakalım senin bebiş gösterecek mi yoksa poposunu mu dönecek

kesin anasına inat o poposunu döner biliyorum ben

Canım fiyat almadım henüz ama arkadaşım 350-400 demişti diye hatırlıyorum.

hımm bizim doktorumuz yönlendirdi 2li etst için bir kaç kişiden daha duyunca uzman olduğunu içime sindi bende fiyat almadım ama duyumlarıma göre 250-300 arası birşey bizimkide

...................................

Son düzenleme:
,
evet ben de oyun parkı alacagım Allah nasip ederse..fiyatı ne kadar bunlarımn..hepsiburadada da çok çeşit var
148 ama sitede pazarlık yapıuosun daha da düşüyo bi bak istersen canım

bu arada bende buna benzer bi rüya gördüm ikizlerim oluyodu bende erken diyodum sonra yumurta oluyodu falan

canım benimkininde yaklaşık o fiyatlarda,gideceğin yer neresi?ikili testi yapıcak doktorun adı ne?birde özel sağlık sigortası geçiyor mu acaba biliyor musun?
buarada senin kontrollerin 2 haftada mı bir?

işte yalnız değilim benim gibi fantastik rüyalar gören birisi daha varmış
mehsel ne demek aslında isim olarak çok güzelmiş
anlamı var mı bilmiyorum cnm ama MEHMET & SELDA dan geliyor MEHSEL

148 ama sitede pazarlık yapıuosun daha da düşüyo bi bak istersen canım

bu arada bende buna benzer bi rüya gördüm ikizlerim oluyodu bende erken diyodum sonra yumurta oluyodu falan

kız bi tuhaf oldum seninki gene yumurta olmuş..benimkine bak..anlatması bile tuhafıma gitti

canım benimkininde yaklaşık o fiyatlarda,gideceğin yer neresi?ikili testi yapıcak doktorun adı ne?birde özel sağlık sigortası geçiyor mu acaba biliyor musun?

2 haftada bir gidiyorum ben canım. İlk 3 ay 2 haftada bir alıcam demişti.
İkili testi yaptıracağım yer Nişantaşında ama doktorun adını hatırlamıyorum. P.tesi o arkadaşıma davetliyiz öğrenir haber veririm sana da. Ama acil diyorsan şimdi de arayıp öğrenebilirim.

hormonlardan canım her gece ayrı bi olay oluyo rüyamızda daha neler görcez bakalım

ben sabaha kadar 4-5 kere tuvalete gidiyorum..her gelmemde ayrı bir rüya görüyorum..günde 5 çeşit rüya yani..bugün biride şöleydi..teröristlerden kaçıyodum..suda falan yüzüyodum..sonra bir eve geldik...o evde kalacakmışız.bizim okuldan öğretmenlerde varmış.2 odada 8 kişi kalacakmışız..içimden diyomki oha bu kadar kişi nasıl sıgacaz
gerçekte normalde odamda elma şeklinde pembe aynam var..o aynada orda asılıyomış..okuldaki bir hoca almış bulundugumuz odadan sormadan götürmüş..bende gıcık olmuşum çok kızmışım..bu iki rüyayı hatırlıyorum sadece

Özel sigorta karşılıyor mu bilmiyorum canım. Sormak lazım.

ya canım benim üç hafta sonra gel dedi 24 kasımda,daha iki haftam var.naapsam diyorum gitsem mi acaba görmeye,korkuyorum bişey olur mu diye(utanıyorumda niye geldin derse?
ben gittiğim hastanede yaptırcam daha iki haftam var acelesi yok yani,öğrenince söylersin banada...ama benim sigortam karşılıcak,banada 370 dediler...

ikili test araştırmaları başlamış sanırım :) bizim randevu da ayın 19 unda bakalım, kendi dr. um yapmıyor sanırım başka dr.a yönlendirdi, 250 tl muayene 40 tl de kan tahliline verecekmişiz... doç. dr. ahmet gül diye birisi... bu dr.a gidecek olan var mı arkadaşlar?

canım kalp şeklındekı rahım sorusu bana aitti kımse de cevap yazmadı kaldı eğer bılgılendirirsen sevinirim teşekkurler

merhaba benımde doktorum ılk bana rahım fılmınde rahım kalp seklınde dedı.daha sonra mr de bıkornıs dendı bıkornuat dendı benım rahım normal ters bır armut dusun onun ortasınında bır u harfı dusun aynen oyleydı doktorum hamıle kalabılırsın boyle dedı ama ben kalamadım malesef ve amelıyat oldum.amelıyat sonrası 3 ay sonunda hamıle kalabıldım.keske once olsaymısım bosuna bekledım dedım belkıde rabbım bu zmana layık gordu.aslında doktorlar kalp seklındekı rahımın daha basıt oldugu amelıyata gerek olmadıgını soyluyorlar senın derecenı anlatırsan amelıyat olup olmadıgın hakkında bılgı verırsen ayrıntılı anlatabılırım.ben amelıyat olduktan sonra ablam bır kontrolunde kalp seklınde oldugunu ogrendı sasırdım cok ıstedıgı zamn hamıle kaldı ıkı evladı var ılkını normal dogum yaptı ıkıncısını bazı durumlardan sezeryan umarım bu ıcını rahatlatır.doktorum yarım rahımlılerın bıle son aya kadar geldıgını soyledı bana.su an sana tek dıyebılecegım rahım agzı yetmezlıgı varmı dıye rahım boyunu olcturmen.bılgı verırsen kendın hakkında daha konusuruz.ıcın rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…