- 24 Şubat 2011
- 1.064
- 75
- 318
benimki de öle canım özellikle sabhları çok üzüyo annesini ama idare ediyoruz artıkhamiş anneler napıyorsunuz bakim?benim minnak yavrukuş annesini ara ara üzüyor,midem bulanıyor hala ara ara! ne zaman geçicek yaa...keyfimi kaçırıyor( bu arada kontrole 2 hafta var daha,çalışmıyorum da sanki hiç zaman geçmiyor gibi geliyoor... :/
,https://www.pazarliklaal.com/urundetay.php?id=4372&Sunny Baby Oyun Parkı *120 x 60 + HEDİYELER**
Eki Görüntüle 549565
kızlar şu oyun parkına bakın ne kadar tatlı fiyatı da çok uygun bide pazarlık yapıyon siteyle he
ben beşik düşünüyodum ama komşum oyun parkı çok kullanışlı falan dedi
erken söyleyen doktorlar da genelde buna dayanarak söylüyormuş bakalım senin bebiş gösterecek mi yoksa poposunu mu dönecek
Canım fiyat almadım henüz ama arkadaşım 350-400 demişti diye hatırlıyorum.
valla kuzum bu rüyanın hayırla da şerle de bi alakası yok gibi bi muzipliktir gidiyo işte kime söylesen toton açıkta kalmış dertuvalete de mi kalkmıyosun bütün gece.ben bi gün 7 saat hiç kalkmadan uyumuş da uyannca tuvalete gideyim derken tutamadım paçamdan aşağı akıverdi sabaha kadar patlarım heralde:44:
çok haklısın canım biraz karakter oturp olgunlaşmaya başlayınca bu tür sorunlar ortadan kalkacaktır bide dediğin gibi bebeğim çok şeyi değiştirecek.sorumluluk sahibi olunca babalık duygusu yerleşince herşey daha güzel olacak.haahahacanım ya kıyamam sana..nasıl insanlar var ya..bence kompleksli insanlar bunlar en yakınındakinin bile mutluluğunu çekemeen insanlar bunlar..ne kadar günah bir yuva yıkmaya çalışmak...hadi eşinle oLABİLİR..Evliliğin ilk yıllarında yaşanıor bazı şeyler..oalbilir ..ama dısardan mudahale eden insnalarda bozmaya çalışan insanlardan nefret ediyorum..Amma eden buluyor mutlaka...
inşallah bu bebek size çok iyi gelir..bak bayan değikde bide erkekte olgunluk çok önemli..yaşlada alakalı biraz erkek 28inden sonra falan oturuyo çoğunluğu..tabi istisnalar olabilir..ikinizde olgunlaştıkça herşey bambaşka olacak bence..artık ev içinde birbirinizi daha iyi tanıyorsunuz.bazı şeyleri karşılıklı anlayışla alttan alınca herşey güzel olacaktır...bu arada ben senin adını mehsel eşininkini eray sanıyordum
...........................................bu arada bende rüyamda yeni doğan ikiz kızlarımı kucagıma alıyorum...ama diyorumki ya benim daha çok erken nasıl doğar falan bide ikiz olmayacaktıki diorum..sonra geri bebekleri bırakıyomuşum..olamaz diye..onlar sonra tavuk oluyomuş tabakta yemek ,pişmiş civciv,küçücük şeyleri nasıl pişirisiniz diyom...ayyy bir tuhaf oldum haa..saçmalığa bakk
erken söyleyen doktorlar da genelde buna dayanarak söylüyormuş bakalım senin bebiş gösterecek mi yoksa poposunu mu dönecek
Canım fiyat almadım henüz ama arkadaşım 350-400 demişti diye hatırlıyorum.
...................................bu arada bende rüyamda yeni doğan ikiz kızlarımı kucagıma alıyorum...ama diyorumki ya benim daha çok erken nasıl doğar falan bide ikiz olmayacaktıki diorum..sonra geri bebekleri bırakıyomuşum..olamaz diye..onlar sonra tavuk oluyomuş tabakta yemek ,pişmiş civciv,küçücük şeyleri nasıl pişirisiniz diyom...ayyy bir tuhaf oldum haa..saçmalığa bakk
148 ama sitede pazarlık yapıuosun daha da düşüyo bi bak istersen canım,
evet ben de oyun parkı alacagım Allah nasip ederse..fiyatı ne kadar bunlarımn..hepsiburadada da çok çeşit var
Benim perşembe günü kontrolüm var. 12 nin içinde oluyorum ama çok zor heralde. Büyük ihtimalle 1 hafta sonrasına da ikili test randevusu alınacak. O zaman belli olacağını düşünüyorum.
Arkadaşımla aynı doktorumuz. O geçen yıl doğum yaptı. İkili test için gideceğimiz yani doktorumuzun anlaşmalı yeri de aynı. İnanılmaz tecrübeli bir adam işinde ikili testi yapacak kişi. Ve ultrason cihazı da çok kaliteli. Biraz tuzlu sanırım :1 Ama bir kerelikten bir şey olmaz.
Arkadaşım 13. haftanın içindeyken kesinlikle kız demişti o doktor ve yanılmadı.
Bakalım inşallah benimde belli olur.
işte yalnız değilim benim gibi fantastik rüyalar gören birisi daha varmışbu arada bende rüyamda yeni doğan ikiz kızlarımı kucagıma alıyorum...ama diyorumki ya benim daha çok erken nasıl doğar falan bide ikiz olmayacaktıki diorum..sonra geri bebekleri bırakıyomuşum..olamaz diye..onlar sonra tavuk oluyomuş tabakta yemek ,pişmiş civciv,küçücük şeyleri nasıl pişirisiniz diyom...ayyy bir tuhaf oldum haa..saçmalığa bakk
anlamı var mı bilmiyorum cnm ama MEHMET & SELDA dan geliyor MEHSELmehsel ne demek aslında isim olarak çok güzelmiş
148 ama sitede pazarlık yapıuosun daha da düşüyo bi bak istersen canım
bu arada bende buna benzer bi rüya gördüm ikizlerim oluyodu bende erken diyodum sonra yumurta oluyodu falan
hormonlardan canım her gece ayrı bi olay oluyo rüyamızda daha neler görcez bakalımkız bi tuhaf oldum seninki gene yumurta olmuş..benimkine bak..anlatması bile tuhafıma gitti
canım benimkininde yaklaşık o fiyatlarda,gideceğin yer neresi?ikili testi yapıcak doktorun adı ne?birde özel sağlık sigortası geçiyor mu acaba biliyor musun?
buarada senin kontrollerin 2 haftada mı bir?
hormonlardan canım her gece ayrı bi olay oluyo rüyamızda daha neler görcez bakalım
canım benimkininde yaklaşık o fiyatlarda,gideceğin yer neresi?ikili testi yapıcak doktorun adı ne?birde özel sağlık sigortası geçiyor mu acaba biliyor musun?
buarada senin kontrollerin 2 haftada mı bir?
2 haftada bir gidiyorum ben canım. İlk 3 ay 2 haftada bir alıcam demişti.
İkili testi yaptıracağım yer Nişantaşında ama doktorun adını hatırlamıyorum. P.tesi o arkadaşıma davetliyiz öğrenir haber veririm sana da.Ama acil diyorsan şimdi de arayıp öğrenebilirim.
canım kalp şeklındekı rahım sorusu bana aitti kımse de cevap yazmadı kaldı eğer bılgılendirirsen sevinirim teşekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?