2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

tanrııımmmmmm.. tüm kızlar kızlığından utansın .. derin geliyo uleyyynnnn..

kurban olsun hülla deyzesi.. bandın yitsin de ben bulayım emi...

ayyy bide kızmı doğursam acaba

.......
bu arada benm oğluşun poposunun üstü yani tam kuyruk sokumu var ya

orası mosmor doğduğundan beri..

ve büyüklerin söylediğine göre orası öyle olursa ARKASI DEĞİŞİK derlermiş

yani bu şu demek oluyormuş ki >> arkadan gelen bebeğin cinsiyeti değişik olurmuş

kızsa oğlan oğlansa kız..

bu durumda benm ikinci kız olacak

Eklentiler

• $image.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 47
dünürcüm face açtım tekrardan, heç arkadaşım yok:)

ekleyin beni, yada siz yazın ben ekliyim sizi

Ya kendini ezik hissetme aaa hiç gerek yok bence olur arada böyle şeyler
Doğru söylüyosun havamda olursam gideceğim yürüyüşe
Kız benim bebeninde orası mor yani benimde oğlum mu olacak yani:26:
Geçti mi senin Oglisin yarası
ulaaaaa agaaa pohuuu üstüneee pohh olir miiii loooooo :99:

de getttt koviremm seniiiiii

Zuhahhaha

zeynooooooommmmmm

seni yaşam koçum olarak atıyorum..

ağalıktan terfi ettin hadi yine iyisin

şaka maka bi yana çok seviyom gız seni....

Beni sevmeyen bitlensin zatennn

bende çok seviyorumm senide hepinizi deeeee

küstük bizzz

bunu onlara armağan ediyorummm

zaten siz halkımı düşünerek haklı oldugum haldee zeytindalı uzatıyorummmm kıçlarında dolanıyorummm
bu zeynooo daaaa napsınnnn :125::82::101:

Kıs ne dogru ifade edememesiiii

seyzen garibim dildeee o esra zillisiiii gayetteee isteyerek yaptı atarınııı hemide banaaaaa

gelsin öpsün elimiiii affedicemm sözzz
hee biliyodumda bide sana soriyim dedimmmokudum accık ucundan bişilerrr anam hepiniz atarlısınızzz biomuuben hariççç

canım geçmiş olsun ben yarımyamalak okuyunca geçmişi kaçırmışımm neyse geçmiş bile allahın izniyle sevindimmm ....

ahh teyzesiii bide saçları olaymışş kızımınnnnyıkacaktı oratlığıdaaa yokk iştee neyse çıkar herhalll....kız ben yusufunn kuyruk sokumunu yirimmmtotosuda olurrr hepsini yerim işteee...derininkide morr demekki benm 3. oğlannn

hadi ben kaçtım zillillerrrrbugün günüm var güne gitcemm yicem içcemm sefam olsun oh ohhhhçalışan arkidişler bugününü evde geçirmeye mahkumm kader mahkumlarııı hepinizi öpüyorummm havada züpperrr koşa koşa gidiyim barimeeee

ayy bak içimee battııı kızzz ben sizin yerinizede koşıyımmm kalorielri eritiyim yer açimmm sonrada sizin yerinize yiyimm kuzularım benimmmm:13:

gunaydın kızlar bana hero babyden ıkı kere mail atmıslar numunenız adresınıze gonderılcektır dıye acaba benımde maillıne karsılıkmı vermem laım cevap donunuz falan yazmıslar sız nasıl yaptınız ayyy bu konularda cok becerıksızım esımde dalga gecıyor o kadar bılgısayar kursuna gıttın dıye

oğlumu artık kucağımda tutamıorum. zıplıyor. zıplayıp çenemi ağzımı burnumu emiyor. bi kere çenemi emmesine izin verdim morarttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…